s
Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...? - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5
Results 41 to 43 of 43

Re: Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...?

Αγαπητή Τίνα διαβάζοντας την ανάλυση για τον Κρόνο στον 4ο οίκο, έμεινα έκπληκτη γιατί τον έχω εκεί ( στο ζώδιο του Υδροχόου ) και είναι όπως τα λες. Απο μικρή ήμουν πολύ υπεύθυνη, σαν ενήλικας, η μητέρα μου αγωνιζόταν σκληρά για μας, ο πατέρας ήταν συντηρητικός και πολύ παλαιών αρχών ( καταπίεση ) και από τότε που έχασα τον πατέρα μου είμαι μαζί της και την φροντίζω.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by MANDALENA View Post
    Αγαπητή Τίνα διαβάζοντας την ανάλυση για τον Κρόνο στον 4ο οίκο, έμεινα έκπληκτη γιατί τον έχω εκεί ( στο ζώδιο του Υδροχόου ) και είναι όπως τα λες. Απο μικρή ήμουν πολύ υπεύθυνη, σαν ενήλικας, η μητέρα μου αγωνιζόταν σκληρά για μας, ο πατέρας ήταν συντηρητικός και πολύ παλαιών αρχών ( καταπίεση ) και από τότε που έχασα τον πατέρα μου είμαι μαζί της και την φροντίζω.
    Και με τη μητερα σου εχεις καλη σχεση? Ηταν ευτυχισμενη εκεινη?Αν θελεις λες..

Ναι αρκετά καλά. Είναι λίγο παραπάνω απ' ότι θάπρεπε προστατευτική, Ιχθείς στο ζώδιο και καμιά φορά θέλει να με ελέγχει αυτό δεν μου αρέσει βέβαια, γιατι είμαι σαράντα και ετών. Εκείνη είναι πολύ ανεξάρτητη σαν άτομο και ανοιχτή σε νέες ιδέες και τα πάμε καλά.

Page 5 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)