σ'ένα παλιότερο άρθρο διάβασα για τα αστρικά δίδυμα και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.Δεν μπόρεσα όμως να το σχολιάσω,δεν μ'άφηνε το σύστημα.Ισως να έχει αστρολογικό ενδιαφέρον και η δική μου ιστορία λοιπόν.
Εγώ γέννησα την ίδια μέρα με την αδελφή μου,στην ίδια κλινική,και με λίγες ώρες διαφορά.Από πάντα είχαμε τον ίδιο γυναικολόγο,ο οποίος είπε ότι και να θέλαμε δεν θα μπορούσαμε να το είχαμε κανονίσει αυτο.Ηταν τελείως τυχαίες δε,οι παράλληλες εγκυμοσύνες.Η αδελφή μου θα έκανε σίγουρα καισαρική,εγώ ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά.Δεν τα κατάφερα όμως,αφού ο μικρός μου,δεν είχε καν στο μυαλό του να γεννηθεί,και στο τέλος,πήρε βάρος,οπότε και έκανα και γω καισαρική.Αυτο,ναι το κανόνισε ο γιατρός μας,την ημερομηνία δηλαδή,αλλά έκπληκτος πάντα.Με την αδελφή μου τα πάμε τέλεια,κι έχουμε ίδιο ωροσκόπο.Τα μικρά μας έχουν ίδια Σελήνη,και Ηλιο,αλλά και πολλές διαφορές.Αν κάποιος θέλει στοιχεία,ευχαρίστως.
Επίσης η μαμά μου και η αδελφή της έιχαν γεννήσει την αδελφή μου και την ξαδέλφη μου,με οκτώ μέρες διαφορά,με φυσιολογικό τοκετό.Είχαν παντρευτεί και οι δύο στα 16.Αυτα.Τυχαία?Δε νομίζω..:bigsmile: