s
Απορια για την αυριανη εκλειψη...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Απορια για την αυριανη εκλειψη...

Ελπιζω να μπορει καποιος να μου απαντησει...Ειμαι διδυμος με ωροσκοπο διδυμο και επηρεαζομαι παρα πολυ απο τη αυριανη εκλειψη συγκεκριμενα εχω:
    Αφροδίτη στουσ διδυμους 23° 10' 18" στον 1 οικο....
    εχω τοξοτη στο 7 οικο 20° 40' 55"
    και ο ωροσκοπος μου 20° 40' 55"......
    Απο τι καταλαβαινομαι γιατι ειμαι και ασχετη πρεπει να επηρεαζονται οι σχεσεις μου.....
    Ας μου απαντησει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα......
    Ευχαριστω!!

Re: Απορια για την αυριανη εκλειψη...

Quote Originally Posted by tonis1989 View Post
    Ελπιζω να μπορει καποιος να μου απαντησει...Ειμαι διδυμος με ωροσκοπο διδυμο και επηρεαζομαι παρα πολυ απο τη αυριανη εκλειψη συγκεκριμενα εχω:
    Αφροδίτη στουσ διδυμους 23° 10' 18" στον 1 οικο....
    εχω τοξοτη στο 7 οικο 20° 40' 55"
    και ο ωροσκοπος μου 20° 40' 55"......
    Απο τι καταλαβαινομαι γιατι ειμαι και ασχετη πρεπει να επηρεαζονται οι σχεσεις μου.....
    Ας μου απαντησει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα......
    Ευχαριστω!!
    Δεν νομίζω ότι θα σου συμβεί κάτι φοβερό, ούτε ότι "επηρεάζεσαι" τόσο. Αν πάλι πιστεύεις ότι "επηρεάζεσαι", ...απόλαυσέ το :bigsmile:
    Ο ωροσκόπος και η ακμή του 7ου βρίσκονται σε "απόσταση ασφαλείας" από τη μοίρα της έκλειψης (8 μοίρες). Ενδεχομένως κάτι να παίξει με την Αφροδίτη, αλλά και αυτό χλομό το βλέπω. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Άννα

......:unsure: Αν και νομίζω πως δεν με επηρεάζει η έκλειψη....:embarrest εντούτοις.......είμαι χάλια....
    Αναρωτιέμαι γιατί??
    Ηταν δύσκολη χρονια......μάλλον.......:embarrest
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Αρχιζει να μου αρεσει η εκλειψη,σημερα τα εχωσα καπου και οτι ειπα επιασε τοπο...Σαν να ξυπνησα απο εναν ληθαργο :weird:
    Altec40 πλέον..:Ρ

Quote Originally Posted by altec37 View Post
    Αρχιζει να μου αρεσει η εκλειψη,σημερα τα εχωσα καπου και οτι ειπα επιασε τοπο...Σαν να ξυπνησα απο εναν ληθαργο :weird:
    Ακριβώς το ίδιο μου είπε και ενας φίλος, σαν ξαφνικά να είδε καθαρα μπροστά του τι γίνεται!

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Ακριβώς το ίδιο μου είπε και ενας φίλος, σαν ξαφνικά να είδε καθαρα μπροστά του τι γίνεται!

Στην δικη μου περιπτωση ομως δεν ξερω που θα μου βγει.Ισως ειμαι βαρυ το αντιτιμο να πεις καποιες αληθειες.Τις λες και φευγει ενα βαρος απο μεσα σου...

Πάντα είναι δύσκολο να ειπωθούν αλήθειες γιατι ειναι στη φύση μας να εξωραϊζουμε και να κρύβουμε κάτω από το χαλί κάποιες "λεπτομέρειες" αλλά αν και βραχυπρόθεσμα μπορεί να στοιχίσει αυτό, μακροπρόθεσμα θεωρώ ότι ωφελείσαι αν είσαι ειλικρινής τουλάχιστον προς τον εαυτό σου. Αυτός είναι αλλωστε ο μεγαλύτερος κριτής μας!:weird:

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Πάντα είναι δύσκολο να ειπωθούν αλήθειες γιατι ειναι στη φύση μας να εξωραϊζουμε και να κρύβουμε κάτω από το χαλί κάποιες "λεπτομέρειες" αλλά αν και βραχυπρόθεσμα μπορεί να στοιχίσει αυτό, μακροπρόθεσμα θεωρώ ότι ωφελείσαι αν είσαι ειλικρινής τουλάχιστον προς τον εαυτό σου. Αυτός είναι αλλωστε ο μεγαλύτερος κριτής μας!:weird:
    Ετσι ακριβως!!!

:respect:

Quote Originally Posted by altec37 View Post
    Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Ερμής, ο οποίος συμμετέχει στην έκλειψη ανάδρομος. Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα και η συζήτηση που έκανες θα επανέλθει στο προσκήνιο.

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κυβερνήτης της έκλειψης είναι ο Ερμής, ο οποίος συμμετέχει στην έκλειψη ανάδρομος. Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμα και η συζήτηση που έκανες θα επανέλθει στο προσκήνιο.
    Πλεον το να επανελθει δεν με φοβιζει.Ισα ισα...τωρα που η καυτη πατατα πηγε σε αλλα χερια εγω ξελαφρωσα :bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)