- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 52
-
06-08-2005, 03:45 PM #21
Re: Συναστρίες
Συγχαρητήρια για το άρθρο σου γιατί έχω βαρεθεί να διαβάζω διάφορες ... Όλοι απορρούσαν πως μια φίλη Αιγόκερως ταίριαζε με έναν Κριό διότι δεν ήξεραν ότι η Αιγόκερως είχε ωροσκόπο Κριό και ο Κριός ωροσκόπο Σκορπιό.
Ένας άντρας Αιγόκερως ταιριαζε μια χαρά με μια Λιονταρίνα γιατί αυτός είχε ωροσκόπο Ιχθύ και αυτή Καρκίνο και είχαν και οι δύο Σελήνη στον Ταύρο.
Αντίθετα δύο Ταύροι δεν κατάφεραν ποτέ να γίνουν ζευγάρι διότι η Ταυρίνα έχει χάρτη γεμάτο φωτιά. Παντρεύτηκε έναν Τοξότη και είναι τρισευτυχησμένη.
Εγώ που δεν είμαι αστρολόγος το πρώτο πράγμα που κοιτάω στον χάρτη ενός ανθρώπου είναι ο ωροσκόπος, η Σελήνη και ο Δίας αν πρόκειται για συνεργάτη ή φίλο. Αν πρόκεται για ερωτική σχέση η Αφροδίτη και ο Άρης νομίζω ότι έχουν πολύ μεγάλη σημασία.
Είναι σωστή αυτή η προσέγγιση;
-
07-09-2005, 01:04 PM #22
Καλησπέρα retrograde!!Μήπως θα μπορούσα να έχω κι εγώ μια μικρή πρόβλεψη??Θα το ήθελα πολύ!!!Τώρα τελευταία νιώθω ότι το αγόρι μου έχει απομακρυνθεί και ότι δεν είναι όπως πρώτα!!Έχει αλλάξει η συμπεριφορά του.Βέβαια κι εγώ θέλω να φύγω από αυτή τη σχέση,άλλες πάλι φορές τον σκέφτομαι αρκετά,αλλά αυτό που υπήρχε στην αρχή της σχέσης νιώθω ότι χάθηκε!!!Τί συμβαίνει??Μπορείς να με βοηθήσεις??pleasee..Έκανα εγώ λάθος,φταίει αυτός, μπλέχτηκαν τρίτοι...?????Δεν μπορώ να καταλάβω!!Βλέπεις να συνεχίζουμε μαζί ή το διαλύουμε σιγά-σιγά??Εγώ αρχικά σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του παράλληλα με μένα...(???)τώρα πια έχω χάσει το ενδιαφέρον μου!!!Όλα αυτά βέβαια ξεκίνησαν το καλοκαίρι....Δεν ξέρω τι να κάνω!Αν μπορείς βοήθησέ με....έχω ανάγκη από μια συμβουλή.!!Σου δίνω και τα στοιχεία:
Εγώ γεννήθηκα 22-11-1985 στα Ιωάννινα και ώρα 01:30 π.μ.
Εκείνος στις 18-07-1983 στην Αθήνα και ώρα 04:00 π.μπ.
Αν μπορείς βοήθησέ με!!Θα περιμένω!!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ.......
-
07-09-2005, 10:55 PM #23
Καλησπερα αγαπητε retrograde.Προσφερομαι και γω αν θελεις για παραδειγμα συναστριακης αναλυσης.Ειμαι παντρεμενη δεκα χρονια και σου δινω και τα απαραιτητα στοιχεια.Ημερομηνια 17/11/1974 ωρα 10.30 π.μ και του συζυγου μου 25/10/1971 ωρα 04.20π.μ.Εγω στον Πειραια και εκεινος Αθηνα.
-
18-11-2005, 10:19 AM #24
Γειά σας είμαι νέο μέλος και οι Συναστρίες είναι από τα πρώτα άρθρα που διάβασα.Μπορώ να πω πως μου έλυσε αρκετές απορρίες!Ευχαριστώ και συγχαρητήρια!
-
10-02-2006, 06:30 PM #25
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!
-
20-03-2006, 11:31 PM #26
Originally Posted by ZELAJ TE
-
20-03-2006, 11:39 PM #27
Originally Posted by retrograde
-
21-03-2006, 09:40 AM #28
Originally Posted by ZELAJ TE
Στους όρους του site αναφέρει ότι πρέπει να γράφουμε με πεζούς χαρακτήρες και όχι με κεφαλαία. Σε ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Ιουλία
-
02-04-2006, 02:41 PM #29
Ενδιαφέρον, από πολλές απόψεις. Μπράβο!
-
16-08-2006, 09:54 AM #30
Καλημέρα.Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε ποιο είναι το βασικό σημείο που κοιτάζει κανείς στη σύγκριση 2 ωροσκοπίων για να δει αν υπάρχει μέλλον και πορεία στη σχέση αυτών των 2 ατόμων.Ευχαριστώ προκαταβολικά.Καλή συνέχεια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.