s
Δυνατές όψεις συναστρίας - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 111 to 120 of 158

Re: Δυνατές όψεις συναστρίας

Καλημερα!Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της Κατιας.
    Προσωπικα οταν αρχισα να ασχολουμαι με την συναστρια και εγω στην αρχη ψαχνομουν για τα παντα .Αστεροειδεις ,κοτρωνες ,βοτσαλακια ,κοκκος να υπηρχε σε οψη με τον αλλον το εψαχνα.
    Τελικα κατεληξα στο σοφο συμπερασμα οτι μια χαρα μας τα λενε και οι πλανητες απο μονοι τους.Θελω να πω οτι τα σημαντικα σημεια της σχεσης φαινονται και μονο με την μελετη των πλανητων.
    Παραδειγμα ,οση σουπερ και να ειναι μια συνοδος αναμεσα στην ψυχη και στον ερος αν εχεις σεληνη σε τετραγωνο η συνοδο με το κρονο του αλλου ,θα εισπρατεις ενα κενο .Μπορει σε ενα αλλο επιπεδο να νιωθεις αγαπη και συνδεση με τον αλλον αλλα αυτο που βιωνεις και βλεπεις να συμβαινει ειναι ενα ειδος απομακρυνσης και μπλοκαρισματος.
    Πιστευω λοιπον οτι αν η ψυχη βρισκεται σε δυσαρμονια με τους κρονο και πλουτωνα ,αν αυτοι οι δυο εχουν καλες οψεις με την σεληνη η την αφροδιτη δεν θα δημιουργησουν προβλημα σοβαρο μεσα στην σχεση σου .
    :bigsmile:

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Καλημερα!Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα της Κατιας.
    Προσωπικα οταν αρχισα να ασχολουμαι με την συναστρια και εγω στην αρχη ψαχνομουν για τα παντα .Αστεροειδεις ,κοτρωνες ,βοτσαλακια ,κοκκος να υπηρχε σε οψη με τον αλλον το εψαχνα.
    Τελικα κατεληξα στο σοφο συμπερασμα οτι μια χαρα μας τα λενε και οι πλανητες απο μονοι τους.Θελω να πω οτι τα σημαντικα σημεια της σχεσης φαινονται και μονο με την μελετη των πλανητων.
    Παραδειγμα ,οση σουπερ και να ειναι μια συνοδος αναμεσα στην ψυχη και στον ερος αν εχεις σεληνη σε τετραγωνο η συνοδο με το κρονο του αλλου ,θα εισπρατεις ενα κενο .Μπορει σε ενα αλλο επιπεδο να νιωθεις αγαπη και συνδεση με τον αλλον αλλα αυτο που βιωνεις και βλεπεις να συμβαινει ειναι ενα ειδος απομακρυνσης και μπλοκαρισματος.
    Πιστευω λοιπον οτι αν η ψυχη βρισκεται σε δυσαρμονια με τους κρονο και πλουτωνα ,αν αυτοι οι δυο εχουν καλες οψεις με την σεληνη η την αφροδιτη δεν θα δημιουργησουν προβλημα σοβαρο μεσα στην σχεση σου .
    :bigsmile:
    Hattie23, το πρόβλημα με τις «δυνατές όψεις συναστρίας», είναι η λέξη «δυνατές». Όσοι δεν έχουν κατανοήσει σε βάθος τον ρόλο της αστρολογίας και την τέχνη την ίδια, έχουν την αίσθηση (ή και την ελπίδα) ότι θα υπάρχει κάτι μεταφυσικό και μαγικό που αποτελεί την «κόλλα» που τους κρατά ενωμένους ή ερωτευμένους με το άλλο τους μισό.
    Αν δεν μπορούν να το δικαιολογήσουν στους χάρτες τους με τον παραδοσιακό τρόπο ή αν αυτό που βλέπουν δεν υπόσχεται κάτι μοναδικό, προσπαθούν να το ανακαλύψουν.
    Αυτό δεν είναι κακό. Θα έλεγα ότι είναι δικαιολογημένο και απόλυτα φυσιολογικό. (όλοι τα έχουμε κάνει κάποτε αυτά! Προσωπικά, είχα ανακαλύψει και την πυρίτιδα κάποιες φορές.)
    Ωστόσο, είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό ότι το ρόλο της «κόλλας» μπορεί να τον παίξει ακόμα και ένα εντελώς δυσαρμονικό τετράγωνο, αν για κάποιο λόγο αποτελεί μέρος της καρδιάς του χάρτη που εξετάζουμε.
    Καμία όψη, θετική ή αρνητική, δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο στον κάθε χάρτη.
    Αν για παράδειγμα η θέση της σελήνης και της Αφροδίτης και οι μεταξύ τους όψεις σε έναν χάρτη Α, υπόσχετε ανωριμότητα, παλιμπαιδισμό, ανασφάλεια και παθητικότητα, μπορεί ο Κρόνος του Β να λειτουργεί διορθωτικά προκαλώντας την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και το αντίβαρο της ενηλικίωσης, με το να αποτελεί την γείωσή του με τον ρεαλισμό.
    Το πρόσωπο Α μπορεί να δυσανασχετεί και να το νιώθει λίγο βαρύ αυτό, αλλά βαθιά μέσα του θα παραδέχεται ότι η συναισθηματική του ζωή αποκτά σε βάθος χρόνου μια συγκρότηση, συνοχή και το μακροπρόθεσμο είδος ασφάλειας που αποζητούσαν αρχικά η Σελήνη και η Αφροδίτη του.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Αγαπητέ φίλε, δεν πήρες απάντηση και απ’ ότι φαίνεται θα αργήσεις να πάρεις κάποια απάντηση, γιατί το θέμα των αστεροειδών είναι κάπως εξειδικευμένο και η πρόσβαση στην μελέτη τους περιορισμένη. Εννοώ ότι δεν υπάρχει επαρκές υλικό προς ανάγνωση για τους αστεροειδείς (τουλάχιστον σε διαδικτυακό επίπεδο).
    Ακόμα και οι αστρολόγοι, δεν ασχολούνται όλοι με αυτούς. Αν θες την προσωπική μου άποψη, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική σε σχέση με την σπουδαιότητα της σημασίας τους, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους απορρίπτω.
    Αν αυτό σε βοηθά, ξέρω ότι οι αστεροειδείς eros και psyche, πράγματι μελετώνται σε περίπτωση συναστρίας. Από τα ερωτήματά σου, θα έλεγα ότι έχουν κάποια αξιοσημείωτη σημασία το 2 το 4 και το 5.
    Οι σύνοδοι στους αστεροειδείς, είναι αυτές που στην ουσία θα παίξουν κάποιο ρόλο. Ιδιαίτερα με τα φώτα. ¶ρα η σύμπτωση της ερώτησης 2 μπορεί να είναι ένας δείκτης που αποτελεί ισχυρό πόλο ψυχικής έλξης.
    Όσο για τα άλλα δύο; Για σκέψου… Κρόνος ή Πλούτωνας σε συνδυασμό με «ψυχή»…. Δεν μου ακούγεται και τόσο βολικό το έδαφος για την έκφραση της «ψυχής». Αν θες να το δούμε από μία άλλη σκοπιά, τότε ναι. Θα μπορούσε να σηματοδοτεί κάποια καρμικότητα. Ρόλο μπορεί να παίζει και η έμφαση των αμφίδρομων όψεων του συγκεκριμένου αστεροειδούς.
    Πάντως, η ανοχή στους αστεροειδείς, είναι + - 2ο .
    Γνώμη μου είναι να ασχοληθείς περεταίρω με το θέμα αυτό, αφού βεβαιωθείς ότι έχεις εξαντλήσει όλα τα άλλα συστήματα σύγκρισης δύο ωροσκοπίων. Από μόνα τους είναι αρκετά για μια επίπονη μελέτη.
    Σε ευχαριστω πολυ για την μορφωση που μου προσεφερες. Ασχολουμαι με τους αστεροειδεις επειδη εχω ηδη κανει την συναστρια αναμεσα στα 2 ωροσκοπια, και με ιντριγκαρει το θεμα. Ο ενας απο τους 2 χαρτες ανηκει σε εμενα και ο αλλος χαρτης στην αθλια σχεση μου! εχω δει ηδη το τριγωνο αναμεσα στη σεληνη και τον ηλιο, την συνοδο του αρη με τον πλουτων και τον κρονο, την αντιθεση του πλουτωνα με τον αρη , την συνοδο της αφροδιτης με τον δια και τον ουρανο, το τετραγωνο της σεληνης με αυτους και δεν μου φτανoυν ως οψεις για να καταλαβω τι μας κραταει ετσι μαζι... ενω δεν πολυχωνευομαστε ως προσωπικοτητες και ειμαστε τελειως ακαταλληλοι ο ενας για τον αλλο.... και παρολο που προσπαθουμε πολυ να τελειωσει αυτο το μαρτυριο παντα συμβαινει κατι και ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε μαζι.... amazing i must say!!! δεχομαι αποψεις...(19/04/1983 & 15/11/1987)

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by bully View Post
    Σε ευχαριστω πολυ για την μορφωση που μου προσεφερες. Ασχολουμαι με τους αστεροειδεις επειδη εχω ηδη κανει την συναστρια αναμεσα στα 2 ωροσκοπια, και με ιντριγκαρει το θεμα. Ο ενας απο τους 2 χαρτες ανηκει σε εμενα και ο αλλος χαρτης στην αθλια σχεση μου! εχω δει ηδη το τριγωνο αναμεσα στη σεληνη και τον ηλιο, την συνοδο του αρη με τον πλουτων και τον κρονο, την αντιθεση του πλουτωνα με τον αρη , την συνοδο της αφροδιτης με τον δια και τον ουρανο, το τετραγωνο της σεληνης με αυτους και δεν μου φτανoυν ως οψεις για να καταλαβω τι μας κραταει ετσι μαζι... ενω δεν πολυχωνευομαστε ως προσωπικοτητες και ειμαστε τελειως ακαταλληλοι ο ενας για τον αλλο.... και παρολο που προσπαθουμε πολυ να τελειωσει αυτο το μαρτυριο παντα συμβαινει κατι και ΠΡΕΠΕΙ να ειμαστε μαζι.... amazing i must say!!! δεχομαι αποψεις...(19/04/1983 & 15/11/1987)
    Καλέ μου , ήδη όσα μας γράφεις, αποκαλύπτουν μια συναστρία εξαιρετικά δυνατή! Ακόμα και οι «δύσκολες» όψεις που έχετε, δηλώνουν πάθος, ένταση και ξεχειλίζουν από την «κόλλα» που αναφέρω στο εν λόγω post μου.
    Είσαι Κριός και με τίποτα δεν θα άφηνες εύκολα μια σχέση που σου προσφέρει απλόχερα τις εντάσεις που έχει ανάγκη στο βάθος η φλογερή σου φύση.
    Μην ψάχνεις αλλού. Μελέτησε προσεχτικά τις όψεις που αναφέρεις και θα δεις ότι φτάνουν και περισσεύουν!
    Μεταξύ μας… Ζήσε το και όπου βγει!
    Ρίξε μια ματιά και στον Ερμή να δεις τι γίνεται στο θέμα της επικοινωνίας… Μήπως εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα; Μην υποτιμάς τον ρόλο του Ερμή.
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Καλέ μου , ήδη όσα μας γράφεις, αποκαλύπτουν μια συναστρία εξαιρετικά δυνατή! Ακόμα και οι «δύσκολες» όψεις που έχετε, δηλώνουν πάθος, ένταση και ξεχειλίζουν από την «κόλλα» που αναφέρω στο εν λόγω post μου.
    Είσαι Κριός και με τίποτα δεν θα άφηνες εύκολα μια σχέση που σου προσφέρει απλόχερα τις εντάσεις που έχει ανάγκη στο βάθος η φλογερή σου φύση.
    Μην ψάχνεις αλλού. Μελέτησε προσεχτικά τις όψεις που αναφέρεις και θα δεις ότι φτάνουν και περισσεύουν!
    Μεταξύ μας… Ζήσε το και όπου βγει!
    Ρίξε μια ματιά και στον Ερμή να δεις τι γίνεται στο θέμα της επικοινωνίας… Μήπως εκεί υπάρχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα; Μην υποτιμάς τον ρόλο του Ερμή.
    Πραγματι αμοιβαια οψη ερμης αντιθεση ηλιος, καθως και ο ενας ερμης σε συνοδο με κρονο και πλουτωνα στο σκορπιο.......

Καλα ασε την συνοδο αρη -κρονου να λειτουργησει και θα δεις με το καιρο η "αθλια σχεση σου " θα την κανει η θα την κανεις .Και η αντιθεση αρη -πλουτωνα και η συνοδος αφροδιτη -ουρανο δειχνει ερωτικο παθος .Μολις ικανοποιηθει και σβησει ,θα ησυχασετε.Και η σεληνη σε τετραγωνο με τον ουρανο ....

Τελοσπαντων οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν παθος και εξαψη στην αρχη αλλα μετα απο λιγο καιρο κουραζουν. αυτο μπορει να αποζητας εσυ στον γενεθλιο χαρτη σου αλλα θεωρω οτι μια ζωη στην τσιτα ακομα και ο πιο μαζοχας στο τελος δεν θα την αντεξει.Η που θα ψαξει να βρει κατι πιο ησυχο η που θα ψαξει να βρει την ιδια πανω -κατω συγκινηση αλλα σε αλλο προσωπο .Συνεχεια ενταση με ανακυκλωση καταστασεων που την δημιουργει ενα ατομο ,δυσκολο να αντεξει χρονικα.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και το λεω μεσα απο την εμπειρια μου .Οταν κατι παει κοντρα τοσο πολυ στο χαρακτηρα και στην ζωη του αλλου δυσκολα κραταει .Αν εναρμονιζονταν με τα "θελω " του χαρτη σου θα ησουν ενταξει ακομα και στις δυσκολιες ,θα ενιωθες αλλοιως τελοσπαντων.Αμα ειναι αληθεια οτι παιδευεσαι δεν νομιζω οτι αυτο ικανοποιει πραγματικα την κριαρισια σου ιδιοσυγκρασια

Καλα ασε την συνοδο αρη -κρονου να λειτουργησει και θα δεις με το καιρο η "αθλια σχεση σου " θα την κανει η θα την κανεις .Και η αντιθεση αρη -πλουτωνα και η συνοδος αφροδιτη -ουρανο δειχνει ερωτικο παθος .Μολις ικανοποιηθει και σβησει ,θα ησυχασετε.Και η σεληνη σε τετραγωνο με τον ουρανο ....

Τελοσπαντων οι αντιθεσεις και τα τετραγωνα δημιουργουν παθος και εξαψη στην αρχη αλλα μετα απο λιγο καιρο κουραζουν. αυτο μπορει να αποζητας εσυ στον γενεθλιο χαρτη σου αλλα θεωρω οτι μια ζωη στην τσιτα ακομα και ο πιο μαζοχας στο τελος δεν θα την αντεξει.Η που θα ψαξει να βρει κατι πιο ησυχο η που θα ψαξει να βρει την ιδια πανω -κατω συγκινηση αλλα σε αλλο προσωπο .Συνεχεια ενταση με ανακυκλωση καταστασεων που την δημιουργει ενα ατομο ,δυσκολο να αντεξει χρονικα.

Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και το λεω μεσα απο την εμπειρια μου .Οταν κατι παει κοντρα τοσο πολυ στο χαρακτηρα και στην ζωη του αλλου δυσκολα κραταει .Αν εναρμονιζονταν με τα "θελω " του χαρτη σου θα ησουν ενταξει ακομα και στις δυσκολιες ,θα ενιωθες αλλοιως τελοσπαντων.Αμα ειναι αληθεια οτι παιδευεσαι δεν νομιζω οτι αυτο ικανοποιει πραγματικα την κριαρισια σου ιδιοσυγκρασια
    αφου εχεις εμπειρια οπως λες , και επειδη η συναστρια μου μοιαζει , (αρης αντιθεση πλουτωνας , αφροδιτη τετραγωνο ουρανος , σεληνη συνοδος πλουτωνας)η εμμονη αυτη πως φευγει??αν αντι για συνοδος αρη-κρονου υπαρχει τριγωνο ειναι το ιδιο , ηρεμουν τα πραγματα ???

Quote Originally Posted by panemorfi View Post
    αφου εχεις εμπειρια οπως λες , και επειδη η συναστρια μου μοιαζει , (αρης αντιθεση πλουτωνας , αφροδιτη τετραγωνο ουρανος , σεληνη συνοδος πλουτωνας)η εμμονη αυτη πως φευγει??αν αντι για συνοδος αρη-κρονου υπαρχει τριγωνο ειναι το ιδιο , ηρεμουν τα πραγματα ???
    Δεν ειναι το ιδιο η συνοδος αρη -κρονου με το τριγωνο καταρχην!.Η συνοδος αυτη γενικα μπλοκαρει την δραση του ανθρωπου που εχει τον Αρη και οπου αρη υπαρχει και η σεξουαλικοτητα που με τον καιρο καταπιεζεται και ,ο Αρης χανει καθε ενδιαφερον.Το τριγωνο δειχνει οτι ο κρονος οχι μονο δεν μπλοκαρει τον αρη αλλα τον βοηθα ωστε να "ημερευψει" και να αποβαλλει υπερβολικες αντιδρασεις.Δευτερον εκτος απο την αντιθεση αρη -πλουτωνα δεν εχει κατι αλλο ιδιο με την συναστρια του προηγουμενου.:toung:
    Εχεις αλλα προβληματα βεβαια με την συνοδο πλουτωνα -σεληνη πιο βαρια βεβαια (σε καταλαβαινω την ειχα με τον πρωτο μου αγορι και η ψυχικη ταλαιπωρια ηταν αστα να πανε.αυτη η οψη δεν νομιζω οτι φευγει ποτε γιατι αυτο που περνας σε ψυχικο επιπεδο (και δεν εννοοω τιποτα το ευχαριστο με αυτο) σου μενει και σε ταραζει οποτε το φερνεις στο νου).
    Η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον ουρανο φερνει επισης ελξη (οχι τοσο κεραυνοβολα οπως η συνοδος βεβαια) .Θα τολμησω να πω οτι το τετραγωνο ειναι πιο δυσκολουτσικο απο την συνοδο που αμα γινεται στο ιδιο ζωδιο η σε ζωδιο της φωτιας και του αερα φερνει ερωτα με την πρωτη ματια ,που μπορει βεβαια να σβησει το ιδιο γρηγορα ,το τετραγωνο θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σπασμωδικο ,υπαρχει ελξη αλλα μπορει να μην εκδηλωνεται στον ιδιο χρονο η να ειναι καπως αβολη.
    Οσο αρη αντιθεση πλουτωνα ,εχω να πω το εξης,εχω βιωσει πλουτωνα σε τριγωνο με αρη και αφροδιτη ,φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα υπογεια δεν εχει καμμια σχεση με το μπουμ που γινεται οταν υπαρχει οψη αρη -αφροδιτη στην συναστρια.Δευτερον,μπορει να φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα δεν ειναι δεικτης για ερωτα αναμεσα στο ζευγαρι,αντιθετα σε αντιθεση μου φαινεται οτι περισσοτερο σε σεξουαλικη ζηλεια και κυριαρχια πανω στον αλλο με το σεξ βγαζει.Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:

......
    Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
    Είμαστε σκληροί τύποι, για αυτό :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Δεν ειναι το ιδιο η συνοδος αρη -κρονου με το τριγωνο καταρχην!.Η συνοδος αυτη γενικα μπλοκαρει την δραση του ανθρωπου που εχει τον Αρη και οπου αρη υπαρχει και η σεξουαλικοτητα που με τον καιρο καταπιεζεται και ,ο Αρης χανει καθε ενδιαφερον.Το τριγωνο δειχνει οτι ο κρονος οχι μονο δεν μπλοκαρει τον αρη αλλα τον βοηθα ωστε να "ημερευψει" και να αποβαλλει υπερβολικες αντιδρασεις.Δευτερον εκτος απο την αντιθεση αρη -πλουτωνα δεν εχει κατι αλλο ιδιο με την συναστρια του προηγουμενου.:toung:
    Εχεις αλλα προβληματα βεβαια με την συνοδο πλουτωνα -σεληνη πιο βαρια βεβαια (σε καταλαβαινω την ειχα με τον πρωτο μου αγορι και η ψυχικη ταλαιπωρια ηταν αστα να πανε.αυτη η οψη δεν νομιζω οτι φευγει ποτε γιατι αυτο που περνας σε ψυχικο επιπεδο (και δεν εννοοω τιποτα το ευχαριστο με αυτο) σου μενει και σε ταραζει οποτε το φερνεις στο νου).
    Η αφροδιτη σε τετραγωνο με τον ουρανο φερνει επισης ελξη (οχι τοσο κεραυνοβολα οπως η συνοδος βεβαια) .Θα τολμησω να πω οτι το τετραγωνο ειναι πιο δυσκολουτσικο απο την συνοδο που αμα γινεται στο ιδιο ζωδιο η σε ζωδιο της φωτιας και του αερα φερνει ερωτα με την πρωτη ματια ,που μπορει βεβαια να σβησει το ιδιο γρηγορα ,το τετραγωνο θεωρω οτι ειναι πολυ πιο σπασμωδικο ,υπαρχει ελξη αλλα μπορει να μην εκδηλωνεται στον ιδιο χρονο η να ειναι καπως αβολη.
    Οσο αρη αντιθεση πλουτωνα ,εχω να πω το εξης,εχω βιωσει πλουτωνα σε τριγωνο με αρη και αφροδιτη ,φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα υπογεια δεν εχει καμμια σχεση με το μπουμ που γινεται οταν υπαρχει οψη αρη -αφροδιτη στην συναστρια.Δευτερον,μπορει να φερνει σεξουαλικη ελξη αλλα δεν ειναι δεικτης για ερωτα αναμεσα στο ζευγαρι,αντιθετα σε αντιθεση μου φαινεται οτι περισσοτερο σε σεξουαλικη ζηλεια και κυριαρχια πανω στον αλλο με το σεξ βγαζει.Γενικοτερα ,τι χαρα σας πιανει με τον πλουτωνα και τον κρονο και νομιζετε οτι αν εχετε σκληρες οψεις ειναι τελεια δεν καταλαβαινω :toung:
    σε οτι εχεις πει εχεις πεσει μεσα , απλα επειδη αυτο δεν αντεχεται ρωταω αν βρισκεται λυση . δεν με πιανει χαρα καθολου αν ειναι αυτα τα αποτελεσματα του κρονου η του πλουτωνα , ειναι ψυχοβγαλτικο και δεν ανεφερα καν κι αλλες οψεις πχ πλουτωνας συνοδος ωροσκοπος , χιαστι ηλιος , κρονος συνοδος σεληνη , τετραγωνο ηλιος..ευτυχως τουλαχιστον υπαρχει τριγωνο και εξαγωνο αρη και αφροδιτης...στη συνοδο σεληνη πλουτωνα που λες εσυ ειχες την σεληνη ?γιατι εγω εχω τον πλουτωνα αλλα ταλαιπωρουμαι κι εγω δεν ξερω υπαρχουν οψεις που φευγουν αυτα τα κολληματα ???

Page 12 of 16 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 45 users browsing this thread. (0 members and 45 guests)