s
Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 36
    Όνομα:
    Maria

Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!

Η ωρα που έθεσα την ερ'ωτηση ηταν 08:37 σημερα το πρωι(28/12/2010).
    Ξυπνησα-για αγνωστο λόγο-απο τα χαράματα και το μυαλό μου ξαφνικά αρχισε να παίρνει τρελές στροφές...κατεβάζοντας τη φαινη ιδέα να πειραματιστώ με αυτόν τον ωριαίο χάρτη.
    Ερώτημα: "Θα γίνει ο νυν συντροφός μου αντρας μου και πατέρας των παιδιών μου?"

Κουλή ερώτηση!!!!!Αλλα αυτη μου ήρθε, τί να κανω?

Αρχισα να μελετάω λοιπόν το Ωριαιο χάρτη.

Εχουμε και λέμε....

Ωροσκόπος στον Αιγόκερω(ωχ ειπα απο μέσα μου,δεν ξεκινάμε καλα, παντα εχω ενα φόβο με τον Κρόνο, λόγω της περιοριστικής του φύσης, αλλα ξέροντας οτι παράλληλα εχει και σταθεροποιητικές ιδιότητες, προχωράω).

Ο Κρόνος λοιπόν είναι ο κυβερνήτης του ερωτώντα(δηλαδή εμού).Ενας Κρόνος στο Ζυγό και τον 9ο οίκο σε ανοιχτή σύνοδο με τη Σελήνη που ειναι τωρα κι αυτή στο Ζυγό αλλα στον 8ο.Αυτο τωρα πως να το εκλάβω....(σκεφτομαι)? Ας πούμε οτι ειναι θετικό-αν θεωρήσω τη Σελήνη ως το θυλυκο-συναισθηματικό στοιχείο το οποίο τιθασευεται απο μένα(Κρόνος)-αθεραπευτα αισιόδοξη απο τη φύση μου!- αρχικα και θα δω παρακάτω που με οδηγεί ο χάρτης.

Συνεχίζω...

Η Σελήνη ποιανού Κυβερνήτης είναι(εφαγα φλασιά!)?Για να δω τις ακμές 5ου και 7ου, λεω στον εαυτό μου.
    Ακμή 5ου(συντροφος) στους Διδύμους-και θετικά κ αρνητικά στοιχεία παιρνω απο δω-και ακμή 7ου στον Καρκίνο, θετικότατη ενδειξη(in my opinion), μιας και βρήκα τελικά οτι Η Σελήνη κυβερνά τον μέλλοντα σύζηγό μου!!!!

Ποιος όμως είναι ο μέλλον σύζηγος?Ειαι το ίδιο και το αυτό πρόσωπο?(...?...)

Προχωράω....Συμπεραινω εν τελη οτι...Ο δικός μου Κυβερνήτης(Κρόνος)+ο Κυβερνήτης του συζήγου μου(Σελήνη) ειναι σε σύνοδο μεταξύ τους.Αυτο καλό μου φαίνεται, σαν να θελει να μου επιβεβαιώσει πόσο εντονη είναι η λαχτάρα μου να βγει θετική απάντηση στο ερώτημα...η μήπως σημαίνει οτι Εγω+ο Μελλοντικός σύζυγος μου (θα) εχουμε ψυχική ταυτιση μεταξύ μας?
    Μετα αναρωτιέμαι...η όψη αυτη είναι Συγκλίνουσα ή αποκλίνουσα?Δεν μπορω να καταλάβω(Τινα???Βοήθεια).

Ας εξετασω τωρα τη σχέση μεταξύ εμου και του τωρινού συντρόφου.Κυβερνήτης μου ο Κρόνος, Κυβερνήτης του Ο Ερμής(ακμή 5ου στους Διδύμους),στον Τοξότη και στον 11ο οίκο.Κανουν όψη μεταξύ τους?Κανουν ενα (αποκλίνων/συγλίνων δεν ξέρω, δεν εχω πιασει σωστα αυτες τις εννοιες(?)) εξάγωνο!Θετική ενδειξη...αλλα τί ακριβώς θέλει να μου πει?....?Και ο Ερμής κανει επίσης κι ενα τετράγωνο με τον Κρόνο, ενα με τον Ουρανό κι ενα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα!!...Διφορούμενες ενδείξεις(2 θετικές+2 αρνητικές όψεις κανει ο Ερμής, αν σχηματίζει κι αλλες και δεν τις είδα,διορθώστε με!)...που δεν ξερω τι ακριβώς υπονοούν?!ΑΧ, ΑΡΧΑΡΙΑ ΕΊΜΑΙ στην ωριαια, αλλα το παλευω!

Καλα τα παω, Τίνα μου, ως εδω?Σε παρακαλώ, διορθωσέ με όπου χρειάζεται, χωρίς φόβο, αλλα με πολυ πάθος!!!

Και τωρα σκέφτομαι...τι άλλο να κοιτάξω συμπληρωματικά μπας και με διαφωτίσει?

Ας εξετάσω τους πλανήτες κοντα στον Ωροσκόπο που παρέλειψα πριν να το κάνω.
    Ετσι...εχω εναν Αρη σε σύνοδο με Ωροσκόπο απο το 12ο όμως...αυτο μαλλον δειχνει την εντονη σεξουαλικη ελξη μεταξύ εμου και του συντρόφου...(Αρης σε σύνοδο με τον Κυβερνήτη του ερωτώντα)) αλλα και τον κρυφό χαρακτήρα της σχέσης(η μανα μου δεν εγκρινει αυτη τη σχέση και για να μην εχουμε παρατραγουδα, το κραταμε κρυφό).Δεν ξερω αν τα λεω καλα...,αλλα συνεχίζω...(?)

Πανω στον Ωροσκόπο βλέπω και τον Ηλιο, τον Πλούτωνα και το Βόρειο Δεσμό.Εχω καποιες ιδέες για την ερμηνεία αυτών, αλλα δεν είμαι σίγουρη!Λεω πως ισως να δειχνουν το μοιραίο-καρμικό χαρακτήρα της σχέσης(ο σύντροφος ειναι ατομο Πλουτωνιο και στη συναστρια μας ο Πλούτωνας του σφιχταγγαλιάζει με συνοδο την Αφροδίτη μου, ενω ο δικός του Β.Δ κανει σύνοδο με τους Αφρο, Δια και Κρόνο μου.Ε νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω!!!)

Η Αφροδίτη, κατεξοχήν πλανήτης των ερωτικών σχέσεων, βρίσκεται στο Σκορπιό και στον 10 οίκο και κανει τρίγωνο με τον Ουρανο,ημιτετράγωνο με τη Σελήνη κ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.Αστα βράστα κοινώς! Φορεσαμε τα ροζ γυαλια μας και πορευομαστε μ'αυτα, θέλουμε και την ελευθερία μας συναμα,...καλα κρασιά!!

Επίσης παρατήρησα τωρα, οτι ο 7ος οίκος περιλαμβάνει και ενα τμήμα του Λεοντα, κυβερνήτης του οποίου ειναι ο Ήλιος που κανει τετράγωνο με τον Ωροσκόπο και τον Κρόνο!!!!!Τι να υποθέσω τώρα?........Δε βλέπω να τον παντρευομαι εγω αυτόν,παρόλη την αγαπη,κατι θα χαλάσει!(?)...αλλα ας μη βιαστω να καταλήξω σε συμπερασμα, πριν ζυγίσω όλες τις ενδείξεις!

Εκαψα φλάντζα με τα υπερ και τα κατα...τα συν και τα -...και κατέληξα οτι...στο τελος κατι θα χαλασει τη συνταγη!Θα υποκείψω στις πιέσεις της μάνας μου?Θα αντιληφθώ απιστία εκ μέρους του?Θα ακούσω τη φωνή της λογικής κι οχι την καρδιά μου?

Οσοι θέλετε βοηθήστε!Αν θέλετε!

Φιλια!
    Με εκτίμηση
    Το Μαράκι!

Όνομα:
    Τίνα

Re: Ωριαια: παιχνίδι γνώσεων και...φαντασίας!!

Καλημέρα Μαράκι!

Η αλήθεια είναι πως χωρίς χάρτη....δεν λειτουργώ!
    Κάποιος να μας βοηθήσει?

Για αρχή πάντως εκείνο το οποίο πρέπει να εξετάσεις είναι ο Ωροσκόπος, ζώδιο, αν βρίσκεται σε πρώτες ή τελευταίες μοίρες και μετά ποιοι είναι οι κυβερνήτες 1ου και 5ου.
    Θα δεις σε τι κατάσταση βρίσκονται και αν σχηματίζουν όψη μεταξύ τους, αν βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή κτλ.

Η Σελήνη δεν κυβερνά τον σύζυγο, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει.
    Η Σελήνη είναι συνκυβερνήτης δικός σου και οι όψεις της δείχνουν την πορεία του ερωτήματος.

Αυτά, μέχρι να μας περάσουν τον χάρτη.

ορίστε....:bigsmile:

Θα τα παρατήσω όλα και θα γίνω πριγκίπισσα!

Όνομα:
    Maria

Τίνα μου με τη Σελήνη συγκυβερνήτη μου και μαλιστα οδηγό για την εξέλιξη της καταστασης...το μεγαλο ΟΧΙ ερχεται και θα'ναι μεγαλύτερο απο αυτο του Μεταξα!!!!

Γιατι?Γιατι η Σεληνούλα η δυσμοιρη δεχεται 7 τετραγώνα/αντιθέσεις!!!!!!!!

Καταρχην, απο οτι ξερω περα απο ολες τις οψεις που κανει η σεληνη .Τοσο στο κρονο δικο σου κυβερνητη οσο και στον ερμη κυβερνητη του συντροφου σου πιανεται η πρωτη οψη και οχι οι επομενες.

Δευτερον,πρεπει να κοιταξεις αν η ωρα που εθεσες την ερωτηση ηταν ωρα συμβατη με τον αιγοκερω.Αν δηλαδη κυβερνητης της ωρας ειναι ο κρονος ( αιγοκερως η υδροχοος μας κανει).Επειτα κοιτα αν δεν υπαρχουν απαγορευτικες ενδειξεις (οπως σεληνη κενη πορεια απο την στιγμη βεβαια που η σεληνη σχηματιζει οψεις δεν εχουμε προβλημα με αυτο:bigsmile.

Οσο για το ποια οψη ειναι συγκλινουσα η οχι ,κοιταμε ποιος απο τους δυο πλανητες ειναι ο πιο γρηγορος .Αν ο πλανητης αυτος πηγαινει να συναντησει τον πιο αργο εχουμε συγκλινουσα οψη αν τον εχει περασει αποκλινουσα.(τουλαχιστον αυτο μου εχουν πει)Εγω πιστευω οτι πολυ συντομα παντως θα παρεις απαντηση σχετικα με αυτο το ερωτημα.Πολυ συντομα δηλαδη θα καταλαβεις τι θα συμβει αναμεσα σε εσενα και τον συντροφο σου.

Αν κρινω σωστα η σεληνη παει να συναντησει τον κρονο αρα ειναι συγκλινουσα οψη.Η σεληνη ως δεικτης γενικα της ερωτησης δειχνει οτι πολυ συντομα ενδεχομενως να γνωριζεις πραγματικα την απαντηση στο ερωτημα σου (ξεχασα να συμπληρωσω οτι πρεπει να δωσεις προσοχη και στις μοιρες .Αν η ερωτηση σου βρισκεται στις πρωτες 3 μοιρες του αιγοκερου την εθεσες πολυ νωρις και πρεπει μετα απο ενα διαστημα 3 μηνων περιπου να την ξαναθεσεις ωστε να παρεις απαντηση .Αν βρισκεται στις τρεις τελευταιες ηδη γνωριζεις την απαντηση και ισως να μην θες να την συνειδητοποησεις και η ιδια).

Αν πιασουμε μονο την πρωτη οψη δηλαδη το εξαγωνο ερμη κρονου (θεωρω οτι ειναι αποκλινουσα οψη) δειχνει οτι γενικα το κλιμα ειναι θετικο και οτι ηδη και ο ενας και ο αλλοες εχετε σκεφτει το ενδεχομενο για κατι πιο επισημο μεταξυ σας.

Ωστοσο ο συγκυβερνητης της ερωτησης δειχνει οτι περασατε μια βαθια κριση (σεληνη -πλουτωνας) και επειτα αρνητικη οψη σεληνη-ηλιου(ο ηλίος συμβολιζει επισης γενικα τον συντροφο) που δειχνει οτι αυτη η κριση αλλαξε καπως τα δεδομενα ,ισως με τροπο που ακομα ισως να μην εχει γινει συνειδητος απο εσας.
    Επισης η αρνητικη οψη με τον αρη δειχνει ριξη αναμεσα σας.

Θεωρω οτι την απαντηση στο ερωτημα την λυση δηλαδη οντως θα την δωσεις η ιδια .(επειδη η σεληνη βρισκεται συγκλινουσα με τον κρονο.

Απο εκει και υστερα με τα λιγα που σκαμπαζω απο την ωριαια ,νομιζω οτι το τελικο απαοτελεσμα φαινεται απο τον 4 οικο.Ο οποιος ειναι αδειος και βρισκεται στον ταυρο.Θα κοιταγα την πρωτη οψη που σχηματιζει η αφροδιτη νομιζω με τον ουρανο ενα τριγωνο.Η αφροδιτη βρισκεται στον 10 οικο στο σκορπιο αρα σε πτωση.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Τίνα μου με τη Σελήνη συγκυβερνήτη μου και μαλιστα οδηγό για την εξέλιξη της καταστασης...το μεγαλο ΟΧΙ ερχεται και θα'ναι μεγαλύτερο απο αυτο του Μεταξα!!!!

Γιατι?Γιατι η Σεληνούλα η δυσμοιρη δεχεται 7 τετραγώνα/αντιθέσεις!!!!!!!!
    Μαρία μου οι όψεις που μελετάμε είναι εκείνες που πρόκειται να γίνουν κι όχι όσες έγιναν και που δείχνουν γεγονότα παρελθοντικά.

Ξεκίνα (κι 'οποιο άλλο μέλος θέλει) από τον Ωροσκόπο κι από τους κυβερνήτες σας.
    Ευκαιρία να κάνετε μάθημα ωριαίας.
    Τι δείχνει για παράδειγμα ο Ωροσκόπος εκεί που βρίσκεται?
    Ο κυβερνήτης, ο Κρόνος τι δείχνει για τον ερωτώντα?
    Ο κυβερνήτης του 5ου τι πληροφορίες μας δίνει?

Όνομα:
    Maria

<<1. Τι δείχνει για παράδειγμα ο Ωροσκόπος εκεί που βρίσκεται?
    2. Ο κυβερνήτης, ο Κρόνος τι δείχνει για τον ερωτώντα?
    3. Ο κυβερνήτης του 5ου τι πληροφορίες μας δίνει?>>

Τίνα μου, μου αρέσει που δε μας τα δίνεις ετομα στο πιάτο!Θα το δω σαν πρόκληση λοιπόν, αν και μιλάω με επιφύλαξη, εχοντας λιγες μόνο γνώσεις.

1. Ενας Ωροσκόπος στον Αιγόκερω φαντάζομαι εγω με το φτωχό μυαλό μουοτι εχει ολα τα Κρόνια χαρακτηριστικά+) σταθερότητα(παγιοποίηση της καταστάσης,η γνώμη μου και τα συναισθήματα μου γι'αυτό το άτομο κρατάνε χρόναο και δεν αλλάζουν?), εμπόδια, περιορισμούς, πολύτιμα μαθήματα που εχω να πάρω (ή και να δωσω?) απο τη σχέση.Ο Κρόνος ειαι ο σοφός διδάσκαλος και πιθανόν εδω να φωτογραφίζει τον ερωτώντα, εμένα δηλαδή:ςσ ενα ατομο που πηρε την απόφαση να θεσει το ερώτημα εχοντας προτάξει τον ορθολογισμό(λεω εγω τώρα!).

2. Για τον Κρόνο πανω-κατω ειπα πριν τι πιστευω οτι δειχνει κι ελπίζω να έπεσα καπου μέσα.
    Να συμπληρώσω μόνο οτι ισως να δειχνει και τη δική μου απαισιοδοξία για το αν αυτος ειναι καταλληλος να γίει συζηγος μου(εχει περασει αυτη η σχεση δια πυρος και σιδήρου!!).

3. Ο Ερμής, ως κυβερνήτης του 5ου....(σημειοτέον ο σύντροφος είναι Δίδυμος 2ου δεκαημέρου!!!!), νομίζω δειχνει τη μεταβλητή φύση του συντρόφου, εξυπναδα κ πονηριά, ευελιξία, προσαρμοστικότητα, αλλα και ψέμματα, διπροσωπία, αστάθεια λόγων και εργων!

Τινάκι μου...πες μου αν τα παω καλα.

Όνομα:
    Μαρία

Παρατήρησα ότι στο χάρτη που ανεβάσαμε έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα Placidus για την οικοθεσία. Τελικά χρησιμοποιούμε το Placidus ή το Regiomontanus στην ωριαία?

Quote Originally Posted by wind*1 View Post
    Παρατήρησα ότι στο χάρτη που ανεβάσαμε έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα Placidus για την οικοθεσία. Τελικά χρησιμοποιούμε το Placidus ή το Regiomontanus στην ωριαία?
    Μικρό το κακό....:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Maria

Aφου εριξα εναν υπνάκο και καθάρισε και το μυαλό μου...:toung:...σκέφτηκα και καποια άλλα πράγματα για τον αποσυμβολισμό αυτού του Ωριαίου χάρτη.Οποιος θέλει ας καταθεσει άποψη, μπας και βοηθηθώ λιγάκι να ξεδυαλύνω το θέμα μου και να μαθω κατι παραπάνω για τους κανόνες της Ωριαίας, μιας και αυτός ειναι ο στόχος μου, περα απο το τι μας λεει ο χάρτης για το ερώτημα.(Ευχαριστώ εκ των προτέρων οσους θα θελήσουν ν'ασχοληθούν με τις "ανησυχίες" μου!Μητσάκο....,εισαι εδω?)

Αν δεχτώ αυτό που είπε η καλή μου hattie(την οποία και ευχαριστω για την πολύτιμη βοήθειά της,ως αρχαρια σε αυτόν τον κλάδο της Αστρολογίας), οτι ο Ήλιος γενικά δίνει πληροφορίες για το αρσενικό στοιχείο στο χάρτη, τοτε ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα μπορούσε να φανερώνει την προσήλωση του συβτρόφου μου στην επαγγελματική του ζωή εις βάρος της συναισθηματικής?
    Επιπλέον...οτι ειναι υπευθυνος και αφοσιωμένος απέναντι στους γονείς του (Ο Αιγόκερως νιώθει οτι οφείλει να στηρίξει τους γονείς ΩΣ ο Καρκίνος νιώθει οτι πρέπει εκείνοι να τον στηρίξουν).

Ακόμη...Ο Ωροσκόπος στο ίδιο ζώδιο δίνει ανάλογα στοιχεία και στον ερωτώντα, αρα καπως ετσι λειτουργώ κι εγω, και με τον Κρόνο Κυβερήτη μου σε έξαρση, σίγουρα παίρνω τις σοβαρές αποφάσεις υπο το καθεστώς προσεχτικής εξέτασης όλων των ενδεχομένων και δεδομένων, μεταξύ αλλων.

Η Σελήνη, ως συγκυβερνήτης του Ωροσκόπου, απο το Ζυγό(ουδέτερη/καλή θέση?), δείχνει τη διάθεση μου να συζητάω τα θέματα για να κρατώ ισορροπίες και την αρμονία.

Ως δείκτης της απάντησης, η Σελήνη, δείχνει μεταβλητότητα και εναλλαγή διαθέσεων όσον αφορά την εξέλιξη αυτης της σχέσης.Δειχνει ακόμη την ψυχική αυτιση και κατανόηση μεταξύ των συντρόφων(ενδεχομένως).

Η Σελήνη εκτός απο ιδκός μου συνκυβερνήτης, είναι και κυβερνήτης του 7ου οίκου(ειναι στην Ωριαία ο όίκος του γαμου?) σε τετράγωνο με τον Ηλιο "συνκυβερνήτη" του συντρόφου και εμπεριεχόμενος στον 7ο!Ολο αυτο συνδιαστικά θα μπορούσε να μας μιλά για...εσωτερικές συγκρούσεις των θέλω με τα πρεπει που βιώνουν οι 2 σύντροφοι?Η π.χ την συγκρουση του αρσενικού(αντρας) με το θυλυκό στοιχείο(γυναίκα) στο χάρτη?

Αλλα στοιχεία που βλέπω συμπληρωματικά είναι η θε΄ση της Αφροδίτης, ως Κυβερνήτη του 4ου οίκου, στο Σκορπιό και στο 10ο.Το οτι είναι σε πτώση, παει να πει οτι η απαντηση τέινει να είναι αρνητική?Η πρωτη όψη που κα΄νει είναι ενα τρίγωνο με τον Ουρανό...θετική ετσι?Αρα, σε πτώση μεν αλλα με θετική όψη με Ουρανό δε.... τι συμπεραινουμε απο αυτα?Μήπως την αναγκη και των 2 έξαψη και απροβλεψιμότητα αλλα και για τη δημιουργία οικογένειας λόγω 4ου οικου?(εικασίες κανω)

Ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο θα μπορούσε να φερει απογοητευσεις απο απραγματοποιητες προσδοκίες?

Η παρουσία Ηλιου, Αρη, Πλούτωνα και ΒΔ στο 12ο, δηλώνει οτι η σχέση ειναι κρυφή απο τους οικείους μου.(ειναι οντως κρυφή-ειναι δύσκολο για μενα να δω αντικειμενικά το χάρτη λόγω της προσωπικής εμπλοκής, ωστόσο προσπαθώ!)

Ο Ερμής,ως Κυβερνήτης του συντρόφου,σε εξορία/πτώση και ανάδρομος...ειναι ενδειξη των πισωγυρισμάτων ή αναθεωρήσεων που μπορεί να κανει εκείνος για τη σχέση?(μια ιδεα λεω)

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)