s
Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου - Page 14
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast
Results 131 to 140 of 156

Re: Σκορπιός - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

Προς hattie:
    Κι εγω αυτό θέλω να πιστεύω. Πως ήταν περιπτωσάρα. Μοναδική και συλλεκτική. Επεσα όμως και σε άλλη περιπτωσάρα σκορπιού με ¶ρη και αφροδίτη σε σκορπιό, δύο χρόνια μετά (τόσο μου πήρε να διαγράψω μνήμες και να συνέλθω από το σοκ). Εκεί να δεις πανηγύρια! λίγο πιο light βέβαια, αλλά η ζήλεια ήταν ζήλεια και μαλιστα με Ζ κεφαλαίο. Ουτε κι εκεί άντεξα, παρ'όλη την υπομονή που έκανα..Τι να πω ρε κορίτσι μου.. Φαίνεται πως ανήκω στις Ταυρίνες που δεν τους αρέσει να τους ζηλεύουν οι άνδρες. Είναι δηλητήριο για τη σχέση και την ψυχή μας.

Μάλλον φταίει πως οι σκορπιοί σε ξεγελούν με το καλό σεξ στην αρχή!!! Χε χε!!! Μετά είναι αργά για να φύγεις!!!
    Αυτή η ζήλεια τους όμως τα χαλάει όλα! Σε ξενερώνει σιγά σιγά και μετά δεν κρατιέσαι, θέλεις να φύγεις και φωνάζεις "στα κομμάτια και τα ωραία σου μάτια και το ωραίο κρεβάτι σου"!!

Όνομα:
    Maria

Καλή μου hattie...γελασα με το μήνυμά σου!!Τα μυαλα στο μπλέντερ ε?:bigsmile: Πλάκα εχεις!Η αλήθεια είναι πως κι εγω δίνω μεγάλη βάση στο πνευματικό επίπεδο του συντρόφου μου και στην ικανότητα του να με εντυπωσιαζει με το λόγο,τις ατάκες,τις απόψεις του!Αλλα αυτο ερχεται σε 2η προτεραιοότητα μετα την καλη σεξουαλική χημεία που ειναι απαραίτητη κατ'εμε για να εχει πιθανότητες η σχέση να διαρκέσει(με την ενννοια οτι αν λήψει το καλο σεξ θα εφευγα με τη μια απο τη σχέση ενω αν λείψει η επικοινωνιακή χημεία,οχι απαραίτητα,θα το παλευα,δεδομένου οτι την πνευματική διέγερση μπορω να την αναζητήσω και εκτός σχέσης,μεσω της επαφής μου με φίλους και γνωστούς!!Μην περιμένουμε απο μια σχέση να μας καλύψει ολες μας τις ανάγκες!)!!Απο εκει και περα τωρα...θεωρώ πως εμείς οι Σκορπιοί εχουμε μεν καποια κοινά μεταξύ μας αλλα οπως διαπιστώνεις κι εσυ και πολλές διαφορές συνάμα!Οποιος καταφέρει να μας αντέξει παντως,μακροπρόθεσμα θα ανταμοιφθεί και με το παραπάνω μεσω της ικανότητα μας να δίνουμε δύναμη στους γύρω μας! (εξαιρούνται οοι αρρωστημένες περιπτώσεις των εκπροσώπων του ζωδίου μας,ετσι!!)

Όνομα:
    Γιαννης

Για το παρακάτω σχολιο αναφέρομαι katiakiss
    Μμμμμμμ, σελήνη στο ζυγό εχεις? Και είμαι σίγουρη πως έχεις και αφροδίτη εκεί μεσα.Η θέση λένε πως βγάζει πολύ κομψές και φινετσάτες γυναίκες, με αίσθηση του γούστου και καλές ισορροπίες. (Φαντάσου η κομμώτριά μου είναι ζυγός/ζυγός με αφροδίτη και σελήνη εντός ζυγού και πάντα ξερει τί θέλω,χωρίς να της το πω.)
    Δυστυχώς, δεν θα έλεγα πως λειτουργεί ωραία σε άνδρα Σκορπιό.

Όνομα:
    Maria

Γιατί το λες αυτο φιλτατε johnnyb?Εμενα δε μου φαινεται ασχημη τοποθέτηση τοσο για εναν αντρα οσο και για μια γυναίκα,αρκει να μην το παρακάνουν με την προσήλωσή τους στο "φαινεσθαι" μοναχα,αμελώντας να καλλιεργήσουν το πνευμα τους ή με το να γίνουν επιφανειακοί κριτές των πραγμάτων χωρίς να μπαινουν στον κόπο να κάνουν και λίγη ενδοσκόπηση!

Όνομα:
    Γιαννης

Καθόλου ασχημη Ισα ισα θεωρω, από τον ίδιο μου τον εαυτό που την ζω αφου εχω αυτες τις τοποθετησεις και μαλιστα σε σύνοδο σαν ευλογια Θεου Απλα δεν ισχυει μονο για τις γυναίκες αλλα και για τους αντρες και μαλιστα σκορπιους... Επίσης αυτη η ιδια η σύνοδος στα νεανικά μου χρονια με εκανε ντροπαλο και ακομη πιο γοητευτικο... Υπάρχει καλλιεργεια πνευματος , αυτογνωσία και προπαντων ξερω τα όρια που μπορω να φτάσω ετσι ωστε να μην προσβάλλω ασχημα τον άλλο να μην νιωσει ασχημα αν σε κατι εμενα δεν μου αρεσει.
    Μου αρεσει το ωραίο το θαυμάζω και το αναγνωρίζω υπάρχει φινέτσα στο ντύσιμό απλο προσεγμένο αυτό που πρεπει να σταθεις για μερικά δευτερολεπτα για να καταλάβεις τι ακριβώς ειναι (όχι σαν αυτο που εχουν οι λέοντες με τα χρυσαφικά κλπ) Αυτό δεν ειναι καλλιεργεια πνεύματος; δεν δειχνει αυτογνωσία;
    Παντως χαιρομαι που βρηκα ανθρωπο που έχει με εμένα ιδιο ηλιακο ζωδιο, ιδιο ωροσκόπο και δυο πολύ σημαντικούς πλανήτες σε αυτή την θέση. σαν οικοθεσία δεν ξέρω που τους εχεις , εγω πάντως τους εχω στο 10ο οικο.
    Επίσης αν δεν είμαι σε όμορφο περιβάλλον αρρωσταινω
    Φιλικά Γιάννης

Όνομα:
    Maria

Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη,Σελήνη και Αφροδίτη στο Ζυγό κι εσυ?Εγω εχω Σελήνη στο 10ο και Αφροδίτη στον 9ο!!!!Το γαμο με αλλοδαπο δε βλέπω να τον γλιτώνω,ολο τετοιοι με περιτριγυρίζουν!!:bigsmile:
    Οσο για την αυτογνωσία που λες...ναι...θεωρω κι εγω πως την εχω προσεγγίσει ως ενα βαθμο...εχω ακομη δρομο ομως καθως θα εξελλίσονται συνεχώς τα θελω,οι απόψεις,οι προτεραιότητες μου! Οσο για τους Λεοντες...ΠΟΛΥ ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΊΑ ρε παιδί μου!Ντε και καλά να τους θαυμάσουμε????
    Με εκτίμηση
    Το Μαράκι!(Χαρηκα για τη γνωριμία,Γιάννη :bigsmile

Όνομα:
    Γιαννης

Εγω στο 9ο και στον λεοντα εχω τον Αρη και ουρανο και πλουτωνα στην παρθενο και στον ενατο συνεχομενα μεγαλα ταξιδια επαγγελματικα σε ολο τον κοσμο.... πολυ κουραστικο ρε παιδι μου.... παντως γαμος με αλλοδαπή οχι.Με ελληνιδα και δυο διδυμα αγορια (κριάρια με οροσκοπο τοξοτη) Οσο για τους λεοντες ....γέλιο και κλαμα να μην ξέρεις αν πρεπει να γελάσεις η να κλαψεις....

Όνομα:
    Maria

Εγω εχω Αρη στον Τοξότη και στον 1ο οίκο...με κανει ευέξαπτη και δε μ'αρεσει αυτο(καθώς καποιες φορές με μετατρέπει σε κακό συνομιλητή) αλλα παραλληλα μου δίνει και το θάρρος(ενίοτε και το θράσσος) να τα λεω εξω απο τα δονται οποτε κρίνω οτι χρειάζεται!Επίσης ο Δίας μου στον 9ο σε κυριαρχία απο οίκο ευθύνεται για την διαθεση διευρυνσης των πνευματικών οριζόντων μου...Τα ταξίδια τα αγαπώ κι εγω....

Δύο από τους ανθρώπους που θαυμάζω και σέβομαι στον περίγυρό μου, έχουν ¶ρη σε Τοξότη, ένας σε 3ο οίκο, ο άλλος δεν είμαι σίγουρη. :bigsmile:

Page 14 of 16 FirstFirst ... 4 10 11 12 13 14 15 16 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)

Tags for this Thread