- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: σελήνη τελος 7ου
-
01-12-2010, 12:08 AM #1
σελήνη τελος 7ου
γεια σας
έχω μια απορία. προσπαθώντας να επεκτέίνω τις αστρολογίκές μου γνώσεις μεσα από το χάρτη μου παρατήρησα ότι η σελήνη μου (κριος) παρουσιάζεται στον 7ο οικο (τέλος) στον χάρτη και μερικές αναλύσεις την αναλύουν είτε στον 7ο είτε στον 8ο. τελικά ποια από τις 2 ερμηνιες είναι η πιο σωστή??
επίσης διάβασα ότι σε οποίον οικο έχεις τουσ περισσότερους πλανήτες, θα είναι τα θέματα που θα σε απασχολίσουν γενικά στην ζψή σου. τι γινεται αν οι πιο πολλοι πλανήτες ειναι στο 12 που δεν θα το χαρακτηριζα θετικο οικο??
ευχαριστω:embarrest
-
05-12-2010, 06:08 PM #2
Re: σελήνη τελος 7ου
Αγαπητή mimimi θα πρέπει να μας πεις πόσες μοίρες απέχει η Σελήνη σου από την ακμή του 8ου.
Επίσης, εφ' όσον έχεις διαβάσεις και τις δυο ερμηνείες μπορείς να δεις ποια ερμηνεία σου ταιριάζει καλύτερα.
Οσο για τον 12 οίκο δεν θα ήθελα να τον χαρακτηρίζω θετικό ή αρνητικό οίκο, όπως και κανέναν άλλο οίκο.
Η άποψη μου είναι πως κάθε οίκος έχει τις ευκολίες του και τις δυσκολίες του ταυτόχρονα. Ένα άλλο σημαντικό είναι οι πλανήτες που βρίσκονται μέσα.
Ποιοι είναι?
Για παράδειγμα, ο 5ος οίκος θεωρείται από τους ευνοικότερους οίκους.
Βάλε μέσα μια σύνοδο ¶ρη/Κρόνου κι ανάλυσε την.
-
10-12-2010, 04:38 AM #3
Re: σελήνη τελος 7ου
ευχαριστώ για την απάντηση σας:bigsmile:
για τον 7ο οικο εχει απόκλιση 4 μοιρών περίπου. το ίδιο συμβαίνει και με τον ήλιο μου που μερικοι τον βαζουν στο 12ο και σε μερικα προγράμματα αναλύεται στον 11ο. έχω μπερδευτεί λίγο με αυτα ώντας αρχάρια:embarrest γιατί κάπου δίαβασα ότι πλανήτες που είναι στο τέλος ενός οίκου ερμηνεύονται στον επόμενο (γιατι αυτο δεν κατάλαβα) και όταν διάβασα την ανάλυση του 8ου... καμία σχεση... δεν μου ταιριαζει καθόλου με αυτό που είμαι τώρα. μπορεί η θέση σελήνη στον 8ου να εκδηλωθεί μετέπειτα στη ζωή ή παλί λαθος κανω??
λοιπον η θέση σεληνης είναι
σελήνη κριος 13° 39' 39" ακμή 7 ου οίκου Ιχθείς 17° 41' 55''
και όσο για τον αγαπητό 12ο έχουμε
ήλιο λέων 23° 30' 35" ακμή 12ου Λέων 19° 56' 24" και ακμή 11ου Καρκίνος 19° 09' 38"
αφροδήτη παρθένο 10° 19' 43"
ερμή παρθένο ανάδρομο 13° 18' 13" R
α ναι 5ο δεν έχουμε πλανητες είναι αδειος χεχεχεε.. θα προσπαθήσω να αναλύσω τις όψεις των σκορπινών μου πλανητών σ αλλο οίκο
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.