- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
-
21-01-2011, 12:07 AM #11
Re: 10ος οίκος: Δύστροπος Προιστάμενος?
Αltec37, Τί να σου λέω τώρα?
Μακάρι να μπορούσα να αποκαλύψω κι άλλα, αλλά ο κώδικας δεοντολογίας βλέπεις...
-
21-01-2011, 12:22 AM #12
Αυτός είναι έτσι με όλους ή μόνο με σένα?Οι υπόλοιποι πως τον μπορούν?Γιατί ίσως θα μπορούσε να γίνει κάτι συλλογικά,λέω εγώ τώρα..καρφί δεν έγινα ποτέ,αλλά ρε παιδάκι μου,αν δεν τον θέλατε για προιστάμενο?
-
21-01-2011, 12:37 AM #13
Και από κοντινό μου πρόσωπο,αν κάνει κάποιου η Σελήνη κακές όψεις με τον Αρη του,δεν τα πάει καλά με τις γυναίκες γενικότερα.Με καμία,μαμά,αδελφή,σύζυγο και πάει λέγοντας..
-
21-01-2011, 12:39 AM #14
Αυτός ήρθε από άλλο πόστο, και τον έβαλαν φυτευτό στο γραφείο μου, καθώς η θέση του πρωην τμηματάρχη χήρεψε, λόγω συνταξιοδότησης. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι μου είναι σε διαφορετικά πόστα με διαφορετικούς τμηματάρχες, που φαίνονται νορμάλ.
Μια μέρα, ο επίσης ταύρος με ωρ. καρκίνο δ/ντής της υπηρεσίας, ήρθε μέσα και με ρώτησε πως τα πάμε, και του απάντησα "καλώς". Τι να του έλεγα? Δεν καταδέχομαι να κλαυτώ μαράκι. Περιμένω με χαρά τη μέρα που θα τον καταγγείλει κάποιος πολίτης, και όχι εγώ. Γιατί έτσι όπως πάει, δεν γλιτώνουμε το δημόσιο διασυρμό.
-
21-01-2011, 12:42 AM #15
-
21-01-2011, 01:26 AM #16
Καλα μην το λες μου ερχονται ετσι 2-3 ονοματα στα προχειρα παο δημοσια ποστα που ηταν κοντοχοντρα και με το δημοσιο υπαλληλικι ειχαν τα "τυχερα " τους.:toung:
Οσο για την εφαρμογη του ποινικου κωδικα ..Μωρε ας εφαρμοζαμε τον ποινικο κωδικα σε αλλα ζητηματα και δεν βαριεσαι για τα θεια .Ο Θεος εχει κατανοηση ,οι ανθρωποι την εχουν χασει
-
21-01-2011, 01:48 AM #17
H δημόσια εικόνα μας είναι αυτή που μας καθρεφτίζει προς τα έξω.
Μία τέτοια συμπεριφορά είναι ανάρμοστη και απρεπής.
Κατάλαβες τώρα γιατί ο κόσμος σιχαίνεται τους δημόσιους υπαλλήλους?
Είναι επικίνδυνη η ψευδαίσθηση της εξουσίας των ανθρώπων που κάθονται 20 χρόνια σε μία καρέκλα και δεν τιμούν το ψωμί που τρώνε ούτε τον πολίτη που τους πληρώνει από το υστέρημά του.
-
21-01-2011, 02:04 AM #18
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.