s
Η κρίσιμη μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast
Results 61 to 70 of 72

Re: Ουρανός στον Κριό

Quote Originally Posted by xarashoroscope View Post
    εχω τρομοκρατηθεί..γίνονται εξεγέρσεις και οι τράπεζες ληστεύουν τον κόσμο παντου (φταίει ο πλούτωνας στον αιγόκερω υποθέτω) και αυτο χωρίς ΚΑΝ να έχει μπεί ο Ουρανός στον Κριό..δηλαδη τον Ιούνιο που πέφτει μαζί: τετράγωνο Πλούτωνα- Κρόνου ,τερτράγωνο Πλούτωνα -Ουρανού και αντίθεση Κρόνου -Ουρανού , τι να περιμένουμε;; τον 3ο Παγκόσμιο;;;;;
    Επειδη κ εγώ αρχάρια είμαι, ας με καθησυχάσει κάποιος....:embarrest
    Για ποιον λόγο; Καλύτερα να περιμένεις τα χειρότερα και να σου έρθουν τα εύκολα, παρά να περιμένεις τα εύκολα και να σου έρθουν τα δύσκολα.... :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

χαχα τωρα ησύχασα.:nuts:.παντως για τις όψεις τι έχεις να πείς;:blink:

εχω τρομοκρατηθεί..γίνονται εξεγέρσεις και οι τράπεζες ληστεύουν τον κόσμο παντου (φταίει ο πλούτωνας στον αιγόκερω υποθέτω) και αυτο χωρίς ΚΑΝ να έχει μπεί ο Ουρανός στον Κριό..δηλαδη τον Ιούνιο που πέφτει μαζί: τετράγωνο Πλούτωνα- Κρόνου ,τερτράγωνο Πλούτωνα -Ουρανού και αντίθεση Κρόνου -Ουρανού , τι να περιμένουμε;; τον 3ο Παγκόσμιο;;;;;
    Επειδη κ εγώ αρχάρια είμαι, ας με καθησυχάσει κάποιος....
    χαχα τωρα ησύχασα.:nuts:.παντως για τις όψεις τι έχεις να πείς;:blink:
    Σε γενικές γραμμές, οι πλανήτες αυτοί είναι αργοί και αφορούν την κοινωνία γενικότερα -και όχι μόνο την ελληνική, εννοείται.
    Τα όσα δε προμηνύουν οι όψεις αυτών των πλανητών γενεών (όπως και λέγονται) ναι μεν θα έχουν κάποια άμεση επίπτωση στον καθένα μας, με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καθενός ωροσκοπίου, αλλά ουσιαστικά διαμορφώνουν συνθήκες αλλαγών ευρέως κοινωνικού φάσματος, που θα αφορούν πλέον γενιές (για αυτό και λέγονται πλανήτες γενεών).
    Από ό,τι έχω δει (και σύμφωνα με τις μελέτες μου :toung: ) το όλο πανηγύρι αυτών των πλανητών δεν σταματά ούτε τοπ '13 ούτε το '14, αλλά κάπου μετά το '22 και μάλιστα με ριζοσπαστικές αλλαγές.

Το τι ακριβώς θα συμβεί, η ζωή θα μας το δείξει, καθώς οι προφήτες μάς τελείωσαν και το αόρατο χέρι που υφαίνει τον ιστό των άπειρων παραμέτρων που συνθέτουν την πραγματικότητα που αντιλαμβανόμαστε (όπως και αυτήν που δεν) μάλλον έχει προσωπική άποψη, την οποία και κρατάει κρυφή, για να μας κάνει έκπληξη.

Το τι μπορεί να κάνει κάποιος μέσα σε τόσο σύνθετες συνθήκες αβεβαιότητας, που κύριο χαρακτηριστικό έχουν τη ρευστότητα, το έχω αναφέρει κάμποσες φορές (και εδώ).
    Σου παραθέτω ένα σχετικά πρόσφατο κείμενό μου, με αφορμή κάποιες αισιόδοξες προβλέψεις της φίλης αστρολόγου Ρένας Μεντάκη, για το περιοδικό Ζωή & Ζώδια:

Σημάδια αισιοδοξίας ή ...«σκάσε και κολύμπα;»

Δεν ξέρω τι φταίει που δεν μπορώ να συμμεριστώ την αισιοδοξία της Ρένας –και όχι μόνον αυτής. Καλά, για τον Παπακωνσταντίνου και τον Γιωργάκη δεν το κουβεντιάζω, ούτε για τις αισιόδοξες προβλέψεις των αγορών. Αυτοί λειτουργούνε σαν ανάποδη πυξίδα: από αυτά που σου λένε είσαι σίγουρος ότι θα γίνουν ακριβώς τα αντίθετα (αν και αυτό, εφόσον αποτελεί μια σταθερά, είναι και λειτουργικό…). Και η Ρένα μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά έξω πέφτει στις προβλέψεις της. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι έχω Κρόνο στον Υδροχόο και στον 11ο, ίσως απλώς να είμαι μίζερος, ίσως να έχω κουραστεί. Δεν ξέρω.

Η λύση μού δόθηκε όμως χάρη σε ένα τηλεφώνημα από τον Δημήτρη τον Επίτιμο, ο οποίος άθελά του ενεργοποίησε τον Ερμή μου με μπόλικες δονήσεις υπερβατικής αντίληψης –όντας ο ίδιος ιδανικός δέκτης και πομπός ποσειδώνιων δονήσεων και χαοτικών εννοιών.

Μου ήρθε στο μυαλό ένας κυκλώνας, από αυτούς τους τεράστιους που αναπαριστώνται στις ταινίες φυσικών καταστροφών, με διάμετρο εκατοντάδες χιλιόμετρα –ίσως και παραπάνω. Με την περιφέρειά του τόσο μεγάλη, που όσοι έρχονται αντιμέτωποι με αυτόν, βλέπουν σαν ευθεία γραμμή το μέτωπό του, παρΆ όλο που είναι κυκλικό. Με το που περνάει αυτό το μέτωπο, βρίσκονται στο κέντρο του, στο λεγόμενο «μάτι του κυκλώνα».
    Εκεί επικρατεί απόλυτη ηρεμία, το πολύ πολύ να φυσάει ένα απλό αεράκι, μετά την καταστροφική λαίλαπα ταχύτητας εκατοντάδων χιλιομέτρων/ώρα. Και αυτό μέχρι να έρθει το επόμενο μέτωπο, το πίσω μέρος του κυκλώνα και να αποτελειώσει ό,τι ξεκίνησε το πρώτο. Για αυτό και είναι ηλίθιος ο τίτλος που χρησιμοποιούν οι άσχετοι δημοσιογράφοι, όταν συμβαίνει μια μεγάλη αναταραχή. Στο μάτι του κυκλώνα δεν συμβαίνει τίποτα. Έχει ΗΔΗ συμβεί κάτι και ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Αυτό συμβαίνει και τώρα: είμαστε μάρτυρες μιας διαδικασίας που δεν έχει τελειώσει, απλώς πέρασε το πρώτο μέρος της. Περνάει το πρώτο κύμα της λαίλαπας, καταστρέφει, διαλύει, γκρεμίζει. Σε λίγο θα βρεθούμε στο μάτι του κυκλώνα, θα μαζέψουμε τα συντρίμμια μας και θα χαρούμε κάνα δυο χρόνια, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι ο χαμός πέρασε. Αμ δε! Από το 2013 και μετά, Πλούτωνας και Ουρανός, σε ένα κρεσέντο διαρκείας, με τον Δία να σιγοντάρει αρχικά και τους Κρόνο Ποσειδώνα να διεκδικούν μερίδιο στην διεύθυνση της ορχήστρας στη συνέχεια, μάλλον θα συναγωνιστούν σε μια φαντασμαγορική παραγωγή τις σάλπιγγες της Ιεριχούς, διαμορφώνοντας μία τελείως διαφορετική εικόνα, έναν τελείως διαφορετικό κόσμο. Και καλά θα κάνουν.

Ας χαρούμε λοιπόν το διάλειμμα, ας βάλουμε μπρατσάκια, και ας έχουμε στο νου μας ότι η ακτή είναι μακριά, θα φτάσουμε μετά το 2020. Το «σκάσε και κολύμπα» θα είναι η φωνή που θα πρέπει να μας συνοδεύει, αν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτήν. Τουλάχιστον όσοι μπορέσουν.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ναι μάλλον έχεις δίκιο..και μόνο αν λογαριάσεις οτι ο πλούτωνας θα μείνει στον αιγόκερω μέχρι το 2024 και ο κριός μέχρι το 2019 τρέχα γύρευε...καλα οκ οκ .. απλά προσπαθώ να το πάρω απόφαση, είμαι και ιχθύς ξέρεις και έχω μια τάση να ζώ στην άρνηση..καλό κουράγιο σε όλους μας και πάνω απ'όλα υγεία..:bigsmile:μου ρθε φλασιά τώρα θα πάω να μείνω στην αυστραλία που είναι τοξότης....:toung:

Όνομα:
    Κάτια

Μητσάκο και λοιποί αγαπητοί συντοπίτες, λέω να καταθέσω και την δική μου -από καιρό- «θεία» φώτιση στο θέμα των επερχόμενων αλλαγών.
    Αυτό που νομίζω ότι θα έπρεπε να αξιολογήσουμε καλύτερα, είναι την μακρόχρονη παραμονή του Ποσειδώνα στον Υδροχόο που δημιουργεί αυτή την πικρή γεύση έλλειψης συλλογικού οράματος… Έλλειψη ηγετών… Ένα θολό τοπίο ιδεών και την ψευδαίσθηση της ύπαρξης ενός δεδομένου ανθρωποκεντρικού δυτικού πολιτισμού. Για τα ίδια ακριβώς θέματα, φέρνει την απογοήτευση και την απομυθοποίηση. Κάτω από την ίδια πλανητική επιρροή όμως (και την βοήθεια του Πλούτωνα), επωάζεται η ιδέα ενός δικαιότερου κόσμου αλληλεγγύης.
    Θα πρέπει σε όλα τα προηγούμενα να συνυπολογίζουμε ότι ταυτόχρονα ο Ουρανός βρίσκεται στα ψάρια. Δηλ. έχουμε κυβ. 11ου στον 12ο και κυβ. 12ου στον 11ο δηλ. διελεύσεις αμοιβαίας υποδοχής.

Ο Ουρανός στον 12ο ξυπνάει τις μάζες από την μακάρια λήθη και αποτελειώνει την δουλειά του Ουρανού στην προηγούμενη θέση κυριαρχίας της (στον Υδροχόο) που έφερε το διαδίκτυο και την ακαριαία διάδοση των ειδήσεων.

Ο Ουρανός στον 12ο ευνόησε τις θεωρίες συνομωσίας που βρίθουν στον διαδικτυακό τόπο και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται «φανερά» γεγονότα που κάποιοι θα προτιμούσαν να παραμένουν «κρυφά». Η μάζα, απόκτησε πρόσβαση ή έστω μια ιδέα διαφορετική από την επικρατέστερη. Μια εκδοχή αλήθειας την προβιβάζει από την αφέλεια στην καχυποψία. Ένα μικρό, αλλά καλό βήμα.

Θεωρώ ότι όταν ο Ποσειδώνας κάνει την είσοδό του στον 12ο των Ιχθύων και στην Κυριαρχία του, οι ιδέες… Οι έννοιες… Ο ανθρωπισμός… Η προσήλωση της μάζας σε κάποιες ηγετικές μορφές (με την βοήθεια του Ουρανού στον Κριό) που θα πρεσβεύουν τις αξίες ενός καλύτερου και δικαιότερου κόσμου, θα είναι κάποια από αυτά που μας περιμένουν.

Το θέμα είναι αν όλο αυτό θα είναι προϊόν συλλογικής ωριμότητας ή ένα Ποσειδώνιο μπαλόνι που θα σκάσει όταν πάρει ικανό ύψος και θα μας μείνει ένας Ουρανός στον Κριό να κονταροχτυπιέται με τους γίγαντες των υπόλοιπων όψεων;

Δεν θα μελλοντολογίσω άλλο, αλλά θα μπω στο χωράφι της αποδεδειγμένης επιστήμης. Όσο εμείς κάνουμε χαρές και ωραίες φιλοσοφικές κουβέντες, οι επιστημονικοί κύκλοι προειδοποιούν ότι αν η μέση θερμοκρασία της γης ανέβει μόλις δύο βαθμούς κελσίου (καθόλου δύσκολο!), «…αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια!»
    Η στάθμη του νερού θα ανέβει δραματικά… Οι πάγοι θα λιώνουν… «Οι καιροί νερό θα φέρουν, έτσι λεν αυτοί που ξέρουν…» και το κλίμα θα είναι ο πραγματικός εχθρός μας, πράγμα καθόλου δύσκολο με τον Ποσειδώνα στα ψάρια και τον Κρόνο να τον τετραγωνίζει από τη θέση του Τοξότη που θα περάσει το 2014.

Νομίζω πως είμαστε οι γενιές που θα πληρωθούμε την ύβρη που διαπράττει ο άνθρωπος επί του θεού «φύση» και όταν η φύση εκδικείται… Πάσα πυρ… Τελεία! :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα γραφόμενα της Κάτιας, πλην όμως δεν με βρίσκει σύμφωνο η συγκεκαλυμμένη της αισιοδοξία -αν την έχω συλλάβει σωστά.

Σίγουρα ο Ουρανός στα Ψάρια ακόμα και να έβγαζε κάποιον ηγέτη-καθοδηγητή, αυτός θα ήταν τουλάχιστον για δέσιμο, και μάλλον καλύτερα που δεν τον έχουμε. Από την άλλη όμως, η είσοδός του στον Κριό και με τις όψεις που θα κάνει κυρίως από την άνοιξη του Ά13 με τον Πλούτωνα, το μόνο καλό που βλέπω εγώ να φέρνει είναι ένα ωραίο ...χάος. Δεν μιλάμε βέβαια για τις στρακαστρούκες που θα πέσουν άνοιξη-καλοκαίρι του Ά11, αλλά για κάτι πιο ουσιαστικό, μια διαρκή και με έντονα συγκρουσιακά στοιχεία σε πολλά επίπεδα κινητικότητα, που θα βάλει τις βάσεις για δομικές αλλαγές που θα αρχίσουν να γίνονται απτές από το Ά22 και μετά...

Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο κόσμος που ξέρουμε θα είναι τελείως διαφορετικός την επόμενη δεκαετία. Και επειδή από τις αλλαγές κάποιοι θα χάσουν, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να παραδοθούν αμαχητί, το τζέρτζελο εκτός από παγκόσμιο θα είναι και άλικο :bigsmile:

(Το 'πε και ο ποιητής, άλλωστε: Έτσι κι αλλιώς, ο ουρανός θα γίνει κόκκινος. Είτε από αγάπη, είτε από αίμα)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τα γραφόμενα της Κάτιας, πλην όμως δεν με βρίσκει σύμφωνο η συγκεκαλυμμένη της αισιοδοξία -αν την έχω συλλάβει σωστά.

Σίγουρα ο Ουρανός στα Ψάρια ακόμα και να έβγαζε κάποιον ηγέτη-καθοδηγητή, αυτός θα ήταν τουλάχιστον για δέσιμο, και μάλλον καλύτερα που δεν τον έχουμε.
    Καμία αισιοδοξία. Αντίθετα το προσπάθησα πολύ για να μην φανώ απαισιόδοξη. Όσο για ηγέτη με Ουρανό στα ψάρια… Εγώ είπα ότι με Ποσειδώνα στα ψάρια και Ουρανό στον Κριό, πιθανά να προκύψουν ηγετικές μορφές, αποδεκτές από τις μάζες. :bigsmile:

Όνομα:
    Κάτια

…Και αφού μπήκαμε στο χορό αυτού του είδους των προβλέψεων, να πω ότι συμφωνώ απόλυτα για τις πολλές και αλλεπάλληλες ζυμώσεις που επεκτείνονται μέχρι την χρονολογία του 2022.
    Εκτός του βασικού πυρήνα ενδιαφέροντος που είναι Ο Πλούτωνας και οι γκέλες του με τον Ουρανό, θα έχουμε την «χαρά» μιας ιδιαίτερα επικίνδυνης εμπειρίας που θα είναι ο Ποσειδώνας στα ψάρια, ο Κρόνος στον Τοξότη και ο Δίας στην Παρθένο! Αυτόν τον Δία εκεί, κάτω από τις υπόλοιπες αστρολογικές συνθήκες, θα έπρεπε να τον λαμβάνουμε πάρα πολύ σοβαρά υπόψιν μας!
    Από τα δεινά, ποτέ δεν λείπει ο επεκτατικός Δίας ώστε να δώσει διάσταση στο «κακό». Και αν σκεφτούμε ότι ο άξονας θα είναι 12ος – 6ος με Πλούτωνα- Ουρανό να βγάζουν φλόγες από 1ο – 10ο …
    Όπως έλεγε και ο Σαίξπηρ : «Κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας…»
    Και επανέρχομαι για να διορθώσω με το να πάρω το ρίσκο της γνώμης μου και να γίνω πιο σαφής.
    Με όλη αυτή την ένταση που θα επικρατεί σε όλο τον πλανήτη, θέλεις οι εμπόλεμοι πυρήνες; Θέλεις οι κλιματολογικές συνθήκες; Θέλεις οι αψιμαχίες και οι επαναστατημένοι θύλακες;
    Μην ξεχνάμε ότι οι 12ος -6ος που θα σχηματίζουν ταυ-τετραγώνου με τον Κρόνο στον Τοξότη, σχετίζονται με τις καταπιεσμένες μάζες, τις τριτοκοσμικές χώρες, τις αρρώστιες και τα νοσοκομεία. Ο Ποσειδώνας στα ψάρια μπορεί να φέρει μεταδοτικές ασθένειες δύσκολες στην διάγνωσή τους και ο Δίας να συμμετέχει στην εξάπλωσή τους ή με την βοήθεια του Κρόνου και του Πλούτωνα-Ουρανού, να φέρει μία τεράστιας διάστασης καταστροφή που θα έχει σχέση με χημικά από ατύχημα-ανθρώπινο λάθος.
    Η ταυτόχρονη μετακίνηση λαών με Κρόνο στον Τοξότη καθόλου απίθανη, γεγονός που θα ευνοούσε μια χαρά την αύξηση μεταδοτικών ασθενειών.

με βάση αυτά που λένε τα παιδιά και αυτά που βλέπω στην πολιτική ετοιμαστείτε για άνοδο της γερμανικής ηγεμονίας στην ευρώπη..(εις βάρος μας φυσικά )όπως επίσης και της αγγλίας και της κίνας.. θα μας σφίξουν τα λουριά όσο δεν παίρνει και ΄πιστεύω οτι ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα είναι κοινωνικός ..(δεν πιστευω κανείς να σκεφτεί να πατήσει το κόκκινο κουμπί και να ανατινάξει τον πλανήτη) πράγμα που δεν σημαίνει οτι αυτός ο πόλεμος δεν θα είναι αιματήρός..πάντως ειλικρινά πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο ,απο τη στιγμή της γέννησής μας υπάρχουν καταστάσεις που είμαστε "προγραμματισμένοι" για να περάσουμε...και αφού υπάρχει πεπρωμένο ας κάνουμε αυτό που νιώθουμε σωστό ώστε να το εκπληρώσουμε....peace..

Μακάρι να είναι έτσι.
    Η Ιστορία όμως επαναλαμβάνεται και η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
    Προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει.

Page 7 of 8 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 53 users browsing this thread. (0 members and 53 guests)