- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 137
Thread: Ωροσκόπια μελών.
-
24-03-2006, 10:41 AM #71
Re: Ωροσκόπια μελών.
Originally Posted by runaway
Αναφορικά με το παράδειγμα που αναφέρεις, εάν κάποιος/α αρχάριος/α δει αυτή την όψη, πολύ λογικά θα σκεφτεί όπως γράφεις. Το επόμενο -όμως- βήμα θα είναι να πάει στα Forum στους "πλανήτες" και να τσεκάρει την Αφροδίτη και τους λοιπούς πλανήτες σε ποιά ζώδια είναι για να δει εάν είναι σε έξαρση, πτώση κλπ. και μετά να πάει στην "οικοθεσία" και να δει τι γράφει το άρθρο για τις κύριες όψεις. Έτσι, έκανα και εγώ κάποτε και (φαντάζομαι) και όλοι οι υπόλοιποι που μάθαμε ότι μάθαμε.
Και εννοείται ότι το λέω με τις καλύτερες προθέσεις και δεν θέλω να με παρεξηγήσεις. Απλά, σου δίνω την λύση σε αυτό που έγραψες.
Δεν μπορείς να μάθεις, εάν δεν διαβάσεις!
Φιλικά
Ιουλία
-
24-03-2006, 11:12 AM #72
Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ευνοική. Ένα το κρατούμενο. Και στο Σκορπιό δεν είναι. Όμως μη ξεχνάμε τη φύση της. Είναι ευνοϊκός πλανήτης. Επίσης δεχόμενη όψη ας πούμε του παραδείγματος (Κρόνος) εδώ έρχεται αυτό που από την αρχή είχα επισημάνει και τις ενστάσεις μου ότι ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει κατά βούληση. Ο Κρόνος είναι δάσκαλος. Ο Κρόνος είναι χρόνος. Ο Κρόνος συμβουλεύει. Ο Κρόνος θα φέρει περιορισμό και ίσως αναστολή. Η φίλη μας το πήρε ντε φάκτο. "Και στο Θεό να είναι η Αφροδίτη το άτομο θα είναι κακότυχο." Από εκεί και πέρα ο αστρολόγος θα εξετάσει κλήρους θα εξετάσει σταθερούς αστέρες θα εξετάσει μεσοδιαστήματα κλπ κλπ. Αν λοιπόν μια περιοριστική διάθεση της όψης το άτομο θέλει οπωσδήποτε να την μετατρέψει σε κακοτυχία στα αισθηματικά του αυτό λέγεται αυθυποβολή. Σε ένα ωροσκόπιο υπάρχουν πολλοί υποστηρικτικοί παράγοντες. Όπως είχαμε ξαναπεί 100 γραμμές θετικό κείμενο να υπάρχει το ανθρώπινο μάτι θα σταθεί σε 3-4 λέξεις.
Και στο κάτω κάτω ακόμη και ο μέγας θεριστής του σκότους να ήταν ο Κρόνος αλίμονό μας αν επί καθημερινής βάσεως εξασκούσε πλανητικές επιρροές.De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
24-03-2006, 11:30 AM #73
Όλα καλά!Τι γίνεται όμως με τα μέλη που δεν έχουν την δυνατότητα να ααφιερώσουν χρόνο για να μελετήσουν.Εγώ για παράδειγμα έχω pc μόνο στην δουλειά μου.Τι θα πω στο αφεντικό μου;Μπορώ να είμαι μία εβδομάδα off για να μελετήσω τους πλανήτες; Δυστυχώς δεν μπορώ άλλά θα το ήθελα.
-
24-03-2006, 11:38 AM #74
Originally Posted by lila pause
Έψαχνα στο φόρουμ ή ρώταγα τα παλαιότερα μέλη (έαν δεν είχα τον χρόνο) και μετά κάποιες φορές τα εκτύπωνα και τα διάβαζα σπίτι. Υπάρχει άλλη λύση???
-
24-03-2006, 02:36 PM #75
Για να μην βάλετε τα κλάματα, λέω να πω δυό λόγια για τον χάρτη της γλυκιάς μας καρινούλας. (τώρα ξεκινάνε τα κλάματα)
Αρχίζω από το πρόσωπο που πιθανόν να έχει σπυράκια ή σημαδάκια ακμής, κλπ λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Κρόνου. Στον 10ο οίκο που είναι θα σε βοηθούσε σε κάποιο επάγγελμα αφροδίτης. Ότι έχει να κάνει με γυναίκες, γούστο, φρου φρου κι αρώματα δηλαδή.
Τώρα η Μαύρη σελήνη στον 10ο στους Διδύμους, μάλλον σου φέρνει κρυφές, περίεργες, επαφές. (αλληλογραφίες, μέιλς, chat, λπ)με γνωστούς και άγνωστους.
Ο 11ος σου μου αρέσει. Πιθανόν να είσαι μέλος σε κάποιο κόμα, σύλλογο, κλπ)
Ο κρόνος σου πάνω στον ωροσκόπο θα σε έκανε υπεύθυνη και σοβαρή από μικρή. Καλή μαθήτρια και τέτοια...Επιτακτική και ...ετσιθελική ίσως.
<μαμά φτιάξεμου ντοματοσαλάτα ΤΩΡΑ >
Η σελήνη τώρα κολητή με τον πλούτωνα στον τρίτο...πώς σου βγαίνει ??
Έχεις αδέλφια που εξαιτίας τους έχει επιρρεαστεί, και η ψυχή σου πεθαίνει και αναγεννάτε κοντά τους ? Το λέω αυτό γιατί ο κυβερνήτης του 4ου είναι στον 3ο. Χώρια που ο Ουρανός είναι καρφωμένος στο ναδίρ. Ξαφνικά γεγονότα στην οικογένεια. Ευτυχώς ο ουρανός τριγωνίζει τον ήλιο. Είναι ένας πολύ μεταφυσικός Ουρανός, και πρέπει να σου δείνει ιδιέτερες ικανότητες και χαρίσματα. (Ξαφνικά οράματα, διαίσθηση, τέτοια πράματα) (ακμή 4ου).
Μήπως για την κλάψα σου στα αισθηματικά, δεν φταίει η αφροδίτη σου , μα ο Ποσειδώνας στον 5ο , και ο κυβερνήτης του 5ου (Δίας) στους Διδύμους (σε αδυναμία) ??
Άντε, κορίτσια, είπα εγώ τα δύσκολα,(οπότε δικαιολογώ και τα λάθη, χεχε) Σας άφησα τα πολλά καλά και εύκολα.
Η της πρώτης δημοτικού στην αστρολογία
ΑντωνίαΑυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
24-03-2006, 03:04 PM #76
Originally Posted by runaway
Μήπως την ερμηνεία αυτήν θα πρέπει να την εξετάσουμε εκ των εσω και όχι εκ των έξω? Εξηγούμαι....να μην θεωρώ δλδ μοιρολατρικά ότι θα τρώω όλο στραπάτσα στα ερωτικά μου αλλά ότι ίσως δυσκολεύομαι στην συναισθηματική μου έκφραση με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες εντάσεις στα ζητήματα αυτά.
Ένα τετράγωνο Ηλιου-Ουρανού να μην έχει μια "εξωτερική" εξήγηση δηλ την πιθανότητα διαζυγίου αλλά μια "εσωτερική" οτι δηλ υπάρχει αντιδραστικότητα χωρίς αιτία απ'το άτομο (η οποία αν δεν αξιοποιηθεί όπως πρέπει θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαζύγιο)..
Λέω εγώ τώρα...:unsure: :idea:
-
25-03-2006, 01:10 AM #77
Δεν νομίζω ότι θα δωθεί στη συνέχεια χάρτης πιο δύσκολος για ανάλυση από αυτόν που ανήκει στην αγαπητή runaway.Είπα και εγώ να κάτσω να αναλύσω κάνα χάρτη για να περάσει η ώρα,αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι τα βρήκα "μπαστούνια" με αυτό το χάρτη χεχεχε...
Λοιπόν,σίγουρα πρόκειται για ένα ενεργειακά πολύ ισχυρό χάρτη ο οποίος καταρχήν-και αυτό το θεωρώ δεδομένο- υπόσχεται μια ιδιαίτερα έντονη και γεμάτη με καταλυτικής σημασίας, μεταμορφωτικά θα έλεγα, γεγονότα ζωής.
Ο χάρτης "σημαδεύεται" από την παρουσία 5 πανίσχυρων συζευξεων (γεγονός εξαιρετικά σπάνιο), οι οποίες όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δείχνουν να κινούνται όλες γύρω από τον ίδιο άξονα,αλλά (όχι λεπτομέρεια)προς διαφορετικες κατευθύνσεις...
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και οι 5 εμπεριέχουν περισσότερο ή λιγότερο κάποια στοιχεία που παραπέμπουν στο πεδίο των προσωπικών σχέσεων,καλύπτοντας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλο το φάσμα του στοιχείου του"σχετίζεσθε"...Ο Κρόνος σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο (πανίσχυρη επιρροή) επηρρεάζει άμεσα τον άξονα των σχέσεων (1ο-7ο)....Η επίσης απίστευτα ισχυρή σύνοδος Σελήνης-Πλούτωνα είναι τοποθετημένη στο Ζυγό (φυσικό 7ο οίκο). Η Αφροδίτη (φυσική κυβερνήτης 7ου) σε σύνοδο με τον Αρη στον Ταυρο (ζώδιο της Αφροδίτης). Ο Ουρανός σε σύνοδο με το Ναδιρ φέρνει στην επιφάνεια θέματα θέματα σχέσεων με τα πολύ οικεία πρόσωπα,ενώ ο Ερμής σε σύνοδο με το Δία στον 11ο αναφέρεται στο στοιχείο του σχετίζεστε στην πιο ευρεία μορφή του.
Από τα παραπάνω παίρνω κάποια στοιχεία που τα θεωρώ δεδομένα.
Το πρώτο είναι ότι μιλαμε για ένα άτομο με ασυνηθιστα έντονο ψυχισμό.Αυτό προκύπτει κυρίως απο τη Σελήνη με τον Πλούτωνα.Μεγάλο συναισθηματικό βάθος,πλούσια γκάμα συναισθημάτων,ακούραστο στην αναζήτηση ενός βαθύτερου νοήματος σε ή πίσω από"'ολα αυτά" (ακόμα και αν δεν έχει προσδιορίσει νοητικά τι ακριβώς είναι αυτό που αναζητάει) Το "ψαγμένο άτομο" που λέμε..
Το δευτερο είναι ότι το άτομο είχε και θα έχει και στο μέλλον "σκληρές" εμπειρίες που προέρχονται από πρόσωπα είτε από το στενό οικογενειακό περιβάλλον (διαλυση δεσμών), είτε απο πρόσωπα που η ιδια επέλεξε ως συντρόφους επαγγελματικούς ή ερωτικούς.Αυτές οι εμπειρίες προσδίδουν σταδιακά ένα στοιχείο "σκληρότητας" στο χαρακτήρα της,αλλά και μια βαθιά ριζωμένη αίσθηση ανασφάλειας και αβεβαιότητας για το μέλλον. Αυτά κυρίως από τον Κρόνο και τον Ουρανό σε σύνοδο με Ωροσκόπο και Ζενίθ αντίστοιχα.
Το τρίτο είναι ότι το άτομο διαθέτει μια πολύ έντονη αισθησιακή φύση,με πολύ ισχυρες ερωτικές ανάγκες και επιθυμίες. Όμως οι εξίσου ισχυροί περιοριστικοί παράγοντες που έχουν τεθεί είτε από την ίδια, είτε μέσω της επίδρασης τρίτων προσώπων, εμποδίζουν ή περιορίζουν αισθητά την πλήρη έκφραση της ερωτικής της φύσης με αποτέλεσμα τη δημιουργία παραιτέρω δυσκολιών στην γενική της έκφραση και συμπεριφορά. Αυτά κυρίως απο τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Αρη στον Ταυρο και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τη σύνοδο Κρόνου Ωροσκόπου.
Το τέταρτο είναι οτι το άτομο είναι ιδιαίτερα εύστροφο και "ευλυγιστο" νοητικά, με μεγάλη ικανότητα κατανόησης,επεξεργασίας και αφομοίωσης πληροφοριών και μεγάλη ευχέρια έκφρασης σε νοητικό επίπεδο.Αυτά κυρίως από τη σύνοδο του Ερμή με το Δία στους Διδύμους.
Το πέμπτο είναι ότι υπάρχει μεγάλη ευνοια και υπόσχεση μεγάλης επιτυχίας σε θέματα 11 οίκου.Θέματα που έχουν να κάνουν με εργασία ή συνεισφορά στα πλαίσια οποιασδήποτε ομάδας εργασίας, ή ομαδικής προσπάθειας για κάποιο σκοπό.Είναι πιθανές νέες σπουδές αλλά και πολλά ταξίδια που θα έχουν σχέση με αυτές τις δραστηριότητες,όπως και πολύ πιθανή είναι η δημιουργία ενός πολύ μεγάλου "κύκλου" γνωστών,φίλων,γιατί όχι ίσως και υποστηρικτών.Οι προοπτικές σε θέματα 11ου είναι πράγματι εξαιρετικές. Ο πρ. Δίας κινείται προς την τελειοποίήση της συνόδου του με τον Ερμή στον 11ο,η πρ.Αφροδίτη έχει ήδη εισέλθει σε αυτόν τον οικο,ενώ ο Αρης και το Μεσουράνημα θα ακολουθήσουν σε μερικά χρόνια.
Αυτά προς το παρόν.Look to your orb for the warning...
-
27-03-2006, 11:10 AM #78
Originally Posted by sagimoon
Χαίρομαι που δειλά δειλά γίνονται τα πρώτα βήματα... Λοιπόν, σημάδια στο πρόσωπο δεν έχω αλλά όλα τ΄άλλα είναι σωστά. Ο Κρόνος σύνοδο με τον Ωροσκόπο σε πολύ κοντινή μοίρα δείχνει επίσης ότι το άτομο μεγαλώνοντας δεν θα δείχνει την ηλικία του, δηλαδή θα φαίνεται μικρότερο απ΄ότι είναι (αυτό που το αναφέρετε ακριβώς μεσα στις ενότητες του site; Αυτό εννούσα με τα λεγόμενά μου, ο καθένας να παραθέτει και στοιχεία που ίσως να μην υπάρχουν εδώ. Κανείς δεν είναι παντογνώστης!!!). Ο 11ος μου όντως είναι πολύ τονισμένος. Εκεί επίσης βρίσκεται και η ακμή του 5ου οίκου (5ος οίκος:Τοξότης- Κυβερνήτης:Δίας, Δίας στον 11ο), πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχουν στη ζωή μου έρωτες που θα γίνονται φιλίες ή φιλίες που θα γίνονται έρωτες. Κρόνος στον 12ο - δύσκολη όψη, περιοριστική- το άτομο επιζητά την απομόνωση σε πολλές φάσεις της ζωής του και όταν πέφτει σε φάσεις μελαγχολίας υπάρχουν δύο περιπτώσεις: ή να κοιμάται πολλές ώρες ή να πάσχει από αϋπνία (στην περίπτωσή μου συμβαίνει το πρώτο). Ο Κρόνος τετραγωνίζει την Αφροδίτη - κ α ι ε π ι μ έ ν ω- πως είναι πολύ άσχημη όψη. Δεν κλαίγομαι γιατί την έχω συνηθίσει και μ'άρέσει - "ότι δεν με σκοτώνει, με κάνει πιο δυνατό"- και δεν δείχνει ακριβώς ατυχία αλλά κακές επιλογές αφού σε όποιο άτομο προσκολλάται κάποιος με την συγκεκριμένη επιρροή, θα του δίνει θλίψη. ΄Αρης σύνοδος με Αφροδίτη, άτομο που εκπέμπει στους άλλους δυνατά και παθιασμένα αισθήματα και σε συνδιασμό με την Αφροδίτη στον Ταύρο έλκει και τους άλλους κοντά του σε σχέσεις διαρκείας. Παρ΄όλα αυτά ο ΄Αρης στον Ταύρο είναι λίγο ...τσιγγούνης συναισθηματίκά, παίρνει αλλά δίνει με το σταγονόμετρο (δεν ήμουν έτσι αλλά, πιστεψέ με, οι συνθήκες με έκαναν να μεταμορφωθώ). Ερμής στους Διδύμους, άτομο έξυπνο, γρήγορο στη σκέψη αλλά σε συνδιασμό με τον Δία στο ίδιο ζώδιο, επιπόλαιο που κουράζεται έυκολα να ασχολείται με ένα θέμα γι΄αυτό και δεν εμβαθύνει, ο τύπος δηλαδή που φαίνεται καλά πληροφορημένος για όλα, ετοιμόλογος αλλά στην πραγματικότητα "ημιμαθής". Η Σελήνη στον Ζυγό δίνει άτομο που δεν αντέχει τη μοναξιά, ο Κρόνος όμως στον οίκο που βρίσκεται δίνει αντικρουόμενα συναισθήματα αφού δημιουργεί στο άτομο ανάγκη για μοναξιά (αληθεύει, όταν είμαι μόνη μου θέλω παρέα και ότι είμαι με παρέα θέλω να βρεθώ μόνη μου). Βέβαια, βάλε και τον Ουρανό στην ακμή 3ου / 4ου και θα έχεις ένα άτομο "λίγο ανισσόροπο" που δικαιολογεί εν τέλει και την παραπάνω συμπεριφορά και στον 4ο φωτογραφίζει το διαζύγιο των γονιών μου.΄Οντως έχω αυξημένη διαίσθηση και βλέπω κατά καιρούς προφητικά όνειρα.Η λίλιθ στους Διδύμους δίνει άτομο ανεξάρτητο στις σχέσεις του που δεν ανέχεται τους περιορισμούς και κουράζεται έυκολα, έχει ανάγκη από συνεχείς εναλλαγές. ΄Επεσες μέσα στο "ετσιθελικό", είμαι αρκετα επιτακτική ίσως επειδή εγώ κινούμαι σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και εκνευρίζομαι με τις καθυστερήσεις. Το επάγγελμά μου έχει εν μέρει σχέσει με τη γυναίκα, η αλήθεια είναι ότι τέλειωσα αισθητικός αλλά κατόπιν άλλαξα πορεία, ακολούθησα τον τομέα της γυμναστικής λόγω χρόνιας ενασχόλησης με το αντικείμενο και κατέληξα να είμαι personal trainner για άντρες και γυναίκες.
Πάμε παρακάτω.... Η ακμή του 7ου στον Υδροχόο (κάνε κανένα σταυρό!!), με έλκουν άντρες ασυνήθιστοι, εκκεντρικοί, πιθανότητα σχέσης με άτομο ξαναπαντρεμένο, πολυταξιδεμένο ακόμα και Αστρολόγο ( ο ουρανός είναι παραδοσιακά ο πλανήτης της Αστρολογίας) ή άτομο που θα γνωρίσω σε μετακίνηση, μέσω αλλ/φίας (και e-mail) γιατί ή ακμή του 7ου (Υδροχόος- Κυβερνήτης : Ουρανός στην ακμή 3ου/4ου). Ποσειδώνας στον 5ο, άτομο που έλκει ανθρώπους με "μάσκα", ποσειδώνιους, θολούς, που άλλο δείχνουν και άλλο είναι. Η συγκεκριμένη επιρροή δίνει και κέρδη από τυχερά παιχνίδα κάποτε...... Μέχρι εδώ, η συνέχεια έπεται, δικό σας τώρα!!!Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του
-
28-03-2006, 01:04 PM #79
καλησπέρα....Επειδή και μένα μ΄αρέσει να μαθαίνω περισσότερα....Γεννήθηκα 28/01/1981 στο Μαρούσι στις 4 :35 π.μ.
-
28-03-2006, 06:33 PM #80
συμφωνω απολυτα με τη ζουζουνα1977!!!θα ηθελα και εγω να μαθω πραγματα παραπανω για εμενα...τοσο αρνητικα οσο και θετικα!!!:nuts:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.