s
Μυστικοί δεσμοί ή σύμπτωση; Οικογένεια και αστρολογία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Μυστικοί δεσμοί ή σύμπτωση; Οικογένεια και αστρολογία

Καλησπέρα σε όλους/ες,
    Ο τίτλος δεν είναι ιδιαίτερα σαφής... Η απορία μου έχει να κάνει με την ύπαρξη του ίδιου εμπεριεχόμενου άξονα στα ωροσκόπια όλων ανεξαιρέτως των μελών της ίδιας (πολυπληθούς) οικογένειας - εν προκειμένω πρόκειται για τον άξονα Λέοντα-Υδροχόου. Μου έκανε εντύπωση γιατί μου φαίνεται μάλλον ασυνήθιστο. Φαντάζομαι ότι υποδηλώνει μια έλλειψη ή αδυναμία συνειδητής έκφρασης στις ιδιότητες που εκφράζουν αυτά τα ζώδια και που έχει "περάσει" από τους γονείς στα παιδιά... Στην περίπτωση αυτή, πώς αναπληρώνεται αυτή η έλλειψη;
    Θα με ενδιέφερε να διαβάσω εμπειρίες και απόψεις πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Κάτια

re: Μυστικοί δεσμοί ή σύμπτωση;Εμπεριεχόμενα ζώδια και οικογένεια

Ίσως να βοηθούσες περισσότερο αν έλεγες και σε ποιους οίκους υφίστανται αυτά τα εμπεριεχόμενα ζώδια για το κάθε μέλος της οικογένειας και τον ρόλο του (δηλαδή αν είναι παιδί, γονιός, γιαγιά…) . Επίσης νομίζω ότι θα βοηθούσε αν το παρέθετες με ένα συνοδευτικό του τύπου: Τάδε ζώδιο, τάδε ρόλος, τάδε οίκους οι εμπεριεχόμενοι). Δεν θα ήταν άσχημο αν είχαμε και τους δεσμούς σελήνης…
    Πάντως είναι πολύ ενδιαφέρουσα αυτή η παρατήρηση! Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ακόμα. Θέλει μελέτη. (αυτή είναι η γνώμη μου) :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Ευχαριστώ για την απάντηση. Λοιπόν, για τη συγκεκριμένη οικογένεια ο άξονας Λέοντα-Υδροχόου βρίσκεται εμπεριεχόμενος στους εξής οίκους:
    - Μητέρα (Αιγόκερως): 7ος/1ος (ΒΔ Ζυγός 9ος / ΝΔ Κριός 3ος)
    - Παιδί Α (Αιγόκερως): 6ος/12ος (ΒΔ Υδροχόος 12ος / ΝΔ Λέων 6ος) - εδώ τα εμπεριέχομεα ζώδια "πιάνουν" τους δεσμούς της Σελήνης
    - Παιδί Β (Κριός): 9ος/3ος (ΒΔ Τοξότης 2ος / ΝΔ Δίδυμος 8ος)
    - Παιδί Γ (Κριός): 9ος/3ος (ΒΔ Τοξότης 1ος / ΝΔ Δίδυμος 7ος)
    Για τον πατέρα δεν αναφέρω γιατί δεν είναι γνωστή η ώρα γέννησης.
    Διακρίνετε κάτι παραπάνω με βάση τις λεπτομέρειες που παραθέτω;
    Ευχαριστώ!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by mayakovski View Post
    Ευχαριστώ για την απάντηση. Λοιπόν, για τη συγκεκριμένη οικογένεια ο άξονας Λέοντα-Υδροχόου βρίσκεται εμπεριεχόμενος στους εξής οίκους:
    - Μητέρα (Αιγόκερως): 7ος/1ος (ΒΔ Ζυγός 9ος / ΝΔ Κριός 3ος)
    - Παιδί Α (Αιγόκερως): 6ος/12ος (ΒΔ Υδροχόος 12ος / ΝΔ Λέων 6ος) - εδώ τα εμπεριέχομεα ζώδια "πιάνουν" τους δεσμούς της Σελήνης
    - Παιδί Β (Κριός): 9ος/3ος (ΒΔ Τοξότης 2ος / ΝΔ Δίδυμος 8ος)
    - Παιδί Γ (Κριός): 9ος/3ος (ΒΔ Τοξότης 1ος / ΝΔ Δίδυμος 7ος)
    Για τον πατέρα δεν αναφέρω γιατί δεν είναι γνωστή η ώρα γέννησης.
    Διακρίνετε κάτι παραπάνω με βάση τις λεπτομέρειες που παραθέτω;
    Ευχαριστώ!
    Αυτό που μπορώ να διακρίνω με μια άμεση και σχεδόν πρόχειρη αξιολόγηση, είναι ότι η μαμά και το παιδίΑ έχουν ίδιο ζώδιο (Αιγόκερω) ενώ τα παιδιά Β και Γ (Κριό) δηλ πιάνουν τον παρορμητικό σταυρό.
    Από την άλλη η μαμά έχει ΒΔ-ΝΔ σε Ζυγό-Κριό (Κριός το ζώδιο των παιδιών Β και Γ στον Ν.Δ δεσμό της), μην παραβλέψουμε όμως ότι οι δεσμοί Σελήνης της πέφτουν στους 9ο -3ο της δηλ. στους οίκους των Τοξότη –Διδύμων που είναι και οι δεσμοί σελήνης των παιδιών Β και Γ.
    Όσο για το παιδί Α, αυτό έχει δεσμούς Σελήνης στον επίμαχο άξονα Υδροχόου –Λέοντα.
    Πάντως, οι δεσμοί Σελήνης είναι μεταξύ όλων σε συμβατά ζώδια.
    Αυτά για την ώρα και συνεχίζω με ερωτήσεις. Τα παιδιά Β και Γ είναι δίδυμα; Το ζώδιο του πατέρα υπάρχει πιθανότητα να το ξέρουμε έστω και χωρίς ώρα, καθώς και τον ΒΔ-ΝΔ του;
    Ποιος ο ρόλος του παιδιού Α μέσα στην οικογένεια; (δηλ. ποιο ρόλο έχει χρεωθεί μέσα στην οικογένεια, πράγμα που συμβαίνει σε κάθε οικογένεια. Σε ψυχολογικό επίπεδο ο καθένας παίζει κάποιο ρόλο που τον χρεώνεται ακούσια.)
    Καλό θα ήταν να καταθέσει την σκέψη του, όποιος έχει κάποια σκέψη για το θέμα.

Σε όλες τις οικογένειες, τα παιδιά παίρνουν τον Ήλιο, την Σελήνη και τον ωροσκόπο τους από τους γονείς τους. Για παράδειγμα, εδώ τα δυο παιδιά είναι Κριοί κι αυτό δείχνει ότι κάποιος από τους γονείς έχει Ήλιο, Σελήνη ή ωροσκόπο στον Κριό. Μερικές φορές λειτουργούν και τα απέναντι ζώδια, δηλαδή ένας πατέρας μπορεί να έχει ωροσκόπο Καρκίνο και ένα παιδί του να έχει ωροσκόπο Αιγόκερω. Και οι ομοιότητες μεταξύ των ωροσκοπίων γονιών-παιδιών δεν σταματούν εδώ, είναι πολύ περισσότερες. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού υπάρχει στην μέση η κληρονομικότητα και οι ισχυροί συναισθηματικοί δεσμοί και επιδράσεις της οικογένειας.

Τα εμπεριεχόμενα ζώδια σχετίζονται με την ώρα που έχουμε γεννηθεί και τις γεωγραφικές συντεταγμένες του τόπου γέννησης μας. Κι αφού οι ωροσκόποι των παιδιών σχετίζονται άμεσα με τα αστρολογικά στοιχεία των γονιών δεν είναι ασυνήθιστο να συναντήσουμε κοινούς εμπεριεχόμενους άξονες ζωδίων.

Όνομα:
    Κάτια

Θα συμφωνήσω σε όλα με την Κοραλλία, με την μόνη διαφορά ότι για όσους τους ενδιαφέρει η διερεύνηση των δεσμών Σελήνης, η σύμπτωση αυτή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και προσφέρει έδαφος για μια ακόμα εντύπωση ιδέας γύρω απ’ το εν λόγω θέμα.
    Η κληρονομικότητα στα ζώδια είναι γνωστή και δεν νομίζω το ένα να αναιρεί το άλλο, γιατί το ίδιο γνωστή είναι και η κληρονομικότητα στις καρμικές εμπλοκές.
    Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι θέμα πίστης. Οτιδήποτε προάγει μία καλώς εννοούμενη θεώρηση ενός αμφιλεγόμενου θέματος, προσωπικά με βρίσκει πάντα σύμφωνη. ¶λλωστε αυτό είναι το νόημα της ύπαρξης μιας τέτοιας αστρολογικής κοινότητας. Η πολυφωνία και η πολύγνωμη τοποθέτηση. :bigsmile:

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Μερικές φορές λειτουργούν και τα απέναντι ζώδια, δηλαδή ένας πατέρας μπορεί να έχει ωροσκόπο Καρκίνο και ένα παιδί του να έχει ωροσκόπο Αιγόκερω.
    Πολύ καλό! Δεν το ήξερα! Αυτο σημαινει και οτι π.χ. ο πατέρας να έχει σελήνη στον Καρκίνο και το παιδί Ωροσκόπο Αιγόκερω;

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by aktina View Post
    Πολύ καλό! Δεν το ήξερα! Αυτο σημαινει και οτι π.χ. ο πατέρας να έχει σελήνη στον Καρκίνο και το παιδί Ωροσκόπο Αιγόκερω;
    Όχι ακριβώς έτσι, αλλά πολύ συχνά τα παιδιά κληρονομούν το ζώδιο της Σελήνης των γονιών τους.

Re: Εμπεριεχόμενα ζώδια και οικογένεια

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Όχι ακριβώς έτσι, αλλά πολύ συχνά τα παιδιά κληρονομούν το ζώδιο της Σελήνης των γονιών τους.
    Αυτό το κατάλαβα! ΔΕΝ κατάλαβα όμως, αν ισχύουν τα αντίθετα ζώδια για εναλλάξ Ήλιο-Ωροσκόπο ή Σελήνη - Ωροσκόπο ή Ήλιο- Σελήνη :blink:

Όνομα:
    Κάτια

Re: Εμπεριεχόμενα ζώδια και οικογένεια

Quote Originally Posted by aktina View Post
    Αυτό το κατάλαβα! ΔΕΝ κατάλαβα όμως, αν ισχύουν τα αντίθετα ζώδια για εναλλάξ Ήλιο-Ωροσκόπο ή Σελήνη - Ωροσκόπο ή Ήλιο- Σελήνη :blink:
    Αυτά με τα εναλλάξ με μπέρδεψαν λίγο, αλλά έχω την διάθεση να σου απαντήσω αυτό που εγώ ξέρω μέχρι τώρα. Τα ζώδια του Ήλιου και των ωροσκόπων μπορούν να κληρονομηθούν από τα παιδιά και ως το απέναντι του άξονα. Για την Σελήνη ισχύει η κληρονομικότητα του ζωδίου της.
    Αν κάποιος ξέρει και άλλα ας τα καταθέσει, αλλιώς αν κάποιος αστρολόγος κρίνει ότι μπορεί να σου απαντήσει ξεκούραστα, θα μας δώσει τα φώτα του. :bigsmile:

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)