- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 182
Thread: Ψευδωνυμα ή nick name
-
24-01-2006, 04:48 AM #21
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Τοτε θα περιμενω τις απαντησεις των αλλων μελων, που δεν αφηνουν απλως μια βουλιτσα μεσα στο απεραντο διαδικτυο! (και δεν εννοω εσενα).
-
24-01-2006, 09:32 AM #22
Διάλεξα το ψευδώνυμό μου γιατί μου θυμίζει τον αγαπημένο μου μήνα του χρόνου και επειδή τότε ανθίζουν τα πιο όμορφα τριαντάφυλλα του χρόνου!!
Επίσης μου θυμίζει στίχους από ένα παλιό τραγούδι που το έχω συνδυάσει με κάποιον πολύ ξεχωριστό για μένα, αν και σε άλλη διάσταση τώρα..
Είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, τελικά..
Εξ'άλλου ένα ψευδώνυμο δεν είναι απαραίτητο να λέει κάτι σε όλους, γιατί κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο, γαιτί κανείς δεν έχει τον ίδιο νου και εμπειρίες με κάποιον άλλο και γιατί έτσι δεν χάνεται η μοναδικότητα μας!!
may..
-
17-03-2006, 08:47 PM #23
Το πήρα από την Μάρλεν Ντήτριχ,είναι η αγαπημένη μου σταρ του κλασικού Χόλυγουντ,έχω εμμονή με το κλασικό Χόλυγουντ και με τα πρότυπα ομορφιας που επικρατούσαν τότε.
-
21-03-2006, 12:37 AM #24
Το nick μου δηλώνει το ζώδιό μου, τον Τοξότη .Sagitarius, στο πιο θηλυκό του...Μου αρέσει όμως και ο συμβολισμός του, το βέλος.
-
21-03-2006, 11:52 AM #25
Το δικό μου έχει προέλθει από ένα γνωστό τραγούδι, "My little runaway", μου το είχε αφιερώσει κάποιος...κάποτε... γιατί το ρήμα "φεύγω" είναι από τα αγαπημένα του λεξιλογίου μου.
Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του
-
23-03-2006, 01:45 AM #26
Α....και γω το όνομα μου έβαλα...γιατί?!
Έσπαγα το κέφαλι μου τόσες ώρες τι να βάλω και αφού είχα αρκετά υποψήφια και δεν έλεγα να αποφασίσω με τίποτα είπα ν αβάλω το ονοματάκι μου γραμμένο λίγο κάπως....
-
23-03-2006, 02:55 PM #27
evitaZ
συνδιασμός 2 ψευδωνύμων τα οποία και χρησιμοποιώ.
Το Ζ είναι από το ζουζούνι το οποίο και μου αρέσει πολλύ ..αν και το θεώρησα κάπως παιδικό για εδώ...οπότε κράτησα μόνο το Ζ. και το εβίτα από το ονομά μου Εύη....θα μου άρεσε να με φωνάζαν έτσι ....Zouzouni
-
23-03-2006, 03:16 PM #28
ωραίο το θέμα!εγω το δικό μου, το εμπνεύστηκα από τους στίχους του τραγούδιου του robbie williams "me and my monkey" και επειδη το επαγγελμά μου ειναι τεχνικής φύσεως και δεν θεωρείται από τα "γυναικεία", νομίζω ότι μου ταιρίαζει!:bigsmile:
-
24-03-2006, 03:41 PM #29
Ψευδωνυμα ή nick name
Το δικό μου nick ειναι δυο λέξεις μαζι (οπως και φαίνεται αλλωστε).
Sol_luna, που ειναι δύο λέξεις στα Ισπανικα! Μου αρέσει παρα πολυ η Ισπανική γλώσσα και θα ηθέλα παρα πολυ να την μαθω!
Sol = Ηλιος
Luna = Φεγγάρι
Αυτα τα δυο στοιχεια ειναι τα αγαπημενα, εξου και το nick μου!
Θα μου πειτε γιατι οχι στα ελληνικα ή στα αγγλικα? Γιατι ηθελα να φαινεται κατι το παράξενο στο ψευδονυμο μου!!!
-
25-03-2006, 03:11 PM #30
Συμφωνω με την sol_luna-τα ισπανικα ειναι υπεροχη γλωσσα αλλα πολυ ψευδισμα.Φοβαμαι μην μου μεινει!Τελοσπαντων για να μην ξεφευγουμε απο το θεμα,το δικο μου nick ειναι απο την Chiara de Montefalco που αναφερθηκε ως ονομα απο τον Εκο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.