- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 71
-
26-11-2010, 06:44 PM #31
Re: Τα «καβούρια» οι «σπάγκοι» και οι υπόλοιπες τσέπες του ζωδιακού!
Xαχαχαχαχα γέλασα πολύ!!! :toung:
-
26-11-2010, 11:24 PM #32
Xαχαχα πολύ καλό το άρθρο!
Νομίζω οι Σκορπιοί δεν είναι και τόσο τσιγκούνηδες, θα σε βοηθήσουν, θα σε δανείσουν, απλά τα κοιτάνε τα λεφτά "οι γονείς σου τι δουλειά είπαμε ότι κάνουν;;" χαχαχα ..οι Παρθένοι έχουν την φήμη , αλλά νομίζω πως τους αρέσουν να ξοδεύουν μόνο σε κάτι που είναι ή θα είναι χρήσιμο..(Φίλη μου Παρθένος με Παρθένο με κέρναει μπύρες χαχαχα).. Tαύροι πάλι από την άλλη τα χαλάνε για φαί με χαρά κιόλας ..Για τους Αιγόκερους δεν ξέρω , οι άντρες μου φαίνονται τίγκα τσιγκούνια, οι Αιγοκερίνες όμως καμία σχέση!! :bigsmile:
-
27-11-2010, 01:12 AM #33
-
27-11-2010, 09:17 PM #34
συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο που χάρισε τόσο γέλιο... από προσωπική πείρα συμφωνώ+επαυξάνω για τις δυο πρώτες θέσεις, ειδικά ο καρκίνος είναι πρώτος+με διαφορά!!! όμως δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι ανάλογο για τις γυναίκες καρκίνους, άρα φαντάζομαι διαφέρει η τσιγγουνιά από άντρα σε γυναίκα ιδίου ζωδίου... θεωρώ ως πιο γενναιόδωρο τον λέωντα, ίσως επειδή προσφέρει απλόχερα δίχως όρους+γκρίνια, το χειρότερο είναι άνθρωποι τσιγγούνηδες συναισθηματικά (άρα+υλικά), γιατί δεν υπάρχει καλύτερο από το χαμόγελο της χαράς στο πρόσωπο εκείνου που του προσφέρεις κάτι...
-
01-12-2010, 02:09 AM #35
Μου έφτιαξαν το κέφι τα ποστ σας.
Ευτυχώς η τσιγγουνιά (των άλλων) αντιμετωπίζεται σχεδόν πάντα με χιούμορ.
Η πεθερά μου, η αρχικαρμίρισσα Σκορπίνα
που κυκλοφορεί σαν ρακοσυλλέκτρια με ξασμένο μαλλί
και άβγαλτο μουστάκι (σαν του Καπετανάκη), και που μαζέυει τα ρούχα που αφήνω δίπλα στα σκουπίδια για να πάρει κανένας που τα χρειάζεται
έχει τα αστρονομικά ποσά στην τράπεζα και παρόλα αυτά
ζει - φυτοζωεί σε ένα ερείπιο ενω νοικιάζει δύο ρετιρε!...:nuts:
Έλεγε λοιπόν στο παιδάκι μου όταν ήταν 2,5 ετών:
'' Πρέπει να μάθεις την Α-Π-Ο-Τ-Α-Μ-Ι-Ε-Υ-Σ-Η!'' κι αυτό το κακόμοιρο
την κοιτούσε σαν να τη ρώταγε: ''Τι είναι αυτό καλέ γιαγιά? Τρώγεται?''
Κι όταν με βλέπει με καμιά σακούλα από ψώνια σούπερ μάρκετ
μου λέει: ''Έχεις καμιά μπανάνα? Πείνασα!'' ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Θα έλεγα τώρα κάτι ανάλογο αλλά δεν μου επιτρέπεται απο τα αφεντικά..........:embarrest
Αϊ στο καλό,
ευθυμήσαμε πάλι!
Tabula rasa
-
01-12-2010, 06:06 PM #36
Ααααααχχχχχχχ!
Πόσο σε καταλαβαίνω! Είναι εκεί που η αρχικαρμιριά παραχωρεί τη θέση της στην καραγυφτιά!!! (δεν έχω τίποτε με τους ρομά, ίσα ίσα αυτοί είναι και γενναιόδωροι)
Είχα κι εγω κάποτε μια σκορπίνα πεθερά (από τον πρώτο γάμο) που έβαζε τούβλα στο καζανάκι της και μάζευε τα βρώμικα σαπουνόνερα του πλυντηρίου σε τεραστιες λεκάνες και έβαζε ένα κουβαδάκι μέσα για να ρίχνουμε νερό στη λεκάνη και να μην τραβάμε το καζανάκι. Και ήταν τόσο απίστευτη που είχε απενεργοποιήσει το διακόπτη νερού για το καζανάκι. Είχε και εκείνη ένα τετραόροφο στο πιό όμορφο και πανοραμικό μέρος της Αργυρούπολης, και μάζευε τα περισσευούμενα λαχανικά και φρούτα από τη λαικήγια να μην ψωνίσει! Όταν έφευγε τα σαβ/κα για το εξοχικό της, και πήγαινα από εκεί, άδειαζε το ψυγείο από τα κρέατα και τα τυριά και τα κλείδωνε στον καταψύκτη στο υπόγειο, με τη δικαιολογία πως το ψυγείο δεν έχει καλή ψύξη.
Είχα νευριάσει τόσο πολύ που ένα Σάββατο πρωί είχα πάει στο χασάπη και ψώνισα σχεδόν τα πάντα. Μαγείρεψα μπιφτέκια, κοκκινιστο μοσχάρι και λεμονάτο χοιρινό φιλέτο. Όταν γύρισε την Κυριακή το βράδυ, με ρωτησε ποιός θα τα φάει όλα αυτά που περίσσεψαν, της είπα ο "σκυλος" και του έβαλα αμέσως στο πιατάκι γύρω στα 2 κιλά κρέατα! Κιτρίνισε από το κακό της, πρασίνισε και φώναξε "μηηηη! όχιιιι! ... θα τα βάλουμε κατάψυξη και τα φάμε άλλη μέρα " Και φυσικά της απάντησα " Μπάαα άστο καλύτερα, αφού εσύ δεν έχεις καλή ψύξη στο ψυγείο σου!!!"
Το πόσο χάρηκα την ήττα της, δεν λέγεται!
Μέχρι που ρύθμιζε τη θερμοκρασία στο καλοριφέρ να είναι σταθερή στους 17 βαθμούς το χειμώνα, και όταν της λέγαμε να ανεβάσει τη θερμοκρασία λίγο, έλεγε πως οι νοικάρηδες της κάνουν παράπονα για την υπερβολική ...ζέστη!!!
-
01-12-2010, 11:03 PM #37
Καλησπέρα & ευχαριστούμε Κάτια για το προσεγμένο σου άρθρο. Δύο απορίες: Μια & οπότε συμπεριέλαβες τους Σκορπιούς & τους Τοξότες ως δίπολα των Ταύρων & Παρθένων αντίστοιχα, καθώς & τους Καρκίνους ως δίπολο των Αιγόκερων, πώς & ο συλλογισμός δε σε οδήγησε να συμπεριλάβεις τους Κριούς (οι οποίοι παρεπιπτόντως συγκυβερνούνται απ'τον ¶ρη μαζί με το Σκορπιό στην παραδοσιακή Αστρολογία) ως δίπολα των Ζυγών? Δεύτερον, εφόσον πώς & εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς(οι οποίοι παρεπιπτόντως συγκυβερνούνται απ'το Δία στην παραδοσιακή Αστρολογία) ως δίπολα των Παρθένων? Βέβαια, θα πήγαινε τότε πολύ καθώς θα είχαμε 10 στους 12 τσιγγούνηδες στο ζωδιακό κύκλο, αλλά απ'την άλλη & οι 8 στους 12 είναι ένα ποσοστό λίγο παραπάνω από 60%. Μήπως προκειμένου να' χουμε μια γενικότερη εικόνα ν'αφήσουμε τους οικονομικούς οίκους τελείως έξω απ' την εξέταση της τσιγγουνιάς?:nuts: Έτσι & αλλιώς την πρώτη & δεύτερη θέση κατέχουν η συναισθηματική Σελήνη & ο εγκρατής Κρόνος. Φιλάκια
-
02-12-2010, 12:39 AM #38
Σε πρώτη φάση… Όπως έγραψα και στο αρθράκι:*Κάθε ομοιότητα περίπτωσης είναι τυχαία. Σκοπός του άρθρου είναι το χαμόγελο και όχι η προσβολή. Σχετικά με την αστρολογική προσέγγιση, κάπου στην μέση βρίσκεται η αλήθεια…
Και στη συνέχεια να πω ότι αν τους εξαιρέσω όλους αυτούς που με κόπο έβαλα για να φτιάξω ένα top 8 , θα είχα ένα top 2 που δεν θα έλεγε μία! Πως θα κάναμε το τζέρτζελο μόνο με 2 ; Όπως λέει και το τραγούδι… «η αγάπη θέλει τρίο για να ζεσταθεί…»
ΥΓ: Εξαιρέθηκαν οι Ιχθείς, οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. (Πάντως όχι γιατί είμαι εγώ Ιχθείς)« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
02-12-2010, 01:51 AM #39
Ε όχι & τυχαία για τζέρτζελο...:amazed: Σε αδικείς! Έχεις χρησιμοποιήσει αποκλειστικά αστρολογικά επιχειρήματα, αλλιώς θα ήταν στο φόρουμ του χιούμορ το αρθράκι.:respect: Τελικά υπάρχει φως στα ερωτήματα μου ή τυχαία εξαιρέθηκαν τα δίπολα του Ζυγού & της Παρθένου? Α! & οι Υδροχόοι φυσικά που συγκυβερνούνται στην παραδοσιακή Αστρολογία απ'τον Κρόνο μαζί με τον Αιγόκερω.
-
02-12-2010, 02:48 AM #40
Επειδή φοβάμαι ότι μπορεί και να μην κοιμηθείς απόψε από βασανιστική περιέργεια :toung:, θα σου πω ότι σε αυτό το άρθρο δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τους κυβερνήτες της παραδοσιακής αστρολογίας. Οι κυβ. της παραδοσιακής είναι χρήσιμοι κυρίως στους ωριαίους χάρτες. Έτσι είναι άκυροι οι Υδροχόοι και οι Κριοί.
Την Παρθένο την συμπεριέλαβα ως κυβ. Ερμή όπως και ο Δίδυμος, ενώ για τους Ζυγούς επειδή έχουν κυβ. την Αφροδίτη όπως και οι Ταύροι. Τόσο απλά!
Τώρα για την αστρολογική εγκυρότητα… Όρκο μην παίρνεις. Μια τσαπατσουλιά στην προσέγγιση, την έχει. Δεν βάλαμε τα σοβαρά μας. Νεγκλιζέ βγήκαμε. :bigsmile:« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.