- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 68 of 68
-
01-11-2010, 03:26 AM #61
Re: Οι «σύζυγοι» των… «εραστών» της αστρολογίας.
Δεν το καταλαβα αυτο Κατια μου;;;;
σε παρακαλω να εισαι ο εαυτος σου
και να ξερεις οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα καταλαβαινουμε τον τροπο και το χιουμορ
που αποδιδεις στα γραπτα σου
Δεν ειμαστε καλα..!
επειδει καναδυο ατομα δεν ξερουν απο χιουμορ ;;;;
Εμεις την Κατια αυτη συμπαθησαμε και δεν θελουμε να χασουμε τιποτα απο την ψυχη που βαζει στα ποστ!!!!
με αγαπη η κουκι σουΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-11-2010, 03:35 AM #62
-
01-11-2010, 03:41 AM #63
και κατι αλλο
δεν ξερω ρε γαμωτο τι μορφωση
εχουν μερικα ατομα
ετσι που γραφουν νομιζω οτι εχουν καλες σπουδες
και δεν μπορω να καταλαβω
γιατι δεν μπορουν να διακρινουν το χιουμορ...
Εγω ρε ενα κωλοδημοτικο εχω βγαλει
τα στραβα μου δεν τα ανοιξα
αλλα μπορω να καταλαβω ποτε ενας κανει χιουμορ
και μεσα απο το χιουμορ περναει με ομορφο τροπο μηνηματα
Αυτα !
και να με συγχωρειτε απο την διαχηρηση για τις βρισιες
κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-11-2010, 03:57 AM #64
Τώρα πάτε να πέσετε στην παγίδα. Αρχίζει το θέμα να γίνεται οπαδικό και να χωρίζονται μέλη σε "ομάδες υποστηριχτών" και μη.
Αυτό είναι ένα μικρό βηματάκι πριν από το "ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ" και τότε ναι θα αναγκαστούμε να το αποσύρουμε.
Μέχρι σήμερα το γυναικείο κομμάτι του myHoroscope, άντε και ο Μητσάκος (λάτρης αυτού), τοποθετήθηκε, πλάτιασε, επαναλήφθηκε, ξανα ματά επαναλήθηκε, αλλά αυτό δεν είναι μεπτό. Είναι η γυναικεία φύση :toung:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
01-11-2010, 04:13 AM #65
αγαπημενε μου ΣΚΡ
οπαδος του χιουμορ ειμαι!:bigsmile:
Υ.Γ
χαιρομαι τοσο
που εισαι μαζι μας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
01-11-2010, 04:21 AM #66
Σωκράτη, με όλη την εκτίμηση που σου έχω, θα διαφωνήσω μαζί σου κάθετα. Διαθέτεις αρκετή αφυΐα και σε αυτήν βασίζομαι. Η ηλεκτρονική κοινότητα, είναι μια διασκεδαστική απασχόληση για τον άνθρωπο της πόλης, αλλά μπορεί να γίνει και αρκούντως εκνευριστική, όταν κάποιος εννοεί να σου τη «σπάει». Καλό είναι η διαχείριση να παίρνει θέση πριν φτάσουν τα πράγματα στο μισό βήμα.
Καταλαβαίνω ότι έχεις υποχρέωση να ηρεμίσεις τα πνεύματα και να μην πάρεις θέση, αλλά δεν μπορείς να διαχωρίζεις σε οπαδούς, αυτούς που μπορούν ελεύθερα να το κάνουν.
Στην εποχή που διανύουμε, την οργή την έχουμε στο τσεπάκι και κανένας δεν έχει την όρεξη του άλλου. Να γελάσει το χειλάκι μας λίγο θέλουμε, χωρίς την παρεμβολή του κάθε εμμονικού.
Με την γυναικεία μου φύση, έχω σταθεί άντρας σε κάθε περίσταση!
Και όπως έχω γράψει σε κάποιο στιχάκι μου:
«Σχεδόν σαράντα όσα τα κύματα
μου πήρε χρόνια να βρω τα βήματα
Σχεδόν σαράντα, όσα τα χρόνια μου
να γίνω ο άντρας, στα παντελόνια μου!»« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
01-11-2010, 08:00 AM #67
Η πρότερη οργή μου είχε να κάνει με την αίσθηση της άδικης επίθεσης, όταν ο μόνος σκοπός μου ήταν να αστειευτώ με αυτό που μόνη μου διαπίστωνα διαβάζοντας τα διάφορα θέματα στον χώρο αυτό.
Προσωπικά, με θλίβει κάθε φορά που βλέπω αυτές τις εκκρεμείς και αναπάντητες ερωτήσεις των εκάστοτε μελών. Νιώθω ότι είναι προσβλητικό να σε απαξιώνουν αγνοώντας σε. Έλεγα μέσα μου: «Τον\την κακομοίρα… Γιατί δεν του\της απαντούν κάτι; Έστω κάτι λίγο;»
Στην αρχή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τα μέλη δεν απαντούν σε αυτές τις απλές ερωτήσεις και μπήκα στον πειρασμό να απαντήσω σε μερικές από αυτές. Μέγα σφάλμα! Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Καταιγισμός αλλεπάλληλων επερωτήσεων! Και εδώ δεν είναι μόνο αν έχεις την διάθεση να απαντήσεις, αλλά αν έχεις και την γνώση.
Ακόμα και στην καλύτερη των περιπτώσεων, αν έχεις την γνώση, θα πρέπει να κάνεις μια υποτυπώδη διαχείριση των αρχών και των άγραφων νόμων. Υπάρχουν αστρολόγοι στον διαδικτυακό μας χώρο και είναι δική τους αρμοδιότητα να απαντούν σε κάποια βαθύτερα ερωτήματα. Οι υπόλοιποι μπορούμε να λέμε την γνώμη μας χωρίς καμία σοβαρή ευθύνη ή επίπτωση.
Αν πραγματικά αγαπάς την αστρολογία, δεν μπορείς να τοποθετείσαι με τέτοια αβασάνιστη ελαφράδα. Ο κάθε ένας, δεν ξέρεις τι κουβαλάει στην ψυχή του και πως θα χρησιμοποιήσει την όποια ερμηνεία του δώσεις, κάνοντας κακό στην ζωή του.
Να σου πω κι εγω με τη σειρά μου(που εχουμε πει κ 5 πραγματα παραπάνω και σε νιώθω κοντα μου -αλλωστε τι σόι Σκορπινα θα ημουνα αν δε μπορούσα να δω μεσα απο τη βιτρίνα,το περιεχόμενο μεσα απο το περιτύλιγμα!!!:toung οτι ο λόγος σου διαθετει μια γνήσια αυθεντικότητα τετοια που σε καθιστα μοναδική απο καθε αποψη!Αυτο για μενα θεωρείται μεγαλο προσόν και οφειλεις(στον εαυτο σου πρώτα) να συνεχίσεις να το καλλιεργεις και να μη στερήσεις απο ολους εμας το αλληγορικό χιουμορ σου που τόσο απολαμβάνουμε!
Με εκτίμηση
ΤΟ Μαράκι..... !
-
01-11-2010, 05:41 PM #68
Λοιπόοον...
Μια & το θέμα (Aν υπάρχουν "Σύζυγοι" & "Εραστές" της Αστρολογίας στο site - διευκρινίζω γιατί κάποια post προσωπικά με παρέπεμψαν αλλού, αλλά αυτό είναι το θέμα στο οποίο προσωπικά επιχειρηματολόγισα) μου φαίνεται πως εξαντλήθηκε, θέλω να ευχαριστήσω όσους έκαναν τον κόπο να σκεφτούν ό,τι είχα να θέσω & να μου παραθέσουν μια μελετημένη & ειλικρινή απάντηση παρόλη την "καταιγίδα". Είμαι καιρό στο site αλλά νομίζω είναι η πρώτη φορά που είχα τέτοια συμμετοχή σε κάποια κουβέντα ώστε να πάρω μια μικρή γεύση της επικοινωνιακής ατμόσφαιρας που επικρατεί, μιας & οι αστρολογικές μου γνώσεις είναι αρκετά περιορισμένες ακόμη. Καλό μεσημέρι σε όλους.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.