s
Juno - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 36 of 36

Thread: Juno

1. Re: Juno

Καλησπέρα, εχω juno στον Τοξότη στον 5ο οίκο και κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με μεσουρανημα στον κριο και εξαγωνο με σεληνη και Αρη στον ζυγο. Να υποθέσω για την συνοδο με ποσειδωνα οτι με κάνει να βλέπω με ροζ γυαλιά ή σημαινει κατι για τις καλλιτεχνικες μου ανησυχίες?

Ευχαριστω.

Re: Juno

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Καλησπέρα, εχω juno στον Τοξότη στον 5ο οίκο και κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα, τρίγωνο με μεσουρανημα στον κριο και εξαγωνο με σεληνη και Αρη στον ζυγο. Να υποθέσω για την συνοδο με ποσειδωνα οτι με κάνει να βλέπω με ροζ γυαλιά ή σημαινει κατι για τις καλλιτεχνικες μου ανησυχίες?

Ευχαριστω.
    Να υποθέσεις ότι το τρίγωνο του Ποσειδώνα με το μεσουράνημα και το εξάγωνό του με τη Σελήνη και τον ¶ρη στο Ζυγό είναι αυτά που θα δίνουν τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες, ενδεχομένως και την ανεπτυγμένη φαντασία...:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

3. Re: Juno

ευχαριστω πολύ Μητσάκο. Οπότε το juno είναι αδιαφορο εντελώς..να μη το κοιτάω καν ετσι? και αυτα που λένε περι συντρόφου..οτι διαφαινεται απ την Ηρα σου τη συντροφο προτιμας να έχεις..είναι αερολογίες..?Πάντως όντως όλα τα παραπάνω μου ταιριαζουν γαντι. Το ότιείμαι λίγο χαοτική ευθύνεται και πάλι ο Ποσειδώνας ή να κοιτάξω τον Ουρανό..?
    Και πάλι ευχαριστω.

Όνομα:
    Σωκράτης

Στην αστρολογία τιποτα δεν είναι αδιάφορο εντελώς πριν τον παρατηρήσουμε σε ένα ικανοποιητικό δείγμα, για να διαπιστώσουμε εάν η θεωρία είναι πρακτικά εφαρμόσιμη.

Δυστυχώς οι Έλληνες επαγγελματίες αστρολόγοι και στον τομέα της στατιστικής δεν έχουν κάνει σπουδαία βήματα.

Εδώ λοιπόν έρχεται και πάλι το myhoroscope για να κάνει για άλλη μια φορά τις απαραίτητες τομές με ένα λογισμικό στατιστικής που έχει αναπτύξει και που θα θέσει σε λειτουργία τον επόμενο χρόνο.

Θα λυπήσω κάποιους φίλους αλλά αυτό δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να διασκευαστεί.
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ Η ΗΡΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ! ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΔΡΑ ΠΡΟΤΙΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ !

Quote Originally Posted by kkyrikos View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ Η ΗΡΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ! ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΘΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΔΡΑ ΠΡΟΤΙΜΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ !
    χμ σίγουρα δεν προτιμά όμως τα κεφαλαία... μιας και κανείς μας δεν προτιμά τις φωνές!:embarrest

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)