s
Δυσκολες φιλικες σχεσεις - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 21 to 30 of 30

Re: Δυσκολες φιλικες σχεσεις

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Σε λίγα χρόνια θα σου περάσει. Θα σκέφτεσαι τελείως διαφορετικά και θα είσαι σε τελείως διαφορετική κατάσταση :bigsmile:
    Τι λες να αρχισω και σε αυτη την ζωη να εκμεταλευομαι κοσμο και να δημιουργησω κακο καρμα στην επομενη :toung:.Οχι δεν πειραζει ας ταλαιπωρηθω σε αυτη και στην αλλη ας εχω το κεφαλακι μου ησυχο

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    Τι λες να αρχισω και σε αυτη την ζωη να εκμεταλευομαι κοσμο και να δημιουργησω κακο καρμα στην επομενη :toung:.Οχι δεν πειραζει ας ταλαιπωρηθω σε αυτη και στην αλλη ας εχω το κεφαλακι μου ησυχο
    Δεν εννοούσα αυτό...
    Απλώς, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη επιστροφή του Κρόνου και παράλληλα συντελεστούν οι (ευνοϊκές, από ότι είδα) όψεις που είναι να γίνουν από τους αργούς στους προσωπικούς σου, θα έχεις αποκτήσει και άλλη αντίληψη, ωριμότητα, εμπειρία κλπ, κλπ...
    ¶μα θες να βασανίσεις κόσμο, βασάνισε. :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δεν εννοούσα αυτό...
    Απλώς, όταν ολοκληρωθεί η πρώτη επιστροφή του Κρόνου και παράλληλα συντελεστούν οι (ευνοϊκές, από ότι είδα) όψεις που είναι να γίνουν από τους αργούς στους προσωπικούς σου, θα έχεις αποκτήσει και άλλη αντίληψη, ωριμότητα, εμπειρία κλπ, κλπ...
    ¶μα θες να βασανίσεις κόσμο, βασάνισε. :toung:
    Εχω αποαφασισει να αφησω καλο καρμα:bigsmile:.Εχω εξαγωνο διας -ηλιου που ειναι κληροδοτημα απο καλες πραξεις προηγουμενων ζωων.Πασχιζω να το κανω τριγωνο στην αλλη Γι αυτο ειμαι συνεπης στις γαιδουροσυναντησεις μου σε αυτη την ζωη .

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Eγώ παιδιά όσο μεγαλώνω,δε μπορώ να μαλώνω,με χαλάει.Οι φίλοι,σε αντίθεση με την οικογένεια,είναι επιλογή μας και θα έπρεπε να κάνουν την ψυχή μας να χαίρεται.Κι εμείς τη δική τους βέβαια.Φυσικά και ο καθένας μας αγαπάει και φέρεται διαφορετικά.Αλλά αν έχω 3 προβλήματα που με στεναχωρούν,κι ένα φίλο που τα κάνει 4...μπα,δεν θα πάρω
    Συμφωνώ απόλυτα!!!!!!!!!!!!!Οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε πρέπει να μας κάνουν καλύτερους.....Φίλος,πργματι κός φίλος όμως.είναι αυτός που γνωρίζουμε οτί πάντα θα ναι εκεί όταν τον χρειαστούμε,που είμαστε πάντα βέβαιοι για την ειλικρίνεια των προθέσεών του και κλπ κλπ Μπορεί να έχουμε έναν ευρύ κύκλο γνωστών αλλά οι φίλοι πάντα θα μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Εχω αποαφασισει να αφησω καλο καρμα:bigsmile:.Εχω εξαγωνο διας -ηλιου που ειναι κληροδοτημα απο καλες πραξεις προηγουμενων ζωων.Πασχιζω να το κανω τριγωνο στην αλλη Γι αυτο ειμαι συνεπης στις γαιδουροσυναντησεις μου σε αυτη την ζωη .
    Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με εσένα! Κρόνος στον 11ο και σελήνη στον Κριό. Ανθρώπους που έχω ευνοήσει και στηριξει συναισθηματικά- υλικά, στο τέλος να έρχομαι αντιμέτωπη με την αχαριστία τους και την ζήλια τους!
    Τσακώνομαι μερικές φορές αλλά τα τελευταία χρόνια απομακρύνομαι χωρίς να δώσω κάποια ειλικρινή εξήγηση. Την στιγμή που δεν έχει εκτιμήσει ο άλλος τον χαρακτήρα μου, αρχίζω και απομακρύνομαι, του βάζω πάγο(Αφροδίτη στον 12ο) ! Βέβαια νομίζω ότι το θέμα "φιλίες φαίνεται και απο τον 5ο οίκο που τον έχω στον Αιγόκερω - κρόνος τετράγωνο με ουρανό.
    Παντώ΄ς εμένα πλέον θα μου φανεί περίεργο όταν θα εκτίμησει κάποιος φίλος/η την συμπεριφορά μου απέναντί του!
    Πάντως να ξέρεις ότι όταν δίνεις σε μια φιλία, το εκτιμούν κατά βάθος αλλά δυστυχώς όταν πλέον θα είναι αργά και θα σε έχουν χάσει! :bigsmile:

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Και εγώ έχω το ίδιο θέμα με εσένα! Κρόνος στον 11ο και σελήνη στον Κριό. Ανθρώπους που έχω ευνοήσει και στηριξει συναισθηματικά- υλικά, στο τέλος να έρχομαι αντιμέτωπη με την αχαριστία τους και την ζήλια τους!
    Τσακώνομαι μερικές φορές αλλά τα τελευταία χρόνια απομακρύνομαι χωρίς να δώσω κάποια ειλικρινή εξήγηση. Την στιγμή που δεν έχει εκτιμήσει ο άλλος τον χαρακτήρα μου, αρχίζω και απομακρύνομαι, του βάζω πάγο(Αφροδίτη στον 12ο) ! Βέβαια νομίζω ότι το θέμα "φιλίες φαίνεται και απο τον 5ο οίκο που τον έχω στον Αιγόκερω - κρόνος τετράγωνο με ουρανό.
    Παντώ΄ς εμένα πλέον θα μου φανεί περίεργο όταν θα εκτίμησει κάποιος φίλος/η την συμπεριφορά μου απέναντί του!
    Πάντως να ξέρεις ότι όταν δίνεις σε μια φιλία, το εκτιμούν κατά βάθος αλλά δυστυχώς όταν πλέον θα είναι αργά και θα σε έχουν χάσει! :bigsmile:
    Να το βρασω τοτε :toung:

Όνομα:
    Κάτια

Να το βρασω τοτε :toung:
    Μην το λες. Για μερικούς ανθρώπους ..."η αγάπη άργησε μια μέρα". Όταν μπει στη μέση ο Κρόνος, μπορεί να αργήσει και μια 10ετία...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Αγαπητή joanna1975 "τους βάζεις πάγο" εξαιτίας του Κρόνου στον 11ο κι όχι από την Αφροδίτη στον 12ο που είναι μια πολύ δοτική Αφροδίτη.

Εγώ πάντως που έχω Κρόνο στον 11ο, ουδέποτε πρόδωθηκα από τις πραγματικές φιλίες μου.
    Οι φίλοι μου οι κοντινοί είναι λίγοι, χρονολογούνται τουλάχιστον 2 δεκατείες κι είναι πολύτιμοι.
    Οι δε, νέες αγαπημένες μου φίλες.....απλώς είναι λίγο μεγαλύτερες σε ηλικία από εμένα.
    Ο Κρόνος στον 11ο είναι μια καλή θέση επομένως οι προδομένοι ψάξτε να βρείτε αλλού τις αιτίες, πιθανόν στις όψεις του Κρόνου ή στην ακμή 11ου.

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Αγαπητή joanna1975 "τους βάζεις πάγο" εξαιτίας του Κρόνου στον 11ο κι όχι από την Αφροδίτη στον 12ο που είναι μια πολύ δοτική Αφροδίτη.

Εγώ πάντως που έχω Κρόνο στον 11ο, ουδέποτε πρόδωθηκα από τις πραγματικές φιλίες μου.
    Οι φίλοι μου οι κοντινοί είναι λίγοι, χρονολογούνται τουλάχιστον 2 δεκατείες κι είναι πολύτιμοι.
    Οι δε, νέες αγαπημένες μου φίλες.....απλώς είναι λίγο μεγαλύτερες σε ηλικία από εμένα.
    Ο Κρόνος στον 11ο είναι μια καλή θέση επομένως οι προδομένοι ψάξτε να βρείτε αλλού τις αιτίες, πιθανόν στις όψεις του Κρόνου ή στην ακμή 11ου.
    Ναί Τίνα μου όντως απο την Αφροδίτη στον 12ο οίκο την πατάω! που την έχω και στην παρθένο!!!Κια οι παρέες μου όντως είναι μεγαλύτερης ηλικιάς απο μένα, αλλίως δεν μπορώ να λειτουργήσω, κάτι δεν μου κάθεται καλά!!!

Αγαπητή hattie23, σου μιλά ένα άτομο που έχει καεί από φιλίες και μάλιστα αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια (για την ακρίβεια αυτό συνέβαινε από πάντα, μέχρι τα 25 μου). Η λύση είναι να πεις στοπ. Όχι στοπ στις φιλίες, αλλά πριν επενδύσεις συναισθηματικά σε έναν φίλο, καλό είναι να είσαι σίγουρη (όσο γίνεται) ότι αξίζει... Μη σκορπίζεσαι καλή μου, γιατί από όσα γράφεις πέρα από το θυμό καταλαβαίνω ότι πληγώνεσαι από τις λαθεμένες επιλογές σου στις φιλίες, τώρα αστρολογικά έχω τον ήλιο στο 11ο στην παρθένο, σε σύνοδο με κρόνο από τον 10ο και τώρα αν σκέφτεσαι που είναι ο ερμής, είναι τέλη λέωντα σε σύνοδο με κρόνο (ίσως έτσι εξηγείται αυτό που είπα πριν "από πάντα")

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)