s
Ώρα να συστηθούμε (3) - Page 133
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 133 of 350 FirstFirst ... 33 83 123 129 130 131 132 133 134 135 136 137 143 183 233 ... LastLast
Results 1,321 to 1,330 of 3493

Re: Ώρα να συστηθούμε (3)

γεια σας είμαι νεο μελος δεν ξερω πολλα αλλα θελω να μαθω ...πολλες αποριες που ελπιζω να λυσω ....

Quote Originally Posted by GROSSO10 View Post
    γεια σας είμαι νεο μελος δεν ξερω πολλα αλλα θελω να μαθω ...πολλες αποριες που ελπιζω να λυσω ....
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας!:bigsmile:
    Μην αμφιβάλλεις ότι θα λύσεις όλες τις απορίες σου και θα μάθεις πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, εδω!

Ειλικρινά δεν ξέρω τί να πρωτοδιαβάσω... δε μου φτάνουν οι ώρες... όλα είναι ενδιαφέροντα!

Καλησπέρα σας! Χαίρομαι που βρέθηκα σε ένα site με ένα αγαπητό σε μένα θέμα: την αστρολογία! Πιστεύω ότι θα μου λυθούν πάρα πολλές απορίες (αν όχι όλες) γύρω από τον κόσμο των ζωδίων.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by tatanka View Post
    Καλησπέρα σας! Χαίρομαι που βρέθηκα σε ένα site με ένα αγαπητό σε μένα θέμα: την αστρολογία! Πιστεύω ότι θα μου λυθούν πάρα πολλές απορίες (αν όχι όλες) γύρω από τον κόσμο των ζωδίων.
    Μελετώντας και διαβάζοντας το τεράστιο υλικό του site, θα σου λυθούν όλες οι απορίες, αρκεί να έχεις υπομονή και όρεξη να κάνεις αναζήτηση σ’ αυτή την ηλεκτρονική θάλασσα πληροφοριών.
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας! :horoscope:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by koritsii View Post
    Ειλικρινά δεν ξέρω τί να πρωτοδιαβάσω... δε μου φτάνουν οι ώρες... όλα είναι ενδιαφέροντα!
    για αυτο ειναι το καλυτερο σαιτ αστρολογιας στην Ελλαδα
    και γενικα ερχετε απο τα πρωτα στην παγκοσμια καταταξη!!!!

Υ.Γ
    αγαπημενο μου Myhoroscope
    ξερεις να δεινεις και να ανταποδιδεις με την εγκυρη δουλεια σου μεσα απο τα αρθρα
    για αυτο και εχεις τοσα χιλιαδες μελη
    και τους περισσοτερους χρηστες καθημερινα!!!
    μερες γιορτινες μερες αγαπης θελω να σου πω οτι
    σ' αγαπω πολυ
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

καλησπέρα κι από μένα!είμαι περίεργη να δω τι κρύβεται σ'αυτον τον κόσμο,τον κόσμο των πιθανοτήτων!

Καλημέρα σας,
    είμαι καινούρια στο MyHoroscope αλλά παλιά στην αστρολογία. Τα άρθρα σας είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πραγματικά θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για να διαβάσω όσο πιο πολλά μπορώ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τα άρθρα για το Σύνθετο Ωροσκόπιο, για το οποίο δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα -κατά τη μελέτη μου στην αστρολογία είχα περιοριστεί στην ανάλυση προσωπικού χάρτη, συναστρίας και διελεύσεων, οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι για μένα terra incognita. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επιβεβαιώσω ότι το Σύνθετο Ωροσκόπιο πράγματι δουλεύει, μελετώντας κάποιες σχέσεις μου. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!:bigsmile:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Loreley View Post
    Καλημέρα σας,
    είμαι καινούρια στο MyHoroscope αλλά παλιά στην αστρολογία. Τα άρθρα σας είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και πραγματικά θα ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο για να διαβάσω όσο πιο πολλά μπορώ. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διάβασα τα άρθρα για το Σύνθετο Ωροσκόπιο, για το οποίο δεν γνώριζα σχεδόν τίποτα -κατά τη μελέτη μου στην αστρολογία είχα περιοριστεί στην ανάλυση προσωπικού χάρτη, συναστρίας και διελεύσεων, οπότε όλα τα υπόλοιπα είναι για μένα terra incognita. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να επιβεβαιώσω ότι το Σύνθετο Ωροσκόπιο πράγματι δουλεύει, μελετώντας κάποιες σχέσεις μου. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα!:bigsmile:
    καλημερα
    και καλωσορισες στο πιο εγκυρο αστρολογικο σαιτ!!
    καλο διαβασμα σου ευχομαι λοιπον!:bigsmile:
    Δ.Κ

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by amy mauridou View Post
    καλησπέρα κι από μένα!είμαι περίεργη να δω τι κρύβεται σ'αυτον τον κόσμο,τον κόσμο των πιθανοτήτων!
    καλωσορισες στο:horoscope:
    Δ.Κ

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)