- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 158
Thread: Δυνατές όψεις συναστρίας
-
12-12-2010, 04:29 PM #141
Re: Δυνατές όψεις συναστρίας
Καλημερα!Καταρχην την ακμη του 9ου που την εχεις ?Επισης στον Ζυγο ?Γιατι αν εχει ακμη του 9ου στην Παρθενο (επειδη λες οτι ακμη του 10ου εχεις στον ζυγο) ειναι διαφορετικο απο να εχεις αυτη την τριπλη συνοδο σε αλλο οικο η ζωδιο.
Ας υποθεσουμε οτι εχεις ακμη του 9ου οικου στον Ζυγο ( γιατι η Αφροδιτη εχει παντα με συγκεγκριμενη αποσταση απο τον ηλιο) τοτε πραγματικα ο τροπος που την βιωνεις ειναι περιεργος και ενδιαφερον ,γιατι τιποτα απο την φυση του ζυγου δεν δηλωνει τα παραπανω τα οποια λες .Ο ζυγος ειναι ενα ζωδιο πολυ συντροφικο,ανασφαλες και αγαπησιαρικο που επιθυμει την αρμονια (κυβερνητης αφροδιτη) ,ο κρονος στο ζυγο βρισκεται σε εξαρση και δινει επισης ισορροπια ,ορθολογικη σκεψη και αναγκη για κατι σταθερο και μονιμο .Λογικα λοιπον μια συνοδος Κρονου-αφροδιτη θα σε επρεπε να σε κανει πολυ σταθερη στις σχεσεις σου και να σκεφτεσαι πολυ πριν δεσμευτεις με καποιον .Επισης η επιρροη του Δια σε συνοδο με Αφροδιτη και Κρονο δεν πιστευω οτι χαλαρωνει αυτην την αναγκη για δεσμευση και ανασφαλεια οτι ισως να μην βρεις αυτο που αναζητας αλλα αντιθετα η συνοδος με την αφροδιτη σου επιτεινει αυτη την αναγκη για ολοκληρωτικο δοσιμο και η συνοδος κρονου-διας σε κανει αυστηρη ως προς τα κριτηρια που θετεις.Η τοποθετηση δε στον 9ο σε κανει ατομο που οι αξιες του ,η παιδεια του δειχνουν ατομο σοβαρο και μετρημενο.
Αρα μαλλον σε αυτη την φαση που βρισκεσαι ,εχει "σε λειτουργια" περισσοτερο τον Αρη στον ωροσκοπο σου που ειναι τοξοτη και δεν χαμπαριαζει ευκολα παρα αυτη την συνοδο .Γενικα η συμπεριφορα της πεταλουδας δεν συναδει ουτε με την σεληνη στον ζυγο και στον 10ο .Αρα η φοβασαι οτι το ιδανικο και το απολυτα δικο σου που επιθυμει η τριπλη συνοδος στον Ζυγο δεν θα βρεθει ποτε ,οποτε υπερλειτουργεις τον Αρη στον ωροσκοπο σου που ειναι πεταχτουλης ,τσαχπινουλης καθοτι τοξοτισιος και γι αυτο δεν ικανοποιεις ευκολα τις πραγματικες συναισθηματικες σου αναγκες .
Αν τωρα αυτη η συνοδος βρισκονταν σε αλλο ζωδιο και σε αλλο οικο ,θα υπηρχε διαφορετικη εξηγηση .Παραδειγμα ,μια τετοια τριπλη συνοδος στο ζωδιο της παρθενου ,καταρχην φαντασου ενα ζωδιο με κυβερνητη τον ερμη να του σκαει μεσα ο κρονος ,ηδη χανει την μιση επικοινωνιακη του φυση .μια αφροδιτη επισης στην παρθενο δεν ειναι οτι καλυτερο επειδη ψειριζει τα παντα και ειναι στην κοσμαρα της ,η συνδος εκει θα την εκανε ακομα πιο "ψειρα" και γκρινιαρα με τις σχεσεις της ,πιο απαιτητικη και η συνοδος με τον δια μπορει να εμπαινε ως ασπιδα αλλα δεν νομιζω οτι θα καταφερνε πολλα πραγματα.
-
12-12-2010, 06:22 PM #142
Ο άνθρωπος που έχει μια τέτοια τριπλή σύνοδο (Αφροδίτη-Κρόνο- Δία) θα βιώσει όλες τις καταστάσεις που υπόσχονται οι αργοί πλανήτες και όχι απαραίτητα την ίδια στιγμή.
Πχ αν η τριπλέτα δέχεται μια καλή όψη και ταυτόχρονα ο διερχόμενος κυβερνήτης του οίκου που φιλοξενείται η τριπλέτα κάνει κάποια κορυφαία όψη, τότε το άτομο θα βιώσει την σύνοδό του αυτή τα μέγιστα. Αν ταυτόχρονα η τριπλέτα δέχεται όψη, τότε αυτή θα βιωθεί σύμφωνα με τις συμβατότητες των πλανητών, οπότε θα υπερισχύσουν οι πιο ισχυρές δονήσεις.
Είναι νομίζω πιο σοφό να εξετάζουμε μία τριπλή σύνοδο σύμφωνα με την συμβατότητα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία είναι μια χαρά όψη (αν δεν το αναιρεί αυτό κάποια άλλη όψη), άρα ο Κρόνος είναι αυτός που με την παρουσία του εκεί κάτι θέλει να πει για τον ψυχισμό του ατόμου.
Η συναισθηματική έκφραση, οι ηθικές αξίες και η τάξη πραγμάτων είναι αυτά που κυρίως θα απασχολήσουν στην ζωή του το άτομο με αυτή την τριπλή σύνοδο. Θα βιώσει μεγάλες εντάσεις και είναι το σύνολο του ωροσκοπίου που θα μας δείξει πως θα τις διαχειριστεί.
Πάντως, στο εν λόγω ωροσκόπιο, η Σελήνη στον 10ο μας λέει ότι ο Κρόνος έχει μαζέψει του «πόντους» που χρειάζεται για να κάνει την παρουσία του καθοριστική.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
12-12-2010, 07:42 PM #143
Χρυσάνθη,σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση!
Έχεις απόλυτο δίκιο,στην διαπίστωσή σου,ότι είτε λόγω ζωδίου είτε λόγω της παρουσίας του Δία,αίρεται το "πιεστικό" του Κρόνου!
Πολύ σωστά και η Κάτια,έκανε λόγο για εντάσεις, και ίσως γι αυτό ,βιωματικά μιλώντας, η Αφροδίτη εδώ, διαπιστώνω ότι συμπεριφέρεται ελάχιστα ή και καθόλου σα μία τυπική Αφροδίτη στο Ζυγό!
Στη δική μου περίπτωση,η μόνη γενέθλια όψη που η τριπλή αυτή σύνοδος κάνει,είναι ένα εξαγωνο με το Μεσουράνημα στο Λέοντα..
Οπότε,μάλλον ,όντως οι απαντήσεις βρίσκονται στον υπόλοιπο χάρτη..
Υγ.πάντως,μέχρι τώρα,δεν μου δημιουργήσει μπλοκαρίσματα στην έκφραση τύπου Κρόνου (μόνο μου δίνει,πιθανολογώ, αυτή την σταθερότητα σε βάθος χρόνου των αισθημάτων μου,που όμως,δεν υπήρξε ποτέ μονομερής)
Σας ευχαριστώ όλους πολύ!
-
12-12-2010, 10:21 PM #144
-
13-12-2010, 12:04 PM #145
Στη περίπτωσή μου, καλή μου hattie, η ακμή του 9ου είναι στην Παρθένο.Με ποιό τρόπο πιστευεις οτι διαφοροποιεί αυτό την επίδραση της τριπλής συνόδου?
Απλα εγω θεωρώ οτι οι άνθρωποι είμαστε πολυγαμικά όντα και εχω σχηματίσει την εντύπωση οτι δεν υπάρχει ατομο που να μπορεί να πει με βεβαιότητα οτι θα έμενε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, για χρόνια ολόκληρα απόλυτα πιστό και αφοσιωμένο στο σύντροφό του,( προσπαθώντας να μην κρίνω εξ'ιδίων τα αλλότρια!!!:toung.Και ίσως η πεποίθηση αυτή είναι που με κάνει να μην πιστευω στην εννοια της "αποκλειστικότητας" και να υιοθετώ τη συμπεριφορά που περιέγραψα στο προηγούμενο post μου.Λέξεις όπως "παντα","για πάντα" και "ποτε" με τρομάζουν ίσως γιατι εμπεριέχουν μέσα τους την εννοια του απόλυτου, που η πολυαστία μου στο Ζυγό δεν ασπάζεται, (ως οπαδός της μέσης οδού, της χρυσής τομης) προτιμώντας εκφράσεις του τύπου "κατω απο συγκεκριμένες συνθήκες" ή "υπο προυποθέσεις", "εν δυνάμει" κτλ.
-
13-12-2010, 01:58 PM #146
Εγω παλι πιστευω οι ανθρωποι δεν ειναι πολυγαμικα οντα.Αλλα και αυτο αποτελει μια δικαιολογια για να κρυψει ο καθενας την ανασφαλεια του και το φοβο του .Γιατι ειναι μεγαλο λουκι και το ξερω προσωπικα να παρεις το ρισκο και να πεις "οχι ρε δεν συμβιβαζομαι σε μια σχεση που δεν μπορω να ειμαι απολυτα ερωτευμενη και δοσμενη σε καποιον και εκεινος το ιδιο " .Για να μεινουμε μονοι μας και να ψαχτουμε με τον εαυτο μας ,να δουμε τι πραγματικα μας αρεσει και μας ταιριαζει μπορει να παρει χρονο και μπορει μαλιστα να μην συναντησουμε και ποτε "το απολυτο αντικειμενο του ποθου μας" αλλα το να μιλαμε για πολυγαμια στο ανθρωπινο ειδος και μαλιστα με την εννοια που πολλοι την εννοουν "οπως ολα τα πλασματα της φυσης ετσι και ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον" εχω να πω οτι εγω δεν αισθανομαι καθολου ,ουτε φοραδα ,ουτε κατσικα ,ουτε πιθηκος για να δεκτω την εννοια της πολυγαμιας .
Αν ημουν ζωο και δεν ειχα την γκαμα των συναισθηματων που εχω θα μπορουσα να πιστευψω οτι ο ανθρωπος ειναι πολυγαμικο ον ομως απο την στιγμη που ο ανθρωπος εχει συναισθηματα και λογικη το θεωρω ανοητο να ξεπεφτουμε η να δικαιολογουμε την οποιαδηποτε "ερωτικη μας ελευθεριοτητα " με λεξεις "ειμαστε και εμεις πολυγαμικα οντα".ΠΛηροφορω οτι αν τα ζωα ειχα δυνατοτητα συναισθηματος θα μας ξαφνιαζαν με την πιστη τους (και τωρα μας ξαφνιαζουν αλλωστε.Τα ζωα ποτε δεν στρεφονται εναντιον αυτον που τα φροντιζει εν αντιθεση με τους ανθρωπους).
Δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα με αυτο που λεω ,ουτε ποτε αλλωστε εχει τυχει να απατησω η να απατηθω (απο οσο γνωριζω) οποτε δεν εχω την εμπειρια "πολυγαμικου οντος" (το διευκρινιζω για να μην νομιζεις οτι εχω προηγουμενα απο προσωπικη εμπειρια)
Για μενα αυτοι που δηλωνουν "πολυγαμικοι" ειναι απλα ανασφαλεις ,βολευονται με οτι τους τυχει μπροστα τους και καθε φορα που βλεπουν "λιγο παραπανω πρασινο χορταρακι απο το δικο τους " πανε προς τα εκει.
Και ναι λογω τριπλης συνοδου (σιγουρα αυτος ο ποσειδωνας με καταστρεφει) ποσειδωνα-αφροδιτη -ουρανου πιστευω και στο για παντα και στο οτι δυο ανθρωποι μπορουν να ειναι μαζι και να αγαπιουνται αρκει να εχεις κανει την σωστη επιλογη και οχι το βολευμα και "ας περασουμε καλα μωρε και οσο κρατησει"
Και οπως ελεγε και η γραμματεας στα "Υπεροχα Πλασματα " .
-Τι εννοειται για παντα δεσποινις ,εχετε δει κατι να κραταει για παντα ?
-Ναι
-Τι ?
-Την πρεσβυωπια.Αμα παθεις κρατα για παντα
Εναν πρεσβυωπικο ερωτα δεν ψαχνουμε ολοι οταν κοιταμε συναστριες αλλωστε ?
Οφφ τοπικ ξερω
:embarrest
-
13-12-2010, 02:16 PM #147
-
14-12-2010, 01:44 AM #148
-
14-12-2010, 07:41 AM #149
Είναι πάντως γεγονός ότι για να υπάρξει μεγάλος έρωτας χρειάζεται ιδεαλισμός, τουτέστιν και ...δυνατούτσικος Ποσειδώνας:bigsmile:
Όσο διαρκεί η εξιδανίκευση του συντρόφου (τουλάχιστον μερική) διαρκεί και αυτό το συναίσθημα. Αν απογυμνωθεί η εικόνα του άλλου και μείνουν τα γήινα χαρακτηριστικά, χάνονται η μαγεία και η αίσθηση του ιδανικού που έχουμε για αυτόν, οπότε ή πάμε για ...άλλα ή μετουσιώνεται η σχέση σε κάτι άλλο.
Πιστεύω ότι "γυαλιά", έστω και με μικρό βαθμό παραμόρφωσης, χρειάζονται για τη διατήρηση μιας σχέσης...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
14-12-2010, 01:15 PM #150
Εννοώ το εξής:Μου περιέγραψες την περίπτωση που και η ακμή του 9ου είναι στο Ζυγό.Αν είναι στην Παρθένο,τι αλλάζει, δεδομένου οτι ο Ερμής,Κυβερνήτης του 9ου, είναι στο Σκορπιό και στο 10ο οίκο, ανάδρομος και χωρίς Πτολεμαικές όψεις, πλήν της συνόδου του με τον Ήλιο(ο Ερμής είναι και κυβερνήτης του 7ου με την ακμή αυτού στους Διδύμους)?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.