s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 131 to 140 of 158
    Όνομα:
    Λινα.

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

[QUOTE=taurine;115136]Αν έχεις σελήνη σε κριό και αφροδίτη σε τοξότη και δεν "βάλλονται" από Πλούτωνα ή Κρόνο, πραγματικά, είναι κάπως απίθανο να βασανίζεσαι από εμμονές.

Καλησπερα taurine:bigsmile:

Οταν λες πως ''βαλλονται'' εννοεις π.χ. Σεληνη στον Κριο σε αντιθεση με Κρονο η Πλουτωνα?

Φιλκα:bigsmile:

Quote Originally Posted by jujuth View Post
    γεια σε ολους!καθοτι καινουργια στη παρεα εχω καποιες αποριες σε σχεση με τη συναστρια...
    Ας πουμε δε καταλαβαινω τι ακριβως σημαινει ο ουρανος μου που ειναι σε συνοδο με τον δικο του ουρανο επισης ο ποσειδωνας μου ειναι παλι σε συνοδο με τον δικο του ποσειδωνα ΚΑΙ ο πλουτωνας σε συνοδο με τον δικο του πλουτωνα!!!!ο κρονος μου σε συνοδο με τον ωροσκοπο του.....και διαφορα αλλα περιεργα και τρομακτικα(τρομακτικα γιατι δεν ξερω να τα εξηγησω).
    ημερομηνιες γεννησης αν βοηθανε 26-9-1983 και 31-1-1982.
    οποιος εχει τη διαθεση ενα χερακι βοηθειας!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:bigsmile::bigsmile:
    Κανόνας πρώτος και πολύ βασικός! Αυτά τα τρομακτικά θέματα συμβαίνουν σε ΟΛΟΥΣ που έχουν γεννηθεί περίπου τις ίδιες χρονιές διότι οι πλανήτες μετα τον Δία κάθονται πάνω από χρόνο σε ένα ζώδιο με αποτέλεσμα ΟΛΟΙ οι συμμαθητές μου να έχουν τους ίδιους πλανήτες με μένα ...και πάει λέγοντας έτσι συμβαίνει και με σένα. Για αυτό τους λέμε και εξωκρόνιους και γενικά στιγματίζουν γενιές ολόκληρες. Είναι ο λόγος πχ που οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννήθηκαν ή ζήσανε μέσα στους παγκόσμιους πολέμους υποφέρανε όλοι σχεδόν,... και ο λόγος που τα διαζύγια άρχισαν να πέφτουν όλα μαζί γιατί η γενιά αυτή πχ είχε αντίστοιχα μαθήματα σχέσεων να πάρει. Θα κοιτάζεις τους προσωπικούς πλανήτες με τους συνομιλήκους σου, μέχρι και τον ¶ρη δηλ,...άντε και το Δία ...Εάν τώρα κάποιος προσωπικός του είναι σε σύνοδο με κάποιον δικό σου εξωκρόνιο, .....κάτι γίνεται ανάλογα την όψη. Με άλλες ηλικίες αν πχ ένας δικός σου προσωπικός είναι σε σύνοδο με έναν εξωκρόνιο του άλλου, είναι ο λόγος συνήθως που ερωτευ'ομαστε συχνά από την ίδια γενιά, πχ σταθερά 5-8 χρόνια μεγαλύτερους...γενικα όλα έχουν το ρόλο τους και στην πορεία θα αρχίσεις να καταλαβαίνεις ποτε γίνεται κάτι άξιο λόγου σε μία συναστρία.

Ακόμα και τότε όμως δε σημαίνει οτι θα υπάρχει και τπό την πλευρά του η ίδια λαχτάρα για έλξη και σχέση.....ίσως ο χρόνος δεν είναι κατάλληλος ίσως ο σύνθετος της σχέσης δε βοηθάει, και ίσως ο ίδιος δεν εξιτάρεται από συμβατές σχέσεις εκείνο το διάστημα και γουστάερι το κάτι σύμβατο = διαφορετικό για να δει την άλλη πλευρα΄κοινώς δε θέλει να αράξει και να βρει τον έρωτα. Θέλει να πεταλουδίζει με ασφαλείς ανιαρές αλλά κάπως φλατ ευχάριστες καταστάσεις-δικαίωμά του.

Συμβουλή για να σου αρέσει κάποιος όλο και κάτι θα σου διεγείρει έτσι κι αλλιώς ! Το θέμα είναι να μη σε βγάλει από την πορεία σου με΄άσχημο τρόπο- οποότε το εξετάζεις λίγο το θέμα αν παίζει κανένας ΠΛούτωνας σε σύνοδο με προσωπικό να είσαι συγκρατημένη, και όταν βρεις μία σχέση και πάει κοιτάς τα δεδομένα για να δεις από που μπάζει νερά ηγια να το διορθώσεις

Αυτά. Λοιπόν όχι δε σημαίνει τίποτα παρά μόνο ότι έχετε γεννηθεί περίπου ίδιες χρονιές. Φιλιά!

[QUOTE=Natalia10;115274]
    Quote Originally Posted by taurine View Post
    Αν έχεις σελήνη σε κριό και αφροδίτη σε τοξότη και δεν "βάλλονται" από Πλούτωνα ή Κρόνο, πραγματικά, είναι κάπως απίθανο να βασανίζεσαι από εμμονές.

Καλησπερα taurine:bigsmile:

Οταν λες πως ''βαλλονται'' εννοεις π.χ. Σεληνη στον Κριο σε αντιθεση με Κρονο η Πλουτωνα?

Φιλκα:bigsmile:
    Όταν μία όψη βάλλεται εννοούμε το εξής:
    Αν υπάρχει μία Αφροδίτη στον Κριό, μία Σελήνη στον Τοξότη και ένας Κρόνος στο Λιοντάρι, τότε τα μεγάλα τρίγωνα μας βοηθούν και η δημιουργικότητά μας, όπως και η έκφρασή μας συνήθως βρίσκουν διεξόδους.

Αν όμως,κάποιος που είναι Δίδυμος, μαζί με την Αφροδίτη στον Κριό και τη Σελήνη στον Τοξότη πχ ο Κρόνος βρίσκεται στον Κριό, ο Πλούτωνας στην Παρθένο, και ο ¶ρης στα Ψαράκια,τότε πραγματικά θα δείς πως η σελήνη και η Αφροδίτη βάλλονται από 2 μεγάλους σταυρούς και τα πράγματα γίνονται κάπως δύσκολα ως προς την ευκολία να εκφράσει τα συναισθήματά του κάποιος.

Το παράδειγμα που σου έγραψα είναι εντελώς υποθετικό, αν και θα μπορούσαμε να το συναντήσουμε σε άτομα γεννημένα προς το τέλος του'60 ή στις αρχές του ΄70

Τα χρώματα θα σε βοηθήσουν να αναλύσεις τις τετραπλότητες.

Θα ηθελα να συμπληρωσω κατι .Ισως να φταιει η γενεθλια συνοδος αφροδιτη -ποσειδωνα αλλα δεν πιστευω οτι η "περιρρεουσα ατμοσφαιρα" εχει ΤΟΣΗ σημασια οταν εχουμε γνωρισει εκεινον η εκεινη που "ξυπνα πραγματικα το χαρτη μας .

Τι εννοοω ,δεν πιστευω τελικα οτι υπαρχει θεμα ταιμινγκ καλου η κακου (νομιζω οτι ειναι περισσοτερο δικαιολογια οταν κατι δεν μας πολυαρεσει ) δεν πιστευω λοιπον οτι δεν υπαρχει καταλληλος καιρος η οτι καποιος την δεδομενη στιγμη θελει να σαχλαμαρισει (και αυτο δικαιολογια ειναι αν εχει παθει το μπαμ με καποιον δεν αναραωτιεσαι για τετοια θεματα )

Πιστευω οτι σε ολες τις συναστριες το κλειδι ειναι ο γενεθλιος μας χαρτης.Μπορει καποιος να πατα πανω στα δικα μας κουμπια αλλα εμεις αντιστοιχα να μην κανουμε την αναλογη αντιδραση σε εκεινον.

Παραδειγμα,εχεις γενεθλια σεληνη στον τοξοτη και στην συναστρια κανει συνοδο με την γενεθλια αφροδιτη του αλλου επισης στον τοξοτη.Η συνοδος αναμεσα σε αυτους τους δυο πλανητες ειναι υπεροχη οψη και μαλιστα σε ενα ζωδιο τοσο ευχαριστο ,ελευθερο και περιπετειωδες.Αγαπη ,τρυφεροτητα αρμονια κ.λ.π.Ελα ομως που ο αλλος η η αλλη εχει κρονο σε συνοδο μρ την αφροδιτη στο γενεθλιο .Που σημαινει οτι ενω θελει οσα μια αφροδιτη στον τοξοτη ταυτοχρονα τα φοβαται ,πιστευει οτι δεν τις αξιζουν κ.λ.π.Ερχεσαι εσυ ανετη με την ωραιοτατη σεληνη στον τοξοτη που δεν βαλλεται και αντι για την ωραιοτατη συνοδο ,τρως το κεφαλι μια φοβισμενη αφροδιτη και ερχεται και γενεθλιος κρονος του αλλου και καπελωνει την σεληνη σου .Δεν νομιζω οτι κανενας απο τους δυο εισπρατει την χαρα της συνοδου..
    Σε αυτη την περιπτωση αυτος που θα υποφερει περισσοτερο ειναι δε το ατομο με την σεληνη που στο γενεθλιο του εκφραζει την τοξοτισια του φυση ενω το ατομο με την αφροδιτη απλα θα νιωσει ακομα πιο δυστυχισμενο γιατι ενω θα θελει δεν θα μπορει (και θα το μετρησει βεβαια στις αποτυχιες του/της στην συνεχεια και θα γινεται ολο και πιο κλειστο).
    Αντιστοιχα μια οψη συνοδο χωρις κρονια προβληματα θα εκανε αλλου ειδους σχεση και το ζευγαρι θα πετουσε.

Γι αυτο λεω στα καινουργια μελη (γι αυτο και ημουν εξαντλητικα περιγραφικη :toung ας κοιταξουν ΠΡΩΤΑ τους γενεθλιους τους (δικου τους και του αλλου ) και να δουν τι ζητουν και τι αντεχουν μεσα σε μια σχεση ο καθενας ατομικα.

Πάντα ο γενέθλιος είναι το κλειδί, συμφωνώ απόλυτα,...ΑΛΛΑ αυτό που εννοώ είναι πέρα από τις όψεις που πάντα είναι πολλές και διάφορες αρμονικές και μη, ότι πέρα από το γενέθλιο., γιατί για όλους έρχεται κάποια στιγμή η ώρα τους, ασχέτως πόσο δύσκολο χάρτη έχουν ότι ο χρονικός παράγοντας απλά δείχνει και βγάζει στην επιφάνεια αντιθέσεις και προβλήματα που υπάρχουν στη συναστρία, ναι αλλά που εκφράζονται αστρολογικά μέσω του timing. Διότι οι πετυχυμένες σχέσεις μας σίγουρα δεν είχαν μόνο αρμονικές όψεις !... Αυτό που διαχωρίζει λοιπόν μία συναστρία που περπάτησε από αυτήν που δεν περπάτησε (με πάμπολλες όψεις καλές και κακές) είναι το ΠΟΤΕ. Το οποίο βέβαια και έχει εξήγηση που εδράζεται στο γενέθλιο- όλα εξηγούνται- αλλά που θέλει πολλή εμπειρία για να το εξηγήσεις από μόνο του. Και επίσης θα εκπλαγείς πόσοι πραγματικά αναζητούν μία σχεσούλα και όχι ΤΗ ΣΧΕΣΗ. Οι περισσότεροι! Οκ μέχρι να τη βρούν σύμφωνοι, αλλά μέχρι τότε , αν δεν είσαι η μία και μοναδική για αυτούς- το οποίο ακούγεται λίγο σα να κερδίζεις το φλουρί της Πρωτοχρονιάς ή το λαχείο.., απλά αλλλάζουν κανάλια...

Eπειδή γίνεται αναφορά στη σύνοδο σε γενέθλιο του Κρόνου με την Αφροδίτη..και την τάση εξ αιτίας αυτής της συνόδου,η Αφροδίτη να είναι κάπως "φοβισμένη" ή "περιορισμένη" κι έτσι ακριβώς να συμπεριφέρεται και στην όποια όψη κάνει σε συναστρία,ενδέχεται αν και οι δύο πλανητες (Κρόνος και Αφροδίτη),βρίσκονται συγκεκριμένα στον Ζυγό,αλλά είναι και μέρος μιας τριπλής συνόδου με την παρουσία και του Δία,αυτό κάπως να διαφοροποιεί τη συναστριακή συμπεριφορα της;;;; της Αφροδίτης ,εννοώ..
    Κάπως κομπλικέ μου βγήκε,στην περιγραφή..ελπίζω να είναι κάπως σαφές..
    Μολονότι μεμονωμένα,υπάρχουν ερμηνείες συνόδου Αφροδίτης-Δία ή Αφροδίτης-Κρόνου,(ναι,ναι έχω μελετήσει τα αντίστοιχα άρθρα),ακριβώς επειδή είναι μάλλον αντίθετες λόγω της κάπως (αντίθετης) φύσης του Δία και του Κρόνου,και ακριβώς επειδή αυτή πραγματοποιείται στο Ζυγό,ενώ επί πολύ καιρό προσπαθώ αγωνιωδώς :amazed: να βρώ μια ολοκληρωμένη ερμηνεία,δεν βρίσκω..(για την απλή σύνοδο Δία-Κρόνου, ας πούμε ,έχω μια εικόνα)
    Η παραπάνω τριπλή σύνοδος,ενεργοποειται στις περισσότερες συναστρίες που προσπαθώ να δω με τους σημαντικούς ¶λλους μου..(μα με ήλιο,μα με ¶ρη,με κάτι πάντα παίζει..)
    Υγ.Για το βιωματικό μη με ρωτήσετε,είμαι Λέων ! :toung:
    Ευχαριστώ παρα πάρα πολύ!!!!!)))))

σε ευχαριστω ιδιαιτερα χρυσανθη! αρχιζω και καταλαβαινω! ας πουμε οτι ενα τριγωνο σεληνης και αφροδιτης ειναι αξιο λογου γιατι μιλαμε για προσωπικους πλανητες.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γι αυτο λεω στα καινουργια μελη (γι αυτο και ημουν εξαντλητικα περιγραφικη :toung ας κοιταξουν ΠΡΩΤΑ τους γενεθλιους τους (δικου τους και του αλλου ) και να δουν τι ζητουν και τι αντεχουν μεσα σε μια σχεση ο καθενας ατομικα.[/QUOTE]

Συμφωνώ και επαυξάνω
    Με λίγα λόγια αυτό ακριβώς προσπάθησα να εξηγήσω στη φίλη μας. Πρώτα να κοιτάζουμε μεμονωμένα το χάρτη του προσώπου που μας ενδιαφέρει και μετά όλα τα υπόλοιπα. Η οικοθεσία της σελήνης είναι μια καλή αρχή.

Quote Originally Posted by prima View Post
    Eπειδή γίνεται αναφορά στη σύνοδο σε γενέθλιο του Κρόνου με την Αφροδίτη..και την τάση εξ αιτίας αυτής της συνόδου,η Αφροδίτη να είναι κάπως "φοβισμένη" ή "περιορισμένη" κι έτσι ακριβώς να συμπεριφέρεται και στην όποια όψη κάνει σε συναστρία,ενδέχεται αν και οι δύο πλανητες (Κρόνος και Αφροδίτη),βρίσκονται συγκεκριμένα στον Ζυγό,αλλά είναι και μέρος μιας τριπλής συνόδου με την παρουσία και του Δία,αυτό κάπως να διαφοροποιεί τη συναστριακή συμπεριφορα της;;;; της Αφροδίτης ,εννοώ..
    Κάπως κομπλικέ μου βγήκε,στην περιγραφή..ελπίζω να είναι κάπως σαφές..
    Μολονότι μεμονωμένα,υπάρχουν ερμηνείες συνόδου Αφροδίτης-Δία ή Αφροδίτης-Κρόνου,(ναι,ναι έχω μελετήσει τα αντίστοιχα άρθρα),ακριβώς επειδή είναι μάλλον αντίθετες λόγω της κάπως (αντίθετης) φύσης του Δία και του Κρόνου,και ακριβώς επειδή αυτή πραγματοποιείται στο Ζυγό,ενώ επί πολύ καιρό προσπαθώ αγωνιωδώς :amazed: να βρώ μια ολοκληρωμένη ερμηνεία,δεν βρίσκω..(για την απλή σύνοδο Δία-Κρόνου, ας πούμε ,έχω μια εικόνα)
    Η παραπάνω τριπλή σύνοδος,ενεργοποειται στις περισσότερες συναστρίες που προσπαθώ να δω με τους σημαντικούς ¶λλους μου..(μα με ήλιο,μα με ¶ρη,με κάτι πάντα παίζει..)
    Υγ.Για το βιωματικό μη με ρωτήσετε,είμαι Λέων ! :toung:
    Ευχαριστώ παρα πάρα πολύ!!!!!)))))
    Δεν μπορώ να σου δώσω κάτι ολοκληρωμένο, επειδή απλά δεν το ξέρω, αλλά δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι σε έξαρση και η Αφροδίτη στο σπίτι της ο Δίας σε ουδέτερη θέση αποφορτίζοντας το δύσκαμπτο του Κρόνου, νομίζω ότι αυτή η σύνοδος δε θα λειτουργεί λογικά πολύ πιεστικά,... Αλλά αντιθέτως δικαιολογείται οι άνθρωποι που τη διεγείρουν να σου ξυπνάνε ρομαντικά στοιχεία, αλλά και να δένεσαι μαζί τους. Ο Δίας θα λειτουργήσει καλά εάν δεχτείς τη δέσμευση του Κρόνου και θα σε πάνε σε άλλες πολιτείες. Ενδιαφέρουσα περίπτωση.... εσύ όμως πρέπει να μας πεις πως τη βιώνεις. !

Όνομα:
    Maria

Quote Originally Posted by Χρυσάνθη View Post
    Δεν μπορώ να σου δώσω κάτι ολοκληρωμένο, επειδή απλά δεν το ξέρω, αλλά δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι σε έξαρση και η Αφροδίτη στο σπίτι της ο Δίας σε ουδέτερη θέση αποφορτίζοντας το δύσκαμπτο του Κρόνου, νομίζω ότι αυτή η σύνοδος δε θα λειτουργεί λογικά πολύ πιεστικά,... Αλλά αντιθέτως δικαιολογείται οι άνθρωποι που τη διεγείρουν να σου ξυπνάνε ρομαντικά στοιχεία, αλλά και να δένεσαι μαζί τους. Ο Δίας θα λειτουργήσει καλά εάν δεχτείς τη δέσμευση του Κρόνου και θα σε πάνε σε άλλες πολιτείες. Ενδιαφέρουσα περίπτωση.... εσύ όμως πρέπει να μας πεις πως τη βιώνεις. !
    Μιας και εχω στο χάρτη μου ακριβώς την ίδια τριπλή σύνοδο Αφροδίτης-Δία-Κρόνου(στον 9ο οίκο) να σας πω πως τη βιώνω...επειδή γενικά είμαι επιρρεπής στους πειρασμούς(κυρίως όταν δεν είμαι ερωτευμένη και ερωτευομαι πολύ δύσκολα)...αν καταλάβω πως δεν είμαι σίγουρη οτι μπορω να είμαι απόλυτα πιστή και αφοσιωμένη στο ταίρι μου, τότε προτιμώ το πρότυπο της "ελευθερης σχέσης"(και αυτό το ξεκαθαρίζω απο την αρχή, κι ας ξέρω οτι έχει ένα τίμημα:μπορεί ο αλλος να μη μου δώσει αγάπη-οι αντρες συνήθως δε σου δίνονται αν δε μπορούν να σε εχουν μόνο δική τους!) αλλα καπως πιο εμπλουτισμένο.Δηλαδή το μοντέλο αυτό διαθέτει όλα τα στοιχεία μιας κανονικής σχέσης(συζητήσεις,εκδήλωση του ενδιαφέροντος,εκτίμηση, συμπόνοια, κατανόηση κτλ) εκτός απο την αποκλειστικότητα, κι αυτό επειδή δε θέλω να φερθώ σκάρτα.Αν όμως αποφασίσω να δεσμευτώ πραγματικά, τοτε θα είμαι πιστή...κι αν καποια στιγμή αντιληφθώ ότι αρχισε να "παίζει το ματάκι μου"...φευγω απο τη σχέση.Σε μια ελευθερη σχέση περνάω όμορφα όσο κρατήσει, μιας και είναι πολύ δυσκολο η σχέση,μετα το δέσιμο που πιθανόν να δημιουργηθεί μεταξύ των 2 μελών, να περάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο απο τη στιγμή που η εμπιστοσύνη είναι απούσα,οπότε μοιραία διαλύεται κάποια στιγμή.
    Αυτη η εντιμη συμπεριφορά μέσα στις σχέσεις πιθανόν εχει να κάνει και με το Ηλιοζώδιο(Σκορπιός), τον Ωροσκόπο(Τοξότης=φιλαλήθει α) και τον Αρη σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο(ευθύτητα και ντρομπροσύνη).Ο Κρόνος αυτής της συνόδου με κάνει να κρατάω μια πισινή όσον αφορά το πως θα δωθώ στο σύντροφο...αν και ασυνείδητα γενόμενο, δεν δίνομαι 100% και συνήθως πετυχαίνω να φευγω απο τις σχέσεις μου με τα λιγότερα συναισθηματικά τραυματα.Σε αυτό συμβάλει και το οτι φιλοσοφώ πολύ τα πράγματα (Τοξότης σε Αρη και Ωροσκόπο) και η τάση μου να εκλογικευω τα συναισθήματά μου(Σελήνη στο Ζυγό και στο 10ο) και να βιώνω καπως ανέμελα τις σχέσεις μου, απαλλαγμένη απο τη ζήλια και την κτητικότητα.Θετωντας υπο την εποπτεία της λογικής το καθε φθοροποιό συναίσθημα(οπως η ζήλια), καταφέρνω να το απωθώ, καθότι δεν είμαι ανασφαλής και πιστευω πολύ στον εαυτό μου κι στο οτι ο σύντροφος μου δεν είναι κτήμα μου.
    Ενδιαφερουσα οπτική, ετσι Χρυσάνθη μου?

Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 35 users browsing this thread. (0 members and 35 guests)