- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
-
17-12-2007, 06:16 PM #21
Re: Τι είναι η Εξελικτική - Ενεργειακή Αστρολογία
Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
17-12-2007, 06:34 PM #22
Ποιος αποφασιζει αραγε σε ποια κοινωνια θα μεγαλωσεις? Αν και πιστευω οτι οι Δυτικες κοινωνιες συμπεριλαμβανουν και τις δυο στασεις και μαλιστα ισως με εξαιρεση την Ελλαδα που τα πραγματα ειναι 50%-%50% ετσι οπως το αντιλαμβανομαι εγω τουλαχιστον στιος αλλες χωρες μαλλον υπερισχυει η δευτερη αποψη
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
17-12-2007, 06:43 PM #23
Το πρώτο ερώτημα είναι πάρα πολύ ωραίο κι εκεί αρχίζουν οι μεγάλες διαφωνίες. Οπότε, ας μην το ξαναπιάσουμε. Εντύπωση μου κάνει πως βρίσκεις να υπερισχύει η δεύτερη άποψη στις περισσότερες κοινωνίες. Εννοείς μήπως οικονομικά;
Γενικότερα πιστεύω πως στις περισσότερες χώρες τα κοινωνικά τους χαρακτηριστικά σε μεγάλο βαθμό διαμορφώθηκαν μέσω θεωρήσεων που πηγάζουν από τη θρησκεία. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, πολύ ενδιαφέρον ωστόσο.Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
¶ντε γεια σας.
-
17-12-2007, 06:55 PM #24
Στις Δυτικες κοινωνιες οι ανθρωποι δεν εχουν τη θρησκεια σε μεγαλη υποληψη ως επι το πλειστον γι αυτο το ειπα....
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
19-12-2007, 11:46 AM #25
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
19-12-2007, 11:51 AM #26
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
20-12-2007, 11:09 AM #27
Το άρθρο μου φαίνεται άστοχο να δημοσιεύεται σε αυτή την κατηγορία του forum. Εκτός του ότι χτυπάει άσχημα που είναι μια πρώτης τάξεως ολοφάνερη διαφήμιση μαθημάτων, είναι πολύ οργανωμένο και πολύ τακτοποιημένο για μένα που έχω τελείως ελεύθερη και φιλοσοφική άποψη για το κάρμα και τις ανατολικές θρησκείες. Κάθε φορά που βλέπω πολύπλοκα σχήματα και διαγράμματα αναφορικά με το κάρμα, κρατάω αποστάσεις γιατί πιστεύω ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να φυλακιστεί από σχήματα και να μπει σε κουτάκια, και ότι το βάθος του είναι αμέτρητο για να τον κατανοούμε και να τον τακτοποιούμε με αυτόν τον τρόπο. Μπορούμε να μιλάμε και να γράφουμε για κάρμα και μετενσάρκωση ελεύθερα, να εμπνεόμαστε από αυτό το δόγμα με σκοπό να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, αλλά αν το αναγάγουμε σε βασικό στοιχείο θεραπευτικής και αστρολογικής μεθοδολογίας της Συμβουλευτικής, τότε πράγματι γίνεται λίγο επικίνδυνο.
-
22-12-2007, 12:44 AM #28
Το "έλεος" μου φαίνεται πως εγώ πρέπει να το αναφωνήσω. Και μάλιστα με όλα κεφαλαία και με τρία θαυμαστικά.
¶λλο το τι λες εσύ ή εγώ, ή όποιος άλλος μεμονωμένα και άλλο τι υποστηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από όλες τις φαταλιστικές θεωρίες και τα αναρίθμητα παρακλάδια τους. Μάλλον πρέπει να το προσέξεις λίγο καλύτερα αυτό...
Τέλος, σχετικά με τους δύσπιστους και τους εύπιστους, πρώτον, κάτι τέτοιες ασαφείς απειλές και δεν μου αρέσουν, και δεν έχουν και κανένα αποτέλεσμα. Δεύτερον, δεν ξέρω τι συμβαίνει σχετικά με το "ποτέ", ξέρω όμως τι γίνεται "συνήθως".
Και συνήθως οι δύσπιστοι γίνονται ακόμη πιο δύσπιστοι, και ότι παθαίνουν το παθαίνουν εξαιτίας των εύπιστων που γίνονται ακόμη πιο εύπιστοι...
Εξίσου φιλικά. :bigsmile:Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.
¶ντε γεια σας.
-
15-12-2010, 11:29 AM #29
Ασχολούμαι και ερευνώ την αστρολογία εδώ και αρκετά χρόνια. Πάντα με προσανατολισμό την αυτογνωσία και την αποδοχή ολόκληρου του εαυτού μας.
Στα παραπάνω πλαίσια, βρίσκομαι στο τέλος του τρίτου κύκλου των Μαθημάτων της Εξελικτικής Ενεργειακής Αστρολογίας, του συντάκτη του παραπάνω άρθρου, Γιάννη Καλοκύρη.
Έχοντας λοιπόν προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω ότι το καινούριο αυτό είδος αστρολογίας προσανατολίζεται στην εύρεση των ενεργειακών μας μπλοκαρισμάτων, την αυτογνωσία και την αυτοθεραπεία σε συνδυασμό με άλλες εναλλακτικές πρακτικές.
Κάθε μάθημα είναι μια έκπληξη για μένα. Δεν ξέρω πως συμβαίνει αλλά κάθε φορά συμβαδίζει με τα βιώματα και τις εμπειρίες της τρέχουσας περιόδου. Συγχρονικά λοιπόν, κάθε μάθημα της Εξελικτικής Ενεργειακής Αστρολογίας φωτίζει τα σκοτεινά κομμάτια μέσα μου...
Ευχαριστώ το δάσκαλο, Μαθηματικό και Ερευνητή Αστρολογίας Γιάννη Καλοκύρη για τα όμορφα ταξίδια και τις ενδιαφέρουσες περιηγήσεις...
Παρεμπιπτόντως άλλαξε πρόσφατα η ηλεκτρονική διεύθυνση που αναφέρετε στο τέλος του άρθρου. Η σωστή, για όποιους ενδιαφέρονται, είναι η εξής: Εξελικτική - Ενεργειακή Αστρολογία
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.