- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 28 of 28
Thread: Συνοδοι και οικοι
-
27-11-2010, 06:56 PM #21
Re: Συνοδοι και οικοι
Καλή μου Λιονταρίνα,πιθανότατα να γνωρίζεις πως τα άστρα στην περίπτωσή σου, αποδείχτηκαν σοφά και γενναιόδωρα!
Το μόνο που σου λείπει είναι η αισιοδοξία και ένα μεγάαααααααααλο και πλατύ χαμόγελο!
Ο καλός μας Χείρωνας ναι μεν προσπαθεί να γιατρέψει πληγές και όλοι γνωρίζουμε πως όταν βάζεις οινόπνευμα στην πληγή για να την καθαρίσεις και να την επουλώσεις ....πονάει πολύ!!! Εδώ όμως έχουμε τον Ήλιο σε αρμονική όψη με το Χείρωνα που βοηθάει πολύ την κατάσταση μοιάζοντας λιγάκι με την επισκληρίδιο αναλγησία που ....εξαφανίζει τους πόνους!
Προφανώς ο Ήλιος με την Αφροδίτη στο 12ο να δείχνουν κάποιον χωρίς ανασφάλειες και εμπάθειες, κάποιον με μεγαλοψυχία, και κάποιον που πέφτει και κοιμάται ήσυχος τα βράδια γιατί δεν τον βασανίζουν προβλήματα και μαύρες σκέψεις!
Το ότι υπάρχει συνωστισμός στον άξονα 4/10 είναι ευλογία, μπορεί και να δείχνει ένα δέσιμο με την οικογένειά σου, ή μία δουλειά που θα αρχίσεις αναφορικά με την οικογένεια, μία επιχείρηση, ή στην πιό απλή ερμηνεία, τη συνάφεια της καριέρας σου με την οικογένειά σου.
Φαίνεται πολύ σημαντικός ο 4/10 και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να παλέψεις και η επιτυχία σου θα σε κάνει πολύ πολύ ευτυχισμένη. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ.
Λιοντάρι και ανασφάλειες δεν πάνε μαζί...
Τώρα για τον ¶ρη στο Ζυγό, δες τα καλά του. Δες ότι πάντα είναι περιποιημενος, αξιοπρεπής, κομψός, δεν του αρέσουν οι χυδαιότητες και αναζητά αρμονία και δικαιοσύνη.
(Η πολυαγαπημένη μου Τοξοτίνα γιαγιά με ¶ρη στο Ζυγό, που δυστυχώς δεν είναι κοντά μου πλέον, μου έλεγε πως "ο άνθρωπος ό,τι θελει κανει". Και ό,τι κι αν έλεγε, πάντα είχε δίκιο.)
-
29-11-2010, 01:36 AM #22
Σε ευχαριστώ παρα πολύ για το χρ'ονο που αφιέρωσες , όντος είμαι διεκδικητική και δυναμική. Εχω θέματα με την οικογένεια , αλλά την παλεύω καλά μέχρι στιγμή. Ο 4ος - 10ος είναι πολύ δυνατός , άρα και οι πλανήτες που συνεπάγεται? Θ αμπορούσαμε να πούμε ότι και ο Πλούτωνας μου είναι δυνατός γιατί κάνει σύνοδο με την ακμή του τετάρτου ή όχι και αν ναι τι πάει να πει αυτό. Με τις γυναίκες θέλω να τα πηγαίνω κα΄λα , μάλλον εκείνες όμως λιγάκι ζηλεύουν και απόχωρούν σε κάποια φάση..Γενικότερα με τις φιλίες μου είμαι πολύ δοτική και θερμή, ενώ παρατηρώ ότι κάνω καλή παρέα με γυναικες που είναι Ταυροι ή γενικότερα με ανθρώπους που έχουν έντονο το στοίχειο του Ιχθύ. Παπ' όλα αυτά όντως η σχέση μου με τις γυναίκες κρύβει κάποιο στοιχείο ανταγωνισμού, πραγμα το οποίο όταν το διαπιστώνω λυπάμαι παρα πολύ για αυτό.
-
29-11-2010, 01:50 AM #23
Ταυρίν σε ευχαριοστώ και σε σενα για την εμπεριστατωμένη απάντηση σου. Οντως δεν κρατω κακίες και εμπάθειες. Πολλές φορές θα με χαρακτήριζα κιολας αφελή σε μερικά ζητήματα και άνθρωπο που εύκολα συγχωρει. (αυτό μπορει να ναι και κακό μερικές φορές). Τωρα όσον αφορά τον Αρη στο Ζυγο... όπως έλεγε και η γιαγιά σου έχει και καλά, τα οποία προείπες. Σε αυτό που μ' εχει βοηθήσει ειναι η καλλιτεχνική αναζήτηση , εφόσον το επαγγελμά μου ασχολείται με την τέχνη. Bέβαια μπορεί να χει βοηθήσει και το εξάγωνο Αρη - Ποσειδώνα. Αλλά αυτή η αντίθεση Αρη Μεσουρανήματος , τι μπορεί να δείχνει? Ναι όντως το μότο μου πρέπει να γίνει η Αισιοδοξία,,γιατί και γω αναρωτιέμαι πολλές φορές από που ξεπηδάει αυτή η ανασφάλεια από την Αφροδίτη? Παρ' όλα αυτά πάντοτε βρίσκώ λύσεις και στην χειρότερη των περιπτώσεων. Παίρνω σκάλα και ανβαίνω που λένε.
Και πάλι ευχαριστώ καλή μου Ταυρίνα.
-
30-11-2010, 01:34 AM #24
Ο ¶ρης στην περίπτωσή σου, εκτός των κομψών του ιδιοτήτων καλείται να αποδείξει την αξία του, παλεύοντας να μην χάσει τους καλούς του τρόπους.
Ίσως η αντίθεσή του με το Μεσουράνημά σου, να δείχνει και μια ανταγωνιστικότητα στη δουλεια, ίσως και να δείχνει την αντίθετη άποψη της οικογένειας με το επάγγελμα που επέλεξες.
(Για παράδειγμα, στη δική μου περίπτωση, Ο ¶ρης είναι στον Κριό και η ακμή του mc στο ζυγό. Το επάγγελμα που επέλεξα είναι ανδροκρατούμενο και οι εντάσεις με τους άνδρες συναδέλφους δεν λείπουν από την ημερήσια διάταξη! Καλούμαστε σε μόνιμη βάση να αποδείξουμε πως είμαστε επαγγελματίες, μητέρες, σύζυγοι, οικοκυρές και το κυριότερο να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ισόποσα και ισάξια σε όλους τους ρόλους. Αυτό δεν θα το δεχθεί ποτέ σχεδόν κανένας άνδρας, ειδικά αν αυτός συνηθίζει να είναι αντιπαραγωγικός, τεμπέλης, γλείφτης, κλάψας,πικρόχολος, μανιαμ.....ας και υποχόνδριος. Εχω ένα συνάδελφο με ¶ρη στον Καρκίνο και στον 6ο, τον οποίο υπό άλλες συνθήκες ευχαρίστως θα έδερνα όλη μέρα, κάθε μέρα, και πραγματικά περιμένω αυτή την αντιπαράθεση, face to face,ain::rant: για να λειτουργήσει σε όλο του το μεγαλείο ο ¶ρης μου! Φοβάμαι όμως πως εκείνος είτε θα κρυφτεί, είτε θα λειτουργήσει ύπουλα και υπόγεια, χρησιμοποιώντας αμφιβόλου ηθικής μέσα, για να αμυνθεί.).
Εκεί είναι που καλούμαστε να ενεργοποιήσουμε τον ¶ρη μας σε όψη με το Μεσουράνημα. Με ευθύτητα,με θάρρος, με πάλη γιατί αυτό περιμένει ο 10ος οίκος από τον ¶ρη. Τίποτε λιγότερο από τη Νίκη, ακόμη κι αν χρειαστεί να ηχήσουν τα τύμπανα του πολέμου! Η θέση του ¶ρη θα μας υποδείξει σε τί είδους πόλεμο θα κληθούμε να αγωνιστούμε.
Οι όψεις του ¶ρη με το mc νομίζω πως είναι όψεις-πρόκληση και σε γυναικείο ωροσκόπιο μπορεί να δείχνει πόσο "αντράκι" και πόσο αξιόμαχη είναι μια γυναίκα στην καριέρα της, ή ακόμη και τις εντάσεις με τον πατέρα! Όλα παίζουν!
Σημασία έχει να γυρίσεις από τον πόλεμο με όρθια την ασπίδα σου και φυσικά, με όσα περισσότερα λάφυρα γίνεται!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Υ.Γ.Με συγχωρείτε αν πλάτιασα ή αν ήμουν fftopic: , αλλά μέσω ενός προσωπικού θέματος, μου δόθηκε η ευκαιρία να αποκωδικοποιήσω τον ¶ρη/MC, και να το μοιραστώ μαζί σας...
Επίσης, πάλι με συγχωρείτε που αναφέρομαι σε ανθρώπους με 'Αρη στον Καρκίνο και 6ο. Δεν είναι προσωπικό, s....t happens!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
30-11-2010, 07:56 AM #25
-
30-11-2010, 04:26 PM #26
Όχι βρε Μητσάκο μου, δεν έχω κάτι με τους άνδρες, ούτε και συμπαθώ τη βία, ίσα ίσα που την απεχθάνομαι. Μη μου πείς όμως πως δεν έχει συμβεί σε όλον τον κόσμο να ξυπνήσει ο ¶ρης και να νιώθει πως θέλει να σφαλιαρώσει κάποιον που πάει γυρεύοντας!!! Αλλοίμονο αν όλοι μας αφήναμε τον ¶ρη μας να εκδηλωθεί με πέτρες, ρόπαλα κλπ!
-
30-11-2010, 04:53 PM #27
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-11-2010, 09:53 PM #28
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.