- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 14 of 14
-
03-01-2011, 02:32 PM #11
Re: Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!
Κα Ζαχαριάδου σας ευχαριστώ πολύ πραγματικά που μπήκατε στον κόπο να ασχοληθείτε, είμαι υποχρεωμένη
Θα ήθελα αρχικά και αν έχετε διάθεση να μου πείτε την δική σας εκτίμηση για τον Κρόνο αυτό και για τον Ωροσκόπο σε αρχική μοίρα, κάπου πάει .. το μυαλό σας φαντάζομαι, θέλω μόνο να δω αν η δική μου εκτίμηση συμπίπτει με την δική σας γιατί κοιτάζοντας εκ νέου 2 παλαιότερους χάρτες -και παίρνοντας το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει ως 5ο πλέον- που έχουν περισσότερη βαρύτητα σε σχέση με το θέμα μου γιατί έχω τηρήσει το χρονικό διάστημα ασφαλείας που πρέπει για να βάλουμε Ωριαία με το ίδιο θέμα , ο Κρόνος -κατά την εκτίμηση την δική μου- παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.
Κατά δεύτερον θα ήθελα να εξομολογηθώ ότι τον χθεσινό χάρτη και κάποιους άλλους που είχα κανει σε διάστημα 3 εβδομάδων -για το ίδιο θέμα πάντα- τους έσκισα και τους πέταξα (να φύγει η κακή ενέργεια) ντρέπομαι που άφησα τον εαυτό μου να παρασυρθεί και δεν επιβλήθηκα στα συναισθήματά μου ενώ ήξερα ότι δεν πρέπει να το κάνω.:embarrest
Υπέπεσα στο λάθος που μας έχετε επισημάνει εδώ, ότι ρωτώντας και ξαναρωτώντας το ίδιο πράγμα συνεχώς, την καις την ερώτηση, σε πετάει έξω το σύστημα, έτσι μας είχατε πει.
Κι έχετε απόλυτο δίκιο!!
Θα μελετήσω τους παλιότερους χάρτες από την αρχή (πιο πολύ για εξάσκηση πλέον) και θα περιμένω ένα μήνα τουλάχιστον για να ξαναβάλω ωριαία, αν και θέλω να ελπίζω ότι ίσως να μην χρειαστεί να θέσω το ίδιο θέμα (είμαι αισιόδοξος άνθρωπος )
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα μαθήματά σας και για την ενασχόλησή σας με τα θέματά μας
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ρωτήσουμε από εδώ για βιβλία, δλδ εκτός της κας Γιαννακοπούλου που έχω ήδη, μπορείτε να μου προτείνετε και κάποιο άλλο στα ελληνικά όμως?
-
03-01-2011, 11:29 PM #12
Eπιτέλους και ένας χάρτης για δράση... Προσωπικά, δεν θα σου απαντήσω σχετικα με το ερωτημά σου μιας και το θέμα μας εδώ δεν είναι η πρόβλεψη αλλά κυρίως η εξάσκηση πάνω στην Ωριαία Αστρολογία. Η απάντηση πάντως είναι εξαιρετικά εύκολη να βρεθεί.
Aν μου επιτρέπεις σαν αρχή θα ήθελα λίγο να "παίξω" με τους σημειοδότες πλανήτες καθώς υποψιάζομαι πως έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Ξεκινώντας με τον δικό σου σημειοδότη οίκο και πλανήτη.
Εσύ λοιπόν αντιπροσωπεύεσαι από την ακμή του 1ου οίκου μιας και εσύ ήσουν εκείνη που έθεσες την ερώτηση. Η ακμή του 1ου βρίσκεται στον Καρκίνο, σε εξαιρετικά μικρή μοίρα και σε σύνοδο με τον Ν. Δεσμό. Κυβερνήτης του οίκου είναι η Σελήνη, η οποία βρίσκεται τοποθετημένη στον Τοξότη, στον 6ο οίκο, η οποία μόλις αποχώρησε από την σύνοδό της με τον Ερμή και πριν εγκαταλείψει το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Δία στους Ιχθύες στον 10ο οίκο. Εδώ δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε πως η Σελήνη αν και σημειοδότης πλανήτης, συμπεριφέρετε και ως πλανήτης ο οποίος περιγράφει τις καταστάσεις πως είχαν, έχουν και πρόκειται να έχουν.
Υπενθυμίζω πως απλά εικάζω!
Οι μικρές μοίρες που ανατέλλουν στον ωροσκόπο [ προειδοποιητικός κανόνας] δείχνουν πως τα πράγματα είναι ακόμα εξαιρετικά νωρίς για να εξελιχθούν. Πιθανότατα να τον γνωρίζεις λίγο και αυτό να έχει σαν αποτέλεσμα να μην έχετε αναπτύξει μια βαση μεταξύ σας, οπότε ξεκινάς να πατάς πάνω σε άγνωστο έδαφος. Ο Ν. Δεσμός πάνω στην ακμή του 1ου, περιγράφει φόβους, διλλήματα και αισθήματα ανησυχίας. Πιθανόν και εσύ η ίδια να μην είσαι σίγουρη αν όντως θέλεις τελικά να κάνεις σχέση μαζί του.
Η Σελήνη περιγράφει εσένα. Συναισθηματικό άτομο, παρορμητικό (Τοξότης) και υποψιάζομαι πως η γνωριμία σας έγινε μέσα στον χώρο της εργασίας σου (6ος) , ή πριν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού (Τοξότης, αποκλίνουσα σύνοδος με Ερμή) . Το θέμα ταξίδι μου κάνει για κάποιο λόγο ιδιαίτερη εντύπωση στον χάρτη.
Από την άλλη πλευρά εκείνος ( σύνοδος Κρόνου με ακμή 5ου) φαίνεται να είναι αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας από ότι είσαι εσύ, έχει ένα εξαιρετικά αυστηρό παρουσιαστικό και για κάποιον λόγο μοιάζει να περιορίζεται αρκετά για να κάνει κάποια σχέση.
Νομίζω (για να μην πω είμαι αρκετά σίγουρος) πως ο ίδιος έχει κάποια σοβαρή σχέση ή είναι παντρεμένος ( Κρόνος στον Ζυγό ).
Εκτός από τον Κρόνο (εξαιτίας της σύνοδος του με την ακμή του 5ου) , σημειοδότης του είναι η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στον Σκορπιο (πτώση) μέσα στον 5ο. Προσωπικά δεν με ευχαριστεί αυτή η θέση της Αφροδίτης καθώς περιγράφει έναν άνθρωπο του οποίου τα κίνητρα έίναι κυρίως σεξουαλικά ή έστω η συναισθηματική του κατάσταση δεν είναι και τόσο σόι, μιας και η Αφροδίτη εκεί βρίσκεται σε πτώση.
-
03-01-2011, 11:37 PM #13
-
04-01-2011, 01:21 AM #14
Αγαπητέ Cancerian χαίρομαι που κρίνετε πως ο χάρτης μου παρουσιάζει ενδιαφέρον, σε μένα παρουσιάζει μόνο πονοκέφαλο και σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε, ειλικρινά και μπορειτε να κάνετε όσες εικασίες θέλετε και να παίξετε επίσης με τους σημειοδότες, ελεύθερα.
Όσον αφορά εμένα, συναισθηματικό άτομο είμαι και παρορμητική κάποιες φορες όντως, όσο μεγαλώνω όμως προσπαθω να επιβάλλομαι στον έντονο συναισθηματισμό.
Γνωριστήκαμε σε χώρο διασκέδασης, οχι σε χώρο εργασίας.
Από ταξίδι είχα επιστρέψει εγώ όταν τον γνώρισα, δεν ξέρω αν αυτό φαίνεται από τον χάρτη:blink:
Μεγαλύτερος δεν είναι, έχουμε την ίδια ηλικία, επιβλητικό παρουσιαστικό έχει λόγω διαστάσεων και όντως αυτόν τον περιορισμό που αναφέρετε τον ψυχανεμίζομαι κι εγώ λίγο και τώρα που γράφω αυτά σκέφτομαι ότι ίσως όταν ρωτάω στην ωριαία, ενδόμυχα το ερώτημά μου να είναι " τι είναι αυτό που τελικά τον εμποδίζει, εγώ με την στάση μου έως τώρα(?), το ότι μπορεί να είναι παντρεμένος όπως αναφέρατε ήδη(?) ( έντονος δικός μου προβληματισμός επίσης) ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του, ηλικιωμένο (?), να ξέρω τι έχω να αντιμετωπίσω στην τελική.
Παρ' όλα αυτά η αντίδρασή του σε τυχαίες συναντήσεις μας, δεν δείχνει άνθρωπο παντρεμένο ( εκτός αν κρίνω καθαρά υποκειμενικά τώρα, δλδ εγώ αν ήμουν παντρεμένη δεν θα αντιδρούσα ποτέ έτσι αν μου άρεσε κάποιος, αντιστέκεσαι στην παρόρμηση και κλείνεις το θέμα εκεί).
Κι εδώ ίσως να κουμπώνει κι αυτό που γράφεται για την Αφροδίτη στον Σκορπιό και την συναισθηματική του κατάσταση, αδυναμία να κάνει κάποια κίνηση, να πάρει μια απόφαση είτε προς εμένα, είτε προς την αντίθετη πλευρά (σύζυγος ή γονέας).
Ερώτηση: Την Σελήνη σίγουρα δεν μπορούμε να την δώσουμε σε αυτόν ? Οι αντιδράσεις του είναι πολύ πιο έντονες και παρορμητικές όταν συναντιόμαστε κι εγώ να πάρω τον Ερμή με το σκεπτικό (και παρακαλώ διορθώστε με οι γνωρίζοντες αστρολογία ) των 5 μοιρών , η ακμή του Ωροσκόπου θα μπορούσε να τοποθετηθεί στους Διδύμους και στον δεκανό του Κρόνου.
Δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθούν αυτά που γράφω..
Κι εγώ εικασίες κάνω....
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.