s
Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...? - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 43
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Απογαλακτισμός...φαίνεται σε έναν χάρτη...?

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Γεια σας..
    Με ενδιαφερον παρακολουθησα οσα ειπωθηκαν και εχω να σας πω οτι και γω με ωροσκοπο καρκινο αγαπω πολυ την οικογενεια μου,ειδικα τη μητερα μου,οπου αυτη αστειευομενη παντα μου ελεγε να απογαλακτιστω.Εχω ομως εναν μεγαλο καημο τωρα που μου το θυμησατε παλι.Αφοτου παντρευτηκα εχω ενα υπεροχο μικρο αγορακι,κι επειδη καθολου καλα δεν τα παω πια με το μπαμπα του,μ εχει φαει η στεναχωρια.Γιατι οτι και να κανω ο μικρος εχει κρονο στον 4ο.Καθε μερα το σκεφτομαι.Γεννηθηκε στις 16-02-09,στις 12,50.Εχω διαβασει τα χειροτερα στο ωροσκοπιο του και γενικα ειναι οτι πιο σημαντικο για μενα.Φοβαμαι πολυ μη μου χρεωσει καταστασεις που δεν φταιω εγω.Μην τυχον και δε μ αγαπαει και τετοια.Μεγαλος πονος να μην εισαι αποκλειστικα εσυ υπευθυνος των πραξεων σου.Εχει βεβαια σεληνη στο σκορπιο οπως εγω,αλλα και παλι,θα θελα να φαινεται απο καπου οτι θα εχουμε μια ωραια σχεση μητερας-γιου.Εχουν δει πολλα τα ματια μου.Να ειστε καλα..
    Γεια σου Μαρία μου, δε χρειάζεται ν' ανησυχείς φαίνεται ποιοι επιθυμούν πρόβλεψη και ποιοι όχι.

Ο Κρόνος στον 4ο είναι θέμα που το αντιμετωπίζω κι εγώ με τον γιο μου.
    Φαντάζομαι θα έχεις διαβάσει όλες τις καταστροφές του κοσμου γι αυτόν τον Κρόνο και ίσως όχι άδικα. Ο Κρόνος οικοθετημένος εκεί συνήθως φέρνει στέρηση κάποιου γονέα, φτωχά παιδικά χρόνια, παιδί που ενηλικιώνεται πριν καλά καλά "απογαλακτιστεί" , καταπίεση, μελαγχολική διάθεση κτλ.
    Δεν διαφωνώ με όλα αυτά και θα σου πω και μια εκδοχή που άκουσα σχετικά πρόσφατα. "Ότι συνήθως τα άτομα αυτά φεύγουν γρήγορα από το σπίτι το πατρικό για να χαράξουν τη δική τους πορεία μη μπορώντας να αντέξουν την καταπίεση ή τις υποχρεώσεις"

Γι αυτό το τελευταίο έχω διαφορετική άποψη για την ακρίβεια έχω εντελώς αντίθετη άποψη.
    Νομίζω πως το παιδί αν δεν έχει στέρηση σωματική κάποιου γονέα, είναι ένα παιδί που μεγαλώνει μαθαίνοντας να είναι πιστό στις αξίες της οικογενείας και τους νόμους που την διέπουν. Στην πορεία γίνεται ένας ώριμος ενήλικας. Στην περίπτωση που στερηθεί κάποιον από τους δυο, δυστυχώς για εκείνο, αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις και τα βάρη είτε της μητέρας, για την οποία συνήθως νιώθει σεβασμό είτε ολόκληρης της οικογενείας.

Έχει ανασφάλειες κι ενοχές με αποτέλεσμα ακομη κι αν θέλει να απογαλακτιστεί να μένει δέσμιο στις υποχρεώσεις του και να αμελεί την προσωπική του ζωή. Ο Κρόνος στον 4ο δείχνει επίσης μια μητέρα που ζει καταπιεσμένη ή υποχρεώνεται να ανταπεξέλθει μόνη στα της οικογενείας είτε βρίσκεται με το σύζυγο είτε όχι. Ωστόσο εκείνο που έχω διαπιστώσει είναι πως τα παιδιά αυτά είναι ώριμα όπου κι όταν χρειαστεί ενώ ως ενήλικες είναι εκείνοι που θα βασιστείς επάνω τους δίχως να σε προδώσουν.

Χωρίς να έχω δει το ωροσκόπιο του πιστεύω πως δεν θα σε θεωρεί υπεύθυνη κι ότι δύσκολα θα απογαλακτιστεί από εσένα, είναι κι η Σελήνη στον Σκορπιό και μια εμμονή με την μητέρα, την έχει. Επειδή όμως το ωροσκόπιο του δεν είναι μόνο ένας Κρόνος στον 4ο και μια Σελήνη στον Σκορπιό καλό είναι να δεις ολόκληρη την σύνθεση του ωροσκοπίου πριν βγάλεις τα συμπερασμάτα σου, αποφεύγοντας την καταστροφολογία.

Υγ Κι εγώ ωροσκόπο Καρκίνο έχω και τρελή αδυναμία στη μητέρα μου. Προσωπικά δε με χαλάει καθόλου που ακομη δεν έχω απογαλακτιστεί, το χω πάρει απόφαση πως μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει κι έτσι απολαμβάνω τη ζωή μαζί της.
    Τώρα μιλάει ο Πλούτωνας μου στον 4ο :toung:

Όσο για το αγοράκι μου, είναι ένα παιδί που στερείται τον πατέρα του κυριολεκτικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι ένα χαρούμενο, ευχάριστο κι επιπόλαιο Τοξοτάκι που όμως όταν χρειαστεί είναι πιο σοβαρό κι υπεύθυνο από έναν ενήλικα. Σε τέτοιο βαθμό που το χω θαυμάσει κι ας είναι μόλις επτά ετών.

Και άν έχουμε Ποσειδώνα σε σύνοδο με Κρόνο στο Ζυγό, στο 4ο η μητέρα,
    και Κρόνο σε σύνοδο με Σελήνη ,στο 4ο ,ο γιός.
    Τότε τι γίνεται???

Και άν έχουμε Ποσειδώνα σε σύνοδο με ΚΡΟΝΟ, στο Ζυγό,στο 4ο ,
    η μητέρα.
    και ΚΡΟΝΟ σε σύνοδο με Σελήνη στο Καρκίνο, στο 4ο ,ο γιός.
    Εδώ τι γίνεται????

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Καλημέρα Κοραλλία μου1

Εννοείται πως συνλειτουργούν, δεν είπα κάτι άλλο. Από την στιγμή που κάνει σύνοδο ο Κρόνος με την ακμή του 4ου χρωματίζει τον 4ο με τις ιδιότητες τους, ωστόσο δεν τον τοποθετώ στον 4ο εκτός κι αν έχουμε να κάνουμε με μια μοίρα ανοχή. Το σωστότερο, πάλι κατά την γνώμη μου, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να εξετάζεται ο πλανήτης και στους δυο οίκους. Όπως δεν μπορώ να παραβλέψω την συνένωση του πλανήτη από την ακμή ομοίως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι βρίσκεται στον 3ο οίκο κι αυτό γιατί τίποτα δεν θεωρώ τυχαίο. Ακόμη κι η μια μοίρα πριν την ακμή κάτι θέλει να δείξει.
    Σύνοδο για παράδειγμα έχουμε και στις 8 μοίρες, πάλι θα έπρεπε να τοποθετήσουμε τον πλανήτη στον επόμενο οίκο?
    Με 8 μοίρες όχι. Δεν πιστεύω ότι η σύνοδος πλανήτη και ακμής έχει τέτοια ανοχή.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Τελικά, ποια ανοχή να θεωρούμε σωστή; Και επίσης, για τα φώτα έχουμε ή δεν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή; Αν ναι, τι ανοχή έχουμε εκεί;
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Χρύσα

Quote Originally Posted by katiakiss View Post
    Τελικά, ποια ανοχή να θεωρούμε σωστή; Και επίσης, για τα φώτα έχουμε ή δεν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή; Αν ναι, τι ανοχή έχουμε εκεί;
    Νομίζω για τους γωνιακούς οίκους 5 μοίρες ανοχή και για τους υπόλοιπους 3. Τώρα για τα φώτα που λες, δεν ξέρω αν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή..

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    Νομίζω για τους γωνιακούς οίκους 5 μοίρες ανοχή και για τους υπόλοιπους 3. Τώρα για τα φώτα που λες, δεν ξέρω αν έχουμε μεγαλύτερη ανοχή..

Χρύσα μου, αυτές είναι οι ανοχές που δίνονται. Στην πράξη όμως υπάρχει πρόβλημα γιατί για να εφαρμοστούν αυτές οι ανοχές πρέπει να έχουμε απόλυτα ακριβή ώρα, πράγμα που συνήθως δεν έχουμε. Έτσι, σε κάποιους χάρτες φαίνονται να δουλεύουν αυτές οι ανοχές ενώ σε κάποιους άλλους όχι. Γι' αυτό και την σύνοδο πλανητών με ακμές την χρησιμοποιούμε στην διόρθωση ώρας ενός χάρτη.

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Κοραλλία μου ξέρεις πόσους αστρολόγους τους εξωτερικού έχω δει να πιάνουν σύνοδο πλανήτη με ακμή όχι μόνο τις 8 μοίρες αλλά και τις 10?

Τελευταία μάλιστα σε μια συζήτηση έμαθα πως γενικότερα αρχίζουν ν' αυξάνουν την ψαλίδα και για τους πλανήτες.
    ¶κουσα μάλιστα για τα φώτα πως οι ανοχές φτάνουν έως και τις 14 μοίρες, τώρα γιατί 14 κι όχι 15 :unsure:

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Κοραλλία μου ξέρεις πόσους αστρολόγους τους εξωτερικού έχω δει να πιάνουν σύνοδο πλανήτη με ακμή όχι μόνο τις 8 μοίρες αλλά και τις 10?

Τελευταία μάλιστα σε μια συζήτηση έμαθα πως γενικότερα αρχίζουν ν' αυξάνουν την ψαλίδα και για τους πλανήτες.
    ¶κουσα μάλιστα για τα φώτα πως οι ανοχές φτάνουν έως και τις 14 μοίρες, τώρα γιατί 14 κι όχι 15 :unsure:
    Ναι, Τίνα μου. Είναι το καινούριο ρεύμα της στροφής στην παραδοσιακή αστρολογία. Έτσι χρησιμοποιούν τις ανοχές που έδιναν οι αστρολόγοι κυρίως στην ελληνιστική εποχή και οι ¶ραβες αστρολόγοι. Αυτοί θεωρούσαν ότι κάθε πλανήτης είναι ένας δίσκος με μια ακτινοβολία γύρω του, διαφορετικής έκτασης ο καθένας κι όποιος πλανήτης μπει σ' αυτή την σφαίρα ακτινοβολίας βρίσκεται στην ανοχή της όψης. Έτσι έδιναν μεγάλες ανοχές αλλά διαφορετικές για κάθε πλανήτη. Την μεγαλύτερη ανοχή την έδιναν στον Ήλιο φυσικά γιατί θεωρούσαν ότι η έκταση της ακτινοβολίας του είναι μεγαλύτερη.

Όνομα:
    Μαρία

Καλη μου Τινα..
    Σ ευχαριστω παρα πολυ που μου δινεις λιγη δυναμη,γιατι πραγματικα περναω πολυ δυσκολα μες το γαμο μου και εχω δουλεψει πολυ με τον εαυτο μου για να μη με παιρνει απο κατω.Απλα με πολυ υδροχοο στο ωροσκοπιο του μικρου μου και πολλους πλανητες στον 9ο,και την πολυ ασχημη τροπη της καταστασης ως τωρα,λεω παει,εγω θα την πληρωσω.Εχω και το συζυγο που δεν με σεβεται καθολου,πικρα.
    Να εισαι παντα καλα,και σου στελνω τις καλυτερες ευχες μου.φιλικα,μαρια.

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 13 users browsing this thread. (0 members and 13 guests)