- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 39 of 39
-
01-09-2010, 01:54 PM #31
Re: «Κρόνος, ο μεγάλος χιουμορίστας του ζωδιακού… Χωρίς πλάκα!»
Να παραθέσω κι εγώ μια εμπειρία που ζω.
Είναι δυνατόν να έχει πιάσει τον 7ο οίκο μου, με ακμή στο ζυγό, να πλησιάζει τον γενέθλιο και τους περισσότερους γενέθλιους πλανήτες μου, να ζω το ξεκαθάρισμα σε όλες μου τις σχέσεις ( και ναι είναι αλήθεια και ναι είναι και έντονο) και να αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ ;;;;; Το εννοώ!
-
04-09-2010, 03:14 AM #32
Κατια μπραβο μ αρεσει πολυ η αναλυση σου!συμφωνω με το αρθρο και με τις απαντησεις σου σε ολα τα ποστ!
-
08-09-2010, 11:05 PM #33
Σ' ευχαριστώ πολύ. Ωστόσο είναι η προσωπική μου άποψη. Είμαι από τους ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι αξίζει να βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έχω την πεποίθηση πως αν δεν φιλοσοφούμε και δεν έχουμε το θάρρος να «εκτεθούμε» εκθέτοντας τους εσωτερικούς συνειρμούς μας, η ενασχόληση είναι επιφανειακή και η γνώση στείρα.
Το βρίσκω καλύτερο από το να αναλώνομαι ρωτώντας, σε δεκάδες δημοσιεύσεις, τι θα γίνει όταν η προοδευμένη Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον ¶ρη μου. Βαριέμαι αφόρητα!« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
08-09-2010, 11:18 PM #34
Παρ’ ότι είμαστε λίγο εκτός θέματος, επειδή ζω ακριβώς τις ίδιες διελεύσεις (μόνο λίγο πιο σκληρές, κάτι σαν παξιμάδι άβρεχτο ένα πράγμα…) Έχω να σου πω ότι εγώ σε πιστεύω απόλυτα! Έτσι ακριβώς νιώθω κι εγώ. Απαλλαγμένη από τα περιττά μου βάρη. Νομίζω πως όταν υπάρχει ωριμότητα, υπάρχει και πιθανότητα αυτόν τον Κρόνο στον 7ο να τον εκμεταλλευτείς προς μεγάλο σου όφελος. Πέτα τα παλιά ρούχα απ’ την ντουλάπα και κάνε χώρο για τα καινούργια. Όσοι μείνουν, θα είναι αγαπημένοι, άνετοι και βολικοί, σαν μια παλιά και αγαπημένη μας φορεσιά για το σπίτι, που δεν θέλουμε να την αποχωριστούμε κι ας έχει τα ελατοματάκια της.
Και όσοι έρθουν, πρέπει να είναι ευχάριστοι σαν τις πιτζάμες της ψυχής μας.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
13-09-2010, 09:20 AM #35
Απίστευτα μοναδικό !!! Ευχαριστούμε για την προσφορά σου.
-
14-12-2010, 02:11 PM #36
Σκέψου τις καλύτερες κωμωδίες που έχεις δει και φέρε στο μυαλό σου την κατάσταση με την οποία γελούσες. Στις πραγματικά καλές κωμωδίες, οι καταστάσεις κάθε άλλο παρά αστείες είναι. Οι ήρωες στην ουσία τους είναι τραγικοί. Ο δημοφιλής μπακαλόγατος με τον Χατζηχρήστο, ήταν ένα φτωχό χωριατόπαιδο που κοιμόταν σΆ ένα άθλιο κρεβάτι στο πίσω μέρος μιας μπακαλοταβέρνας και που όλοι γελούσαν μαζί του και κανείς δεν τον εκτιμούσε στην ουσία. «Το πάρτι» με τον Πίτερ Σέλερ είχε για πρωταγωνιστή έναν ταλαίπωρο Ινδό.
Νομίζω πως η τελευταία φράση τα λέει όλα περί κωμωδίας και τραγικού ήρωα-κακομοίρογλου!
Μπράβο Κάτια!
-
14-12-2010, 03:38 PM #37
πάρα πολύ ενδιαφέρον και άρτιο κείμενο μπράβο!!!:amuse:Συμφωνώ απόλυτα με το ότι συνήθως άνθρωποι που διακρίνονται για το πηγαίο χιούμορ τους,άλλοτε σαρδόνιο και άλλοτε υποχθόνιο αγγίζοντας το σαρκαστικό χλευασμό,έχουν και μια ισχυρή δόση"'θλίψης"'.Θλίψη που κάποιος θα έλεγε οτί δεν είναι παρά η-κάπως-πιο ανεπτυγμένη ικανότητα εμβάθυνσης,η τέχνη να βλέπεις πέρα από τα επιφαινόμενα...Πολύ εύστοχα και τα παραδείγματα που χρησιμοποιήσες...:amazed:Τουλά ιστον από προσωπική εμπειρία διαπιστώνω ότι τα άτομα, των οποίων το χιούμορ είναι ιδιαίτερο και ''για λίγους'', έχουν στο χάρτη τους ισχυρή κρόνια παρουσία!Ε...κ εγώ με εξάγωνο-σελήνη,αλλά κυρίως με σύνοδο στο 10ο οίκο(ακμή στον αιγόκερω)κρόνου- ερμή(στον υδροχόο)-βόρειου δεσμού -μεσουρανήματος κάτι ξέρω...:bigsmile::toung:
-
14-12-2010, 03:42 PM #38
Αν θυμάστε τον σπουδαίο Βασίλη Λογοθετίδη στο Σάντα Τσικίτα, θα προσέξατε την ατάκα που λέει στο φίλο του, τον ιδιοκτήτη του nightclub, για να περιγράψει τη φτώχεια και τη δυστυχία του " Τί να κάνω ο καημένος, χάλασα το ντιβανόπανο για να φτιάξω σώβρακο!"
Απίστευτος ηθοποιός.
-
14-12-2010, 06:25 PM #39
Έτσι ακριβώς αισθάνεσαι, και ακόμη δεν είδες τίποτε. Σε λίγο καιρό θα νιώθεις πολύ πιο ανάλαφρος.
Όταν πριν από 10 χρόνια βολτάριζε ο Κρόνος επάνω μου μαζί με τη μεγάλη ευθυγράμμιση και τις 2 απανωτές εκλείψεις, ένιωσα το μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα, έναν εξαγνισμό και κυρίως ένιωσα να φεύγει μία ταφόπλακα από το στήθος μου που δεν με άφηνε να αναπνεύσω.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.