s
Οι «σύζυγοι» των… «εραστών» της αστρολογίας. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 21 to 30 of 68
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Οι «σύζυγοι» των… «εραστών» της αστρολογίας.

Καλησπέρα και πάλι.

Η ευθύτητα είναι του Κριαρίσιου χαρακτήρα μου κι είναι ένα από τα στοιχεία που λατρεύω.

Λοιπόν, το πρώτο που σχολιάσες ως παράδειγμα το ανάφερα κι όχι ως πρόβλημα δικό μου τουλάχιστον, άλλωστε το είπες και μόνη σου, άλλοι βγάζουν το φίδι από την τρύπα κι όχι εγώ.

Δεν νομίζω πως η τακτική του σάιτ είναι να διαγράφει νέα μέλη που δεν έχουν εξοικειωθεί, όσο μέλη που δεν επιθυμούν να συμμορφωθούν με τους κανόνες γενικότερα, αλλά ούτε κι αυτό είναι δικό μου θέμα.

Το πρόβλημα μου επίσης δεν είναι αν θα με διαβάλλουν ή αν θα με στολίσουν με κοσμητικά επίθετα , ως γεγονός το έγραψα. Δεν φοβάμαι την κριτική ούτε και τις επιθέσεις γιατί είμαι καλή στην αντεπίθεση.

Εκείνο το οποίο με πειράζει είναι να εκμεταλλεύονται την γενναιοδωρία μου, να με πιέζουν με τον τρόπο τους να δώσω απαντήσεις όταν δεν είμαι υποχρεωμένη να το κάνω κι ενώ ούτως ή άλλως το κάνω από μόνη μου όταν το θεωρώ απαραίτητο. Δε νομίζω πως θα βρεθούν πολλά μέλη να πουνε πως δεν δίνω απαντήσεις προσωπικού χαρακτήρα ή ότι τσιγκουνεύομαι να μοιράσω την γνώση της αστρολογίας. Απλώς δεν μου αρέσει να με πιέζουν.(Σελήνη /Αφροδίτη στον Υδροχόο, Ήλιο αντίθεση Ουρανό :toung

Ενα άλλο που με ενοχλεί είναι να βλέπω μέλη να πασχίζουν να μάθουν κάποια πράγματα και στο θέμα που έχει ανοιχτεί και γίνεται ανταλλαγή γνώσεων να παρεμβαίνει κάποιος για να μάθει όχι πως λειτουργεί μια όψη που τυχαίνει να υπάρχει στον χάρτη του αλλά σχεδόν όλο του το ωροσκόπιο. Έχεις δει κάτι κατεβατά που αναρτώνται?
    ολόκληρα κόπι πέιστ από το αστρολογικό πρόγραμμα του σάιτ με όλες τις όψεις.
    Μα εννοείται πως δεν θα απαντήσω σε ένα τέτοιο ποστ όμως εκείνο που μου τη δίνει περισσότερο είναι η μασημένη τροφή που λέει κι ο φίλος μας ο Μητσάκος.

Βρισκόμαστε σε ένα χώρο που από μόνος του είναι μια αστρολογική σχολή κι αντί να διαβάσουμε να ξεστραβωθούμε κι ότι δεν καταλάβουμε να το ρωτήσουμε, αφού μας δίνεται η δυνατότητα αυτή, πάμε και ρωτάμε... άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.

Φυσικά κι η ζυγαριά κλίνει στα υπέρ γιατί για κάποιους που δεν εννοούν να καταλάβουν το μεγαλείο της αστρολογίας και τι τους προσφέρεται μέσω του συγκεκριμένου σάιτ, δεν θα αδικήσω τους υπολοίπους που αγαπούν την αστρολογία σχεδόν όσο κι εγώ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάθε φορά που κάποιος θα επιμένει να πάρει την απαντηση του εγώ και τα υπόλοιπα μέλη θα πρέπει βαράμε προσοχές.

Τα αρχάρια κυρίως μέλη θα πρέπει να κάνουν ένα καλό πέρασμα μέσα στο σάιτ, να διαβάσουν πολύ καλά τους κανόνες που δέχτηκαν κατά την εγγραφή τους, θα πρέπει να μάθουν να σέβονται και να εκτιμούν τον συνομιλητή τους κι έπειτα να θέτουν ερωτήσεις αν θέλουν να πάρουν απαντήσεις.

Ξέρεις πόσο καιρό έμπαινα στο σάιτ πριν αναρτήσω το πρώτο μου ποστ? 5 μήνες, ακριβώς γιατί δεν μου άρεσαν τα παρατράγουδα και φυσικά όπως οι περισσότεροι αρχάριοι, αλλού για αλλού έγραφα κι εγώ, συμμορφώθηκα όμως, να συμμορφωθούν κι υπόλοιποι.
    Νομίζω κορίτσι μου πως μόνο έτσι θα αποφεύγουμε τις παρεξηγήσεις και θα αποκομίσουμε οφέλη από την παραμονή μας εδώ, χωρίς να ενοχλούμε και να γινόμαστε φορτικοί ή κουραστικοί κι επειδή θεωρώ πως αρκετά σας κούρασα......Καληνυχτίζω αφού σ' ευχαριστήσω ακόμη μια φορά.

Όνομα:
    Maria

Καλημέρα σε όλους...Πραγματικά νίωθω διχασμένη....Ενώ βρίσκω τον εαυτό μου να συμφωνεί σε κάποια σημεία με την Αny_f, σε καποια αλλα ταυτίζομαι με την Τίνα μας!(Αυτός ο Ζυγός μου πια με εχει κουράσει που αργεί ν'αποφασίσει προς τα που θα γύρει η ζυγαριά και με ποιανού την αποψη συμφωνεί,παντα είναι κάπου στη μέση!!!)
    1. Απο τη μία η Γεωργία-Μαρία θέτει ορθα κάποιους προβληματισμούς του τύπου "γιατι να δυσανασχετούν οσοι τους ζητείται η αστρολογική τους γνώση,ακόμη κι αν γίνεται με αλλοπρόσαλο τρόπο,απο τη στιγμη που υποτίθεται οτι έγιναν μέλη αυτου του site με σκοπό(ανάμεσα στα άλλα) και την ανταλλαγή γνώσεων και τον εμπλουτισμό του γνωστικού μας υπόβαθρου!???! Στο κατω-κατω κι ο "αγανακτισμένος" καποια στιγμη μπορει να χρειαστεί να ζητήσει τη γνώμη κάποιου άλλου μέλους,θα ήθελε τοτε να αγνοηθεί ως ανύπαρκτος,ασχετα με το πως θα θέσει το ερώτημα του,απλα επειδή ο ερωτόμενος είναι στον κόσμο του,εχει απορροφηθεί με τα δικά του θέματα ή απλα δε θέλει να δώσει εστω καποιες κατευθυντήριες γραμμές(για να πάρει θάρρος κι ο ερωτόμενος ωστε να αρχίζει να βρίσκει μια ακρη στο πρόβλημα του)???Μιλαώ ετσι ωμα γιατι κι εγω εχω βρεθεί αρκετες φορές στη θέση αυτού που ρώτησε κι απάντηση δεν πήρε(δεν παραπονέθηκα ομως,το σεβάστηκα) και οχι επειδή πίεσα κανέναν ή ζήτησα κανα κατεβατό!!!Φυσικά μετα απο αυτό ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δε ζήτησα κατι απο το συγκεκριμένο ατομο,αντιδρώντας καθαρα εγωιστικά φυσικά,εκτός κι αν καταλάβαινα οτι αξιζε σαν ατομο και περνούσε πχ απλα μια δυσκολη φάση). Γι'αυτό παντα-σε οσο δύσκολη φάση κι αν βρίσκομαι-απαντώ με αγάπη σε όσους ζητούν τις γνώσεις μου,χωρίς να δυσανασχετώ(αν δω οτι το κάνουν πιεστικά η απαντηση συνοδευεται και απο καποια συμβουλή-παραίνεση για το πως να ρωτούν απο εδω και στο εξής αν θέλουν να τους απαντώ!) και χωρίς ποτε να ζητήσω καποιο αντάλλαγμα γι'αυτο,απλα επειδη αγαπω την Αστρολογία και συναισθάνομαι εκείνη τη στιγμή την ανάγκη του ερωτώντα να βρει καποιες απαντήσεις σε οτι τον απασχολεί.Και θεωρώ πως αν ολοι εδω εκαναν το ίδιο(προς θεου δεν αναφερομαι στη Τίνα μας ή στους επαγγελματίες του χώρου που απο οτι εχω δει είναι παντα πρόθυμοι να βοηθήσουν,το σωστό να λέγεται!),-δε θέλω σε καμία περίπτωση να υποδείξω στον καθενα πως θα φέρεται,πλα λεω τη γνώμη μου-δε θα φτάναμε σήμερα στο σημείο να συζητάμε αυτό το θέμα,λες και εγινε κατι αν μας πιέσουν λίγο παραπάνω,κανεις δε μας εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό!!!!Ας μη γκρινιάζουμε και αγανακτούμε λοιπόν για τετοια θέματα,δεν ήρθε δα και η συντέλεια του κόσμου αν καποιοι γίνονται λίγο παραπανω επίμονοι ή κουραστικοί απο όσο αντέχουμε,ισως το κάνουν απο αγνοια ή μη προσεκτική κατανόηση των κανόνων του site κι οχι επειδη σόνει και ντε θέλουν να μας κατσικωθούν και να μας εκμεταλλευτούν ωστε να τους τα δώσουμε ετοιμα στο πιάτο!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!Ας εστιάσουμε καλύτερα στο να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας μεσα στα πλαίσια του site με οποιο τρόπο μπορεί ο καθένας!
    2. Πολύ σωστα βεβαια η Τίνα βάζει όρια ωστε να μην υπαρχει κατάχρηση ή εκμετάλλευσσης της καλής διάθεσης κάποιων να βοηθήσουν τους ερωτώντες!
    3. Το ρεζουμέ της υπόθεσης(τωρα η Ζυγίσια Σεληνούλα μου αποφάσισε μετα απο πολύ παλαντζάρισμα!!) είναι οτι αντιλαμβανόμαστε ολοι νομίζω το δικαίωμα της απόπειρας των μελών να ζητήσουν μια γνώμη ,λύνοντας έτσι κάποια απορία τους,οταν αυτη γίνεται καλοπροαίρετα,δε ζητούνται υπερβολικά πράγματα(οπως ολόκληρη ανάλυση ενος χάρτη κτλ) και εκείνος που το ζητά εχει προηγουμένως μελετήσει τα βασικά στοιχειώδη πράγματα που πρέπει κανεις να γνωρίζει ξεκινώντας απο τη μελέτη του δικού του χάρτη.Αν καποιος δεν τηρησει τους παραπάνω αγραφους νόμους, ας μη λάβει απάντηση απο τον ερωτόμενο ή ας τοποθετηθεί απο τον ίδιο ή τους Διαχειστές στη θέση του, με μια απλη συμβουλή προς συμμόρφωση.Ετσι απλα,φτανει πια τόσος ντόρος γαι το τίποτα!Δεν υπαρχει νομίζω λόγος να το συνεχίσουμε αλλο το θέμα,κατα τη ταπεινή μου γνώμη,γιατι κινδυνευουμε να αποθαρρύνουμε και τα νέα μέλη που μας διαβάζουν απο το να θέσουν μια ερώτηση ή να μάθουν καινούργια πράγματα και είναι κρίμα!...Ολοι αγαπάμε την Αστρολογία και με γνωμονα αυτο ας λειτουργήσουμε απαντες συμφωνα με τους κανόνες του site και το δικό μας τρόπο συμπεριφοράς που αντικατοπτρίζει τον ψυχικό μας κόσμο!
    Kαλή πλοήγηση στα νέα μέλη και...χρόνια μας πολλά λόγω της Εθνικής Επετείου!
    Με εκτίμηση
    Μ.Γ (Αι!!Τα είπα και ησύχασα!!!:toung Εχει καμια πανσέληνο σήμερα και με επιασε τετοια καούρα?:bigsmile: )

Σελήνη στον καρκίνο! Καλά το πάς!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by any_f View Post
    Κάτια δεν είμαι αστρολόγος για να αναλύσω τη φάση ¶ρη - Πλούτωνα, αλλά σαν μέλος του ιστότοπου μπορώ να εκφέρω τη γνώμη πως το να ευχαριστείς κάποιον επειδή ξόδεψε κόπο & χρόνο για να σκεφτεί & να διατυπώσει κάτι δε σημαίνει πάντα ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί του, πόσο μάλλον ότι συνυπογράφεις. Επίσης όχι, δεν ενοχλούμαι από τον κόσμο που κάνει ερωτήσεις. Καλό βράδυ
    Έχω κάνει πολύ διαλογισμό από χθες και έχω μετρήσει πολλές Κινέζικες χιλιάδες για να μην απαντήσω «παρορμητικά» και όχι «επιπόλαια» όπως χαρακτηρίζεις τους Κριούς.
    Ο λόγος που δεν μας έχει πάρει ο εωσφόρος ακόμα, είναι γιατί λέω να σεβαστώ τους κόπους που έχουν καταβάλει κάποιοι άνθρωποι για να υπάρχει αυτός ο ηλεκτρονικός τόπος.

Όσο για την σελήνη στον Καρκίνο… Σε εσάς μπορεί να κάνει καλό. Εμένα μου τα τετραγωνίζει όλα! Ως εκ τούτου συνεχίζω:

Επικόλλησες και απόσπασμα από το κείμενό μου… Μου απάντησες και σε προσωπικό επίπεδο… Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι το Κριαρίσιο μου στοιχείο δεν έχει ξεδιπλωθεί ούτε κατά το 10% προς το παρόν!
    Η προσφορά στην αστρολογία που αναφέρεις και τα λοιπά περί βάθους και ύψους, με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Αλίμονο αν η αστρολογία μοιράζονταν ανάμεσα σε Κριούς και Σκορπιούς. Και για να γνωρίζεις, αν μπορούσε να απομονώσει κανείς κάτι, τότε ο Ουρανός\Ερμής είναι οι πλανήτες που σχετίζονται άμεσα με την αστρολογία.
    Όχι, δεν περιμένω να ξέρεις από ¶ρη \Πλούτωνα. Μου είναι πια εντελώς σαφές. Και ναι, μπορείς να λες την γνώμη σου, όταν αυτή δεν είναι για μένα! Θα προτιμούσα για αρχή να εντρυφήσεις στον Ερμή σου, όσο εγώ θα προσπαθώ να εντρυφήσω στον ¶ρη μου.
    Αν δεν τα καταφέρουμε… Την Δευτέρα τα ξημερώματα στον εθνικό κήπο με ένα μάρτυρα (Σκορπιό αν προτιμάς). Ψάρι είμαι! Χαλάω εγώ χατίρια;

Ανακεφαλαιώνοντας: Παρακαλώ πολύ, ως το πάσχον πρόσωπο ή η πέτρα του σκανδάλου, ή όπως αλλιώς θέλετε, να σταματήσουν εδώ οι τοποθετήσεις για το «θεματάκι».

Η αλήθεια είναι πως τα κακώς κείμενα στη ζωή, όλους μας ενοχλούν, αλλά λίγοι είναι εκείνοι που έχουν το θάρρος να το πουν, κι αν το έχουν, είναι υποχρεωμένοι να υποστούν και τις συνέπειες.
    Δεν έχω καμία ανάγκη από υποστήριξη στο να υποστώ τις συνέπιες, παρʼ ότι δεν επιτέθηκα σε κανέναν προσωπικά με το κείμενο περί «εραστών» και «συζύγων». Όσοι είχαν την μύγα…

Είμαι αρκετά νέο μέλος και είναι επίσης αλήθεια ότι την κοινότητα έτσι την βρήκα και θα έπρεπε να συμμορφωθώ με αυτό που βρήκα.
    Δυστυχώς με διέπει άλλη φιλοσοφία. Οι άνθρωποι στην κοινωνία χωρίζονται σε δύο μερίδες : Στους απλούς κοινωνούς των αλλαγών και στους μοχλούς της.

ΥΓ: ΤΕΛΟΣ! (ελπίζω…γιατί έχω αρχίσει και πήζω!)
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Να ήταν και ο Ερμής ανάδρομος, να το καταλάβω... Αλλά τώρα, δεν μου βγαίνει με τίποτα...:nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όσο για την σελήνη στον Καρκίνο… Σε εσάς μπορεί να κάνει καλό. Εμένα μου τα τετραγωνίζει όλα!

Τί καλό να μας κάνει ? Δεν λες καλύτερα μαύρα χάλια? Με Αρη σε Κριό, Πλούτωνα σε Ζυγό, κι ωροσ. Αγόκερω μάλλον ....ομοιοπαθούσα!
    Πάντα .... με πάντα αυτή η σελήνη στον καρκίνο φέρνει κακή ψυχολογία και ευθιξία και ενίοτε ιώσεις!

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Αγαπητή Τίνα, ίσως όντως παρεξήγησα τους λόγους που ενοχλείσαι. Βλέποντάς τους όμως τώρα ξεκάθαρα:
    Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Ενα άλλο που με ενοχλεί είναι να βλέπω μέλη να πασχίζουν να μάθουν κάποια πράγματα και στο θέμα που έχει ανοιχτεί και γίνεται ανταλλαγή γνώσεων να παρεμβαίνει κάποιος για να μάθει όχι πως λειτουργεί μια όψη που τυχαίνει να υπάρχει στον χάρτη του αλλά σχεδόν όλο του το ωροσκόπιο.
    Τα αρχάρια κυρίως μέλη θα πρέπει να κάνουν ένα καλό πέρασμα μέσα στο σάιτ, να διαβάσουν πολύ καλά τους κανόνες που δέχτηκαν κατά την εγγραφή τους, θα πρέπει να μάθουν να σέβονται και να εκτιμούν τον συνομιλητή τους κι έπειτα να θέτουν ερωτήσεις αν θέλουν να πάρουν απαντήσεις.
    Εκείνο το οποίο με πειράζει είναι να εκμεταλλεύονται την γενναιοδωρία μου, να με πιέζουν με τον τρόπο τους να δώσω απαντήσεις όταν δεν είμαι υποχρεωμένη να το κάνω κι ενώ ούτως ή άλλως το κάνω από μόνη μου όταν το θεωρώ απαραίτητο.
    θα απαντούσα κάτι παρόμοιο με προηγουμένως:
    πλέον όταν ο κανόνας (που παρατίθεται σε ειδικό μέρος στο site όπου καθένας μπορεί να παραπεμφθεί) παραβιάζεται, οι παραβαίνοντες είτε αγνοούνται, είτε παραπέμπονται αλλού.Φυσικά δε θα μπορούσε να υπάρξει απόλυτη συμμόρφωση σε μια τόσο ευρείας συμμετοχής (που μάλιστα διαρκώς αυξάνεται) ιστοσελίδα (αν αυτό ήταν δυνατό δε θα είχε λόγο ύπαρξης & ο κανόνας) & επίσης θα ήταν άδικο να αποκλείονται απευθείας νέα μέλη που όπως είπες δεν έχουν ακόμη εξοικειωθεί. Δεν έχω βέβαια απόλυτη γνώση όλων των περιπτώσεων ερωταπαντήσεων στο site αλλά αν υπάρχουν παραβαίνοντες που παίρνουν απαντήσεις τότε είναι λογικό να τις ζητήσουν ξανά αφού βλέπουν πως οι προσπάθειές τους έχουν αποτέλεσμα ή να θεωρήσουν πως ο κανόνας δεν είναι ακριβώς κανόνας αλλά παράκληση ή συμβουλή. Οπότε τον αγνοούν αν δεν συμμερίζονται την άποψη αυτού που τον διατύπωσε.
    Προσθέτοντας ίσως πως έχω την εντύπωση πως ο λόγος που θεσπίστηκαν οι κανόνες του myhoroscope που αφορούν τα συγκεκριμένα θέματα, ήταν ακριβώς η προστασία από την εκμετάλλευση της όποιας γενναιοδωρίας δίδεται εδώ απ' όποιον δίνεται. Από εκεί & πέρα αν το πρόβλημα αυτό συνεχίζεται, έτσι ώστε να πειράζει ,πιο μεγάλο απότι είναι ανεκτό, ποσοστό του πληθυσμού του site σε αφόρητο βαθμό, νομίζω ότι είναι καθάρά θέμα του διαχειριστή να επιλύσει το πρόβλημα.
    Φυσικά κι η ζυγαριά κλίνει στα υπέρ γιατί για κάποιους που δεν εννοούν να καταλάβουν το μεγαλείο της αστρολογίας και τι τους προσφέρεται μέσω του συγκεκριμένου σάιτ, δεν θα αδικήσω τους υπολοίπους που αγαπούν την αστρολογία σχεδόν όσο κι εγώ
    Στα πλαίσια ενός τεράστιου διαδικτυακού τόπου όπως αυτός, κανείς δε θα μπορούσε να γνωρίζει το μέγεθος της κατανόησης & της αγάπης που τρέφει κάθε μέλος για την αστρολογία ή την προσφορά της ιστοσελίδας κρίνοντας τις δημοσιεύσεις που κάνει ή δεν κάνει. Καθένας μας εκφράζεται διαφορετικά, ζει αναπνέει & διερωτάται διαφορετικά, αντιλαμβάνεται διαφορετικά & έτσι, προκειμένου να μπορέσουμε να συμβιώσουμε & να μοιραστούμε πράγματα, θεσπίζουμε κάποιους γενικούς κανόνες. Για να διαχειριστούμε το βάρος της ευθύνης της διατήρησης της τάξης χωρίς να χρειάζεται να γκρινιάζουμε γι' αυτό, ή να ασχολούμαστε διαρκώς μαζί του, παραμελώντας τον ανώτερο σκοπό που μας προσέλκυσε.
    Καλη συνέχεια

Όνομα:
    Γεωργία - Μαρία

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Έχω κάνει πολύ διαλογισμό από χθες και έχω μετρήσει πολλές Κινέζικες χιλιάδες για να μην απαντήσω «παρορμητικά» και όχι «επιπόλαια» όπως χαρακτηρίζεις τους Κριούς.Ο λόγος που δεν μας έχει πάρει ο εωσφόρος ακόμα, είναι γιατί λέω να σεβαστώ τους κόπους που έχουν καταβάλει κάποιοι άνθρωποι για να υπάρχει αυτός ο ηλεκτρονικός τόπος.
    Κάτια μου, δεν κάνω διαλογισμό, ούτε είμαι σίγουρη κατά πόσον υπάρχει εωσφόρος για να θορυβηθώ & όπως είπα δεν είμαι αστρολόγος για να χαρακτηρίσω τους Κριούς. Από διάφορα άρθρα στο site καθώς & εκτός του βρήκα τους χαρακτηρισμούς & τους χρησιμοποίησα για να δείξω & μ'ένα παράδειγμα πως παρομοιώσεις μπορεί ο καθένας να κάνει με όποιο προσωπικό & υποκειμενικό τρόπο προτιμά να βλέπει τα πράγματα. Όμως όταν θίγουμε προβλήματα που αφορούν πολλούς καλύτερα να είμαστε ευθείς & αντικειμενικοί. Γι'αυτό άλλωστε & σου απάντησα ευθέως. Κατά τ' άλλα προτιμώ να πηγαίνω βόλτα το σκυλάκι μου στον Εθνικό Κήπο. Ωραία η αντιπαράθεση, αλλά μόνο όταν έχει προοπτικές παραγωγικότητας.
    Καλό μεσημέρι

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Σελήνη στον καρκίνο! Καλά το πάς!
    Mωρε ποιες σεληνες τωρα...
    ο κωλος μας φταιει που δεν τον βαζουμε κατω να διαβασουμε λεμεεε!!!
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Κάτια

Κάτια μου, δεν κάνω διαλογισμό, ούτε είμαι σίγουρη κατά πόσον υπάρχει εωσφόρος για να θορυβηθώ & όπως είπα δεν είμαι αστρολόγος για να χαρακτηρίσω τους Κριούς. Από διάφορα άρθρα στο site καθώς & εκτός του βρήκα τους χαρακτηρισμούς & τους χρησιμοποίησα για να δείξω & μ'ένα παράδειγμα πως παρομοιώσεις μπορεί ο καθένας να κάνει με όποιο προσωπικό & υποκειμενικό τρόπο προτιμά να βλέπει τα πράγματα. Όμως όταν θίγουμε προβλήματα που αφορούν πολλούς καλύτερα να είμαστε ευθείς & αντικειμενικοί. Γι'αυτό άλλωστε & σου απάντησα ευθέως. Κατά τ' άλλα προτιμώ να πηγαίνω βόλτα το σκυλάκι μου στον Εθνικό Κήπο. Ωραία η αντιπαράθεση, αλλά μόνο όταν έχει προοπτικές παραγωγικότητας.
    Καλό μεσημέρι
    Αγαπητό μέλος, σε ευχαριστώ βαθιά που μου δίνεις την ευκαιρία να ρίξω στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτής της υπόθεσης, το πιο δυνατό χαρτί μου! Το ύψιστο επιχείρημά μου, που κακώς δεν κατέθεσα από την πρώτη κιόλας παράθεσή σου. Παρακαλώ να το παρακολουθήσεις με μεγάλη προσοχή, γιατί δίνει απαντήσεις σε όλα σου τα ερωτήματα και ανησυχίες! YouTube - Happy Morning People Και πάλι ευχαριστώ!

ΥΓ: Με την τελευταία, κουρασμένη μου ελπίδα να έγινα κατανοητή!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)