- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
11-02-2005, 04:39 AM #1
Πρόβλεψη: Ερωτική κ Επαγγελματική
Καλησπέρα σας....
Με λένε Νίκη έχω γεννηθεί στις 29/09/1984 στις 18:30 στην Θεσσαλονίκη και θα ήθελα να ενημερωθώ για τα προσωπικά μου (έχωμια σχέση εδώ και 1 χρόνο) και για τα επεγγελματικά μου (ειμαι φοιτήτρια),εάν αυτό είναι δυνατό φυσικα....
Σας ευχαριστώ
-
11-02-2005, 12:16 PM #2
Re: Πρόβλεψη: Ερωτική κ Επαγγελματική
Αγαπητή nickie,
το ωροσκόπιο σου έχει πάρα πολύ καλές προδιαγραφές στα επαγγελματικά αν έχεις καταλήξει επακριβώς σ' αυτό το οποίο έχεις επιλέξει να κάνεις. Το λέω αυτό γιατί δεν αναφέρεις τι σπουδάζεις και διακρίνω μέσα στο ωροσκόπιο ένα ίσως ψιλομπέρδεμα στους στόχους ή ίσως να μην έχεις βρεί ακόμα το επάγγελμα το οποίο θα εξασκήσεις!
Με δυο λόγια μπορεί στην πορεία της ζωής σου να αλλάξεις γνώμη γι' αυτό το οποίο θα κάνεις σαν επάγγελμα! Πάντως ότι κι αν τελικά επιλέξεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις μια και παρόλο το έκρυθμο του χαρακτήρα σου (είσαι λιγουλάκι κυκλοθυμική) σε σχέση με την επαγγελματική σου κατεύθυνση θα δείξεις τρομερή συνέπεια επαγγελματισμό και συντηρητισμό μαζί. Τα χαρακτηριστικά του τέλειου μάνατζερ δηλαδή. Κατά την γνώμη μου βέβαια θα γινόσουν εξαιρετική ψυχολόγος ή κάτι παρόμοιο που θα είχε να κάνει με την ανθρώπινη ψυχή...
Όσο για τα συναισθηματικά δεν τα βλέπω άσχημα αν και κάποιες στιγμές μένεις δυσαρεστημένη και ανικάνοποιήτη. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς και να μην υπερβάλεις στα γεγονότα.
-
12-02-2005, 03:01 AM #3
Ειλικρινά μένω έκπληκτη!!!Σαν να με γνωρίζετε ακριβώς!
Σπουδάζω πληροφορική.
-
12-02-2005, 10:28 AM #4
Originally Posted by nickie
Φιλικά
Βάσια Κόντη :thumbsup:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.