- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: Διας στο Κριο!!!
-
27-11-2010, 11:47 PM #1
Διας στο Κριο!!!
Γεια σας οταν μπει ο ΔΙας στο Κριο πως θα με επηρεασει??
εχω σεληνη στο Κριο στο 11 οικο...τι σημαινει αυτο?
και επισης ο ηλιος, ο ωροσκοπος, η αφροδιτη και ο διας μου ειναι στους Διδυμους δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο αυτο.. να ελπιζω για κατι καλο στα ερωτικα?
ευχαριστω οποιος γνωριζει ας απαντησει!
-
28-11-2010, 12:23 AM #2
Re: Διας στο Κριο!!!
Θα σκίσεις...
Μην φοβάσαι τίποτα....
-
28-11-2010, 10:17 AM #3
Καλημερα!
Θαθελα να κανω και εγω μια ερωτηση. Οταν με την εισοδο του Δια στον Κριο ενεργοποιειται ο 10ος οικος [ακμη 27μ. Ιχθυων] και στις πρωτες μοιρες του Κριου υπαρχουν γενεθλια μεσοδιαστηματα Ηλιου/Σεληνης και Ηλιου/Αρη οπως επισης και ο γενεθλιος αστεροειδης Αραχνη...
Τωρα με την Διελευση του Δια, μπορει καποιος να ελπιζει σε μια δικαιη επιλυση των προβληματων? Η αληθεια ειναι πως τρομαζει λιγο το τετραγωνο που θα κανει με τον Πλουτωνα και την αντιθεση με τον Κρονο απο τον Ζυγο το καλοκαιρι.
Σημαινει μηπως επιλυση των προβληματων με πολυ κοπο και αγωνια? Γιατι εγω αυτο καταλαβαινω απο τις οψεις, ειδικα με την εισοδο και του Ουρανου στον Κριο.
-
07-01-2011, 08:51 PM #4
Γειά σας !!!!Και καλη χρονιά!!!!Θα ήθελα να μάθω πως θα με επηρεάσει ο Δίας στον Κριο?Ειμαι κριός τρίτου δεκαημέρου με οροσκόπο τοξότη!θα έχω καμια εξέληξη θετική στα ερωτικά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???Γιατι το 2010...
-
07-01-2011, 08:56 PM #5
εδώ θα βρεις ότι χρειάζεσαι....και ερωτικές προβλέψεις (2) και γενικά....και επαγγελματικά....και όλα!!! :bigsmile:
διάβασε και τον Κριό του τρίτου αλλά και τον Τοξότη επίσης....!Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!
-
18-01-2011, 04:53 PM #6
Εγω που εχω γενεθλιο δια στον κριο, τωρα που μπαινει ο διας στον κριο θα ευνοηθω;
περιμενω μια προαγωγη εδω και καιρο γι αυτο ρωταω...ειμαι υδροχοος με ωροσκοπο λεοντα...:bigsmile:
-
18-01-2011, 05:49 PM #7
-
18-01-2011, 05:55 PM #8
καλησπερα σε ολους!!!εχω κι εγω μια ερωτησουλα...ο διας διερχεται στον 9ο μου οικο στον κριο και θα κανει συνοδο με αφροδιτη και αρη στην 16η και 17η μοιρα αντιστοιχα,επισης τριγωνο με κρονο και ωροσκοπο που ειναι σε συνοδο στον λεωντα και τριγωνο επισης με ποσειδωνα στον 5ο...αλλα απεναντι ακριβως στον ζυγο υπαρχει ο διελαυνων κρονος..στον γενεθλειο χαρτη η αφροδιτη κανει τριγωνο με τον κρονο στην προκειμενη περιπτωση θα υπερισχισει η αντιθεση(του διελαυνων κρονου) η το τριγωνο (του γενεθλειου) αφου το ενεργοποιει και ο διελαυνων διας???βεβαια τα τριγωνα υπερισχιουν...αλλα ο κρονος ειναι ...κρονος...αν ειναι να παρω κι αλλα <<μαθηματα>> ευχαριστω πολυ..δεν θα παρω..τα χω μαθει απ εξω κι ανακατωτα!!!!
-
18-01-2011, 10:59 PM #9
-
22-01-2011, 01:31 PM #10
φέρνει ο Δίας ενθουσιασμό; από προχτές μου τυχαίνουν μικρά πραγματάκια, για τα οποία εγώ υπερενθουσιάζομαι (ως Κριός) και κάπως σαν να ευνοούμαι από το σύμπαν.. αν είναι όλο αυτό λόγω του Δία μ΄αρέσειιιιιιιι (και ενθουσιάστηκα ξανά)
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.