- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1,351 to 1,360 of 3493
Thread: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
17-12-2010, 02:16 AM #1351
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
-
17-12-2010, 05:54 PM #1352
γεια χαρα!!πολυ ενδιαφερον το site..ωρα για διαβασμα λοιπον!!
-
17-12-2010, 07:32 PM #1353
-
18-12-2010, 12:37 AM #1354
Γειά και χαρά σε όλους-όλες.....
Είμαι η ....Πένυ και είμαι φρέσκια στην παρέα σας...:embarrest
Τόσο φρέσκια, που πριν ακόμα διαβάσω προβλέψεις, σας γράφω μήνυμα...
Καλή χρονιά και χαρούμενη, όσο γίνεται, δεδομένων των περιστάσεων βέβαια!!!:unsure:
Με στολισμένα έλατα η καράβια, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κ.λ.π., φωτάκια, χιόνια, λαμπιόνια...
Φορτώστε τις μπαταρίες, γιατι το 11 μας το ζωγραφίζουν ζόρικο... (όχι τα άστρα, οι πολιτικοί, ωχ, συγγνώμη, είπα κακιά λέξη!!!!!)
Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλές γιορτές!
-
18-12-2010, 12:42 AM #1355
-
18-12-2010, 03:11 AM #1356
ΤΑ ΠΑΝΤΑ κινούνται κάτω από τη συνεχή ροή και τις επιδράσεις ενός
συμπαντικού σχεδίου. και κάποιες αόρατες δυνάμεις συχνά επισημαίνουν πως
τίποτα δεν είναι τυχαίο σ’ αυτόν τον κόσμο.
γιατί αν υποθέσουμε πως τυχαία βρεθήκαμε σ’ αυτό το απέραντο σύμπαν από ένα λάθος είναι σαν να παραδεχόμαστε ταυτοχρόνως ότι είμαστε και εμείς ένα λάθος και πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.
όμως όλοι οι άνθρωποι του πνεύματος και της ανώτερης νόησης εκστασιασμένοι από την αλάνθαστη τελειότητα αυτού του σχεδίου πάντα πίστευαν σ’ έναν απώτερο σκοπό και σ’ έναν μοναδικό προορισμό του καθενός.
ΕΜΕΙΣ απευθυνόμαστε σ` αυτούς που πιστεύουν πως ο λόγος ύπαρξης τους δεν είναι καθόλου ένα τυχαίο γεγονός όπως θέλουν να πιστεύουν μερικοί και πως ο καθένας σαν ένας κόκκος μέσα σ` αυτόν τον ανεμοστρόβιλο συντελεί στη διεκπεραίωση αυτού του σχεδίου, είναι ο ίδιος μια σταγόνα στην πηγή της ζωής, η συνέχιση αυτής της ροής, η διεκπεραίωση και εκτέλεση αυτού του συμπαντικού σχεδίου, του ασύλληπτου από τον κοινό ανθρώπινο νου!
με βάση τα λεγόμενα αυτά λοιπόν είμαστε όλοι ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του μικρόκοσμου απέναντι σ΄ έναν άγνωστο μακρόκοσμο και σαν αναπόσπαστο κομμάτι του λειτουργεί και η δική μας ζωή δεχόμενη επιδράσεις και κραδασμούς από το σύμπαν. Όπως υπάρχει ένα προδιαγραμμένο μέλλον γι΄ αυτό έτσι κατ΄ επέκταση και σε μας.
( Ένα ασύλληπτο συμπαντικό σχέδιο για τον μακρόκοσμο,
( Ένα αντιληπτό σχέδιο για όλους μας και για τον καθένα ξεχωριστά
Ένα αντιληπτό σχέδιο από πολλούς στο παρελθόν από λίγους τώρα πια. το προδιαγραμμένο αυτό σχέδιο καταγράφεται με βάση τις κινήσεις των πλανητών και με συμβολισμούς ορίζεται για την κάθε στιγμή η θέση που βρίσκεται η που θα βρίσκεται ο κάθε πλανήτης και ονομάζεται { Γενέθλιος χάρτης}αυτός ο γενέθλιος χάρτης είναι σαν ένα φύλο πορείας που προδίδει τη διαδρομή της
ζωής μας και βάση των τάσεων καθορίζει τα αποτελέσματα και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας.
Σημείωση για κάτι που έχουν αφήσει να εννοηθεί διάφορα βιβλία χωρίς να τονίζουν την ακριβή σημασία που έχει η θέση των πλανητών κάθε στιγμή, και που έχει παρανοηθεί ως τώρα από πολλούς αναγνώστες της. ( σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως ήρθε ο ΔΙΑΣ π χ και με τις επιδράσεις του θα φέρει αυτό:
< Ο ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ είναι ένα ρολόι και οι πλανήτες οι δείκτες του και αναλόγως τη θέση που βρίσκονται την εκάστοτε στιγμή προδίδουν σε ποια φάση βρίσκετε ο μακρόκοσμος, ο κόσμος μας, προδίδοντας κάποιο κόσμο γεγονός, και σε ποια φάση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η δική μας ζωή. >
-
18-12-2010, 10:38 AM #1357
-
19-12-2010, 10:11 PM #1358
Γεια σας. Ειμαι η Αννα.
Η αστρολογια παντα με ενδειεφερε. Πριν χρονια προσπαθησα να την καταλαβω .Ασχοληθηκα πολυ.
Διαβασα περιοδικα , εψαξα site και τελος παντων εκανα οτι μπορουσα για να βρω μεσα απο αυτην, απαντησεις σε θεματα που με απασχολουσαν.
Τα απλα πραγματα οπως γενεθλιοι πλανητες , ωροσκοπος , γωνιες πλανητων κτλ. τα εχω αντιληφθεί πληρως.
Υπαρχουν ομως τοσα πολλα που πρεπει να παρει κανεις υποψη του ,για να βγαλει ενα σωστο συμπερασμα.
Στην αναλυση που μου δινουν τα sites καποια πραγματα απο αυτα που λενε , ειναι αληθεια ,καποια ειναι λαθος ,και καποια αλλα συγκρουονται μεταξυ τους.Το αποτελεσμα? Αναρωτιεμαι αν τελικα μπορω να παρω σοβαρα ολες αυτες τις αναλυσεις ωστε να παρω απαντησεις στα ερωτηματα μου.
Ταυτοχρονα ,ασχοληθηκα με ταρο και αριθμολογια.
Ειμαι ιχθυς ,και πολυ σωστα το λεει στο site ,πως εχω πολυ δυνατο ενστικτο.Αλλα σαν καλη Ιχθυς ,μπερδευομαι ευκολα ,οταν οι πληροφοριες που μου δινουν ειναι συγκεχυμένες
Αυτο το site φαινεται διαφορετικο απο οσα εχω επισκεφτει ως τωρα.
Θα το ψαξω , θα το μελετησω ,και θα σας πω την γνωμη μου. Αν βεβαια το θελετε.
.
-
19-12-2010, 10:23 PM #1359
-
20-12-2010, 12:13 PM #1360
Καλημέρα σας! Μολις έκανα εγγραφή και ελπίζω να γίνω και εγώ μέλος της παρέας σας!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 90 users browsing this thread. (0 members and 90 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.