- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 2 of 2
Thread: 11ος οίκος
-
16-01-2011, 01:37 PM #1
11ος οίκος
Γεια κ χαρά σε όλους . Αν και δεν είμαι νέο μέλος ωστόσο αναφορικά με τα forum είμαι τελείως νιούφι......Αυτός είναι και ο λόγος που μεχρι σήμερα δεν έχω επιχειρήσει να επικοινωνήσω! Επειδή όμως πολλά μυαλά είναι καλύτερα απο ένα, και ψάχνω απεγνωσμένα για απαντήσεις σχετικά με τον εαυτό μου, θα ήθελα τη βοήθειά σας. Είμαι παρθένος με ωροσκόπο λιοντάρι στην τελευταία μοίρα. Τι σημαίνει το γεγονός οτι έχω αφροδίτη κ σελήνη στον καρκίνο στον 11ο οίκο κ άρη στον σκορπιό στον 3ο οίκο. Επίσης έχω κρόνο στον παρθένο στον 2ο οίκο κ πλούτωνα στο ζυγό στο 2ο οίκο. Το μεσουράνημά μου είναι στον ταύρο. Όλα αυτά σας τα παραθέτω γιατί πάντα ήθελα να κάνω καριέρα. Τώρα τελευταία όμως ο κόσμος μου καταρρέει. Το σπίτι μου-οι γονείς μου- αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η απόδοσή μου στην δουλειά. Επίσης τα οικονομικά μου λόγω της βοήθειας που τους προσφέρω είναι σε κακό χάλι. Θέλω να μου πείτε πώς θα πάει το πρώτο τρίμηνο και με βάση τον 11ο οίκο μου που έχω κλίση για να μπορέσω να στραφώ εκεί κ να βοηθήσω την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ. ημερ. γέννησης 04/09/1980 ώρα 6 το πρωί τόπος Αθήνα
-
17-01-2011, 07:34 AM #2
Re: 11ος οίκος
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.