s
Ωροσκόπια μελών. - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 137

Re: Ωροσκόπια μελών.

Αυτό σκεφτόμουν και γω κατά καιρούς....
    Αφού βλέπω δεν περιμένουν οι υπόλοιποι να ζητήσετε τα υπόλοιπα 10 άτομα, θεωρώ ότι άρχισε να γίνεται η 2η δεκάδα επομένως δεν περιμένω και λέω και γω και όταν έρθει η σειρά μου θα τα ακούσω και γώ!!!Ό,τι και να είναι παιδιά...χαλαρά δεν θα πάθω και τίποτα!Αντέχω....
    Νίκη, γυναίκα, 29/9/1984, Θεσσαλονίκη 18:30

.....Θα το θελα πολύ να απαντήσω και γω και να βοηθήσω στην ανάλυση των υπόλοιπων μελών αλλά ακόμη δυστυχώς δεν το κατ'εχω το θέμα.....με το καιρό όμως... :blink1:

25/6/1977 9:30 π.μ Αθήνα

Ωροσκόπος: Λέων
    Περήφανος,φυσικός ηγέτης, θέλει να βάζει την προσωπική του σφραγίδα σε ότι κάνει,ενοχλείται κάθε φορά που κάποιος θίγει την προσωπικότητά του.
    Ήλιος:Καρκίνος
    Ήλιος στον 11 οίκο: Δείχνει ικανότητα για να είναι ηγέτης ομάδων, και γενικά να ανακατεύεται σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ικανότητες στην πολιτική.
    Σελήνη: Ζυγός
    Κρόνος αντίθεση με ωροσκόπο: παίρνει τη ζωή πολύ σοβαρά και έχει πολύ μεγάλο αυτοέλεγχο.

Αν το στυλ που γράφω είναι το επιθυμητό δώστε το ο.κ να συνεχίσω.

καλησπέρα σε όλους.
    Τα στοιχεία μου είναι 10/10/1974, ώρα:20:45, τόπος:Ελλάδα

vickynaf2004
    Αν το στυλ που γράφω είναι το επιθυμητό δώστε το ο.κ να συνεχίσω.

Προσωπικά νoμίζω πως δεν υπάρχει πρόβλημα.Ο καθένας με τον τρόπο του προσπαθεί.:idea: Μόνο να μην ξεχνάς να αναφέρεις το όνομα του μέλους για να μην μπερδευτούμε.

Λοιπόν, αφού αρχίσαμε με το δικό μου, θα βοηθήσω με το να δώσω κάποια ενδεικτικά στοιχεία από το ωροσκόπιό μου. Ανάλυση δεν ξέρω αν επιτρέπεται να κάνω εγώ για να μη φανεί ότι "ευλογάω τα γένια μου", οκ;

΄Ηλιος στις 3 μοίρες Καρκίνου
    Ωροσκόπος στις 15 μοίρες του Λέοντα

Πλανήτες στα Ζώδια

Σελήνη στις 12 ΄μοίρες του Ζυγού
    Ερμής στις 27 μοίρες των Διδύμων (ανάδρομος)
    Αφροδίτη στις 18 μοίρες του Ταύρου
    ΄Αρης στις 14 μοίρες του Ταύρου
    Δίας στις 18 μοίρες των Διδύμων
    Κρόνος στις 14 μοίρες του Λέοντα
    Ουρανός στις 7 μοίρες του Σκορπιού (ανάδρομος)
    Ποσειδώνας στις 14 μοίρες του Τοξότη
    Πλούτωνας στις 13 μοίρες του Ζυγού

Πλανήτες στους Οίκους

Πλούτωνας, Σελήνη στον 3ο
    Ουρανός στην ακμή 3ου - 4ου
    Ποσειδώνας στον 5ο
    Αφροδίτη, ΄Αρης στον 10ο
    ΄Ηλιος, Δίας, Ερμής στον 11ο
    Κρόνος στον 12ο

Δεν δίνω περισσότερα, ας αρχίσουμε με τα απλά...
    Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του

Runaway έκανες πολύ καλά που έδωσες στοιχεία σου για να βοηθήσεις, αφού ασχολούμαστε με το δικό σου ωροσκόπιο.

Παρακαλώ πολύ να μη δοθούν άλλες ημερομηνίες γέννησης από τα μέλη. Ακόμη καλά - καλά δεν αρχίσαμε με την πρώτη δεκάδα. Κάνετε υπομονή!

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση από μέλη που γνωρίζουν κάποια πράγματα παραπάνω, αλλά....
    Ελπίζω η συνέχεια να είναι πιο ... αποδοτική. Ευχαριστώ.

Και εγώ περίμενα μεγαλύτερη ανταπόκριση αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμα...Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω τίποτα γιατί είμαι σε στάδιο που μαθαίνω σιγά - σιγά.

Στο Myhoroscope, υπαρχουν αφθονα αρθρα για ενα καλο ξεκινημα στην Αστρολογια.
    Βρισκομαστε εδω, για να μαθουμε και οχι για να ζητησουμε προσωπικες συμβουλες.
    Εαν πραγματικα υπαρχει ενδιαφερον απο καποιο μελος για την εκμαθηση της Αστρολογιας και τη δοκιμη των γνωσεων του, υπαρχουν αφθονα θεματα σε αυτη την ενοτητα που θα μπορουσε (το μελος), να συμμετεχει.

Ειμαστε εδω για να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας και οχι για να παρουμε ετοιμες πληροφοριες και λυσεις στα προσωπικα μας προβληματα...

Quote Originally Posted by Αγγελικη
    Στο Myhoroscope, υπαρχουν αφθονα αρθρα για ενα καλο ξεκινημα στην Αστρολογια.
    Βρισκομαστε εδω, για να μαθουμε και οχι για να ζητησουμε προσωπικες συμβουλες.
    Εαν πραγματικα υπαρχει ενδιαφερον απο καποιο μελος για την εκμαθηση της Αστρολογιας και τη δοκιμη των γνωσεων του, υπαρχουν αφθονα θεματα σε αυτη την ενοτητα που θα μπορουσε (το μελος), να συμμετεχει.

Ειμαστε εδω για να εμπλουτισουμε τις γνωσεις μας και οχι για να παρουμε ετοιμες πληροφοριες και λυσεις στα προσωπικα μας προβληματα...
    Αγγελική μου, συγνώμη που θα στο πώ αλλά η Αστρολογία δεν μαθαίνεται από μεμονωμένα άρθρα και όπως πολύ καλά θα γνωρίζεις, είναι ένας συνδυασμός πλανητικών επιρροών που πολλές φορές η μία αλληλοσυμπληρώνει ή αναιρεί την άλλη ανάλογα με την ισχύ της. Επομένως δεν μπορεί να εντρυφήσει κάποιος στην αστρολογία αν δεν δεί και στην πράξη αυτόν το συνδιασμό. Εγώ πάντως με αυτό το σκεπτικό πρότεινα το προκείμενο, όχι για να μου-μας λύσει κάποιος τα προβλήματα. Για παράδειγμα πάει κάποιος με Αφροδίτη στον Ταύρο και διαβάζει την ανάλογη ανάλυση. Παραδοσιακά η συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης θεωρείται ευνοϊκή. Θα τη δεί λοιπόν ένας αρχάριος και θα πει:"Α, ωραία, τυχερός-ή είμαι που έχω αυτή την πλανητική επιρροή". Αν όμως η Αφροδίτη του προσβάλλεται αρνητικά από τον Κρόνο (όπως εμένα καλή ώρα), δεν πάει να έχει την Αφροδίτη και στον Θεό τον ίδιο, δεν υπάρχει περίπτωση να αποφύγει την ερωτική κακοτυχία γιατί ο Κρόνος είναι πολύ ισχυρός πλανήτης και αναιρεί την ευνοικότητα της συγκεκριμένης θέσης. Με τα σχόλια που κάνετε κατά καιρούς εμμέσως κατηγορήθηκα για την πρότασή μου, ότι θέλω κάποιον να μου κάνει την ανάλυση του ωροσκοπίου μου. ΄Ημαρτον και έλεος!!! Σε πληροφορώ ότι η γνώσεις μου στην Αστρολογία είναι τέτοιες που δεν έχω ανάγκη κάτι τέτοιο, έχω ήδη υπερ-αναλύσει το γενέθλιο ωροσκόπιό μου αλλά και κάθε χρόνο αναλύω και το ετήσιό μου. ΄Ολα τα παραπάνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Και δεν θα ήταν κακό να συμμετάσχουν και άτομα που γνωρίζουν κάτι παραπάνω. ΄Εχω ξαναεκφράσει τη άποψή μου πως ή γνώση πρέπει να μοιράζεται και να κυκλοφορεί και οχι να "κλειδώνεται". Αν δώ λοιπόν ότι κανείς απ΄αυτούς που έχουν τη γνώση δεν διατίθεται να βοηθήσει και πως όσοι θέλουν να βοηθήσουν δεν έχουν τη γνώση, θα κάνω εγώ το πρώτο βήμα έστω και αν το ωροσκόπιο αφορά σ' εμένα. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο το δυνατόν περισσότερο αντικειμενική. Το ζητούμενο της υπόθεσης δεν είναι να γίνει ανάλυση των ωροσκοπίων απλά και μόνο για να δούμε "τι μέλλει γεννέσθαι" αλλά για να μάθουμε να συνδιάζουμε σωστά αυτά που έχουμε μάθει ή ξέρουμε και να χρησιμοποιούμε την κριτική μας ικανότητα.
    Οποιος αγαπάει το τριαντάφυλλο αγαπάει και τ΄αγκάθια του

Μπράβο, μπράβο, μπράβο Runaway!
    Τα ίδια ακριβώς πιστεύω κι εγώ.
    Παίρνοντας μόνο τα άρθρα μεμονωμένα δε βγαίνει σωστό συμπέρασμα, άσε που πολλές φορές η μία ερμηνεία αναιρεί την άλλη, διότι λείπει, ας πούμε, ο συνδετικός κρίκος. Το λέω, διότι το έχω προσπαθήσει (έχω εκτυπώσει πάρα πολλά άρθρα) . Γι' αυτό μου άρεσε η πρόταση, διότι από τις γνώσεις των άλλων, θα μπορούσα να δω καλύτερα και συγκεντρωμένα τον τρόπο που "λειτουργούν" ερμηνευτικά.

Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)