- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Επαγγελματικη πορεια/υγεια
-
11-01-2011, 04:49 AM #1
Επαγγελματικη πορεια/υγεια
Καλησπερα σε ολους!
Βρισκομαι σε μια πολυ μεταβατικη περιοδο της ζωης μου και θα ηθελα να ρωτησω αν φαινεται κατι στον χαρτη μου για καριερα η κατι για την επαγγελματικη μου πορεια.
Ανησυχω διοτι ειναι αδειος και ο 10ος οικος και ο 2ος.
Επισης το θεμα της υγειας που φαινεται?Ο 6ος οικος εχει Κρονο και Πλουτωνα και απο αυτα που διαβασα φοβηθηκα....
Οποιος θελει να ασχοληθει να μου πει για να του στειλω ημερομηνια γεννησης και πολη. Η τον χαρτη μου, τον εχω κατεβασει...
Ευχαριστω εκ των προτερων
-
16-01-2011, 02:16 AM #2
Re: Επαγγελματικη πορεια/υγεια
γιατι βρε παιδια δεν απανταει κανεις...αν εχει ξανασυζητηθει το θεμα τουλαχιστον παραπεμψτε με!!!!
-
17-01-2011, 07:52 AM #3
Το θέμα των επαγγελματικών σου και της υγείας σου, μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι δεν έχει συζητηθεί, οπότε δεν τίθεται και θέμα παραπομπής σε αυτό.
Ουσιαστικά ζητάς προσωπική πρόβλεψη, πράγμα που δεν συνηθίζεται και δεν επιτρέπεται από τους όρους συμμετοχής. Εναπόκειται στην ευχέρεια του καθενός το αν θα ασχοληθεί ή όχι.
Το γεγονός ότι έχεις Οίκους χωρίς όψεις δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Όταν κάποιος Οίκος είναι κενός πληροφορίες παίρνουμε από τον απέναντι και τον κυβερνήτη του.
Ειδικά τα θέματα υγείας πρέπει να προσεγγίζονται με ιδιαίτερη προσοχή και μόνον από πολύ καλούς γνώστες της αστρολογίας και σίγουρα όχι σε δημόσιο χώρο όπως είναι αυτός μιας διαδικτυακής κοινότητας. Ο κίνδυνος παρεξηγήσεων ή η δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων είναι πολύ μεγάλος, ιδίως από άτομα που δεν έχουν την ικανότητα αντικειμενικής και ορθολογικής διαχείρισης των πληροφοριών που δέχονται.
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-01-2011, 01:53 AM #4
σωστα...εχεις δικιο, δεν το ειχα σκεφτει....απλα ρωτησα για παραπομες οσον αφορα ενδειξεις στους οικους που δειχνουν καριερα η καλη υγεια κλπ
Ευχαριστω παντως
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.