- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 137
Thread: Ωροσκόπια μελών.
-
20-03-2006, 04:19 PM #41
Re: Ωροσκόπια μελών.
Αγαπητη litsacorinth,
Σαφως δεν υπογραφουμε συμβολαιο.Μπορει καποιοι χαρτες να απαντηθουν απο 50 ατομα και καποιοι απο κανενα!
Δυστηχώς ή ευτυχώς υπάρχουν και μέλη που υπαρχει κινδυνος να μας πάρουν στα σοβαρα.
Ειμαστε ένας χώρος που θεωρεί οτι η αναλυση ενος ωροσκοπιου είναι μια πολύ σοβαρή δουλειά-γιατι θελοντας και μή-οταν γραφεί κατι αποκτα και μια βαρυτητα.Που σημαινει οτι μπορεί το ατομο που αναλυεται να επηρεαστεί.Καταλαβαίνεις ελπιζω-οπως και ολοι μας-οτι μιλάμε για μια "ευαισθητη"απο αποψη επιρροης κινηση,που θα πρεπει πριν την εφαρμοσουμε ,για να κανουμε το κεφι μας και να εξασκηθούμε ,να εχουμε σκεφτει σοβαρα,το πώς θα αποκλεισουμε καθε ενδεχομενο παρεκτροπής,ή παρεξηγησεων.
Προσωπικά και συγχωρήστε με, διατηρώ τις ενστασεις μου ως προς το όλο θέμα.
επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
20-03-2006, 05:11 PM #42
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτή η επιμονή να μην ξεκινήσει το θέμα αυτό. Καταρχήν, ζητάει το ίδιο το μέλος την ανάλυση του ωροσκοπίου του, δεν αναλαμβάνω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος την πρωτοβουλία. Επιπλέον, όσοι δε συμφωνούν και δε θέλουν να συμμετέχουν, πολύ απλά ας μη συμμετέχουν! Εγώ το βρήκα σαν μια πολύ καλή ιδέα να είναι μαζεμένα ωροσκόπια με αναλύσεις κι έτσι κι εμείς οι αρχάριοι να πάρουμε μια ιδέα παραπάνω για τον τρόπο που γίνονται οι, ερασιτεχνικές έστω, ερμηνείες. Επίσης, ο κάθε χάρτης θα αναλύεται μόνος του. Όχι δέκα χάρτες μαζί. Θα αναλύεται ένας, θα τελειώνει με τη γνώμη του μέλους που του ανήκει ο χάρτης και μετά θα πηγαίνουμε στον επόμενο έναν ακόμη χάρτη. Τώρα για το αν επηρεαστεί ένα άτομο, δηλαδή αν άνοιγε μόνο του ένα θέμα και ρώταγε κάποια πράγματα για το χάρτη του δε θα του απαντούσε κανείς για να μην επηρεαστεί το άτομο;
Εγώ ενδιαφέρθηκα να δώσω λίγο από το χρόνο μου για να οργανώσω, όπως μπορώ, την ιδέα και να την κάνω πράξη. Ας μου δοθεί το ΟΚ για να ξεκινήσουμε, επιτέλους, κι ας αφήσουμε τα πολλά λόγια. Ο χρόνος και η πράξη θα μας δείξει αν μπορεί να λειτουργήσει η όλη υπόθεση.
-
20-03-2006, 06:32 PM #43
Αγαπητή Litsacorinth,
καταλαβαίνω απόλυτα τον προβληματισμό της Φωτεινής. Οι άνθρωποι διαφέρουν μεταξύ τους και άλλος μπορεί να δει πολύ χαλαρά έναν σχολιασμό, άλλος πάλι μπορεί να τον φέρει βαρέως, ασχέτως αν στην αρχή είχε συναινέσει σ'αυτό. Επιπλέον και όσοι θα θελήσουν να "δοκιμάσουν" τις γνώσεις τους, καλό είναι να ξέρουν τα όρια, σε ποιο σημείο δηλαδή θα σταματήσει ο σχολιασμός, πράγμα που αρκετά μέλη μας εδώ το επιδιώκουν και είναι ό,τι καλύτερο!
Θα πρότεινα να καθοριστούν ορισμένοι "όροι", τί εννοώ; Αν είναι και δημιουργηθεί αυτή η ενότητα, όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή να έχει διαβάσει πρώτα απ'όλα τί σημαίνει αυτό, ότι δηλαδή πρόκειται για καθαρά ερασιτεχνικές προσεγγίσεις, με τις όποιες εύστοχες αλλά και άστοχες παρατηρήσεις. Σημασία έχει να υπάρχει ένας διάλογος ανάμεσα σ'αυτόν που δηλώνει συμμετοχή και σ'αυτούς που έχουν την καλή διάθεση και το κέφι να σχολιάσουν!
-
20-03-2006, 07:24 PM #44
Σας χαιρετω ολους ειμαι νεο μελος και αρχισα ροσφατα να ασχολουμε με την αστρολογια ευελπιστω οτι μεσα απο το σαιτ θα διευρεινω κι αλλο τις γνωσεις μου .θα ηθελα κι εγω να συμμετεχω στην αναλυση (εστω κι ερασιτεχνικη οπως αναφερθηκε) 21.11.1983 18.00 Αθηνα
-
20-03-2006, 07:46 PM #45
Στη διαθεση σας και εγω.29/12/1984 09,15 πατρα :amuse: :nuts:
-
21-03-2006, 03:14 AM #46
Θέματα: 9
Περιοχή: Αθήνα
Φύλο: Γυναίκα
Ωροσκόπια μελών.
--------------------------------------------------------------------------------
Ελπίζω να απευθύνομαι στη σωστή ενότητα σχετικά με μια πρόταση που έχω να κάνω. Πώς σας φαίνεται, αντί για ωροσκόπια αγνώστων ατόμων να αρχίσουμε να αναλύουμε τα ωροσκόπια των μελών του site; Να επιλέγεται τυχαία ένα μέλος του οποίου το ωροσκόπιο να προσπαθούμε να αναλύσουμε οι υπόλοιποι... ΄Ετσι για να ξέρουμε και με τί ατομα συζητάμε τώρα τελευταία.
Εγω θα ρωτουσα , εαν ολοι εσεις που εχετε δωσει τα στοιχεια σας, εχετε τη διαθεση να ασχοληθειτε και να δωσετε απαντησεις και σε αλλα μελη,,,,
-
21-03-2006, 03:19 AM #47
Originally Posted by Αγγελικηοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-03-2006, 03:28 AM #48
Για αυτο πρεπει να διαβασεις ολα τα αρθρα αστρόγιας που υπαρχουν!
-
21-03-2006, 03:40 AM #49
Originally Posted by Αγγελικηοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-03-2006, 09:47 AM #50
Αμάν βρε παιδιά! Εκατό φορές αναφέραμε ότι θα είναι καθαρά ερασιτεχνικές οι αναλύσεις, τί παραπάνω να πούμε; Και είπαμε ότι θα τελειώνει η ανάλυση με τη γνώμη του μέλους (ας πούμε ότι αυτό θα είναι το όριο) και μόνο τότε θα πηγαίνουμε στην επόμενη. Τί παραπάνω θέλετε; Και Αγγελική μου αν κάποιο από τα μέλη που ζητάνε ανάλυση έχει γνώσεις και να προσφέρει ανάλυση σε άλλο μέλος, είναι πολύ καλό, αν δεν έχει όμως, τότε θα αναλάβουν άλλοι που έχουν και γνώσεις και διάθεση και χρόνο να τις προσφέρουν. Δηλαδή, αν δεν έχει κάποιο μέλος τις γνώσεις, τότε δεν έχει δικαίωμα να ζητάει ανάλυση, αυτό θες να πεις;
Εγώ απλά περιμένω την έγκριση από τον ScP. Μπορώ να την έχω για να ξεκινήσουμε;
Α, και μία σημείωση : Παρακαλώ, επειδή συμπληρώσαμε τη λίστα των 10 ατόμων, να μη ζητάνε άλλα μέλη αναλύσεις. Μόλις συμπληρωθούν οι αναλύσεις των 10 αυτών ατόμων, τότε θα ζητήσω να δηλώσουν συμμετοχή και οι υπόλοιποι 10.Ευχαριστώ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 33 users browsing this thread. (0 members and 33 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.