s
ΑΡΗΣ!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: ΑΡΗΣ!

ΑΡΗΣ!

Οταν ο διελαυνων Αρης ειναι σε συνοδο με τον γεν. Αρη ειναι λεει μια οψη που σηματοδοτει την απαρχη ενος καινουργιου κυκλου πραγματων για τα επομενα 2 χρονια.
    Να σημειωσω πως αυτο συμβαινει στον 5ο μου οικο.Αρα;;;Οι σχεσεις και οι συνεργασιες ειναι αυτα που θα μπουν σε καινουργια τροχια;;;
    Τα φωτα σας!!!!!
    Ευχαριστω!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    Ρίτσα

Re: ΑΡΗΣ!

Οι σχέσεις & οι συνεργασίες απ΄όσο ξέρω άπτονται του 7ου.
    Ο 5ος αφορά την αισθηματική ζωή, την δημιουργικότητά μας, τα παιδιά, τις αγαπημένες ενασχολήσεις μας, τα τυχερά παιχνίδια, τον τζόγο κλπ
    Εσύ τώρα που έχεις αυτή την όψη - υποθέτω είναι στον Τοξότη αφού εκεί είναι ο ¶ρης τώρα - θα έχεις μια υπερβολική δραστηριοποίηση προς αυτούς τους τομείς (π.χ. αν ήσουν αθλήτρια θα έκανες ένα ρεκόρ) και έναν υπερβάλοντα ενθουσιασμό!
    Αναλόγως βέβαια και των όψεων που έχει ο ¶ρης σου, αλλά δεδομένου της φύσης του καλό είναι να αυτοσυγκρατείς την υπερβολική δόση δύναμης & σιγουριάς που θα σου δώσει η σύνοδος και να είσαι προσεχτική & συνετή σε όλα τα θέματα που αφορούν τον οίκο και γενικώς σε ότι δραστηριοποιεί η όψη στον γενέθλιό σου

Υ.Γ. Πρόσεξε το ρεκόρ μην το κάνεις "στα παιδιά" και βρεθείς με τετράδυμα!!!

Πάντα στον 5ο δε θα κάνει σύνοδο ο διελ. ¶ρης με τον γενέθλιο;:bigsmile:

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by aktina View Post
    Πάντα στον 5ο δε θα κάνει σύνοδο ο διελ. ¶ρης με τον γενέθλιο;:bigsmile:
    Ανάφερα κάτι διαφορετικό εγώ???:bigsmile:

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    Ανάφερα κάτι διαφορετικό εγώ???:bigsmile:
    Στην αρχική δημοσίευση αναφέρομαι και η απορία είναι:
    Καθε σύνοδο του ¶ρη θα ενεργοποιείται ο οίκος που βρίσκεται ο ¶ρης; Και για πόσο; Σε 2 περίπου χρόνια θα ξανακάνει σύνοδο.

Όνομα:
    Ρίτσα

Quote Originally Posted by aktina View Post
    Στην αρχική δημοσίευση αναφέρομαι και η απορία είναι:
    Καθε σύνοδο του ¶ρη θα ενεργοποιείται ο οίκος που βρίσκεται ο ¶ρης; Και για πόσο; Σε 2 περίπου χρόνια θα ξανακάνει σύνοδο.
    Ναι κάθε σχεδόν 18 μήνες και γιά όσο χρονικό διάστημα ισχύει η διελαύνουσα σύνοδος + - 2 μοίρες... βέβαια κάθε φορά δεν θα είναι για τις ίδιες υποθέσεις μιά και διελαύνουν και άλλοι πλανήτες σε διαφορετικά ζώδια κάθε φορά:bigsmile:
    Παραμένει όμως ίδια η έντονη δραστηριότητα.

Quote Originally Posted by lefkas View Post
    Οι σχέσεις & οι συνεργασίες απ΄όσο ξέρω άπτονται του 7ου.
    Ο 5ος αφορά την αισθηματική ζωή, την δημιουργικότητά μας, τα παιδιά, τις αγαπημένες ενασχολήσεις μας, τα τυχερά παιχνίδια, τον τζόγο κλπ
    Εσύ τώρα που έχεις αυτή την όψη - υποθέτω είναι στον Τοξότη αφού εκεί είναι ο ¶ρης τώρα - θα έχεις μια υπερβολική δραστηριοποίηση προς αυτούς τους τομείς (π.χ. αν ήσουν αθλήτρια θα έκανες ένα ρεκόρ) και έναν υπερβάλοντα ενθουσιασμό!
    Αναλόγως βέβαια και των όψεων που έχει ο ¶ρης σου, αλλά δεδομένου της φύσης του καλό είναι να αυτοσυγκρατείς την υπερβολική δόση δύναμης & σιγουριάς που θα σου δώσει η σύνοδος και να είσαι προσεχτική & συνετή σε όλα τα θέματα που αφορούν τον οίκο και γενικώς σε ότι δραστηριοποιεί η όψη στον γενέθλιό σου

Υ.Γ. Πρόσεξε το ρεκόρ μην το κάνεις "στα παιδιά" και βρεθείς με τετράδυμα!!!
    Ελπιζω να κανω ρεκορ δημιουργικοτητας μιας και ρεκορ γονιμοτητας εκ των πραγματων δεν γινεται!!!!!
    Ευχαριστω για την απαντηση!!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Όνομα:
    Μαρία

Re: Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία

Quote Originally Posted by pluto59 View Post
    συνηθως στο 9ο σπιτι ανιχνευουμε τον 2ο γαμο αλλα δεν ειναι απαραιτητο. συνηθως συντελουν πολλοι παραγοντες. εγω εχω κανει δευτερο γαμο και εχω αρη στο σκορπιο και στο 7ο και δια στον τοξοτη και 8ο. μπορει ομως να ειναι ενδειξη και ενας ουρανος στον λεοντα , δεν ειναι παντα ομως απο μια και μονη οψη
    Ερώτηση,κάνω γκάλοπ:bigsmile:με τον Αρη στον 7ο δεν μαλώνεις μες το γάμο?Εννοώ σε συχνότητα.Το έχω τσεκάρει πως ο Αρης εκεί δυσκολεύει γάμο και συνεργασίες.Εξαρτάται κι απ'τις όψεις,αλλά όλο και κάποια όψη θα έχει κι ο ευέξαπτος Αρούλης..

Όνομα:
    Μαρία

Re: Ενδείξεις για 2ο γάμο: διπλά ζώδια, πλανήτες και οικοθεσία

Ευχαριστώ τη διαχείριση για την ευγενική μεταφορά του ποστ μου,αλλά μια διέλευση Αρη απ'τον 7ο σε κακές όψεις,δεν είναι πιθανότητα διαζυγίου?Και συνεπώς με τα όσα προείπατε, πιθανότητα μετά 2ου γάμου?

Όνομα:
    Τίνα

Καλημέρα Μαρία.

Τοποθετημένος ο ¶ρης μέσα στον 7ο γενέθλιο, δείχνει έτονη δραστηριοποίηση στα θέματα του οίκου.
    Συνήθως όπου δραστηριοποιούμαστε έντονα, υπάρχει δυναμισμός κι ένταση.
    Η φύση του ¶ρη καθαρά πολεμική και ταυτόχρονα ηγετική.
    Δεν συνεργάζεται εύκολα με τους άλλους κι αν το κάνει σημαίνει πως πρέπει να καταπιεστεί.
    Πόσο μπορεί να καταπιεστεί ο Αρης;
    Από κει προκύπτουν και οι διαμάχες με τον σύζυγο ή τους συνεργάτες.

Συνήθως τα άτομα με ¶ρη στον 7ο ή με κυβερνήτη 7ου τον ¶ρη παντρευονται σε νεαρή ηλικία εξαιτίας της βιασύνης και του παρορμητισμού με αποτέλεσμα ο γάμος να διαρκεί μικρό χρονικό διάστημα.
    Ωστόσο με ευνοικές όψεις, δεν έχουμε απαραίτητα χωρισμό στην ζωή μας.

Όταν από διέλευση περάσει στον 7ο μας αυξάνονται οι διαπληκτισμοί αφού δεν υπάρχει καμία διάθεση συνεργασίας από κανέναν. Το αν θα έρθει ο χωρισμός εξαρτάται απ' το τι ενεργοποιείται μέσα στον χάρτη και φυσικά πρέπει να "χτυπιέται" ο 7ος οίκος κι από αλλού.

Ο ¶ρης δεν δείχνει 2ο γάμο, το γεγονός πως κάποιος μπορεί να χωρίσει στην ζωή του δεν σημαίνει απαραίτητα 2 στεφάνι.:bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)