- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 68
-
27-10-2010, 06:42 AM #11
Re: Οι «σύζυγοι» των… «εραστών» της αστρολογίας.
Αγαπητή φίλη, κατάλαβα από τις πρώτες δύο γραμμές τι ήθελες να πεις. Όπως ήξερα και από τις δύο πρώτες γραμμές, ποια ψευδώνυμα θα έχουν την διάθεση να το συνυπογράψουν. Ακόμα και ποια θα έχουν την διάθεση, αλλά δεν θα το κάνουν από δισταγμό και ευπρέπεια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω τέτοιου είδους επιθέσεις. Ο ισχυρός ¶ρης και Πλούτωνας σε ένα χάρτη, τα έχει αυτά. (Κάτι τέτοια τα έχω για πρωινό)
Είναι πολύ εύκολο να κρίνεις όταν δεν δοκιμάζεις, όταν δεν τολμάς, όταν δεν εκτίθεσαι. Αδράνεια. Η δράση φέρνει αντίδραση.
Κανείς δεν μπορεί να σε προσβάλει, όταν ο ίδιος δεν προσβάλεις τον εαυτό σου. Βλέπεις, ακούς και καταλαβαίνεις, αυτό που φοβάσαι.
Υπάρχουν πολλά μέλη στην κοινότητα που δίνουν το παρόν τους με μεγάλη αξιοπρέπεια και είναι χαρά σου να μοιράζεσαι μαζί τους απόψεις. Ψάχνουν… Διαβάζουν… Μαθαίνουν… Θέτουν… Αγαπούν την αστρολογία και θέλουν να επικοινωνήσουν με ομοϊδεάτες.
Όσοι είναι συνδρομητές, έχουν τις παροχές τους και προστρέχουν σʼ αυτές. Στην συνδρομή δεν περιλαμβάνεται ιδική μεταχείριση στους χώρους των συζητήσεων.
Αν δεν υπήρχαν αυτοί που αγαπούν και ξέρουν κάτι παραπάνω, ποιους θα ρωτούσαν οι ερωτώντες επιμόνως;
Δεν είναι αλήθεια ότι εκεί που όλα πάνε ωραία σε μια συζήτηση, κάποιος βγαίνει και την κάνει σφουγγαρόπανο; Και δεν λέω να μην πούμε και το αστείο μας. Αλίμονο! Αλλά σε μια συζήτηση, κανείς δεν έχει την διάθεση να ασχοληθεί με το θεματάκι του άλλου. Έχεις την εντύπωση ότι ο καθένας κάθεται μπροστά στο pc με τον καημό του άλλου; Και αν ναι, μόνο με αυτόν τον καημό που έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρν. Σε πληροφορώ ότι εγώ που τα λέω αυτά, έχω απαντήσει άπειρες φορές σε προσωπικά μηνύματα και έχω ασχοληθεί για να πω την γνώμη μου σε κάποιο μέλος. Επειδή το ήθελα, επειδή μου έκανε κάτι, επειδή συμπονώ τους ανθρώπους και τέλος επειδή γουστάρω!
Όμως οφείλουμε να είμαστε ενήλικοι και να οριοθετούμε τον ζωτικό μας χώρο. Να ξέρουμε τα όριά μας. Πότε είμαστε ενοχλητικοί. Τόσο απλό! Να μπαίνουμε στην θέση του άλλου.
Μάλιστα αγαπητό μέλος! Υπάρχουν κάποιες πολύ ενοχλητικές συμπεριφορές από κάποιους ανθρώπους. Μπορείς αυτό να το αρνηθείς; Οι χαρακτήρες φαίνονται ακόμα και σε μία ηλεκτρονική κοινότητα. Μπαμ κάνουν!
Οι αστρολόγοι απαντούν… Απαντούν… Απαντούν…. Πάντα θα βρεις θέματα με μία ακόμα τελευταία ερώτηση που εκκρεμεί, επειδή κάποιοι δεν σταματούν να σκεφτούν μήπως το παρακάνουν. Μήπως τους δίνουν το χέρι και παίρνουν και τον ωμό. Μήπως και ο άλλος ζει σε αυτόν τον κόσμο και έχει τα εαυτού προβλήματα και όχι τα δικά σου.
Εδώ μιλάμε για θέμα ευγένειας, και ευγένεια δεν είναι να ρωτήσεις γλυκά, με 500 φατσούλες και άθλια γελάκια. Ευγένεια είναι τα τιθασεύσεις την ακράτεια. Είναι ωραίο να σου δίνουν σημασία, αλλά κανείς δεν έχει την όρεξη να σου δώσει σημασία αν δεν γίνεις αξιοπρόσεχτος και όχι ενοχλητικός.
Στην ηλεκτρονική μας κοινότητα, δεν επικρατούν διαφορετικά ποσοστά από αυτά που επικρατούν στην πραγματική μας ζωή. Τουλάχιστον 60% σκαρταδούρα!
Τέλος πάντων, έχω έναν Πλούτωνα πάνω από τον ¶ρη μου να διαχειριστώ και είναι ανώφελο να εξηγώ τα αυτονόητα.
Κάπου αναφέρεις, στα πλαίσια της μεγαλοψυχίας σου, ότι μάλλον έχω «καταπιεστεί» αυτόν τον καιρό. Δεν έχεις δίκιο. Θα είχες αν έλεγες ότι έχω πιεστεί και τα κακώς κείμενα μου βγάζουν το μάτι! Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά. Κάποιοι άνθρωποι «πιέζονται» ενώ κάποιοι άλλοι «καταπιέζονται».
Προσωπικά, έχω δωρεάν χάρτες και προγράμματα… Έχω ωραιότατα άρθρα να διαβάσω… Όταν δεν έχει πλάκα πια και ενδιαφέρον, όταν κοινώς με χαλάνε… Την κάνω με συνοπτικές διαδικασίες.
Και επειδή είσαι μεγαλόψυχη και φιλομαθής, αν θες να μάθεις πως «πιέζεται» ο άνθρωπος που έχει Πλούτωνα\¶ρη\Σελήνη γωνιακούς σε αρνητικές όψεις με τράνζιτ Πλούτωνα, άκου: YouTube - Diafana Krina -Meres Argias...Τι να μου κάνουν τα υπόλοιπα; (για να μην βάλω ένα "λ" ανάμεσα στο "κ" και το "α" του "κάνουν")
ΥΓ: Αξιολύπητα πράγματα…« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
27-10-2010, 11:14 AM #12
Καλή μου Κατια...αχ αυτός ο Πλούτωνας σου εχει αλλάξει τα φώτα!(οχι οτι εγω περνάω λίγα με τον Κρόνο,αλλα καθείς τον καημό του που λες κι εσυ!!).Τι σε επιασε παλι και ξεσπάθωσες πανω στην "δυσμοιρη" την any_f??? Βασικά να πω-αν μου επιτρέπεται- οτι το δίκιο μοιραζεται στην περιπτωση σας,καθοτι καθεμια απο τις δυο σας-στην αρχική σας τοποθέτηση το τονίζω,οχι στην απαντηση τη τελευταια της Κάτιας(εκει πραγματι προσέγγισε αρκετα αυτο που λέμε "χρυση τομή" του όλου θέματος!!)- μιλησε γενικα θετοντας τις αποψεις της,συνοδευόμενες κι απο τα κατάλληλα επιχειρήματα προς τεκμηρίωση,ως όφειλε.Ωστόσο αγγίξατε τα δύο άκρα,η αλήθεια βρίσκεται-κατ'εμε-καπου στη μέση...τουτέστιν...(ωχ ο Ζυγος μου αρχισε παλι τα "απο τη μια μεν"... αλλα..."απο την την αλλη"...ποτε να τελειώσει το ζύγισμα τώρα?!!! ) ναι μεν βαση της θεώρησης της Κατιας σαφως παρουσιάζονται τετοια φαινόμενα ασχετου παρεμβατισμού και εκμεταλλευσης(ενίοτε κ κατάχρησης!) της καλής διάθεσης καποιων να μοιραστούν γνώσεις,αλλα απο την αλλη το φαινόμενο δεν εχει καταστεί μαστιγα(δλδ θεωρώ οτι δεν είναι τόσο μεγάλο το ποσοστό των"συζήγων,μαλλον η Κατια το βίωσε σε μεγαλύτερο βαθμό απο άλλους,εξου και η αγανάκτησή της!") για να τρελαινόμαστε και τοσο επειδη καποιοι φερονται αλλοπρόσαλα!!!Το ίδιο θα συνεχίσουν(μερικοί αδιόρθωτοι!) να κάνουν είτε χτυπηθείς είτε όχι,ομορφούλα! Προφανως η Κατια μας εχει απηυδήσει,αλλα σαφώς θα υπάρχουν κι αλλοι συμπασχοντες με εκείνη που ισως ακόμα δεν έχουν φτάσει στα όρια τους,οπως αυτη για να εκδηλώσουν ανοιχτα την ενόχληση τους ή δεν τολμούν η απλα δεν ασχολούνται!!Καλό μου Ψαράκι...απλα χωστα (με το δικό σου μοναδικό τρόπο ) και φύγε πριν επιτρέψεις να καταχραστούν την καλοσύνη σου,αν δε μπορεις να αδιαφορήσεις...μόνο μη μου χαλιέσαι τσάμπα!Δεν αλλαζει τιποτα,αν δεν αλλάξει η νοοτροπία καποιων(για να μπορέσουν να αντιληφθούν τους κανόνες του σάιτ αλλα και να γίνουν υπερμαχοι του δόγματος 'πρωτα μαθαίνουμε τα βασικά και μετα ρωτάμε' ή 'σταματάμε τις ερωτήσεις πριν γίνουμε κουραστικοί'!),αλλα δε θα τους συμμορφώσουμε εμείς τώρα στα πίσω-πίσω!!!Θα τρέφαμε αυταπάτες αν πιστευαμε κάτι τέτοιο!! So...relax,piece and calm...και ισως μετα απο αυτό το θέμα που ανοιξες,καποιοι να προβληματιστούν και να το σκεφτούν διπλά απο δω και στο εξής πριν το παρακάνουν,εξαντλώντας την υπομονή των καλοπροαίρετων φίλων τους που τόσο ανιδιοτελώς θέλησαν να τους μεταδώσουν τις γνώσεις τους!
Με αγάπη
Το Μαράκι...
-
27-10-2010, 11:51 AM #13
Από αίσθηση του χιούμορ βλέπω ότι έχουμε περίσσευμα
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-10-2010, 04:40 PM #14
Ειρήνη υμίν κοριτσάκια όμορφα!
(και συγνώμη αν φαίνεται ως παρεμβολή)
Βρισκόμαστε (νομίζω) στο πιό αξιόλογο ελληνικό ιστότοπο αστρολογίας και όχι μόνο!
Ας το αξιοποιήσουμε!
Για παράδειγμα, όταν γράφτηκα εδω μεσα νόμιζα πως ήξερα αστρολογία.
Όταν άρχισα να διαβάζω σιγά σιγά τα άρθρα σας, και να σας συναντώ στα φορουμ, ένιωσα ο πιό άσχετος άνθρωπος του κόσμου, από πλευράς γνώσεων.
Θέλω να πιστεύω πως στο myhoroscope υπάρχει αστρο-χώρος και για τους εραστές και για τους νόμιμους συζύγους... Αρκεί να βρούμε όλοι τη σωστή θέση.
Φιλιά σε όλους-όλες
Υ.Γ Η σελήνη στον δίδυμο που μπαίνει από ώρα σε ώρα στον καρκίνο ...έκανε το θαύμα της πάλι!
-
27-10-2010, 07:30 PM #15
-
27-10-2010, 09:10 PM #16
Οντως πολυ σωστή η τοποθέτηση της Τίνας μας!Ευχαριστούμε καλή μου!
-
27-10-2010, 09:16 PM #17
Αγαπω και σεβομαι παρα πολυ αυτον τον χωρο
αγαπω τους ανθρωπους που ειμαστε καθημερινα μαζι
και μοιραζομαστε την αγαπη για την αστρολογια
μερικες φορες αγανακτω με τις απαιτησεις
η'' την εμμονη μερικων μελων ..
που θελουν εδω και τωρα απαντηση
που νομιζουν οτι μονο αυτοι εχουν προβλημα
.
Οι αστρολογοι εδω ειναι μαζι μας εθελοντικα αγαπητα μου μελη
και αν θελουν και αν γουσταρουν στην τελικη θα σου απαντησουν
Αυτο που θελει αυτος ο ιστοτοπος ειναι να μαθουμε μονοι μας .
Αν κολλησουμε σε κατι να ξερετε οτι ειναι παντα διπλα μας
και οι αστρολογοι του σαιτ και τα μελη που γνωριζουν κατι παρα πανω..
Θελω να προσθεσω οτι απο την πρωτη στιγμη και αργοτερα
καθως εχτιζα την σχεση αγαπης εμου και του σαιτ
και με τους ανθρωπους της
δεν εκμεταλευτικα την συμπαθεια τους η'' την αγαπη τους
προς το προσωπο μου
για να ζηταω προβλεψεις..
Τον Ιουνιο μετα απο κατι πολυ σοβαρο που μου διεγνωσθη εστειλα ενα π.μ
στον Μητσακο μονο για να μοιραστω τον πονο και την αγωνια μου
και μετα οταν οι εξετασεις ηταν καλες του το ειπα για να χαρει:bigsmile:
μοιραστικα τα συναισθηματα μου με την Τινα Ζαχαριαδου
που κατι αναλογο περνουσε με μενα
δεν ζητησα προβλεψη δεν ζητησα τιποτα απο κανεναν...
και να ζηταγα ομως πιστευω δεν θα μου αρνιοντουσαν
απο την αποψη οτι ξερουν και βλεπουν οτι προσπαθω μονη μου
και γενικα δεν απαιτω
ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ δεν εκμεταλευτικα την αγαπη τους προς το προσωπο μου
γιατι καλο ειναι να ξερουμε να δεινουμε στην ζωη
και οχι μονο να παιρνουμε..
και να ξερετε οτι οταν δεινετε
τοτε θα παιρνετε κιολας φιλοι μου
οπως εγω ελαβα μηνημα απο σημαντικο μελος που γνωριζει αριστα αστρολογια
οτι χρειαστω να την ρωτησω
ειναι τυχαιο νομιζετε;
με αγαπη κουκι
Υ.Γ αγαπημενη Κατιακις χαιρομαι που εισαι μαζι μας
οπως χαιρομαι για την καλη μας Τινα και Κοραλλια πολυ αξιολογες και καλες αστρολογους
και θα πρεπει να τις σεβομαστε για την γνωση που εθελοντικα μοιραζονται μαζι μαςΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
27-10-2010, 11:13 PM #18
-
28-10-2010, 02:36 AM #19
Πολλές καλησπέρες Τίνα.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την ευθύτητα με την οποία έθιξες το θέμα. Πιστεύω είναι καλύτερο αυτό για όλους, μια & οι παρομοιώσεις δίνουν μεν ευχάριστη,πολλές φορές και χιουμοριστική χροιά, όμως όταν θίγεται ένα πρόβλημα ανάμεσα σε επί το πλείστον άγνωστα μεταξύ τους άτομα που συνευρίσκονται για να μοιραστούν ένα κοινό αγαπημένο ενδιαφέρον,καλύτερα να είμαστε σίγουροι πως η κατανόηση & η επίλυσή του εξαρτάται από το κατά πόσο εκτιμούν τη σχέση τους & όχι από το μέγεθος της φαντασίας που έχει το καθένα.
Τα προβλήματα λοιπόν συνοψίζοντας είναι πρώτον πως
& δεύτερον πως
Όσον αφορά το πρώτο, πρέπει να σου πω πως έχω την εντύπωση οτί είναι παρελθοντικό πρόβλημα μια & πλέον όταν ο κανόνας (που παρατίθεται σε ειδικό μέρος στο site όπου καθένας μπορεί να παραπεμφθεί) παραβιάζεται, οι παραβαίνοντες είτε αγνοούνται, είτε παραπέμπονται αλλού. Φυσικά δε θα μπορούσε να υπάρξει απόλυτη συμμόρφωση σε μια τόσο ευρείας συμμετοχής (που μάλιστα διαρκώς αυξάνεται) ιστοσελίδα (αν αυτό ήταν δυνατό δε θα είχε λόγο ύπαρξης & ο κανόνας) & επίσης θα ήταν άδικο να αποκλείονται απευθείας νέα μέλη που όπως είπες δεν έχουν ακόμη εξοικειωθεί. Δεν έχω βέβαια απόλυτη γνώση όλων των περιπτώσεων ερωταπαντήσεων στο site αλλά αν υπάρχουν παραβαίνοντες που παίρνουν απαντήσεις τότε είναι λογικό να τις ζητήσουν ξανά αφού βλέπουν πως οι προσπάθειές τους έχουν αποτέλεσμα ή να θεωρήσουν πως ο κανόνας δεν είναι ακριβώς κανόνας αλλά παράκληση ή συμβουλή. Οπότε τον αγνοούν αν δεν συμμερίζονται την άποψη αυτού που τον διατύπωσε.
Όσον αφορά το δεύτερο, κατά τη γνώμη μου δεν είναι ακριβώς πρόβλημα, είναι το άγχος που προκαλεί λίγο-πολύ σε κάθε άνθρωπο το γεγονός πως όταν εκτίθεται, δίνει το δικαίωμα στο κοινό να τον αποπάρει για ό,τι θεωρήσει άσκημο ακριβώς όπως τον επιβραβεύει για ό,τι βρει ικανοποιητικό. & φυσικά όταν το κοινό είναι του μεγέθους του κοινού του myhoroscope, η κακή φήμη κάποιου μπορεί να εξαπλωθεί σαν τη χολέρα, ακριβώς όπως η καλή μπορεί να εξαπλωθεί σαν τη συγκίνηση για την τέχνη. Ουδέν καλόν αμιγές κακού. Δε μπορώ να δω σαν πρόβλημα μια τέτοια παγκόσμια αλήθεια. Καταλαβαίνω πως κάποιος απογοητεύεται αν νιώσει πως η δωρεάν προσφορά του δεν εκτιμάται αρκετά, όμως τελικά το "αρκετά" είναι σχετικό ενώ την τσιγγουνιά δεν την έχω δει να κερδίζει ποτέ. ¶λλωστε για να βρίσκεσαι ακόμη εδώ, μάλλον η ζυγαριά προς το παρόν κλίνει στην ευχαρίστησή σου για τα υπέρ της κατάστασης.
Μπορεί οι εραστές της Αστρολογίας Κριαρίσιου χαρακτήρα να φοβίζουν πολλούς με την επιπολαιότητά τους, σε αντίθεση με του Σκορπίσιου, που ενδιαφέρονται περισσότερο για τη βαθύτερη ουσία της επιστήμης, όμως χωρίς αυτούς το myhoroscope θα ήταν πολύ πιο σκοτεινό, παρόλο το μεγαλύτερο βάθος που μπορεί να αποκτούσε.
Αν όντως τα περισσότερα όπως λες μέλη ζητούν αυτές τις προβλέψεις, τότε το site είναι ευρέως γνωστό κυρίως γι' αυτές. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω σε τι ποσοστά μπαίνει ο καθένας εδώ για κάθε λόγο.
Φιλιά & πάλι
-
28-10-2010, 02:48 AM #20
Κάτια δεν είμαι αστρολόγος για να αναλύσω τη φάση ¶ρη - Πλούτωνα, αλλά σαν μέλος του ιστότοπου μπορώ να εκφέρω τη γνώμη πως το να ευχαριστείς κάποιον επειδή ξόδεψε κόπο & χρόνο για να σκεφτεί & να διατυπώσει κάτι δε σημαίνει πάντα ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί του, πόσο μάλλον ότι συνυπογράφεις. Επίσης όχι, δεν ενοχλούμαι από τον κόσμο που κάνει ερωτήσεις. Καλό βράδυ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.