- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 30
Thread: Δυσκολες φιλικες σχεσεις
-
02-12-2010, 08:35 PM #21
-
02-12-2010, 09:33 PM #22
Re: Δυσκολες φιλικες σχεσεις
Δεν εννοούσα αυτό...
Απλώς, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη επιστροφή του Κρόνου και παράλληλα συντελεστούν οι (ευνοϊκές, από ότι είδα) όψεις που είναι να γίνουν από τους αργούς στους προσωπικούς σου, θα έχεις αποκτήσει και άλλη αντίληψη, ωριμότητα, εμπειρία κλπ, κλπ...
¶μα θες να βασανίσεις κόσμο, βασάνισε. :toung:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
02-12-2010, 10:12 PM #23
-
03-12-2010, 12:23 AM #24
Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε πρέπει να μας κάνουν καλύτερους.....Φίλος,πργματι κός φίλος όμως.είναι αυτός που γνωρίζουμε οτί πάντα θα ναι εκεί όταν τον χρειαστούμε,που είμαστε πάντα βέβαιοι για την ειλικρίνεια των προθέσεών του και κλπ κλπ Μπορεί να έχουμε έναν ευρύ κύκλο γνωστών αλλά οι φίλοι πάντα θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!
-
03-12-2010, 12:57 AM #25
Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με εσένα! Κρόνος στον 11ο και σελήνη στον Κριό. Ανθρώπους που έχω ευνοήσει και στηριξει συναισθηματικά- υλικά, στο τέλος να έρχομαι αντιμέτωπη με την αχαριστία τους και την ζήλια τους!
Τσακώνομαι μερικές φορές αλλά τα τελευταία χρόνια απομακρύνομαι χωρίς να δώσω κάποια ειλικρινή εξήγηση. Την στιγμή που δεν έχει εκτιμήσει ο άλλος τον χαρακτήρα μου, αρχίζω και απομακρύνομαι, του βάζω πάγο(Αφροδίτη στον 12ο) ! Βέβαια νομίζω ότι το θέμα "φιλίες φαίνεται και απο τον 5ο οίκο που τον έχω στον Αιγόκερω - κρόνος τετράγωνο με ουρανό.
Παντώ΄ς εμένα πλέον θα μου φανεί περίεργο όταν θα εκτίμησει κάποιος φίλος/η την συμπεριφορά μου απέναντί του!
Πάντως να ξέρεις ότι όταν δίνεις σε μια φιλία, το εκτιμούν κατά βάθος αλλά δυστυχώς όταν πλέον θα είναι αργά και θα σε έχουν χάσει! :bigsmile:
-
03-12-2010, 09:45 PM #26
-
03-12-2010, 09:51 PM #27
-
03-12-2010, 10:56 PM #28
Αγαπητή joanna1975 "τους βάζεις πάγο" εξαιτίας του Κρόνου στον 11ο κι όχι από την Αφροδίτη στον 12ο που είναι μια πολύ δοτική Αφροδίτη.
Εγώ πάντως που έχω Κρόνο στον 11ο, ουδέποτε πρόδωθηκα από τις πραγματικές φιλίες μου.
Οι φίλοι μου οι κοντινοί είναι λίγοι, χρονολογούνται τουλάχιστον 2 δεκατείες κι είναι πολύτιμοι.
Οι δε, νέες αγαπημένες μου φίλες.....απλώς είναι λίγο μεγαλύτερες σε ηλικία από εμένα.
Ο Κρόνος στον 11ο είναι μια καλή θέση επομένως οι προδομένοι ψάξτε να βρείτε αλλού τις αιτίες, πιθανόν στις όψεις του Κρόνου ή στην ακμή 11ου.
-
04-12-2010, 03:07 PM #29
-
04-12-2010, 07:50 PM #30
Αγαπητή hattie23, σου μιλά ένα άτομο που έχει καεί από φιλίες και μάλιστα αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια (για την ακρίβεια αυτό συνέβαινε από πάντα, μέχρι τα 25 μου). Η λύση είναι να πεις στοπ. Όχι στοπ στις φιλίες, αλλά πριν επενδύσεις συναισθηματικά σε έναν φίλο, καλό είναι να είσαι σίγουρη (όσο γίνεται) ότι αξίζει... Μη σκορπίζεσαι καλή μου, γιατί από όσα γράφεις πέρα από το θυμό καταλαβαίνω ότι πληγώνεσαι από τις λαθεμένες επιλογές σου στις φιλίες, τώρα αστρολογικά έχω τον ήλιο στο 11ο στην παρθένο, σε σύνοδο με κρόνο από τον 10ο και τώρα αν σκέφτεσαι που είναι ο ερμής, είναι τέλη λέωντα σε σύνοδο με κρόνο (ίσως έτσι εξηγείται αυτό που είπα πριν "από πάντα")
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.