- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 151 to 158 of 158
Thread: Δυνατές όψεις συναστρίας
-
14-12-2010, 01:50 PM #151
Re: Δυνατές όψεις συναστρίας
Αν τωρα αυτη η συνοδος βρισκονταν σε αλλο ζωδιο και σε αλλο οικο ,θα υπηρχε διαφορετικη εξηγηση .Παραδειγμα ,μια τετοια τριπλη συνοδος στο ζωδιο της παρθενου ,καταρχην φαντασου ενα ζωδιο με κυβερνητη τον ερμη να του σκαει μεσα ο κρονος ,ηδη χανει την μιση επικοινωνιακη του φυση .μια αφροδιτη επισης στην παρθενο δεν ειναι οτι καλυτερο επειδη ψειριζει τα παντα και ειναι στην κοσμαρα της ,η συνδος εκει θα την εκανε ακομα πιο "ψειρα" και γκρινιαρα με τις σχεσεις της ,πιο απαιτητικη και η συνοδος με τον δια μπορει να εμπαινε ως ασπιδα αλλα δεν νομιζω οτι θα καταφερνε πολλα πραγματα.
Απαντηση που εδωσα πριν ΚΑΙ μια που συμπληρωσες στοιχεια.
Ενας Ερμης στον Σκορπιο ειναι ετσι και αλλοιως ενας Ερμης που δεν εκφραζεται ευκολα προς τα εξω ,αντιθετα εκεινος μπορει να θελει να αφηνει τις σκεψεις του για τους αλλους στο "σκοταδι" θελει ομως να παθαινει τα παντα για τους γυρω του ,ως και τα πιο κρυφα τους μυστικα.Σκεφτεται παρα πολυ πριν εξωτερικευσει το οτιδηποτε ,συχνα ειναι σκληρος και επικριτικος με τους γυρω τους και μαλλον κοροιδευτικος .Χωρις οψεις ενας πλανητης παντα χρωματιζετε απο τα χαρακτηριστικα του ζωδιου που το φιλοξενει.Ως αναδρομος τωρα εχει ακομα μεγαλυτερη δυσκολια να μιλησει για τον εαυτο του η/και η κριτικη του να γινεται ολο και πιο επιθετικη (ακομα και οταν δεν εχει τετοιο σκοπο) γενικοτερα ενας πλανητης αναδρομος φερνει εμποδια και παρανοηση ,υπερτονισμο καποιων στοιχειων του ζωδιου που το φιλοξενει.
Αν δεν ηταν αναδρομος μπορει απλα να φαινοσουν στους αλλους ανθρωπους οτι απλα προσεχει τα λογια του και ισως λιγο φοβιστικος για το τι θα ακουσουν αμα τελικα μιλησεις,τωρα που ειναι αναδρομος και χωρις οψεις πολλες φορες αυτα που λες ειτε δεν μεταφερονται σωστα ειτε εξοργιζουν τους αλλους.
Σαν κυβερνητης του 9ου ενας αναδρομος Ερμης δειχνει επισης καθυστερησεις και εμποδια τοσο στην εξελιξη σου σε οτι αφορα το μορφωτικο επιπεδο η την επαφη σου με πιο αφηρημενες εννοιες της ζωης(αυτο επειτεινεται και με το γεγονος οπως εγραψα οτι ενα κρονος μεσα στην Παρθενο που ειναι επικοινωνιακο ζωδιο ουσιαστικα χανει μεγαλο μερος απο την δυναμη της (αν και μεταξυ μας οι παρθενοι χρησιμοποιουν την επικοινωνια για να γκρινιαξουν περισσοτερο :toung:.οταν ανακαλυφτει ο πλανητης της γκρινιας,του μπεταντιν και υστερικης λεπτομερειας θα παυψει ο καημενος ο Ερμης να θεωρειτε κυβερνητης τους.).Δυσκολα τα πραγματα δηλαδη για τα θεματα του 9ου,και αναδρομος κυβερνητης και κρονος και συνοδο με την αφροδιτη και τον δια.Επισης επειδη ο 9ος εχει αν κανει με το εξωτερικο και γενικα ο ερμης με τις μετακινησεις θα μπορουσε να σημαινει καθυστερησεις επισης σε αυτους τους τομεις.
Σαν κυβερνητης του 7ου επισης αναδρομος,δειχνει οτι ενω επιθυμεις να εχεις γυρω σου ανθρωπους δραστηριους,επικοινωνιακο ς που να σε ξεκουνανε απο τα καθιερωμενα και να σε κανουν να ασχολεισαι με πολλα πραγματα ταυτοχρονα (η μονιμη τρελλα των Διδυμων) ισως τετοιες επαφες ειναι δυσκολο να "τραβηξεις " προς το μερος σου λογω της δικης σου δυσκολιας να εκφραστεις και να κεντρισεις το ενδιαφερον τετοιων ατομων.
Το εντυπωσιακο ειναι ποσο κουμπωνει το θεμα μεσα στο χαρτη.Ενα ατομο που δυσκολευεται να εξωτερικευσει τα θελω του ,τις σκεψεις του που εχει δυσκολια στην επικοινωνια εκφραζεται με πολλους τροπους μεσα στο χαρτη του.Αναδρομος ερμης κυβερνητης του 9ου και του 7ου (δειχνει επισης περιβαλλον που σε εμποδιζει να εξελιχτεις οπως θα ηθελες) μεσα στο 10 που ειναι το ζενιθ μας,δηλαδη αμεσο περιβαλλον,μορφωση,δυσκολη επικοινωνια ,κρονος συνοδο με αφροδιτη και δια σε φρεναρουν ως προς την εξελιξη σου
-
14-12-2010, 02:35 PM #152
Πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα τα όσα μου είπες.Να σημειώσω οτι εχω υποστεί πολλή ταλαιπωρία με το θέμα σπουδές-μόρφωση...Χρειάστηκε να δώσω 3 φορές Πανελλήνιες για να περάσω σε μια σχολή της προτίμησής μου.Την 1η φορά, πήγα και νοίκιασα στη θεσ/νικη, παρακολούθησα ενα εξάμηνο, μετά κατάλαβα οτι η σχολή δε μου ταιριάζει, αντε ξενοίκιασε, ξεκουβάλα μετά και παλι πίσω!Η 2η φορά πήγε στράφι, τσάμπα διάβασμα και ταλαιπωρία, καθώς ο μπαμπάς επέμενε να δηλώσω μόνο σχολές που είναι στη Λαρισα(στην πόλη που μένω) για να γλιτώσει τα έξοδα!!Αν δήλωνα κι άλλες σχολές πιθανόν να είχα γλιτώσει την ταλαιπωρία της 3ης προσπάθειας(εδω κολλάει το "¨περιβάλλον που σε εμποδίζει να εξελιχτείς όπως θα ήθελες").Ωστόσο ενδιάμεσα πήγα σε ενα ΙΕΚ, αλλα στο τελευταίο εξάμηνο εμεινα απο απουσίες, επρεπε να κατσω σπίτι να διαβασω γαι τις Πανελλήνιες(στα πλαίσια της 3ης απόπειρας), με αποτέλεσμα, να χρειαστεί να ξαναπαρακολουθήσω το τελευταίο εξάμηνο, κάνοντας ουσιαστικά ιδιαίτερα με εναν απο τους καθηγητές μου-για να συμπληρώσω τις ώρες που μου έλειπαν-, αφου δεν υπήρχε τοτε 4ο εξαμηνο στην ειδικότητά μου και επρεπε να περιμένω αρκετό καιρό μεχρι να ξαναδημιουργηθεί!!Ολο αυτο βεβαια εγινε χαριστικά, εγινε εξαίρεση δηλαδή για μένα, με τη μεσολάβηση του μπαμπά που ετυχε να γνωρίζει το Διευθυντή του ΙΕΚ και ο ανθρωπος με λυπήθηκε και εκανε αυτη τη ρύθμιση για μένα.Και αφού κατάφερα τελικά μετα κόπων και βασάνων να παρω την Πιστοποίηση κι απο το ΙΕΚ....μετά εφυγα για την Καβάλα για σπουδές...και τα 4 χρόνια εγιναν 6, δε μπορούσ να βρω καθηγητή για την Πτυχιακή μου...κτλ κτλ...άσε πολλή ταλαιπωρία,hattie μου!!!!
Οσο για τον Ανάδρομο Ερμή...σίγουρα μου δίνει ενα πολύ αναλυτικό τρόπο σκέψης, μια σε βάθος προσέγγιση των πραγμάτων(φαινεται αλλωστε απο τα μεγάλα post μου!!) και την κακιά συνήθεια η σκέψη μου να κάνει αναδρομές, αναμασώντας ξανα και ξανά και σερβίροντας με αλλα λόγια ότι εχω προηγουμένως αναφέρει, κατι που κουράζει τον ακροατή-συνομιλητή μου!!Γι'αυτό άλλωστε και εκφράζομαι πολύ καλύτερα γραπτώς γιατι εκει εχω τη δυνατότητα της διόρθωσης, μετα απο επανεξέταση των γραφόμενών μου.Ετσι οργανώνω καλύτερα τις σκέψεις μου και αποφευγω την ασκοπη επανάληψη τω ίδιων νοημάτων.Η συγγραφή και η συμβουλευτική είναι 2 απο τους αγαπημένους μου τομείς, μιας και μου αρέσει πολύ να αναλύω το πρόβλημα του άλλου, αφου πρώτα επιτύχω μεσα απο τις ερωτήσεις που θα του κάνω,να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.Ποτε δε βγάζω βεβιασμένα συμπεράσματα και δεν κατακρίνω οποιον ζητήσει τη συμβουλή μου, οτι κι αν έκανε,θεωρώ οτι δεν εχω αυτό το δικαίωμα.Κι αν ακόμη θέλω να του πω κατι που είναι εκ φύσεως αρνητικό, εκεί είναι που βάζω όλη μου τη διακριτικότητα για να μην τον κάνω να αιστανθεί άσχημα(να'ναι καλα η πολυαστρία στο Ζυγό).
Κι ενω είμαι πολύ ανεκτική γενικα, απέναντι στο σύντροφο εμφανίζω ένα ατεγκτο προσωπείο, ψέγοντας τα ελατώμματά του, που είναι κι αυτά που παρατηρώ πρωτα απ'όλα σε εκείνον!!!
Οσο γι'αύτο που λές οτι κρύβω τις σκέψεις μου...είναι αλήθεια οτι μερικές φορές δεν λέω όλα όσα σκέφτομαι για κάποιο ή για κάτι...μια περίπτωση που συμβαίνει αυτό είναι οταν δεν είμαι σίγουρη για το αν είναι επισφαλές η όχι το συμπέρασμά μου.Μια άλλη περίπτωση είναι όταν μου ερχεται να μιλήσω ωμά και απότομα αλλα συγκρατούμαι, σκεπτόμενη οτι θα προκαλέσω ενταση ή θα με χαρακτηρίσουν αρνητικά, ειδικά εαν τα εχω παρει με το σύντροφο και είμαστε εξω με κόσμο, θα πνίξω για λίγο το θυμό μου, σεβόμενη την παρέα που δε χρωστάνε σε τίποτα να τους χαλάσω εγω τη διάθεση,(εδω ο Ζυγός μου λέει οτι δεν υπαρχει λόγος να συμβεί αυτό, απο τη στιγμή που μπορώ να το αποφύγω), θα του τα χώσω όμως οπωσδήποτε οταν θα είμαστε οι 2 μας, δε μπορώ να μην τα πω,θα σκασω!!!Οπότε υπο αυτή την έννοια ναι φιλτράρω τις σκέψεις μου πριν τις εξωτερικεύσω!Αλλα αν αιστανθώ προσβεβλημένη ή θιγμένη απο τα λεγόμενα κάποιου...πανε περιπατο και η διακριτικότητα και η ευγένεια!!! Σε αυτή την περίπτωση μιλαω με εναν ακρως ειρωνικό ή καυστικό τρόπο και το ευχαριστιέμαι πλήρως!!! :bigsmile: Είμαι περίεργη προσωπικότητα τελικά...αυτό που λέμε "ου μπλέξεις"!!!!
-
14-12-2010, 03:16 PM #153
-
14-12-2010, 03:17 PM #154
-
07-01-2011, 06:59 PM #155
Παρακαλω οποιος μπορει ας με διαφωτισει γιατι εχω διαβασει τοσα στο διαδικτυο και εχω μπερδευτει τελειως...
Προκειται για τη συναστρια μου...
ο ηλιος μου αντιθεση με αρη του
ο ηλιος του συνοδο με αρη μου
ο ηλιος του συνοδο με ουρανο μου
ο ωροσκοπος του συνοδο με ερμη μου
η σεληνη του αντιθεση με την αφροδιτη μου
η αφροδιτη του συνοδο με τον ποσειδωνα μου
ο διας μου τετραγωνο με πλουτωνα του
ο διας του τριγωνο με πλουτωνα μου
ο ηλιος μου τετραγωνο με το δια του
ο ηλιος του τετραγωνο με τη σεληνη μου
ο ηλιος μου τριγωνο με τον κρονο του
ο ωροσκοπος μου τετραγωνο με τον ουρανο του
ο ωροσκοπος μου τριγωνο με τη σεληνη του
ο ωροσκοπος του εξαγωνο με την αφροδιτη μου
η σεληνη του τριγωνο με τον ερμη μου
ο αρης του τριγωνο με τον δια μου
... δεν ξερω τι αλλο πρεπει να σας γραψω... ειμαι πολυ αρχαρια...
Θα ηθελα να ξερω αν ειναι καλη συναστρια και αν φαινεται να καταληγει καπου...
Κυριως με ενδιαφερει να ξερω αν η συναστρια μας προδιαθετει για μια καλη σχεση με αγαπη και στη συνεχεια αν εχει προδιαγραφες να εχει ποιοτητα και διαρκεια μεσα απο ενα γαμο...
Εγω ειμαι σκορπιος με καρκινο (ωροσκοπο και σεληνη).
Αυτος ειναι ζυγος με σκορπιο και σεληνη στους ιχθυς.
Εχουμε και οι δυο, τα παρακατω, ιδια:
ερμη στον σκορπιο
ουρανο στο ζυγο
ποσειδωνα στον τοξοτη
πλουτωνα στο ζυγο.
Εγω εχω αφροδιτη στην παρθενο και αυτος στον τοξοτη (1μοιρα και 07λεπτα).
Εγω αρη στο ζυγο, αυτος αρη στον ταυρο.
Εγω δια στον αιγοκερο, αυτος στον υδροχοο.
Ο κρονος μου ειναι στους διδυμους, ο δικος του στον καρκινο.
Το μεσουρανημα μου ειναι στον κριο, το δικο του στην παρθενο.
Νομιζω στον 7ο οικο, εγω αιγοκερο, αυτος ταυρο.
Στο χαρτη μου, η αφροδιτη νομιζω πεφτει στον 3ο οικο, ενω η δικη του αφροδιτη στον 2ο.
ΒΔ στον αιγοκερο/ΝΔ στον καρκινο και οι δυο μας.
Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον θελησει να με ξεμπλοκαρει!
-
07-01-2011, 07:24 PM #156
Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
08-01-2011, 12:43 PM #157
Ελαφρως ασχετη και ηδική μου παρεμβαση αλλα....θα υ[ποκε'ίψω στον πειρασμό...
Και η Σελήνη στα ζώδια του Αερα νομίζω οτι λειτουργει καπως προστατευτικα για την ψυχική μας υγεία, με την εννοια οτι υπαρχει ταση εκλογικευσης των συναισθηματων...εγω βεβαια την εχω στο Ζυγο, αλλα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα(και ειμαι και Σκορπίνα=Πλουτωνια εκ φυσεως, με την ακμη του 12ου επίσης στο Σκορπιο και με Κυβερνήτες 8ου(Σεληνη)+12ου(Πλουτωνας) σε συνοδο!).
Νιωθω τα παντα πολύ βαθιά μεσα στην ψυχή μου-ειδικα τραυματα κ απωθημενα τα οποια, οταν ενεργοποιηθούν απο καποιο περιστατικο ή συζητηση ήκαποιο ατομο που φερει χατακτ/κα ομοια με αυτον που προκαλεσε τα τραυματα μου(πατρικη φυγούρα) και αρα θα μου τα θυμίσει, αμεσως ο τόνος της φωνής μου χρωματίζεται απο τα αγρια συναισθηματα μου....και τοτε βγαζω θυμο και ενταση που δεν τιθασσευονται, παρα μονο οταν εκτονωθούν και καταλαγιάσουν!!!
-
23-02-2011, 04:19 PM #158
γνωρίζει κανείς σε χάρτη συναστρίας τί δηλώνει σύνοδος Ήλιου-Σελήνης-Ερμή-Vertex?
Ημερομηνίες γέννησης:
Γυναίκα 04-12-1980 17.00 Αθήνα
¶νδρας 18-07-1977 20.30 Αθήνα
Ευχαριστώ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.