- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 14
-
02-01-2011, 11:43 AM #1
Ερώτηση Ωριαίας για σύναψη σχέσης
Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους μας!!:bigsmile:
Ερώτηση: Όταν κυβερνήτης 4ου (τελος υπόθεσης) είναι η Αφροδίτη, ακμή 4ου στον Ζυγό και μέσα στον 4ο είναι ο Κρόνος :worried: (τον φοβάμαι λίγο είναι η αλήθεια) ο οποίος είναι και δείκτης του 7ου (αισθηματικό το θέμα χωρίς να υπάρχει όμως σχέση αααααχ - βααααχ)
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ????
Συγχωρήστε με αν έχει απαντηθεί ήδη το συγκεκριμένο ερώτημα κι εγώ ξαναρωτάω.
Υ.Γ. 1) Δεν ξέρω ποιον οίκο να του δώσω έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα τελικά (7ος ή 5ος)
2) (Εδώ κρατήστε τα μαλλάκια σας ) υπάρχει κάποιος ¶γιος προστάτης της Αστρολογίας?? Είναι
μια απορία που την έχω από καιρό και σκέφτομαι αν υπάρχει να κάνω επικλήσεις (στον ¶γιο) να βγει η
ωριαία ( το ποθούμενο δλδ), τι άλλο να κάνω ο άνθρωπος ..:toung:
-
02-01-2011, 04:42 PM #2
Re: Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!
Σχετικά με τον διαχωρισμό μεταξύ του 5ου και του 7ου...
7ος oίκος : Σχέση, Γάμος, Δεσμός, Σύζυγος, ο ¶λλος.
5ος οίκος : Έρωτας, σεξ (για διασκέδαση), σχέσεις που δεν έχουν "βαφτιστεί".
Πραγματικά είναι πολύ απλό να ξεχωρίσεις τις ιδιότητες μεταξύ του 5ου και του 7ου. Δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάς.
Ένα πολύ σημαντικό πράγμα στην Ωριαία που νομίζω πως ξεχάσαμε να αναφέρουμε είναι η Ερώτηση. Είναι ένα απο τα σημαντικότερα θέματα στην Ωριαία καθώς μια σωστά διατυπωμένη ερώτηση θα δώσει μια σωστά διατυπωμένη απάντηση.
Δεν μπορώ να σου πω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Εξαρτάται το θέμα της ερώτησης και τις λέξεις που χρησιμοποίησες για την διατύπωση της. Μην ξεχνάς πως η Ωριαία Αστρολογία απαντά σε συγκεκριμένα πράγματα.
Οι σημειοδότες πλανήτες που αναφέρεις έχουν κάποια σχέση με την ερώτηση που διατύπωσες για τον Ωριαίο Χάρτη ? :scared:
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σου απαντήσει κάποιος αν είναι καλό ή κακό. Μάλλον για να είμαι περισσότερο ακριβής δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος αν αυτό είναι καλό και κακό. Γιατί αρχικά δεν ξέρουμε απολύτως κανένα στοιχείο για τον Ωριαίο Χάρτη (Ερώτηση κτλ ) και έπειτα απλά έτυχε να αναφέρεις ένα τόοοοσο δα μικρό μέρος από την ολότητα του χάρτη...
-
02-01-2011, 04:43 PM #3
Μονο με αυτο το στοιχειο πουμας δινεις δεν νομιζω οτι ακομα και αν υπηρχε αγιος προστατης να μπορουσε να βγαλει ακρη :toung:.
Οπως εχει γραφτει πρεπει να κοιταμε κυριως δεικτες για μας τον κυβερνητη του ωροσκοπου,τον κυβερνητη του 5ου αν ειναι για αισθηματικο θεμα (οταν δεν υπαρχει σχεση και οταν η σχεση αυτη δεν ειναι μακροχρονια (εδω βεβαια οι αποψεισ διιστανται εχω δει σε ξενα σαιτ να χρησιμοποιουν την ακμη του 7ου ακομα και οταν δεν υπαρχει σχεση!(μαλλον επειδη σκεφτονται οτι η ερωτηση αν "θα γινει σχεση " ειναι κατι σαν δεσμος ενω η ακμη του 5ου δειχνει γενικα τα συναισθηματικα του αλλου ?αγνωστο)) και την σεληνη.
Απο εκει και υστερα η αστρολογια εχει διαφορες αποψεις επι του θεματος.
Αλλοι παραδειγμα κοιτανε παραδοσιακους κυβερνητες ,αλλοι κοιτανε και τους εξωκρονιους ,αλλοι κοιτανε και τους δυο.Αλλοι θεωρουν σημαντικο μονο τον δεικτη και αλλοι συνυπολογιζουν και τους πλανητες που περικλειει ο οικος που εξεταζουμε.Αλλοι πιανουν μονο την πρωτη οψη που σχηματιζεται και επειτα εξεταζουν ολες τις οψεις σεληνης αλλοι κοιτανε και τις επομενες.
Κατα την γνωμη μου (επειτα απο διαβασμα) καταληξα οτι η ωριαια αστρολογια δεν ειναι ενα απλο εργαλειο .Αντε βγαλαμε το χαρτη ,κοιταμε τις οψεις αν ειναι θετικες η αρνητικες και που πεφτουν και αντε βγαλαμε συμπερασμα.
Το θεμα ειναι πολυ πιο συνθετο.Εχει να κανει με στοιχεια,ποιοτητες,πλανητε ς,αραβικους κληρους,αντισκιες ,μοιρες ,δεκανοι ενα σωρο πραγματα με τα οποια δεν μπορεις να δωσεις απαντηση αν δεν τα εχει μελετησει.
Απο εκει και υστερα,προσωπικα εγω οταν κοιταω ενα χαρτη προσπαθω να ασχολουμαι με τα πραγματα που ξερω και να αφηνω το ενδεχομενο ανοιχτο να κανω λαθος.Εξωκρονιους δεν χρησιμοποιω εκτος αν κανουν οψεις με προσωπικους πλανητες που τυχαινει να ειναι δεικτες του ζητουμενου.Οσο για τους πλανητες που πεφτουν μεσα στους εξεταζομενους οικους δεν δινω σημασια ιδιαιτερη γιατι ο κυβερνητης του ζητουμενου θα μου δειξει πως θα παει ο συγκεγκριμενος τομεας ,οι αλλοι πλανητες θα μου δωσουν καποιες πληροφοριες αλλα ο κριτης ειναι μοναχα ο δεικτης του οικου.
οποτε αν θες βοηθεια ανεβασε το χαρτη να δουμε ολα τα στοιχεια που πρεπει και μην κολλας σε ενα μερος μονο
-
02-01-2011, 05:41 PM #4
Απο εκει και υστερα,προσωπικα εγω οταν κοιταω ενα χαρτη προσπαθω να ασχολουμαι με τα πραγματα που ξερω και να αφηνω το ενδεχομενο ανοιχτο να κανω λαθος.Εξωκρονιους δεν χρησιμοποιω εκτος αν κανουν οψεις με προσωπικους πλανητες που τυχαινει να ειναι δεικτες του ζητουμενου.Οσο για τους πλανητες που πεφτουν μεσα στους εξεταζομενους οικους δεν δινω σημασια ιδιαιτερη γιατι ο κυβερνητης του ζητουμενου θα μου δειξει πως θα παει ο συγκεγκριμενος τομεας ,οι αλλοι πλανητες θα μου δωσουν καποιες πληροφοριες αλλα ο κριτης ειναι μοναχα ο δεικτης του οικου.
hattie23 μου, είναι σωστό αυτό που λες "ότι κοιτάς μόνο όσα γνωρίζεις", ωστόσο κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσεις μελετώντας και όσα δεν γνωρίζεις, μόνο έτσι θα πας παρακάτω.
Οί κυβερνήτες καθορίζονται από τις ακμές, οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα είναι όμως συγκυβερνήτες γι αυτό και δεν τους παρακάμπτουμε.
Να προσθέσω στα παραπάνω ερωτήματα για την κεκαυμένη ζώνη πως η 23η μοίρα του Ζυγού είναι μια ευνοική μοίρα γιατί εκεί βρίσκεται η λεγόμενη Spica της οποίας η επιρροή γίνεται αρνητική μόνο όταν σχηματίζει σύνοδο με "κακεργέτες".
Αγαπητή Sei δεν υπάρχει λόγος να μπερδεύεσαι ειδικά από την στιγμή που ρωτάς για κάποιον με τον οποίο δεν υπάρχει σχέση. Ο κυβερνήτης του ατόμου που σε ενδιαφέρει, είναι αυτός του 5ου οίκου.
Και κάτι άλλο, επειδή συχνά να αναφέρεστε για light καταστάσεις όταν εξετάζετε τον 5ο.
Όταν θέλετε να ρωτήσετε για αρραβώνα και για αρραβωνιαστικό/ά, τον 5ο πάλι θα πάρετε.
Την πληροφορία αυτή την δίνω για να δείτε πως ο 5ος οίκος δεν είναι τόσο υποτιμημένος όσο νομίζετε, σε σχέση πάντα με τον 7ο οίκο. Ο 5ος οίκος σημειοδοτεί την περίοδο του φλερτ, του έρωτα και της χαράς που δίνουν οι σχέσεις σε αρχικά στάδια.
Στον 7ο οίκο η σχέση έχει νομιμοποιηθεί, είναι κοινωνικά αποδεκτή και οι εραστές πλέον εκτός από το κρεββάτι τους μοιράζονται και τις υποχρεώσεις που έχει ένας γάμος.
-
02-01-2011, 05:57 PM #5
Hattie και Cancerian σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις
Γνωρίζω τα περισσότερα από αυτά που μου αναφέρεις Hattie, αλλά η έλλειψη επαρκών γνώσεων,εμπειρίας και τριβής με την αστρολογία και με χάρτες ειδικά, μου το κάνει το πράγμα ακόμη πιο δύσκολο, πρέπει όμως να προσθέσω εδώ ότι αυτό μου συμβαίνει συνήθως με δικούς μου χάρτες, μάλλον γιατί είμαι εμπλεκόμενη, ενώ σε χάρτες φίλων, αν και πολύ αρχάρια έχω βρει κάποια πράγματα κι έχω απαντήσει και σε 2 ωριαίες μόνο, και μου έχουν βγει:blink: (μπορεί να ήταν και θέμα τύχης ή σύμπτωσης καθαρά)
Όσο για τον χάρτη που μου γράφεις για να τον ανεβάσω δεν θέλω να καταχραστώ την καλοπροαίρετη διάθεσή σας για βοήθεια, αν ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα να το κάνω γιατί σίγουρα χρειάζομαι την βοήθεια του κοινού :toung:
Cancerian, έχεις απόλυτο δίκιο κι σε ευχαριστώ που μου το επισήμανες τόσο έντονα πόσο σημαντικό είναι να ξέρουμε τι ρωτάμε και όσον αφορά το θέμα 5ου - 7ου, ρώτησα γιατί οι απόψεις διίστανται ακόμη και ανάμεσα σε αυτούς που ξέρουν αστρολογία, ρωτάω για να καταλήξω κι εγώ κάπου που δεν ξέρω αστρολογία και δεν έχω κι εμπειρία:embarrest
Σας ευχαριστώ πολύ - πολύ και τους δύο !!
-
02-01-2011, 06:04 PM #6
Κα Ζαχαριάδου σας ευχαριστώ πολύ, τώρα είδα και την δική σας την απάντηση.
Εντάξει λοιπόν αφού δεν υπάρχει σχέση ακόμη και ρωτάμε αν θα γίνει θα κοιτάμε τον 5ο, ΤΕΛΟΣ!!
Εγώ τώρα πρέπει να ξανακοιτάξω 2-3 χάρτες από την αρχή πάλι για τί τόσο καιρό κοίταζα την ακμή του 7ου και άκρη δεν έβγαζα και τίποτα ούτε το τόσο δα δεν μου έβγαινε κοιτάζοντας την ακμή του 7ου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια :bigsmile:
-
02-01-2011, 06:23 PM #7
¶ρα εμείς τα παντρεμένα πάμε καρφί για τον 7ο...
Ούτε φλερτ, ούτε έρωτας, ουτέ χαράάάάάάάά...!
Και μετά το off the record
θέλω να πω πως πολύ με βοηθάς με όλα αυτά που εξηγείς
για την ωριαία γιατί κάνω όσο μπορώ προσπάθειες να εξηγήσω σημάδια
ενός ωριαίου χάρτη. Και πολλές φορές οι σηματοδότες είναι τόσο ξεκάθαροι!
Έχω κάνει ένα χάρτη και το μόνο που έλειπε δίπλα από την ανάλυση
ήταν τα πορτραίτα των προσώπων!
Πραγματικά με έχει μαγέψει αλλά δεν γνωρίζω πολλά.
Νομίζω πως πρέπει να μας μάθεις εσύ Τϊνα
και να ανεβάσεις πολλά άρθρα!
Συγκλίνουσες και αποκλίνουσες όψεις για παράδειγμα!
Υ.Γ. Kinky skoprina, αφού δεν σου τα λέει και τόσο καλά ο χάρτης
ξανακάνε την ερώτηση αυτή κάποια άλλη στιγμή.
Η' βρες έναν καλό Καρκίνο που είναι και χαζομπαμπάς! ΦιλιάTabula rasa
-
02-01-2011, 07:45 PM #8
Παιδιά αυτός είναι ο χάρτης, ο Ωρ/πος είναι απαγορευτικός - προειδοποιητικός σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει, θα συνεχίσω όμως την διερεύνησή του γιατί είναι ακριβώς το γενέθλιό μου μεσοδιάστημα Αφροδίτης - Δία, κι έχω και τον Νότιο Δεσμό επάνω μου αλλα δεν πτοούμαι καθότι αρχάρια.
Επίσης παρατηρώ ότι Ήλιος, MC και IC έχουν την ίδια μοίρα όπως επίσης και η Σελήνη (εγώ) με τον Ερμή (τέλος υπόθεσης).
Το ερώτημα είναι αν θα προκύψει σχεση σε ένα μήνα από σήμερα με το άτομο που με ενδιαφέρει και όποιος θέλει να ασχοληθεί και να βοηθήσει τον ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά, όλα τα σχόλια και οι γνώμες είναι ευπρόσδεκτες όπως και οι διορθώσεις σας σε ότι γράψω:embarrest
Εγ'ω θα χρειαστώ αρκετή ώρα για να καταλήξω κάπου και αν....
Από βιβλία σχετικά με Ωριαία έχω μόνο της κας Γιαννακοπούλου οπότε απο αυτό καθοδηγούμαι
-
02-01-2011, 09:04 PM #9
Θα ήθελα μια επιβεβαίωση και με βάση τα παραπάνω όσον αφορά τους σημειδότες, γιατι όπως προείπα ως εμπλεκόμενη και αρχάρια το τοπίο φαντάζει ομιχλώδες...
AC : Σελήνη
5ος : Αφροδίτη μόνο
4ος : Ερμής με συγκυβερνήτη τον Κρόνο (ο οποίος Κρόνος νομίζω ότι ταιριάζει να αποδοθεί σε μενα επίσης, με την έννοια ότι αυτό που νοιώθω είναι παγιωμένο εδώ και πολύ καιρό και με έχει "περιορίσει" ψυχολογικά αλλά παράλληλα με ώθησε να ψαχτώ και να εξελιχθώ ως άνθρωπος
-θέλω να ελπίζω - .
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια:xmas-smiley-024:
-
03-01-2011, 12:19 AM #10
Sei μου, ο ωροσκόπος σε αρχικές μοίρες δείχνει πως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να απαντηθεί το ερώτημα σου δίχως αυτό να σημαίνει πως δεν παίρνουμε πληροφορίες.
Κυβερνήτης δικός σου είναι όντως η Σελήνη όπως και του 5ου η Αφροδίτη συν... τον Κρόνο.
Ο Κρόνος είναι σε σύνοδο με την ακμή του 5ου, επομένως ειναι δικός του κυβερνήτης.
Αφού εξετάσεις την ζωδιακή τους θέση και την οικοθεσία εννοείται, πρέπει να δεις αν σχηματίζουν μεταξύ τους όψη.
Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή έχει γίνει, άρα δεν την κοιτάμε.
Το μόνο που λέει αυτή η σύνοδος είναι ότι μπορεί να είχες κάποια είδηση, κάποιο μήνυμα ή κάτι παρόμοιο, ωστόσο για το ερώτημα σου δεν είναι όψη στην οποία θα πρέπει να δώσεις βαρύτητα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.