- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: έκλειψη σελήνης
-
14-12-2010, 11:43 AM #1
έκλειψη σελήνης
καλημέρα
σχετικά με την έκλειψη σελήνης
στο προσωπικό μου ωροσκόπιο έχω σελήνη στους διδύμους (3ο δεκ) 21 μοίρα
και πλανήτες στα μεταβλητά δηλ κρόνο στους ιχθύες (3ο δεκ) κ σε γενικές γραμμές υπάρχουν όψεις που βάλονται λόγω έκλειψης
θα ήθελα να μου πείτε τι όψεις πρέπει να κοιτάξω ? αποκλειστικά της γεννέθλειας σελήνης ? του κρόνου ? τις διελεύσεις ?
ημ γεννησης 5/10/1966 23.05 αθήνα
ευχαριστώ
-
14-12-2010, 01:27 PM #2
Re: έκλειψη σελήνης
Διάβασε την εισαγωγή αυτού του άρθρου http://www.myhoroscope.gr/125-%F9%F1...F5-2010-a.html
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-12-2010, 01:47 PM #3
μήπως μπορείς να μου πείς τον άξονα που με επηρεάζει η έκλειψη
-
14-12-2010, 02:05 PM #4
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-12-2010, 02:17 PM #5
Βρε γιατί ανησυχείς?
Προσφάτως έμαθα πως έχω ωροσκόπο στην 29 του Τοξότη ....και νιώθω σαν νήπιο μέσα σε απέραντο παιδότοπο από πολύχρωμες μπάλες από τη χαρά μου!
Χαλάρωσε κι απόλαυσέ το!
Οι εκλείψεις μοιάζουν με ένα ανακουφιστικό πεντικιούρ! Θα τα δεις όλα όταν θα σου τραβούν τα πετσάκια των παρανυχίδων, αλλά όταν θα φορέσεις το φινετσάτο σου 12ποντο peep toe, θα αισθάνεσαι σαν Πριγκίπισσα!!!
:banana
-
14-12-2010, 03:18 PM #6
είναι ευχάριστο να έχεις .. κάτι από τοξότη ! ξεκουνάει λίγο το ταυρίσιο. σ ευχαριστώ πάντως
-
14-12-2010, 06:18 PM #7
Από ταύρο, μόνο ερμή και ήλιο. Τέσσερις προσωπικοί και ένας εξοκρόνιος στις φωτιές, δεν έχω παράπονο!
Κάποτε, εμείς οι σταθεροί φάγαμε εκλείψεις με το κουτάλι, ή μάλλον με την κουτάλα από τις φακές!
Φαντάσου πως ειχαμε πολλές εκλείψεις στο σταθερό σταυρό, είχαμε Κρόνο στον Ταύρο, είχαμε Ουρανό στον Υδροχόο,είχαμε ολικές ηλιακές εκλείψεις το ΄99, είχαμε τη μεγάλη ευθυγράμμιση στις 3/5/2000 (που μας λύγισε).
Και όπως κατάλαβες, οι εκλείψεις στα σταθερά έρχονται "για να μείνουν" και να παγιώσουν νέα καθεστώτα.
Επιβιώσαμε όμως, πετάξαμε όλα τα άχρηστα σκουπίδια από τα συρτάρια της ψυχής μας που μας έπνιγαν και μας έκοβαν την ανάσα, και χτίσαμε πάλι τη ζωή μας, καινούρια, καθαρή και κυρίως γεμάτη ελπίδα.
Οι Ζυγοί έχουν την τύχη να φιλοξενούν σε έξαρση το μεγάλο δάσκαλο, τον Κρόνο,και να γειτνιάζουν με τον τυχερό Δία που σαφώς θα περάσει το δικό του ελπιδοφόρο μήνυμα μέσα από τις εκλείψεις.
Μαζί με τον Πλούτωνα, θα μας εξαγνίσει για τα καλά, πρίν κάνει τη βουτιά του στα βαθιά νερά του Σκορπιού.
Για σου λέω, μη φοβάσαι τις εκλείψεις.
Κάτι καλό θα βγεί σίγουρα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.