s
Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας; - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast
Results 121 to 130 of 141
    Όνομα:
    Άννα

Re: Τι θα αλλάζατε στον χάρτη σας...?

:bigsmile:Σε προηγούμενο πόστ λίγο πολύ σας έχω πεί τι θα ήθελα να αλλάξω η να αφαιρέσω απο το ωροσκόπιο μου.......
    :toung: Ομως δεν σας έχω πεί τι θα ήθελα να .......προσθέσω..............λοιπόν....ίσως μια σύνοδο Ηλιου-Δια στον δεύτερο οίκο η και στον 8ο ....δεν θα με πείραζε.....στον σκορπιό ίσως:nuts:......και χωρίς άλλες αρνητικές όψεις......:embarrest
    Θα με έκανε ειδικά αυτή την εποχή να αισθάνομαι καλύτερα πολύ καλύτερα!!!!!
    Αυτά που διαθέτω στους αντιστοιχους οίκους είναι....παρ τ'αυγο και κούρευτο....:toung:
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Τι θα άλλαζα.....Λοιπόν:
    Θα άλλαζα τον Κρόνο αντίθεση MC και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 6ο (που είναι και κυβερνήτης του MC)! Δεν ξέρω τι θέλω επαγγελματικά, παραδέρνω δεξιά και αριστερά, ενώ κατα βάθος η Σελήνη μου στον Ταύρο (με Ωροσκόπο Καρκίνο), θέλει να κάτσει κάπου να έχει τη δουλίτσα της και να μην κουνιέται!!. Η αντίθεση που κάνει όμως με τον Ουρανό πού να την αφήσει να "κάτσει στα αυγά της"
    Επίσης δεν μ΄αρέσει Ωροσκόπος τετράγωνο Ήλιος και Σελήνη χιαστί Αφροδίτη και τετράγωνο Δία.
    Τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα την κρατάω...:toung:

Χωρίς 2η κουβέντα, θα άλλαζα τον Κρόνο στον 8ο στις 10 μοίρες του Λέοντα, που μου φτιάχνει ένα τετράγωνο ακριβείας με Ηλιο στις 10 μοίρες του Τάυρου σε 4ο οίκο. Διότι, όπως και να έχει, όταν αποφασίζω να "χτίσω" οτιδήποτε, πρέπει να "φτύσω αίμα" πρώτα. Παράγοντας τύχης μηδεν εις το πηλίκ-ι-ο (που λέει κι ένα αμερικανάκι):bigsmile:

Oλο το χαρτη....:unsure:

Όνομα:
    Άννα

Quote Originally Posted by ZOELINA View Post
    Oλο το χαρτη....:unsure:
    :nuts:Mια Υδροχόος να λέει κάτι τέτοιο......:nuts: απίστευτο!!!!!!:toung:
    Δεν φημίζεστε για την απαισιοδοξία σας:weird:,,,,,,,,,αλλα ξέχασα είναι και θέμα προσωπικού χάρτη....:embarrest
    Πάντως μην σε παιρνει απο κάτω για έναν Υδροχόο και έναν Τοξότη νομίζω ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ακατόρθωτο!!!!
    Οι αδύναμοι άνθρωποι περιμένουν ευκαιρίες. Οι δυνατοί δημιουργούν ευκαιρίες.....

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    :nuts:Mια Υδροχόος να λέει κάτι τέτοιο......:nuts: απίστευτο!!!!!!:toung:
    Δεν φημίζεστε για την απαισιοδοξία σας:weird:,,,,,,,,,αλλα ξέχασα είναι και θέμα προσωπικού χάρτη....:embarrest
    Πάντως μην σε παιρνει απο κάτω για έναν Υδροχόο και έναν Τοξότη νομίζω ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ακατόρθωτο!!!!
    Ναι ε??? Α για αυτό έχω ένα χάρτη μέσα στην αντίφαση (όπως μου είπε αστρολόγος)-δε χρειαζόταν να μου το πει αυτή βέβαια,... ο οποίος θέλει τοοοοοοοόση δουλειά που νιώθω ότι για να κάνω κάτι-οτιδήποτε πρέπει να σηκώσω τη γη ολόκληρη!! Τοξότης με Ωροσκόπο Υδροχόο ! κατάλαβες?? να λειτουργώ τους μισούς και πολύ σου λέω οίκους... με Τοξότες πολλούς που είναι γνωστοί για την τεμπελιά τους τη θεωρητικολογία τους το ότι εκμεταλλεύονται τους άλλους,...που τα βάζουν κάτω με την παραμικρή δυσκολία....!! Ας είναι με τ΄σοσο κατεστραμμένο ωροσκόπιο μου φαίνεται ότι νωρίς πήρα το μάθημα της αυτογνωσίας μου και έχω καταφέρει να φέρω ΕΝΑ μόνο πράγμα εις πέρας σε πείσμα όσων θεωρούν ότι είμαι της ευκολίας... ! Μέχρι να φύγω από τη γη έχω όλο το χρόνο για να τα καταφέρω!! So σε ευχαριστώ για το κουράγιο ακόμα και αν το σχόλιο δεν απευθυνόταν προς εμένα!!!
    Θα άλλαζα λοιπόν τη Σελήνη μου που κάνει τετράγωνα με όλο μου το σύμπαν!!!!και ανταγωνίζεται τη Φωτιά μου!! Χάθηκε κανα εξαγωνάκι!(η κύρια αιτία της αντίφασης που τσακώνεται με όλο τον υπόλοιπο χάρτη! Αμάν πια!! )

Θα άλλαζα τα τετράγωνα Σελήνης - Ουρανού και ¶φροδίτης - ¶ρη και θα έβγαζα τη Σελήνη μου απ'τον 12ο και τον Ποσειδώνα απ' τον 5ο οίκο :sad2:

Δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί πιστέυω πως το σύμπαν είναι σοφό και δέχομαι και τα αρνητικά του γενέθλιου χάρτη μου και τα θετικά του, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.
    Παλεύω να διορθώσω όσα " καλώς η κακώς κείμενα υπάρχουν "
    Πχ. Αρης σε αντίθεση με τον Κρόνο ( γκάζι - φρένο ) που με μπλοκάρει - Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στον άξονα 1ου - 7ου που με παραπλανά, Ηλιο και Ερμή στον 8ο οίκο κλπ. κλπ. κλπ.
    Είμαι ευγνώμων που έχω την τύχη και ξέρω τα βασικά, επειδή μου αρέσει η αστρολογία, την μελετώ και έχω μάθει αρκετά μέσα από το myhoroscope. Κάποιοι άλλοι ανθρωποι δεν έχουν καν αυτήν την δυνατότητα.
    Νάστε καλά όλοι οι συντάκτες των άρθρων και όλα τα μέλη που συμμετέχετε με όποιες γνώσεις έχει ο καθένας
    και μας βοηθάτε και μας τους αρχάριους να κατανοήσουμε σε ένα βαθμό την σοφία που κρύβουν τα άστρα, γιατί πιστεύω πως η αστρολογία θέλει πολλά χρόνια μελέτης.
    Ας αγαπήσουμε τον εαυτό μας και τους άλλους με τα καλά τους και με τα αρνητικά τους.

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    θα αλλαζα την θεση του ουρανου 9η
    τετραγωνο με ηλιο 9η
    τετραγωνο με σεληνη 9η
    αντιθεση με χειρωνα 10η
    και χιαστι με Δια 9η
    Κουραστηκα στην ζωη μου να την βλεπω να ανατρεπετε
    κουραστηκα..
    κουραστηκα..
    κουραστηκα..

Δεν μπορω αλλο τα ανεπαντεχα................
    ΩΧ!Κ εγώ έχω ουρανό στον 9ο!Νόμιζα έως τώρα ότι δεν είναι κακο!Μάλλον εγώ θα άλλαζα την καλή κατά κοινή ομολογία αφροδίτη στους ιχθείς!Γιατί λένε οτι είναι σε έξαρση όταν σε κάνει τόσο επικύνδυνα ρομαντικό?

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by a8nva888 View Post
    ΩΧ!Κ εγώ έχω ουρανό στον 9ο!Νόμιζα έως τώρα ότι δεν είναι κακο!Μάλλον εγώ θα άλλαζα την καλή κατά κοινή ομολογία αφροδίτη στους ιχθείς!Γιατί λένε οτι είναι σε έξαρση όταν σε κάνει τόσο επικύνδυνα ρομαντικό?
    αγαπητο μελος Αθηνα
    9η μοιρα εννοω
    οχι 9ο οικο..:bigsmile:

φιλικα
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Page 13 of 15 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)