- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
-
20-01-2011, 09:39 PM #1
10ος οίκος: Δύστροπος Προιστάμενος?
Καλησπέρα. Θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ τον προβληματισμό μου, αναφορικά με την ακμή του 10ου οίκου μου, σε συνδυασμό με τον γενέθλιο χάρτη και τις όποιες διελεύσεις ενός δύστροπου και αγενή προισταμένου.
Δεν μου αρέσει να θέτω προσωπικούς προβληματισμούς, ούτε να ψάχνω μασημένη τροφή, αλλά έχω κολλήσει πραγματικά.
Ο εν λόγω προιστάμενος-τμηματάρχης είναι γεννημένος στις 21-9-1964 Αθήνα,στις 8 το πρωί. Εγώ είμαι 4-5-77 Αθήνα στις 23.50
Το πρώτο πράγμα που βλέπω είναι τον ωροσκόπο του σε σύνοδο με την ακμή του 10ου οίκου μου. Οι πλανήτες ερμής ουρανός και πλούτωνας σχηματίζουν τρίγωνο με τον Ήλιο μου, άλλο ένα γεγονός που με προβληματίζει.
Προσπαθώ να καταλάβω από πού πηγάζει η αθυροστομία και η αγένεια, αλλά βλέπω έναν Ερμή σωστά τοποθετημένο, και ψάχνω να βρώ από πού πηγάζει η χοντράδα και η υπερβολή στη συμπεριφορά του αλλά ο Δίας σε καλή οικοθεσία οίκο και με καλές όψεις με τον Ήλιο του, δεν με αφήνουν να βγάλω ένα συμπέρασμα.
Για πείσμα, αδιαλλαξία και μονολιθικότητα, ψάχνω τον Κρόνο, ο οποίος είναι σε αναιρετική μοίρα του Υδροχόου και σε 5ο οίκο. Φαντασία, πρακτικότητα και δημιουργικότητα σημειώσατε ΜΗΔΕΝ. Γνώσεις τεχνολογικές και ηλεκτρονικές πάλι μηδέν. Διάθεση για "άνοιγμα" μυαλών ΜΗΔΕΝ.
Αυτό το οποίο δεν μπορώ να καταλάβω είναι από πού θα βρώ τη ζήλεια, την κακία και το "αφεντιλίκι" που βγάζει, λες και μιλάμε για το μαγαζί του, καθώς επίσης και στον απαράδεκτο τρόπο που αντιμετωπίζει τους πελάτες-πολίτες που ερχονται να εξυπηρετηθούν, γιατί το ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ, αφού πληρώνουν φόρους. Κανονικά με τη Σελήνη του στα ψάρια και τον 5ο, θα έπρεπε να έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς,αλλά όσο πιο πολύ ταλαιπωρει τους πολίτες, τόσο περισσότερο δείχνει να το ευχαριστιέται.
Επίσης, με τη Σελήνη μου στον Τοξότη και τον 11ο, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος στο γραφείο μου και να τον διώξω ή να του πώ πως "πέρασε η ώρα, έλα αύριο" ή να αφήσω την ουρά των πολιτών να μεγαλώνει.Κάποια στιγμή μάλιστα, με έκανε "ρόμπα"
επειδή βοήθησα μία κυρία 88 ετών σε καροτσάκι να υπογράψει το αίτημά της και της παραχώρησα προτεραιότητα.Χαρακτηριστ κά μου ανέφερε "Εδώ μέσα εγώ κάνω κουμάντο και εγώ αποφασίζω ποιος πολίτης θα εξυπηρετηθεί".
Αυτό προσπαθώ να το ερμηνεύσω με την Αφροδίτη και τον ¶ρη στο Λιοντάρι και στον 10ο οίκο, αλλά δεν μου βγαίνει. Συνήθως τα Λιονταράκια έχουν φιλότιμο και καλούς τρόπους.
Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για Δημόσια Υπηρεσία, με απαρχαιωμένα συστήματα αναζήτησης και ευρετηρίασης αρχείων. Επίσης με απαρχαιωμένα μυαλά και αρκετούς αγράμματους υπαλλήλους που τακτοποιήθηκαν τη δεκαετία του 80 προφανώς από κάποιον βουλευτή της περιοχής καταγωγής τους.
Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να φέρω εις πέρας τη δημιουργία μίας βάσης δεδομένων, για να ξεκαθαρίσω εγγραφές που υπάρχουν από το 1966, όταν ακόμη τα λαδωμένα χαρτιά έγραφαν "Βασίλειον της Ελλάδος". Δυστυχώς όμως με ειρωνεύεται, με αμφισβητεί και μου μιλάει με αγένεια. Η συμπεριφορά του δείχνει πως έχει πρόβλημα με τις γυναίκες που προάγονται και πως όσα κερδίζουν τα οφείλουν συνήθως στην εμφάνισή τους. Να σημειώσω πως έχει λυσσάξει από την προηγούμενη εβδομάδα που έμαθε για την προαγωγή μου. Με γαιδουρινή υπομονή διατηρώ την ψυχραιμία μου και δεν απαντώ στο δηλητήριο που στάζει. Και δεν ξέρω αν είναι αυτό που τον κάνει να μαίνεται περισσότερο και να σκυλιάζει ή αν τσαντίστηκε που που ήρθε σε ένα πόστο που υπάρχει γυναίκα.
Συγνώμη που μακρυγόρησα. Δεν θέλω να σας κουράζω. 'Ωρες ώρες νοσταλγώ τον προηγούμενο χαμογελαστό και καλόψυχο Τοξότη τμηματάρχη που είχα, αλλά έφυγε σε σύνταξη μετά από 33 χρόνια...
Αν δεν είναι κόπος για εσάς, θα ήθελα τις απόψεις σας και- αν θέλετε-τις νουθεσίες σας.
-
20-01-2011, 10:56 PM #2
Re: 10ος οίκος: Δύστροπος Προιστάμενος?
Καλησπέρα
Εγώ στη θέση σου θα έριχνα μια ματιά στο προοδευτικό του ωροσκόπιο,θα το σύγκρινα με το γενέθλιο του και θα κοίταζα και τις διελεύσεις.Ο διελ. 'Αρης μπήκε στον Υδροχόο,άρα θα σχηματίσει αντίθεση με το γενέθλιο 'Αρη του,αν δεν έχει σχηματίσει ήδη,πράγμα που σημαίνει οτι για λίγο καιρό θα χειροτερέψει η κατάσταση που μας περιγράφεις.Όσο για το προοδευτικό,ο Ήλιος και ο Ερμής του θα έχει προχωρήσει στο ζώδιο του Σκορπιού,οπότε ίσως θα έπρεπε να κοιτάξεις τι όψεις σχηματίζει με το γενεθλιο ωροσκόπιο σου.
Έχω παρατηρήσει πως άνθρωποι με πλανήτες σε αναιρετική μοίρα είναι λίγο κουραστικοί,και δεν πιάνονται εύκολα φίλοι που λέμε..Σε τρελαίνουν γιατί άλλα λένε κι άλλα κάνουν.Ξαναγράφω πως αυτή είναι καθαρά δική μου άποψη (αδερφή και κολλητή μου έχουν ήλιο στην 29η).
Ο Ήλιος του πρέπει να είναι στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου,άρα θα επηρεάστηκε απο τις διελεύσεις του Κρόνου στο Ζυγό,του Πλούτωνα στον Αιγόκερο,και του Ουρανού στους Ιχθύες-Κριό,όπως και απο την τελευταία αντίθεση Κρόνου-Ουρανού.Με ωροσκόπο Ζυγό που έχει,άρα και τους άλλους 3 γωνιακούς σε παρορμητικά...τον περιμένουν δύσκολες μέρες ..μάλλον κι εσένα το ίδιο:bigsmile:
Αν προσθέσουμε σε όλα αυτά και τις τελευταίες γενναίες περικοπές της κυβέρνησης σε μισθούς-επιδόματα κτλ στο δημόσιο,τότε θα έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα:toung:What goes around comes around
-
20-01-2011, 11:11 PM #3
Και μόνο που διάβασα το post σου αγχώθηκα.Το έχεις αναλύσει αρκετά το θέμα φιλενάδα,αλλά θα διαφωνήσω για το ότι ο Αρης στο Λέοντα έχει καλούς τρόπους,και μόνο που σου λέει"εγώ αποφασίζω.."φαίνεται η επιρροή.Μισογύνη επίσης τον κόβω,αυτό δεν ξέρω αν φαίνεται απ'τη Σελήνη του και τις όψεις της ή γενικά μισεί τις γυναίκες με ίσα δικαιώματα.Δεν παλεύεται καθόλου αυτή η συμπεριφορά σε καθημερινή βάση.Μιλιέται καθόλου αυτός?Γιατί για να σου πω υπομονή,πόσο πια..:blink:
-
20-01-2011, 11:19 PM #4
Εχεις απόλυτο δίκιο. Πραγματικά, ισχύει αυτό που λες, πως άλλα λέει και άλλα κάνει, κι αυτό με τρελαίνει. Για παράδειγμα, μπορεί να μου πεί φέρε το τάδε έγγραφο, και την επόμενη στιγμή, να γίνει χαμός και να πει τί δουλειά έχει αυτό το έγγραφο εδώ μεσα, και χίλια άλλα δυο πράγματα. Και ιδίως αν υπάρχουν πολίτες μπροστά, δεν διστάζει να με προσβάλλει. Τί να πεις, αναιρετική μοίρα της παρθένου, αναιρεί την προσφορά και την εξυπηρέτηση...
Κάτι άλλο που είδα είναι η ακμή του 6ου οίκου του στον Κριό. Γενικά, έχει την τάση να δημιουργεί εντάσεις στο χώρο εργασίας.
Όσο για τα οικονομικά του, ο Δίας του στον Ταύρο και τον 8ο καθώς επίσης και η Αφροδίτη του στον 10ο, μαρτυρούν μία αρκετά ευκατάστατη σύζυγο (πράγμα που γνωρίζω) και πως δεν κουράζεται ιδιαίτερα για να έχει χρήματα και ακίνητα. Και να βάλουμε και τον Κρόνο του στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου και τον 5ο, λυπάμαι τα δύο μικρά παιδάκια του.
Το μισογυνισμό που έχει γιατις συναδέλφους του, πού θα τον βρούμε?
Σημειώνω επίσης πως το "αφεντιλίκι" του, ίσως να συμπίπτει και με τον διελαύνοντα Κρόνο στον ωροσκόπο του, αλλά και πάλι,ο Κρόνος στον ωροσκόπο συνήθως μας κάνει πιό σκεπτικούς και πιό προσεκτικούς. Τί άλλο να πω?
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση.
-
20-01-2011, 11:43 PM #5
taurine μου, τι ακριβώς εννοείς όταν λες πως ο Ερμής του είναι σωστά τοποθετημένος;
Ο άνθρωπος έχει Ηλιο αντίθεση Σελήνη, μια συγκρουση η αρσενική του πλευρά με την θηλυκή την έχει.
Ο Ερμής του είναι σε σύνοδο με ΟΥρανό και Πλούτωνα, πανέξυπνος ο Κύριος, όμως εκκρητικός, ακραίος, ευέξαπτος, πονηρός ενώ αρέσκεται στο να ασκεί διαρκώς λεκτική βία.
¨
Οσο για τον Αρη στον Λέοντα και στον 10ο, είναι πάρα πολύ καλός για τον εαυτό του και την καριέρα του, όχι όμως και για τους άλλους.
Είναι αλαζόνας, εγωιστής, πρέπει να είναι πάντα πρώτος και μολονότι δεν θα τον περιέγραφα εύκολο άνθρωπο......τις κατακτήσεις του τις έχει στην εργασία.
-
20-01-2011, 11:48 PM #6
taurine ακμή 6ου έχει σίγουρα στον Κριό;
Με τι ωροσκόπο τον έχεις;
-
20-01-2011, 11:52 PM #7
Εγω θα σου απαντησω εκτος αστρολογικων δεδομενων καθοτι ασχετος.
Που ειναι αυτη η υπηρεσια να ερθω να του βαλω τιποτα μπατσες να ερθει ο γενεθλιος στην θεση του...χαχαχχαα
(αν μου μου διαγραψετε το post ως spam...no prob):bigsmile:Altec40 πλέον..:Ρ
-
20-01-2011, 11:56 PM #8
Μιλιέται μόνο με προισταμένους και η μεγάλη του χαρά είναι να πετύχει κάτι σε βάρος μου.
Ο ¶ρης στο Λέοντα, θεωρώ πως είναι αρκετά κοντά στο στοιχείο του και συνήθως χαρίζει περηφάνεια και αξιοπρέπεια,τουλάχιστον από 2 άτομα που γνωρίζω με ¶ρη στο Λέοντα. Βέβαι υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις.
Κι όσο για τα ίσα δικαιώματα,τους πρόσφυγες και τον ανθρωπισμό γενικά στους αναξιοπαθούντες, συνεχώς του υπενθυμίζω να διαβάζει που και πού τη Συνθήκη της Γενεύης,αλλά ...φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Η απάντηση είναι η κλασική "Δεν θα έρθεις εσύ να μου μάθεις τη δουλειά μου". Πέρα από υπομονή και σκληρή εργασία, δεν έχω άλλα όπλα στα χέρια μου. Για μένα Μαράκι, η μόνη χαρά που παίρνω είναι ένα χαμόγελο και ένα "ευχαριστώ" από τον πολίτη, ημεδαπό ή αλλοδαπό, που έρχεται να εξυπηρετηθεί. Πριν από 3 εβδομάδες ήρθε μια τούρτα στο γραφείο, δώρο από κάποιον Σύλλογο ατόμων με αναπηρία, και το σχόλιο του ήταν πως "αν το ξαναδεί αυτό θα με καταγγείλει για παθητική δωροδοκία, σύμφωνα με σχετικό άρθρο του Ποινικού Κώδικα".
-
20-01-2011, 11:59 PM #9
Είναι γεννημένος 21-9-64 ωρα 08 το πρωί Αθήνα. Ζυγός βγαίνει ο ωροσκόπος του στις 19 μοίρες και η ακμή του δικού μου 10ου είναι στις 17 του Ζυγού. Χάλια ε? Κι αν προσθέσουμε την Πανσεληνο στο γενέθλιο του, και τη συνδυάσουμε με τη χθεσινή Πανσέληνο, εκεί πραγματικά ξέφυγε τελείως!
-
21-01-2011, 12:04 AM #10
Και είναι όπως τον περιέγραψες. Ευέξαπτος και πονηρός. Κατακτήσεις βέβαια λίγο δύσκολα να έχει καθώς έχει τα χάλια του. Παχύσαρκος και κοντός. Πράγματι ασκεί λεκτική βία, κατι που με εξοργίζει καθώς συνηθίζει να βλαστημάει τα θεία ενώπιόν μου. Κι αν μιλήσουμε για Ποινικό Κώδικα, αν το δείτε και το ακούσετε να συμβαίνει, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη σύλληψή του ΑΜΕΣΩΣ. Διώκεται αυτεπάγγελτα και όχι καθ' εγκληση. Όμως ποιός τραβάει τα άκρα Τινάκι?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.