- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 137
Thread: Ωροσκόπια μελών.
-
23-03-2006, 01:39 AM #61
Re: Ωροσκόπια μελών.
Αυτό σκεφτόμουν και γω κατά καιρούς....
Αφού βλέπω δεν περιμένουν οι υπόλοιποι να ζητήσετε τα υπόλοιπα 10 άτομα, θεωρώ ότι άρχισε να γίνεται η 2η δεκάδα επομένως δεν περιμένω και λέω και γω και όταν έρθει η σειρά μου θα τα ακούσω και γώ!!!Ό,τι και να είναι παιδιά...χαλαρά δεν θα πάθω και τίποτα!Αντέχω....
Νίκη, γυναίκα, 29/9/1984, Θεσσαλονίκη 18:30
.....Θα το θελα πολύ να απαντήσω και γω και να βοηθήσω στην ανάλυση των υπόλοιπων μελών αλλά ακόμη δυστυχώς δεν το κατ'εχω το θέμα.....με το καιρό όμως... :blink1:
-
23-03-2006, 09:32 AM #62
25/6/1977 9:30 π.μ Αθήνα
Ωροσκόπος: Λέων
Περήφανος,φυσικός ηγέτης, θέλει να βάζει την προσωπική του σφραγίδα σε ότι κάνει,ενοχλείται κάθε φορά που κάποιος θίγει την προσωπικότητά του.
Ήλιος:Καρκίνος
Ήλιος στον 11 οίκο: Δείχνει ικανότητα για να είναι ηγέτης ομάδων, και γενικά να ανακατεύεται σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ικανότητες στην πολιτική.
Σελήνη: Ζυγός
Κρόνος αντίθεση με ωροσκόπο: παίρνει τη ζωή πολύ σοβαρά και έχει πολύ μεγάλο αυτοέλεγχο.
Αν το στυλ που γράφω είναι το επιθυμητό δώστε το ο.κ να συνεχίσω.
-
23-03-2006, 12:51 PM #63
καλησπέρα σε όλους.
Τα στοιχεία μου είναι 10/10/1974, ώρα:20:45, τόπος:Ελλάδα
-
23-03-2006, 01:06 PM #64
vickynaf2004
Αν το στυλ που γράφω είναι το επιθυμητό δώστε το ο.κ να συνεχίσω.
Προσωπικά νoμίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.Ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί.:idea: Μόνο να μην ξεχνάς να αναφέρεις το όνομα του μέλους για να μην μπερδευτούμε.
-
23-03-2006, 03:41 PM #65
Λοιπόν, αφού αρχίσαμε με το δικό μου, θα βοηθήσω με το να δώσω κάποια ενδεικτικά στοιχεία από το ωροσκόπιό μου. Ανάλυση δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνω εγώ για να μη φανεί ότι "ευλογάω τα γένια μου", οκ;
΄Ηλιος στις 3 μοίρες Καρκίνου
Ωροσκόπος στις 15 μοίρες του Λέοντα
Πλανήτες στα Ζώδια
Σελήνη στις 12 ΄μοίρες του Ζυγού
Ερμής στις 27 μοίρες των Διδύμων (ανάδρομος)
Αφροδίτη στις 18 μοίρες του Ταύρου
΄Αρης στις 14 μοίρες του Ταύρου
Δίας στις 18 μοίρες των Διδύμων
Κρόνος στις 14 μοίρες του Λέοντα
Ουρανός στις 7 μοίρες του Σκορπιού (ανάδρομος)
Ποσειδώνας στις 14 μοίρες του Τοξότη
Πλούτωνας στις 13 μοίρες του Ζυγού
Πλανήτες στους Οίκους
Πλούτωνας, Σελήνη στον 3ο
Ουρανός στην ακμή 3ου - 4ου
Ποσειδώνας στον 5ο
Αφροδίτη, ΄Αρης στον 10ο
΄Ηλιος, Δίας, Ερμής στον 11ο
Κρόνος στον 12ο
Δεν δίνω περισσότερα, ας αρχίσουμε με τα απλά...Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του
-
23-03-2006, 04:22 PM #66
Runaway έκανες πολύ καλά που έδωσες στοιχεία σου για να βοηθήσεις, αφού ασχολούμαστε με το δικό σου ωροσκόπιο.
Παρακαλώ πολύ να μη δοθούν άλλες ημερομηνίες γέννησης από τα μέλη. Ακόμη καλά - καλά δεν αρχίσαμε με την πρώτη δεκάδα. Κάνετε υπομονή!
Για να είμαι ειλικρινής περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση από μέλη που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω, αλλά....
Ελπίζω η συνέχεια να είναι πιο ... αποδοτική. Ευχαριστώ.
-
23-03-2006, 04:58 PM #67
Και εγώ περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα...Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω τίποτα γιατί είμαι σε στάδιο που μαθαίνω σιγά - σιγά.
-
23-03-2006, 05:36 PM #68
Στο Myhoroscope, υπαρχουν αφθονα αρθρα για ενα καλο ξεκινημα στην Αστρολογια.
Βρισκομαστε εδω, για να μαθουμε και οχι για να ζητησουμε προσωπικες συμβουλες.
Εαν πραγματικα υπαρχει ενδιαφερον απο καποιο μελος για την εκμαθηση της Αστρολογιας και τη δοκιμη των γνωσεων του, υπαρχουν αφθονα θεματα σε αυτη την ενοτητα που θα μπορουσε (το μελος), να συμμετεχει.
Ειμαστε εδω για να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας και οχι για να παρουμε ετοιμες πληροφοριες και λυσεις στα προσωπικα μας προβληματα...
-
23-03-2006, 06:01 PM #69
Originally Posted by ΑγγελικηΟποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του
-
24-03-2006, 09:31 AM #70
Μπράβο, μπράβο, μπράβο Runaway!
Τα ίδια ακριβώς πιστεύω κι εγώ.
Παίρνοντας μόνο τα άρθρα μεμονωμένα δε βγαίνει σωστό συμπέρασμα, άσε που πολλές φορές η μία ερμηνεία αναιρεί την άλλη, διότι λείπει, ας πούμε, ο συνδετικός κρίκος. Το λέω, διότι το έχω προσπαθήσει (έχω εκτυπώσει πάρα πολλά άρθρα) . Γι' αυτό μου άρεσε η πρόταση, διότι από τις γνώσεις των άλλων, θα μπορούσα να δω καλύτερα και συγκεντρωμένα τον τρόπο που "λειτουργούν" ερμηνευτικά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.