s
Ωριαία για πώληση περιουσιακού στοιχείου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Ωριαία για πώληση περιουσιακού στοιχείου

Ένας φίλος αντιμετωπίζει κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα και σκέφτεται να πουλήσει ένα περιουσιακό του στοιχείο. Η ερώτηση λοιπόν είναι "Θα μπορέσει να το πουλήσει;' Ο χάρτης έχει στοιχεία 8/1/2011 ώρα 7:02΄Θεσ/νίκη με Ωροσκόπο στις 3ο και 44΄του Αιγόκερω.

Αν μπορεί κάποιος από τη διαχείριση να ανεβάσει το χάρτη ώστε, όποιος έχει τις γνώσεις και είναι πρόθυμος να τις μοιραστεί μαζί μας , να μας βοηθήσει να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Ευχαριστώ !

Όνομα:
    Χρύσα

Re: Ωριαία για πώληση περιουσιακού στοιχείου

ορίστε ο χάρτης..:bigsmile:

Χρύσα μου, σ' ευχαριστώ πολύ. Ξεκινώ πρώτη να παρουσιάσω κάποια στοιχεία με τις ελάχιστες γνώσεις Ωριαίας που έχω:

Ο Ωροσκόπος βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3ο κ 43΄. Θα ονομάσουμε το άτομο που θέλει να πουλήσει Κώστα για διευκόλυνση. Ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω αντιπροσωπεύει τον Κώστα και ο 7ος οίκος αντιπροσωπεύει ένα υποψήφιο αγοραστή.

1. Ψάχνω για απαγορευτικά σημάδια στον Ωριαίο χάρτη.
    • Ο Ωροσκόπος δεν βρίσκεται ούτε στις πρώτες ούτε στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου.
    • Ο Κρόνος δεν βρίσκεται ούτε στον 1ο ούτε στον 7ο οίκο και δεν είναι καμμένος. (Ελπίζω να μην είναι απαγορευτικό σημάδι που ο Κρόνος κυβερνά τον Ωροσκόπο).
    • Η Σελήνη δεν βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες ενός ζωδίου ούτε στον πύρινο δρόμο ούτε είναι κενή πορείας.
    • Ο κυβερνήτης του 7ου (αγοραστής) είναι η Σελήνη, δεν είναι ανάδρομη.
    • Αυτό που λένε για την πλανητική ώρα αν συμφωνεί ή αν είναι συμβατή με τον Ωροσκόπο δεν ξέρω τι εννοούν ακριβώς, αλλά βλέπω στο χάρτη ότι πρόκειται για μέρα Αφροδίτης, ώρα Σελήνης, 12η ώρα Νύχτας ?????????? Εδώ χρειάζομαι βοήθεια :unsure:

Έπεται συνέχεια... Περιμένω τα μέχρι τώρα σχόλιά σας για να δω αν βρίσκομαι σε καλό δρόμο.

Συνέχεια...

Η Σελήνη θεωρείται συγκυβερνήτης του Κώστα(πωλητής).

Τί γίνεται όμως εδώ που η Σελήνη είναι ο δείκτης του πιθανού αγοραστή, του 7ου οίκου ;

Ο Ωροσκόπος(Κώστας) στο ζώδιο του Αιγόκερου δείχνει μάλλον κάποια σχέση με τα επαγγελματικά και βρίσκεται στον 9ο οίκο (κάτι που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση) στο ζώδιο του Ζυγού στον πύρινο δρόμο. Παρόλο που είναι στο ζώδιο έξαρσης μήπως το ότι βρίσκεται στις συγκεκριμένες μοίρες δείχνει κάποια δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ;

Οι όψεις του : Τετράγωνο με τον Ήλιο και τον ¶ρη. Δυσκολία μου μυρίζεται, σαν κάτι να τον μπλοκάρει.
    Σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο βρίσκεται ο Πλούτωνας με μόνη όψη το εξάγωνο με τη Σελήνη που κυβερνά τον αγοραστή. Να το εκλάβουμε ότι θα επέλθει συμφωνία μεταξύ τους ή δεν μετρά καθόλου ;
    Στον 1ο οίκο ο Ήλιος με τον ¶ρη καμμένο σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Σαν να μη ξέρει ο ίδιος ο Κώστας τι να κάνει ή να είναι μπλοκαρισμένος.

Η Σελήνη κυβερνήτρια του 7ου( πιθ. Αγοραστή) έχει απομακρυνθεί από τετράγωνο με την Αφροδίτη στον 11, σύνοδο με τον Ποσειδώνα (ίσως αυτή δεν την υπολογίζουμε καθόλου) και πρόκειται να σχηματίσει εξάγωνο με τον Πλούτωνα που είπα παραπάνω.

Σελήνη και Κρόνος δεν σχηματίζουν Πτολεμαϊκή όψη μεταξύ τους. Ούτε βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή. Με μια πρώτη εκτίμηση μάλλον ... δεν βλέπω φως στο τούνελ.

Μεταφορά φωτός της Σελήνης από τον Ποσειδώνα στον Ουρανό. ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΕΙΤΟΝΟΙ !!!!!! Θα προωθηθεί η κατάσταση από κάποιο άτομο;:unsure:

Ο 4ος οίκος, δείκτης ακίνητης περιουσίας και του τέλους της υπόθεσης στον Κριό, κάτι γρήγορο μου δείχνει. Ο ¶ρης στον Αιγόκερω (ισχυρός, σε έξαρση) θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και Δία στους Ιχθείς (πολύ καλό μου φαίνεται). :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Τι άλλο μπορούμε να κοιτάξουμε ;

Να συμπληρώσω τα εξάγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον ¶ρη, τετραγωνο με Ερμή πριν συναντήσει τους Ουρανό, Δία.

Επίσης ο ¶ρης καμμένος μεν, αλλά σε αποχωρίζουσα όψη δε με τον Ήλιο, άρα βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης.

Κάντε μία μετάφραση, σας παρακαλώ. Πού καταλήγουμε ;

Όνομα:
    Κωστής

Που είσαι ρε Τίνα να μας σώσεις; :toung:

Εγώ γιατί βλέπω στον χάρτη ότι ο Ήλιος δεν έκανε ακόμα όψη με τον ¶ρη αλλά ΘΑ κάνει. Μήπως θέλει επισκευή ο χάρτης;

Ή μήπως είμαι αστρο-κουκουρούκου
    Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook

Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.

Quote Originally Posted by vikoza View Post

Επίσης ο ¶ρης καμμένος μεν, αλλά σε αποχωρίζουσα όψη δε με τον Ήλιο, άρα βελτίωση της υπάρχουσας κατάστασης.
    Έχεις δίκιο, δεν έπρεπε να κάνω συσχέτηση τον ¶ρη με τον Ήλιο, παρασύρθηκα που τον είδα δείκτη του 4ου.

Quote Originally Posted by Dell Piero View Post
    Που είσαι ρε Τίνα να μας σώσεις; :toung:

Εγώ γιατί βλέπω στον χάρτη ότι ο Ήλιος δεν έκανε ακόμα όψη με τον ¶ρη αλλά ΘΑ κάνει. Μήπως θέλει επισκευή ο χάρτης;

Ή μήπως είμαι αστρο-κουκουρούκου
    Αστρο-κουκουρούκου.... σε ανώτερα!!!!!!!!!!!!!!! :bigsmile:

Βίκυ,

κατ' αρχήν ποιος έκανε την ερώτηση, εσύ ή ο ίδιος ο Κώστας; Ο Ήλιος δεν θα προλάβει να κάνει σύνοδο με τον ¶ρη πριν αυτός περάσει στον Υδροχόο, επομένως δεν μετρά ως σύνοδος.

Την ερώτηση την έκανα εγώ για λογ/σμό του Κώστα, χωρίς να μου το ζητήσει ο ίδιος. Μου κίνησε το ενδιαφέρον το θέμα της Ωριαίας με τα ερωτικά και σκέφτηκα να δω αν το πρόβλημά του βρίσκει λύση.

Τον Ήλιο θα τον υπολογίσουμε σαν κυβερνήτη του 8ου, οικονομικές συμφωνίες ας πούμε ή τα οικονομικά του αγοραστή;

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)