- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 11
-
04-01-2011, 08:54 PM #1
Έναρξη δίαιτας και θέσεις της σελήνης
Με αφορμή τα 1-2 παραπανίσια κιλά των εορτών που στρογγυλεύουν γοφούς, κάνουν την εμφάνισή τους και οι τύψεις, και σου βγάζουν ξινά τα μελομακάρονα και τους γεμάτους φρέσκο βούτυρο κουραμπιέδες!
Από όσα γνωρίζω, όταν η σελήνη κάνει τις βόλτες της σε Τοξότη, καρκίνο, ταύρο, σκορπιό και ζυγό, μας ανοίγει την όρεξη και μας χαρίζει "στρογγυλάδες".
Αντιθέτως, όταν βρίσκεται σε υδροχόο, παρθένο, διδύμους,κριό,αιγόκερω, τα πράγματα είναι λίγο πιό συγκρατημένα.
Αυτό που με προβληματίζει είναι για το αν πρέπει να ξεκινήσεις μία σωστή διατροφή μετά τη Νέα Σελήνη (γέμιση) ή μετά την Πανσέληνο (χάση), δεδομένου πως ίσως υπάρχει αντιστοιχία στην κατανομή υγρών του σώματος στις διάφορες φάσεις της.
Θα ήθελα τις απόψεις σας, αν φυσικά θέλετε κι εσείς να το ψάξουμε!:bigsmile:
-
04-01-2011, 09:09 PM #2
Re: Έναρξη δίαιτας και θέσεις της σελήνης
Ώχ Παναγιά μου!!!
Πονεμένο θέμα έπιασες... :bigsmile:
xoxo[I]“ Όλα ρέουν και πάλι ρέουν. Όλα έχουν περιόδους ακμής και παρακμής, ανόδου και καθόδου. Όλα κινούνται σαν εκκρεμές. Το μέτρο της κίνησης προς τα δεξιά είναι όμοιο με αυτό της κίνησης προς τα αριστερά. Ο ρυθμός είναι η εξίσωσή τους. ”[/I]
-
04-01-2011, 09:09 PM #3
Ξερω οτι με νεα σεληνη ειναι μια καλη αρχη [ξεκινηματα]
για διαιτα
στο ζωδιο του αιγωκερου
η'' στην παρθενο
ιδιως του αιγωκερω [κρονος]
που ειναι ζωδιο με αντοχη -θεληση -δειαρκεια στον χρονο!
κουκι:bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
04-01-2011, 09:26 PM #4
Δεσποινάκι κι εγώ το ίδιο πιστεύω, αλλά μία σελήνη στη γέμιση, μήπως "κρατά" υγρά και τοξίνες?
¶σε που εδώ και 2 μέρες είμαι σαν στραβός σουγιάς, με ένα λουμπάγκο οσφυικής μοίρας που έπαθα. Έκλειψη γαρ στον Αιγόκερω (κόκκαλα), ήρθε να ενεργοποιήσει το γενέθλιο Κρόνο μου στον 8ο και στο Λιοντάρι (πλάτη-σπονδυλική στήλη).
Και αφού δεν μπορώ να γυμναστώ προς το παρόν, λέω να αρχίσω μια καλή διατροφή-δίαιτα-αποτοξίνωση. Κι εσύ σαν Τοξοτίνα των απολαύσεων, προφανώς με καταλαβαίνεις!
-
04-01-2011, 10:09 PM #5
σε κα;ταλαβαινω ..
αλλα δεν σαβουριαζω οτι να'ναι
προσεχω ..
και παω και γυμναστηριο
[υγρα,τοξινες οπως ειπες σε γεμιση]μην μου τα μασας τωρα δικαιολογιες
ειπαμε με νεα σεληνη θα ξεκινησεις διαιτα στον αιγωκερω
ειναι ζωδιο λιτοδιαιτο,ισχνο,χορτοφαγο με αντοχες
και αν σταματησεις τις μασαμπουκες
και οι τοξινες και τα υγρα ολα θα φυγουν
το λεεει και η λεξη νεα σεληνη νεα αρχη
αντε καλο βολι...
και περαστικα για την μεση σουΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
04-01-2011, 10:36 PM #6
χαχαχα!
Καλό!
Το θέμα όμως είναι πως δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά μου. Ποτέ δεν είχα. Είμαι 1.80 και 68 κιλά, απλά μου αρέσουν πιο πολύ τα 66. Και επιπλέον, γυμνάζομαι 3-4 φορές την εβδομάδα.
Όμως μέσα σε 7 μέρες, ε πως να το κάνουμε, σελήνη στον Τοξότη έχουμε, γιορτές ήρθαν, πολύ θέλει???
-
04-01-2011, 10:53 PM #7
:embarrest.....Ομολογουμένος το να θέλει να χάσει κανείς 2-3 κιλά είναι πιο δύσκολο απο το να θέλει να χάσει δέκα η είκοσι, διότι ουσιαστικά θεωρείται διόρθωση λεπτομερειών....
Θα συμβούλευα για ένα χρονικό διάστημα να μείνει ο οργανισμός χαλαρός,και σιγά σιγά θα αποτοξινωθεί και απο τις εορταστικές συνήθειες,θα έπανέλθει στούς.....φρενήρης ρυθμούς της καθημερινότητας,και τότε θα άναλώσει μόνος του το περιττό λίπος....:bigsmile:
Οταν πιεζεις κάτι δεν έρχεται,και είναι κρίμα να πιέζεται ένας άνθρωπος και......γι'αυτό!!!!!!:bigsmile: για δυο-τρία κιλάκια....ε δεν χάλασε και ο κόσμος....
Παιδια χαλαρα!!!!:bigsmile:Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
-
04-01-2011, 10:57 PM #8
-
04-01-2011, 11:02 PM #9
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
04-01-2011, 11:04 PM #10
Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.