s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 121 to 130 of 158

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

Σε αυτη την σχεση με την σεληνη -πλουτωνα .Εγω ημουν ο πλουτωνας επισης .Επισης ειχα τον κρονο μου σε συνοδο με την σεληνη του.
    Μπορω να σου πω λοιπον οτι αυτη η σχεση με ταλαιπωρησε αρκετα και ας λενε οτι ο κρονος και ο πλουτωνας ειναι πιο "ισχυροι " απο την σεληνη.Απο την αλλη η σεληνη του εν λογου ηταν σκορπισια ,και να υπεφερε θα εμενε κρυψινους .
    Απο την αλλη βεβαια δεν ξερεις ποτε πως πραγματικα αισθανεται ο αλλος μεσα του.μετα απο καιρο κοιταω πισω μου και βλεπω οτι μαλλον εκεινος τελικα την πατησε παραπανω απο οτι εγω (αλλα ποσο εμμονικη μπορει να γινει μια αφροδιτη στον τοξοτη και μια σεληνη στον κριο που εχω εγω ?Νομιζω λοιπον οτι ,αμα ο γενεθλιος δειχνει οτι ειμαστε "στην κοσμαρα μας" οσο και να ταλαιπωρηθουμε στο τελος ο αλλος παθαινει το μεγαλυτερο τρακο ).
    Γι αυτο σου λεω .Δεν υπαρχουν στην συναστρια οψεις που θα δηλωσουν οτι "αυτο το κολλημα θα περασει " μεταξυ σας αλλα στο γενεθλιο .Οταν περασει το παθος κ.λ.π τοτε θα ξερεις αν τελικα αυτο που περασες σου στοιχησε πολυ η λιγο .
    Το σιγουρο ειναι οτι ειτε κερδισμενη ειτε χαμενη μια εντονη σχεση παντα σου αφηνει κατι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Είμαστε σκληροί τύποι, για αυτό :nuts:
    Μαζοχες τυποι καλυτερα:toung:.Εδω καποιος εβαλε τον κρονο του σε συνοδο με την αφροδιτη μου και κοντευψα να κρυωσω απο το κρυο.Να μου λειπει ο κρονος παρακαλω ,τον εχω φαει πανω στον ηλιο μου ,ας αφησει την τοξοτισια αφροδιτουλα να κανει τα δικα της στον 5ο μου παρακαλω

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Σε αυτη την σχεση με την σεληνη -πλουτωνα .Εγω ημουν ο πλουτωνας επισης .Επισης ειχα τον κρονο μου σε συνοδο με την σεληνη του.
    Μπορω να σου πω λοιπον οτι αυτη η σχεση με ταλαιπωρησε αρκετα και ας λενε οτι ο κρονος και ο πλουτωνας ειναι πιο "ισχυροι " απο την σεληνη.Απο την αλλη η σεληνη του εν λογου ηταν σκορπισια ,και να υπεφερε θα εμενε κρυψινους .
    Απο την αλλη βεβαια δεν ξερεις ποτε πως πραγματικα αισθανεται ο αλλος μεσα του.μετα απο καιρο κοιταω πισω μου και βλεπω οτι μαλλον εκεινος τελικα την πατησε παραπανω απο οτι εγω (αλλα ποσο εμμονικη μπορει να γινει μια αφροδιτη στον τοξοτη και μια σεληνη στον κριο που εχω εγω ?Νομιζω λοιπον οτι ,αμα ο γενεθλιος δειχνει οτι ειμαστε "στην κοσμαρα μας" οσο και να ταλαιπωρηθουμε στο τελος ο αλλος παθαινει το μεγαλυτερο τρακο ).
    Γι αυτο σου λεω .Δεν υπαρχουν στην συναστρια οψεις που θα δηλωσουν οτι "αυτο το κολλημα θα περασει " μεταξυ σας αλλα στο γενεθλιο .Οταν περασει το παθος κ.λ.π τοτε θα ξερεις αν τελικα αυτο που περασες σου στοιχησε πολυ η λιγο .
    Το σιγουρο ειναι οτι ειτε κερδισμενη ειτε χαμενη μια εντονη σχεση παντα σου αφηνει κατι.
    ακριβως το ιδιο και με μενα, η σεληνη του ειναι στον σκορπιο αλλα απ'την αλλη ο κρονος ειναι δικος του και υπαρχει συνεχως μια πολυ εντονη ταση επιβολης και ελεγχου σε σημειο ψυχολογικου πολεμου...!εγω ομως δεν μασαω απο αυτα γενικα:bigsmile: εχω αφροδιτη στον κριο και σεληνη στον αιγοκερω οποτε δεν ξερω μαλλον ειναι θεμα εγωισμου περισσοτερο πιστευω...σε ευχαριστω πολυ παντως γι' αυτα που μου ειπες και περιμενουμε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα!:bigsmile:

καλησπερα...σας εχω μερικες οψεις μιασ συναστριας..
    ηλιοσ τριγωνο ποσειδωνας
    ηλιος εξαγωνο πλουτωνα
    σεληνη τετραγωνο σεληνη
    σεληνη τριγωνο αρη
    ερμη τετραγωνο σεληνη
    ερμης συνοδος αρησ
    αφροδιτη συνοδος αφροδιτη
    αρης συνοδος αφροδιτη
    διας τριγωνο διας
    διας τετραγωνο ηλιος
    κ.α τις οποιες δεν τις γραφω ολες να μη σας κουραζω...
    ενυ κομεντς???αν μπορουσε καποιος να πει μια γνωμη...μερσι.....

Quote Originally Posted by panemorfi View Post
    ακριβως το ιδιο και με μενα, η σεληνη του ειναι στον σκορπιο αλλα απ'την αλλη ο κρονος ειναι δικος του και υπαρχει συνεχως μια πολυ εντονη ταση επιβολης και ελεγχου σε σημειο ψυχολογικου πολεμου...!εγω ομως δεν μασαω απο αυτα γενικα:bigsmile: εχω αφροδιτη στον κριο και σεληνη στον αιγοκερω οποτε δεν ξερω μαλλον ειναι θεμα εγωισμου περισσοτερο πιστευω...σε ευχαριστω πολυ παντως γι' αυτα που μου ειπες και περιμενουμε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα!:bigsmile:
    Αμα βγουμε να εχουμε τον ιδιο γκομενο ,μπορω να σου πω και παραπανω αμα θες

Quote Originally Posted by katialin View Post
    καλησπερα...σας εχω μερικες οψεις μιασ συναστριας..
    ηλιοσ τριγωνο ποσειδωνας
    ηλιος εξαγωνο πλουτωνα
    σεληνη τετραγωνο σεληνη
    σεληνη τριγωνο αρη
    ερμη τετραγωνο σεληνη
    ερμης συνοδος αρησ
    αφροδιτη συνοδος αφροδιτη
    αρης συνοδος αφροδιτη
    διας τριγωνο διας
    διας τετραγωνο ηλιος
    κ.α τις οποιες δεν τις γραφω ολες να μη σας κουραζω...
    ενυ κομεντς???αν μπορουσε καποιος να πει μια γνωμη...μερσι.....
    Αν και νομιζω οτι εχουν απαντηθει οι παραπανω οψεις θα σου πω.Γενικαπραγματα βεβαια γιατι πρεπει να ξερουμε και σε ποιους οικους πεφτουν οι πλανητες και σε ποια ζωδια .Με μονο οψεις επιγραμματικα θα σου πω .Ηλιος τριγωνο ποσειδωνας ¨Ο ηλιος εξιδανικευει τον ποσειδωνα,τον θεωρει το ιδανικο συντροφο για εκεινον.Ο ποσειδωνας γενικα ειτε σε καλες ειτε σε κακες οψεις εχει παντα το στοιχειο της εξαπατησης.Σε καλες οψεις μπορει να πιστευουμε οτι βρηκαμε τον πριγκιπα και να φορτωνουμε στον αλλο μυθικες διαστασεις και επειτα να απογοητευτουμε απο τον παραμυθι μας ,σε αρνητικες οψεις μπορει ο αλλος να ενισχυει την εικονα του ιδανικου στα ματια μας αποσκοπωντας να μας παραμυθιασει για καποιο λογο.

Ηλιος εξαγωνο με πλουτωνα ,ελξη μεταξυ σας με το πανω χερι να το εχει συνηθως ο πλουτωνας αν και αυτο θα φανει μονο αν η σχεση εχει διαρκεια .Οι οψεις με τον Πλουτωνα ειναι περισσοτερο υπογειες και δεν γινονται ευκολα αντιληπτες .Καποιοι λενε οτι ο πλανητης ειναι καρμικος ,εγω δεν τον συμμεριζομαι ετσι γιατι κινειται ΤΟΣΟ αργα που θα ειχα συναντησει 10 καρμικους ερωτες μεχρι τωρα ,αλλα μπααααα!Βεβαια οταν κανει οψη με τα φωτα ,συνοδο ,τετραγωνο μας τα αλλαζει λιγο τα φωτα αλλα ειναι περισσοτερο εσωτερικο φαγωμα παρα αλληλεπιδραση φανερη με τον αλλον.

Σεκηνη τετραγωνο με σεληνη την εχω για δυσκολη οψη .Δειχνει διαφορετικη διαθεση μεταξυ των μελων και δυσκολο συγχρονισμο μεσα στην καθημερινοτητα .(την ειχα με καποιον και μερικες φορες ηθελα να του ριξω κατι βαρυ μπας και ξυπνησει ακι συγχρονιστει με την κριαρισια σεληνη μου αλλα μπααααα).Η ελλειψη συναισθηματικη επικοινωνιας ενισχυεται και με το τετραγωνο με τον ερμη .Δεν ειναι ευκολο να επικοινωνησει ο ενας τον αλλον τα συναισθηματα του και συχνα υπαρχουν τσακωμοι ,γιατι κανενας δεν ακουει στην φωνη του αλλου το συναισθημα που περιμενει.

Ο αρης σε τριγωνο με την σεληνη δειχνει σεξουαλικη ελξη και φιλικο ανταγωνισμο ,ο αρης σε συνοδο με την αφροδιτη αυτο και αν δινει παθος μεταξυ σας .Αν και η συνοδος μπορει να ειναι και λιγο αβολη ιδιαιτερα αν συμβαινει σε ζωδιο που ειναι πολυ συγκρατημενο σεξουαλικα

Ο διας σε τριγωνο με δια και η αφροδιτη σε συνοδο με την αφροδιτη δεν δειχνει τιποτα παραπανω απο οτι εχετε τις ιδιες αισθητικες αντιληψεις ,τις ιδιες αξιες κ.λ.πΟ ηλιος σε τετραγωνο με τον διας δειχνει υπερβολικο ενθουσιασμο και ανεχτικοτητα στα ελλατωματα του αλλου.

ΑΑΑ...ευχαριστω πολυ για την απαντηση..σιγουρα δεν μπορουν να ειναι και ολα ροδινα και σιγουρα θα υπαρχουν και εντασεις...απλα πιστευω ειναι σημαντικο αυτες να ξεπερνιουνται και αν κρινω απο την οψη ηλιος τετραγωνο διας μαλλον γινεται αυτο...οσον αφορα στις αφροδιτες που ειναι σε συνοδο τισ εχουμε στο ζωδιο του λεοντα...

Αμα βγουμε να εχουμε τον ιδιο γκομενο ,μπορω να σου πω και παραπανω αμα θες

Αν έχεις σελήνη σε κριό και αφροδίτη σε τοξότη και δεν "βάλλονται" από Πλούτωνα ή Κρόνο, πραγματικά, είναι κάπως απίθανο να βασανίζεσαι από εμμονές.
    Η δική μου σελήνη στον Τοξότη και Αφροδίτη σε Κριό, αντίστοιχα, (αντίστροφα από εσένα), λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο και μπορώ να πω ότι έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην προστασία της ψυχολογικής μου υγείας ποικιλοτρόπως! :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
    Και όπως γράφει η μεγάλη Θεοδώρα Ντάκου στην "Αστρολογία", (εκδόσεις Δωδώνη, από το 1995 το έχω) η σελήνη στα πύρινα, λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας για την ψυχή μας.

Ελαφρώς άσχετο με το θέμα μας περί συναστριών, αλλά ας μας συγχωρέσουν οι διαχειριστές, λόγω ανάδρομης κίνησης Ερμή!

γεια σε ολους!καθοτι καινουργια στη παρεα εχω καποιες αποριες σε σχεση με τη συναστρια...
    Ας πουμε δε καταλαβαινω τι ακριβως σημαινει ο ουρανος μου που ειναι σε συνοδο με τον δικο του ουρανο επισης ο ποσειδωνας μου ειναι παλι σε συνοδο με τον δικο του ποσειδωνα ΚΑΙ ο πλουτωνας σε συνοδο με τον δικο του πλουτωνα!!!!ο κρονος μου σε συνοδο με τον ωροσκοπο του.....και διαφορα αλλα περιεργα και τρομακτικα(τρομακτικα γιατι δεν ξερω να τα εξηγησω).
    ημερομηνιες γεννησης αν βοηθανε 26-9-1983 και 31-1-1982.
    οποιος εχει τη διαθεση ενα χερακι βοηθειας!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ:bigsmile::bigsmile:

Page 13 of 16 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 58 users browsing this thread. (0 members and 58 guests)