- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 40
-
28-10-2010, 06:46 PM #11
Re: Ηλιακή Επιστροφή και 5ος οίκος
Τον Κρόνο τον συναντάμε συχνά σε περιόδους εγκυμοσύνης και ιδιαίτερα γέννας επειδή η γυναίκα μπαίνει σε μια φάση μεγάλης σωματικής και ψυχικής κούρασης με τις ευθύνες του νεογέννητου, περιορίζεται πολύ ο χρόνος της για τον εαυτό της και τα πράγματα που πριν απολάμβανε να κάνει. Σε μερικές περιπτώσεις παρουσιάζεται και κάποια κατάθλιψη μετά την γέννα.
-
28-10-2010, 07:39 PM #12
Ααααααααααααααχχχχχ! Πόσο δίκιο έχεις!!!!!!!!!!!!! Όταν γέννησα το γλυκό μου κοριτσάκι πέρυσι, ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου μου στην Παρθένο. Όσο καλή εγκυμοσύνη και εύκολη γέννα είχα, άλλο τόσο "λάλησα" από τις αυπνίες, το μακροχρόνιο θηλασμό, και τη στέρηση του προσωπικού χρόνου. Την επόμενη της γέννας μου, είχαμε μία ωραιότατη έκλειψη σελήνης στα ψάρια σε αντίθεση με τον Κρόνο.
Εγώ ήμουν στο μαιευτήριο μόνη με το μωρό και έψαχνα να βρω τη μανα μου, η οποία μπήκε στον Ευαγγελισμό με ανακοπή καρδιάς και έλειπαν όλοι.
(Οι μανούλες του site μπορούν να καταλάβουν πόσο χρειάζεται μια λεχώνα τη μαμά της τις πρώτες μέρες..)
-
28-10-2010, 08:17 PM #13
-
28-10-2010, 08:23 PM #14
Kοραλλια μου ο κρονος στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν στον 1ο ηλιακη;και γενεθλειου 12ο
δυσκολια στο να καταλαβω πως βρεθηκα με γαμο και μωρο στα 16 μου
και επρεπε να προσαρμοστω
Και στην δευετερη εκγυμοσυνη κρονος στον 6ο ηλιακη μεσα στον 2ο γενεθλειο [τοξοτης]
σκληρη καθημερηνοτητα με τα οικονομικα σε αθλεια κατασταση
με δανεικα χρηματα γεννησα σε νοσοκομειο [ με 8 κρεββατια στο θαλαμο ημουν]
και περιμενα να σαραντισω να πιασω δουλεια σε εργοστασιο
δεν επαθα σε προσωπικο επιπεδο τιποτα-υγεια-καταθλιψη-
γιατι ηταν στον τοξοτη - δραση-αισιοδοξια-φλογα ,
και εγω σαν γνησια τοξοτινα εδωσα κινηση σε αυτα που υπαρχουν στην φυση μου
παρα τις δυσκολιες.....................
ποτε δεν θα επετρεπα στον εαυτο μου να με παρει απο κατω.........:bigsmile:
και ας μην ειχα κουνια να βαλω το μωρο
και καροτσι να το παω βολτα σαν μανουλα και εγω ..
το μονο που με ενοιαζε ηταν να του προσφαιρω γαλα και αγαπη.........
αυτα για τον κρονο!..
και ολα περνανε την υγεια μας να εχουμε..:bigsmile:
με πολυ αγαπη κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
28-10-2010, 09:11 PM #15
Όταν γέννησα το γλυκό μου κοριτσάκι πέρυσι, ο διελαύνων Κρόνος έκανε σύνοδο με την ακμή του 9ου οίκου μου στην Παρθένο.
Με συγχωρείτε, διορθώνω και επανέρχομαι πως ο 5ος της ηλιακής επιστροφής οίκος "έπεφτε" πάνω στον 9ο . Συγνώμη και πάλι.:embarrest
-
28-10-2010, 09:51 PM #16
Την 1η φορά που γέννησα είχα στην ηλιακή επιστροφή την ίδια οικοθεσία που έχω και στον γενέθλιο με ακμή 1ου στον Καρκίνο και πολυαστρία στον 12ο οίκο.
Κυβερνήτης 8ου ηλιακής ο Πλούτωνας στον γενέθλιο 5ο και σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη από τον 8ο, ¶ρη ηλιακής σε σύνοδο με γενέθλιο ¶ρη και τετράγωνο με τον Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκου, ενεργοποιούσε γενέθλιο τετράγωνο , με κατάσφαξε ο γιατρός.
Ο Δίας της ηλίακής μέσα στον 5ο και σε τρίγωνο με Ήλιο γενεθλιο ενεργοποιούσε το γενέθλιο τρίγωνο μου, επίσης από 5ο οίκο, αυτός ήταν κι ο λόγος που τη γλυτώσαμε μητέρα και παιδί.
Ο Κρόνος επιστροφής βρισκόταν στο γενέθλιο 12ο κι ο τράνζιτ σε σύνοδο με τον ωροσκόπο μου
Στην 2η γέννα, του 5ου η ακμή έπεφτε καρφί στον γενέθλιο ωροσκόπο, σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό, κυβερνήτη 8ου οίκο (χειρουργείο για παιδία), ο Κρόνος από τον 6ο της ηλιακής έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Κρόνο. Τι να πω γι αυτό, απίστευτη κούραση, απίστευτα ξενύχτια από ένα θηλασμό που διήρκησε 2 χρόνια
Ο κυβερνήτης του 8ου στον 4ο γενέθλιο σε τρίγωνο με την γενέθλια Σελήνη κι Αφροδίτη, ενεργοποιούσε γενέθλια σύνοδο.
3η φορά ....... απλώς δεν θα υπάρξει
Υγ Αγαπητή Ταυρίνα παρηγόρησου, στην 2η γέννα κι εγώ μόνη ήμουν σχεδόν όλες τις ημέρες, ούτε σύζυγος ούτε μαμά, ευτυχώς όχι για λόγους υγείας.
-
28-10-2010, 10:17 PM #17
-
28-10-2010, 11:51 PM #18
Κι όμως Ρίτσα μου έχεις δίκιο.
Μόλις τα ξανακοίταξα, δεν είχα ίδια οικοθεσία με του γενέθλιου, ( την επόμενη χρονιά είχα ίδια οικοθεσία) είχα ωροσκόπο Κριό, γι αυτό είχα κυβερνήτη 8ου τον Πλούτωνα, κατά τ' άλλα δεν αλλάζει τίποτα από όσα έγραψα (σε όψεις). Δεν θυμόμουν τον ωροσκόπο, τωρα που τα είδα ξανά, είδα πως και στην πρώτη γέννα ο κυβερνήτης του 5ου οίκου της ηλιακής, όπως και στην δεύτερη γέννα έπεφτε στον 1ο οίκο χωρίς όμως να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο.
Σ' ευχαριστώ Ρίτσα!
-
29-10-2010, 12:31 AM #19
¶ρα σε μια ηλιακή συνέβησαν τα καθέκαστα της 1ης γέννας. Τώρα μπήκαμε σε σειρά
Αυτός ο χασάπης ο δικός σου μήπως είναι ο χασάπης ο δικός μου?
Πολύ χρήσιμα όλα τα στοιχεία των μελών όταν παρατίθενται σε συνάρτηση με γεγονότα.
Είναι ουσιαστικότερη η μάθηση μέσω της έρευνας και της στατιστικής από τη θεωρητική πλευρά της αστρολογίας!!!
-
29-10-2010, 01:51 AM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.