s
10ος οίκος: Δύστροπος Προιστάμενος? - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Re: 10ος οίκος: Δύστροπος Προιστάμενος?

Αltec37, Τί να σου λέω τώρα?
    Μακάρι να μπορούσα να αποκαλύψω κι άλλα, αλλά ο κώδικας δεοντολογίας βλέπεις...

Όνομα:
    Μαρία

Αυτός είναι έτσι με όλους ή μόνο με σένα?Οι υπόλοιποι πως τον μπορούν?Γιατί ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι συλλογικά,λέω εγώ τώρα..καρφί δεν έγινα ποτέ,αλλά ρε παιδάκι μου,αν δεν τον θέλατε για προιστάμενο?

Όνομα:
    Μαρία

Και από κοντινό μου πρόσωπο,αν κάνει κάποιου η Σελήνη κακές όψεις με τον Αρη του,δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες γενικότερα.Με καμία,μαμά,αδελφή,σύζυγο και πάει λέγοντας..

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Αυτός είναι έτσι με όλους ή μόνο με σένα?Οι υπόλοιποι πως τον μπορούν?Γιατί ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι συλλογικά,λέω εγώ τώρα..καρφί δεν έγινα ποτέ,αλλά ρε παιδάκι μου,αν δεν τον θέλατε για προιστάμενο?
    Αυτός ήρθε από άλλο πόστο, και τον έβαλαν φυτευτό στο γραφείο μου, καθώς η θέση του πρωην τμηματάρχη χήρεψε, λόγω συνταξιοδότησης. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου είναι σε διαφορετικά πόστα με διαφορετικούς τμηματάρχες, που φαίνονται νορμάλ.
    Μια μέρα, ο επίσης ταύρος με ωρ. καρκίνο δ/ντής της υπηρεσίας, ήρθε μέσα και με ρώτησε πως τα πάμε, και του απάντησα "καλώς". Τι να του έλεγα? Δεν καταδέχομαι να κλαυτώ μαράκι. Περιμένω με χαρά τη μέρα που θα τον καταγγείλει κάποιος πολίτης, και όχι εγώ. Γιατί έτσι όπως πάει, δεν γλιτώνουμε το δημόσιο διασυρμό.

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Και από κοντινό μου πρόσωπο,αν κάνει κάποιου η Σελήνη κακές όψεις με τον Αρη του,δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες γενικότερα.Με καμία,μαμά,αδελφή,σύζυγο και πάει λέγοντας..
    Κι εγω πιστεύω πως η δυναμική αιγοκερίνα σύζυγός του, του ρίχνει παντόφλα και ξεσπάει προφανώς επάνω μου. Και πάλι δεν δικαιολογειται.

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Και είναι όπως τον περιέγραψες. Ευέξαπτος και πονηρός. Κατακτήσεις βέβαια λίγο δύσκολα να έχει καθώς έχει τα χάλια του. Παχύσαρκος και κοντός. Πράγματι ασκεί λεκτική βία, κατι που με εξοργίζει καθώς συνηθίζει να βλαστημάει τα θεία ενώπιόν μου. Κι αν μιλήσουμε για Ποινικό Κώδικα, αν το δείτε και το ακούσετε να συμβαίνει, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη σύλληψή του ΑΜΕΣΩΣ. Διώκεται αυτεπάγγελτα και όχι καθ' εγκληση. Όμως ποιός τραβάει τα άκρα Τινάκι?
    Καλα μην το λες μου ερχονται ετσι 2-3 ονοματα στα προχειρα παο δημοσια ποστα που ηταν κοντοχοντρα και με το δημοσιο υπαλληλικι ειχαν τα "τυχερα " τους.:toung:

Οσο για την εφαρμογη του ποινικου κωδικα ..Μωρε ας εφαρμοζαμε τον ποινικο κωδικα σε αλλα ζητηματα και δεν βαριεσαι για τα θεια .Ο Θεος εχει κατανοηση ,οι ανθρωποι την εχουν χασει

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Καλα μην το λες μου ερχονται ετσι 2-3 ονοματα στα προχειρα παο δημοσια ποστα που ηταν κοντοχοντρα και με το δημοσιο υπαλληλικι ειχαν τα "τυχερα " τους.:toung:

Οσο για την εφαρμογη του ποινικου κωδικα ..Μωρε ας εφαρμοζαμε τον ποινικο κωδικα σε αλλα ζητηματα και δεν βαριεσαι για τα θεια .Ο Θεος εχει κατανοηση ,οι ανθρωποι την εχουν χασει
    H δημόσια εικόνα μας είναι αυτή που μας καθρεφτίζει προς τα έξω.
    Μία τέτοια συμπεριφορά είναι ανάρμοστη και απρεπής.
    Κατάλαβες τώρα γιατί ο κόσμος σιχαίνεται τους δημόσιους υπαλλήλους?
    Είναι επικίνδυνη η ψευδαίσθηση της εξουσίας των ανθρώπων που κάθονται 20 χρόνια σε μία καρέκλα και δεν τιμούν το ψωμί που τρώνε ούτε τον πολίτη που τους πληρώνει από το υστέρημά του.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    taurine ακμή 6ου έχει σίγουρα στον Κριό;
    Με τι ωροσκόπο τον έχεις;
    Τινάκι χίλια συγνώμη, γράψε λάθος. Ακμή του 7ου είναι στον Κριό. Προφανώς εντάσεις με όλους γενικότερα...

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)