s
Ποσειδώνας σε σύνοδο με 4ο οίκο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Ποσειδώνας σε σύνοδο με 4ο οίκο

Καλησπέρα αγαπητά μου μέλη!Θα ήθελα τη βοήθειά σας!
    ΟΠοσειδώνας κυβερνήτης του 7ου οίκου είναι σε σύνοδο με την ακμή του 4ου με ανοχή 4ο. Ο Ποσειδώνας σε αυτή τη θέση θεωρείται ότι είναι στον 3ο ή στον 4ο οίκο και ποιά η σημασία του αν βρίσκεται στον 4ο?
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:bigsmile:

Re: Ποσειδώνας σε σύνοδο με 4ο οίκο

Αυτό με τις ακμές και τις συνόδους με απασχολούσε κι εμένα, αλλά διάβασα αρκετά εδώ μέσα και διαφωτίστηκα.:bigsmile:
    Είναι στον 3ο ή στον 4ο οίκο? Αν είναι στον 4ο οίκο και έχει ανοχή με την ακμή μέχρι 2 μοίρες περίπου μπορεί θεωρηθεί σύνοδος. Αν είναι στις τελευταίες μοίρες του 3ου οίκου, δεν πιστεύω πως μπορεί να θεωρηθεί σύνοδος.
    (¶σχετο, αλλά διάβασα κάπου πως ο Ποσειδώνας στον 4ο συνήθως περιγράφει ένα σπίτι με πρόβλημα στα υδραυλικά, ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, ή σε δύσκολες όψεις, κάποιο γεγονός αναφορικά με τη μητέρα που στεναχωρεί την οικογένεια.)

Υ.Γ Μη φανταστείς πως είμαι επαγγελματίας. Μου αρέσει όμως να μοιράζομαι τις απόψεις μου, και να ακούω όσα έχει κάποιος να προσφέρει,και όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχουν αστρολογικές κοινότητες που να προσφέρουν αυτή την εμπειρία. Εδώ μέσα μαθαίνουμε πολλά, σιγά σιγά

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Αυτό με τις ακμές και τις συνόδους με απασχολούσε κι εμένα, αλλά διάβασα αρκετά εδώ μέσα και διαφωτίστηκα.:bigsmile:
    Είναι στον 3ο ή στον 4ο οίκο? Αν είναι στον 4ο οίκο και έχει ανοχή με την ακμή μέχρι 2 μοίρες περίπου μπορεί θεωρηθεί σύνοδος. Αν είναι στις τελευταίες μοίρες του 3ου οίκου, δεν πιστεύω πως μπορεί να θεωρηθεί σύνοδος.
    (¶σχετο, αλλά διάβασα κάπου πως ο Ποσειδώνας στον 4ο συνήθως περιγράφει ένα σπίτι με πρόβλημα στα υδραυλικά, ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα, ή σε δύσκολες όψεις, κάποιο γεγονός αναφορικά με τη μητέρα που στεναχωρεί την οικογένεια.)

Υ.Γ Μη φανταστείς πως είμαι επαγγελματίας. Μου αρέσει όμως να μοιράζομαι τις απόψεις μου, και να ακούω όσα έχει κάποιος να προσφέρει,και όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχουν αστρολογικές κοινότητες που να προσφέρουν αυτή την εμπειρία. Εδώ μέσα μαθαίνουμε πολλά, σιγά σιγά
    Σ' ευχαριστώ πολύ taurine. για την απάντησή σου.Προσπαθώ να και εγώ ξεμπερδευτώ μέσα απο το side.
    Δεν μπορώ να απαντήσω με βεβαιότητα ότι με εκπροσωπεί στον 4ο οίκο αλλά ούτε και ότι δεν έχει απολύτως καμμία σχέση!Πάντως σπίτι κοντά στη θάλασσα δυστυχώς δεν έχω!

Quote Originally Posted by joanna1975 View Post
    Καλησπέρα αγαπητά μου μέλη!Θα ήθελα τη βοήθειά σας!
    ΟΠοσειδώνας κυβερνήτης του 7ου οίκου είναι σε σύνοδο με την ακμή του 4ου με ανοχή 4ο. Ο Ποσειδώνας σε αυτή τη θέση θεωρείται ότι είναι στον 3ο ή στον 4ο οίκο και ποιά η σημασία του αν βρίσκεται στον 4ο?
    Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!:bigsmile:
    Ο κανόνας λέει ότι όταν ένας πλανήτης βρίσκεται σε απόσταση έως και 5 μοιρών από ακμή γωνιακού Οίκου (δλδ 1ο, 4ο, 7ο, 10ο) αφορά και αυτόν.

Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος πλανήτης και πολύ αργός είναι και ....Ποσειδώνας είναι, που σημαίνει ότι τις όποιες καταστάσεις υποδεικνύει πρέπει να τις εξετάζουμε με γνώμονα και την αχλή που "δημιουργεί" ο Ποσειδώνας αλλά και το μακροπρόθεσμο των καταστάσεων που συνδέονται με αυτόν. Γενικά η ερμηνεία του (είτε σε γενέθλιο είτε σε ωροσκόπιο πρόβλεψης) εμπεριέχει δυσκολίες. Επιπλέον, παίζει μεγάλο ρόλο και το σύνολο του κάθε χάρτη χωριστά, καθώς άλλη ερμηνεία θα πρέπει να δοθεί σε ωροσκόπιο που κυριαρχεί π.χ. το υδάτινο στοιχείο και άλλη σε κάποιο που κυριαρχεί το γήινο.

Αναφορικά με τη διέλευσή του από τον 4ο Οίκο πρέπει να σκεφτούμε τα εξής:
    Βασικά ο Ποσειδώνας συνδέεται με την παραπλάνηση, την εξαπάτηση, τα φάρμακα και τις αρρώστιες, τη φαντασία, την καλλιτεχνία, το νερό, την πνευματικότητα, αν ξεχωρίσουμε τα πιο απλά και βασικά.
    Ο 4ος Οίκος συνδέεται με την οικογένεια, το πατρικό σπίτι και τις καταβολές τις οποίες κληρονομήσαμε, τις ρίζες μας, την αίσθηση ασφάλειας που νιώθουμε και το πού την νιώθουμε, την ακίνητη περιουσία μας, την πατρίδα, χονδρικά. Ακόμα, συνδέεται άμεσα με τον απέναντι ακριβώς Οίκο, τον 10ο, που αφορά την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και την εικόνα μας στην κοινωνία.

Επομένως, το τι μπορεί να "δώσει" ο Ποσειδώνας ερχόμενος σε επαφή με την ακμή του 4ου, ή σουλατσάροντας σε αυτόν, θα έχει να κάνει με έναν ή περισσότερους συνδυασμούς των παραπάνω. Μπορεί να αρρωστήσει η μάνα μας και γενικά κάποιος από την οικογένειά μας, μπορεί να μας ξεγελάσουν και να μας πάρουν το χωράφι στο χωριό,. μπορεί να χάσουμε το αίσθημα της ασφάλειας που νιώθουμε, ίσως και χωρίς λόγο, μπορεί να αρρωστήσει κάποιο μέλος της οικογένειας και να αναγκαστούμε να αφήσουμε για ένα διάστημα την επισταμένη ενασχόλησή μας με την καριέρα μας, ή εξαιτίας κάποιων γεγονότων στο σπίτι να τρωθεί η υπόληψή μας κ.ά. Μπορεί όμως και να ασχοληθεί ένα μέλος της οικογένειας με κάτι καλλιτεχνικό, ίσως και να στραφεί σε πιο πνευματικούς δρόμους, μπορεί ακόμα να βελτιωθεί η υγεία του, ή να αποκτήσουμε κάποιο ακίνητο.
    Όπως και να έχει, ο ιδεαλισμός θα παίξει ουσιαστικό ρόλο και θα πρέπει να μην παρασυρόμαστε εύκολα σε συμπεράσματα, καθώς η πιθανότητα να μην κατανοούμε όλες τις διαστάσεις ενός θέματος που αφορά τα παραπάνω είναι μεγάλος.
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Γιαννης

και στην συναστρια όταν ο Ποσειδωνας στον σκορπιο κανει συνοδο με την ακμη του αλλου 4ου οικου στον σκορπιο τι του προκαλει ;

Όνομα:
    sst

καλημέρα και από εμένα,
    κατά την άποψη μου ο Ποσειδώνας μέχρι 5ο ανοχή από τους γωνιακούς θεωρείται σύνοδος και ενεργεί σαν να είναι μέσα στον οίκο,
    Τώρα ο Ποσειδώνας στον 4ο μπορεί όπως πολύ σωστά είπε και ο Μητσάκος να φέρει πολλές και δυσδιάκριτες καταστάσεις, όλα αυτά που προανέφερε συν το ότι μπορεί κάποιος από τους γονείς να έχει κάποια πολύ καλά κρυμμένα μυστικά, ή μπορεί να έχει κάποια εξάρτηση ή στην δική σου την περίπτωση επειδή είπες ότι είναι και κυβερνήτης του 7ου να ζεί στο σπίτι σας ή να ζούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιος παππούς ή γιαγιά είτε από την πλευρά του πατέρα είτε από της μητέρας (ο 7ος από παράγωγους είναι η μητέρα της μητέρας ή ο πατέρας του πατέρα).
    Ή ακόμα υπάρχει η πιθανότητα να γνωρίσεις τον σύντροφο σου (7ος ) μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον (4ος).

Καλημέρα παιδιά και σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις.Με βοηθήσατε πολύ στο να κατανοήσω κάποια πράγματα. Αυτά που θα ρθουν ....... όμως φοβάμαι λίγο!
    όταν δημιουργήσουμε σπίτι δικό μας με τον σύντροφο, τι ερμηνεία θα μπορούσε να έχει ο πσοδώνας στον 4 οίκο;

Όνομα:
    sst

Μαλλον έχεις πολύ άγχος και καλό θα ήταν να δείς την αστρολογία ολιστικά και να μην φοβάσαι,
    κατά την άποψη μου μπορεί να σημαίνει αυτό που σου είπα παραπάνω ότι δηλαδή θα γνωρίσεις τον σύντροφο μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, επίσης μπορεί να σημαίνει ότι θα έχει χαρακτηριστικά ιχθύων (ζώδιο ή ωροσκόπος ή τονισμένοι ιχθύες), μπορεί ακόμα να σημαίνει ότι μπορεί να έχει σχέση με την θάλασσα πχ ναυτικός (ο δικός σου 4ος είναι ο δικός του 10ος) .
    Υπάρχουν ένα κάρο πράγματα που μπορεί να σημαίνει ένας Ποσειδώνας στον 4ο, όπως επίσης εξαρτάται και από το σύνολο του χάρτη, σίγουρα όμως δεν πρέπει να σε τρομάζει, η αστρολογία είναι ο καλύτερος τρόπος αυτογνωσίας για τον καθένα :bigsmile:

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου sst!:bigsmile:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)