- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 51
Thread: Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία
-
28-10-2010, 07:50 AM #41
Re: Η Αφροδίτη στους οίκους - απορία
Καλημέρα σας, θα ήθελα την βοήθειά σας παρακαλώ! Έχω Αφροδίτη στον Ταύρο στις 29 μοίρες στον 8ο οικο!!! Την 29η μοίρα την λένε και καρμική αν δεν κάνω λάθος. Επίσης η Αφροδίτη μου κάνει τετράγωνο με τον Ουρανο!
Μπορείτε να μου πείτε τι σημαίνουν αυτά. Ευχαριστώ πολύ!
-
28-10-2010, 08:20 AM #42
Για τις αναιρετικές μοίρες, διάβασε αυτό:
- αναιρετικές είναι οι τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου, αλλά όχι πάντα αρνητικές. Απλά εκεί εξασθενεί η δυναμική του ζωδίου καθώς μπαίνει μία νέα φύση, αυτή του επομένου. Αναιρετική λέγεται κάθε 29η προς 30η λοιπόν. ΑΛΛΑ δεν είναι όλες ίδιες.
-29η των μεταβλητών έχει μία ιδιαίτερη εσωτερική σημασία και αφορά κυρίως πνευματικά ζητήματα και καταστάσεις που δύσκολα ελέγχουμε.
-29η των παρορμητικών αφορά δυσκολίες στην υγεία (ευαισθησίες) ανάλογα με τη φύση του ζωδίου
-29η των σταθερών έχει άλλοτε θετικό αστέρα επάνω (πχ Ρέγκουλους στον Λέοντα), άλλοτε δύσκολο (πχ Μπούνγκουλα στον Σκορπιό). Μάλιστα για κάποιους αστρολόγους η 29η του Λέοντα δεν θεωρείται αναιρετική, επειδή ακριβώς έχει σύνοδο με τον αστέρα αυτόν.
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
28-10-2010, 08:28 AM #43
Σας ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση κ. Μητσάκο να έχετε μια όμορφη μέρα!!!!
-
28-11-2010, 10:01 PM #44
αφροδιτη στον καρκινο στον 12ο ειναι καλο??????
-
29-11-2010, 12:01 AM #45
Διάβασα από το μέλος cancerian (συγνώμη για τα αγγλικά) ότι η αφροδίτη στο σκορπιό σημαίνει ότι το άτομο θα πληγώνει τους συντρόφους του... θα ήθελα ευγενικά να καταθέσω τη διαφωνία μου, μιας+από προσωπική πείρα θεωρώ ότι μάλλον το ίδιο το άτομο πληγώνεται πολύ εύκολα από το άλλο του μισό, μάλιστα τις περισσότερες φορές δίχως να συντρέχει σοβαρός λόγος... Είναι σε πτώση αυτή η θέση της αφροδίτης γιατί βιώνει έντονα συναισθήματα, δεν υπάρχει απλώς χαρά-λύπη, αλλά ευτυχία-δυστυχία... θέλει δουλειά+σωστή διαχείρηση τόσο έντονο συναίσθημα
φιλικά
-
29-11-2010, 01:03 AM #46
-
29-11-2010, 06:48 AM #47
Μπορεί να πληγώνεται, αλλά και πληγώνει, εκτός από το ότι σκάει γάιδαρο με την κτητική της διάθεση -άσχετα αν δεν καταλαβαίνει ότι γίνεται πιεστική και χειριστική στη σχέση, επειδή για αυτήν αυτό είναι το ...φυσιολογικό. Χαρακτηριστικό της είναι το έντονο πάθος και τα έντονα πάθη δεν είναι καλά.
Ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
Γενικά η Αφροδίτη στον 12 είναι κάπως κλειστή, συνεσταλμένη, δεν εκδηλώνει ανοικτά τα συναισθήματά της, για αυτό και δεν είναι εύκολα διακριτή η ευαισθησία της. Κατά βάση όμως είναι αρκετά δοτική, γενναιόδωρη, εφόσον αισθανθεί και την ασφάλεια που χρειάζεται. Η ροπή στις μυστικές σχέσεις (και όχι απαραίτητα στις παράνομες, όντως υπάρχει,. Για γράψιμο δεν ξέρω, αλλά μια τάση καλλιτεχνική (λόγω της ιχθυακής φύσης του Οίκου) υπάρχει.
Το τι πραγματικά όμως βγάζει, εξαρτάται και από τις όψεις που κάνει και γενικότερα το σύνολο του ωροσκοπίου, καθώς διαφορετικά θα εκφραστεί αν τριγωνίζει π.χ. τον Κρόνο και ένας θεός ξέρει τι θα κάνει αν τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, πράγμα που ισχύει και για το παραπάνω ποστ :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-11-2010, 10:54 AM #48
Πολύ αναλυτικό το λινκ κύριε Μητσάκο και ευχαριστώ... Να σημειώσω μόνο ότι είναι λιγάκι φυσιολογικό κάποιος που πληγώνεται, αντίστοιχα να πληγώνει, αν δεν την πειράξεις την αφρ.στο σκορπιό δε σε πειράζει (εκτός+αν συντρέχουν άλλες όψεις)... Μάλλον το σχόλιό σας "σκάει γάιδαρο" αναφέρεται όταν ο/η σύντροφος δεν έχει την κτητικότητα καν στο λεξιλόγιό του, για παράδειγμα αν ο/η σύντροφος είναι ταύρος δεν νομίζω να πολυχαλαστεί κιόλας... Καλά είναι τα έντονα πάθη για να ξυπνάμε+λίγο να ταρακουνιόμαστε, αλλά φυσικά χρειάζεται σύνεση+λογική για να κρατήσει μια σχέση. Κάτι που δεν περίμενα να δω στην ερμηνεία, ήταν η φράση "καταλήγει να κάνει σχέσεις χωρίς συναίσθημα". Πέφτω από τα σύννεφα, γιατί νόμιζα ότι γι'αυτήν το συναίσθημα είναι το α και το ω. Όσο ζω μαθαίνω...
φιλικά
-
01-12-2010, 10:35 PM #49
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας...εχω κ σεληνη καρκινο στον 12ο επομενως ισχυουν τα περισσοτερα απο τα παραπανω-)
-
30-07-2011, 06:57 PM #50
.Η αφροδιτη στον 2ο οικο (παρθενος) κανει τετραγωνο με ουρανο 5ο οικο (τοξοτη).Αυτο τι δειχνει ταση για ξαφνικους χωρισμους και μεγαλα προβληματα στα οικονομικα?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.