s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 148
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 148 of 350 FirstFirst ... 48 98 138 144 145 146 147 148 149 150 151 152 158 198 248 ... LastLast
Results 1,471 to 1,480 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by χαρο View Post
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    Kαλη χρονια :bigsmile:
    και καλως ορισες στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!
    καλη πλοηγηση ευχομαι!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλησπέρα από volvic

καλοβράδυ ή καλημέρα σε όλους.
    Είμαι καινούρια αναγνώστρια του site αυτού και ελπίζω να βρούμε όμορφες λύσεις σε όλα μας τα θέματα και να μάθουμε από το παρόν ή το μέλλον!
    χαιρετισμούς σε όλους προσ το παρόν:bigsmile:

Όνομα:
    Άννα

Re: καλησπέρα από volvic

Quote Originally Posted by volvic View Post
    καλοβράδυ ή καλημέρα σε όλους.
    Είμαι καινούρια αναγνώστρια του site αυτού και ελπίζω να βρούμε όμορφες λύσεις σε όλα μας τα θέματα και να μάθουμε από το παρόν ή το μέλλον!
    χαιρετισμούς σε όλους προσ το παρόν:bigsmile:
    :bigsmile:Χρόνια πολλά,:welcome:!!! Καλή περιήγηση!!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

γεια σας παιδια εγο εχω καιρο που ειμαι μελοσ αλλα βλεπετε το τρεξιμο δεν με αφινη τωρα που μπορω ευχομαι να τα λεμε περισσοτερω ..
    καλη χρονια να εχουμαι .....
    θελω και μια χαρη αμα μπορειτε να μου πειτε ποιες ημερομηνιες με βοηθανε για να κανο γαμο
    ειμαι ψαρακι και ειναι λεων.........
    ευχαριστω...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by SOFIA985 View Post
    γεια σας παιδια εγο εχω καιρο που ειμαι μελοσ αλλα βλεπετε το τρεξιμο δεν με αφινη τωρα που μπορω ευχομαι να τα λεμε περισσοτερω ..
    καλη χρονια να εχουμαι .....
    θελω και μια χαρη αμα μπορειτε να μου πειτε ποιες ημερομηνιες με βοηθανε για να κανο γαμο
    ειμαι ψαρακι και ειναι λεων.........
    ευχαριστω...
    καλη χρονια
    και καλη πλοηγηση
    και πιστευω αν εχεις υπομονη να διαβασεις
    και αγαπη για την αστρολογια
    θα λυσεις καποιες αποριες σου
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

7. Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

καλως σας βρισκω!!!!!!!!!! ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας:bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by ζυγαρινα46 View Post
    καλως σας βρισκω!!!!!!!!!! ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας:bigsmile::bigsmile:
    Καλώς μας ήρθες!

Η παρέα μας πάντα είναι ανοιχτή σε άτομα που θέλουν να μάθουν αστρολογία!!!:bigsmile:

Καλησπέρα σε όλους!!!Είμαι η Χαρά (ή αλλιώς η boop σας)... και επειδή πολύ καιρό τώρα ενώ σας μελετάω και σας συμβουλεύομαι δεν σας έχω μιλήσει..νομίζω ότι ήρθε η ώρα! :bigsmile: Είναι υπέροχη η δουλειά που κάνετε,όλα τα θέματα σας εκπληκτικά,τα χειρίζεστε πολύ σωστά θεωρώ και μ'ευχαριστεί ιδιαίτερα να μπαίνω εδώ όταν μελετάω αστρολογία που την αγαπώ πολύ! Επίσης,ορισμένοι χαρακτήρες εδώ μέσα μου έχετε γίνει πολύ αγαπητοί και μόνο απο το πώς μιλάτε και πόσο αυθεντικοί είστε αλλά πάντα με "μαεστρία",ευγένεια, αλλά και συνέπεια!Μην μακρυγορήσω άλλο και σας κουράσω..θα τα λέμε πιο συχνά απο δω και πέρα άλλωστε...Καλή συνέχεια στην όμορφη δουλειά που κάνετε και συνεχίστε να την κάνετε με αγάπη! leasantry: α!και...Καλή χρονιά σε όλους μας!!!

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by boop View Post
    Καλησπέρα σε όλους!!!Είμαι η Χαρά (ή αλλιώς η boop σας)... και επειδή πολύ καιρό τώρα ενώ σας μελετάω και σας συμβουλεύομαι δεν σας έχω μιλήσει..νομίζω ότι ήρθε η ώρα! :bigsmile: Είναι υπέροχη η δουλειά που κάνετε,όλα τα θέματα σας εκπληκτικά,τα χειρίζεστε πολύ σωστά θεωρώ και μ'ευχαριστεί ιδιαίτερα να μπαίνω εδώ όταν μελετάω αστρολογία που την αγαπώ πολύ! Επίσης,ορισμένοι χαρακτήρες εδώ μέσα μου έχετε γίνει πολύ αγαπητοί και μόνο απο το πώς μιλάτε και πόσο αυθεντικοί είστε αλλά πάντα με "μαεστρία",ευγένεια, αλλά και συνέπεια!Μην μακρυγορήσω άλλο και σας κουράσω..θα τα λέμε πιο συχνά απο δω και πέρα άλλωστε...Καλή συνέχεια στην όμορφη δουλειά που κάνετε και συνεχίστε να την κάνετε με αγάπη! leasantry: α!και...Καλή χρονιά σε όλους μας!!!
    :bigsmile: Χρειαζόμαστε.....χαρά...... Σου εύχομαι καλή χρονιά!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 72 users browsing this thread. (0 members and 72 guests)