- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 185
Thread: Αν σας δινόταν η ευκαιρία...
-
19-01-2005, 08:36 PM #1
Αν σας δινόταν η ευκαιρία...
Αν σας δινόταν λοιπόν η ευκαιρία να έρθετε στην Γη σε μια άλλη μορφή ζωής (π.χ. κάποιο ζώο), τι θα προτιμούσατε να είστε? Ποιο άλλο είδος ζωής πιστεύετε πως θα σας αντιπροσώπευε?
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
20-01-2005, 01:21 AM #2
Re: Αν σας δινόταν η ευκαιρία...
Αν έλεγα λουφαδόρικο γουρούνι της λάσπης θα μου διέγραφες την απάντηση; Ή θα ήμουν fftopic: ;
Πέραν από το χιούμορ θα ήθελα να επέστρεφα σαν Άλογο, ελεύθερο και χωρίς καταναγκασμούς, από αυτά τα άλογα που καλπάζουν μόνα τους ή μαζί με κοπάδια στις στέπες ή στις φάρμες ή και αλλού και να μη μου βαλει ποτέ κανείς χαλινάρι για να με χρησιμοποιήσει βάσει των δικών του επιθυμιών όσο και να με αγαπούσε..."Nothing can stop an idea the time of which has come"
Victor Hugo
-
20-01-2005, 09:40 AM #3
Θα μου άρεσε να είμαι ένα Δελφίνι, το θηλαστικό που λατρεύω!!!!
-
20-01-2005, 10:46 AM #4
Για μένα να μην το συζητάμε... φαίνεται!
-
20-01-2005, 09:53 PM #5
Αχ!!! Αλογο και πάλι άλογο, για τους ίδιους λόγους που περιγράφει και ο Bookseller με έμφαση στον τελευταίο... για να μην με κάνουν οι άλλοι ό,τι θέλουν όσο και αν με αγαπάνε από φόβο μήπως το δείξουν!!! Αλογο και μάλιστα κατάμαυρο!
ΦυλλένιαBιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"
-
08-02-2005, 08:46 PM #6
Τωρα που το ξανασκέφτομαι θα ήθελα να ήμουν περιστέρι λευκό με μια μαύρη ρίγα στο κεφαλάκι...
-
13-02-2005, 03:55 AM #7
Γιατί όχι μία άυλη οντότητα, ένας οδηγός σε γήινα όντα; Αυτό θα προτιμούσα!
-
13-02-2005, 04:02 PM #8
Αν το ξανασκεφτόμουν και τρίτη φορά θα ήθελα να ήμουν Ufo και να ζούσα σε άλλον πλανήτη!!
-
15-02-2005, 04:38 AM #9
Θα ήθελα να είμαι ένας μαύρος πάνθηρας!! Δυνατός, πανέμορφος και ελεύθερος μέσα σε παρθένα δάση.Εγώ και η φύση.
Ο χρόνος φανερώνει τα πάντα..... Είναι ένας γεροφλύαρος που μιλάει συνέχεια, ακόμα κι όταν δεν τον ρωτάνε........
Ευριπίδης
-
17-02-2005, 11:00 AM #10
Κι εγώ άλογο θάθελα νάμουν, για τους ίδιους λόγους που προανέφεραν Bookseller & Fillenia
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.